پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
matinمشارکت کننده
این پوره های به قول شمانامتعارف زمانی خوراک متعارف فرزندان دیروز بود که الان مادران و مادر بزرگ های قوی و سالم امروزند!
matinمشارکت کنندهممنون،چون ظروف آهنی زنگ میزند،برای همین در قدیم از نعل اسب در غذا استفاده میکردند که اهن آب دیده است که زنگ نمیزد. الان هم در بعضی عطاریها نعل اسب موجوده و جواب داده.امتحان کنید.
matinمشارکت کنندهدرسته.دیگران باید دست این آدمها را بگیرند و کمکشون کنند.
matinمشارکت کنندهراست میگید،موافقم. پس شاید بهتر باشه قبل از غذا این را میل کنیم ،شاید هم مجبور شیم به کسانی توصیه کنیم که مایلند افزایش وزن پیدا کنند.
matinمشارکت کنندهعسل را کمی حرارت داده ، ودر حین حرارت به آن نمک بزنید.بعد از اینکه کمی خنک شد،به روی لثه ماشاژ دهید.شبها
۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۸:۳۶ در پاسخ به: اختلال در هضم غذا با خوردن ژله ، پاستیل و کلیه مواد ژلاتینی بر خلاف باور عموم #97118matinمشارکت کنندهممنون از حسن توجه شما
حق با شماست،علامت سوالهایم ابراز احساسات شخصی خودم بود.جسارت به مطلب شما نباشه.راست میگید بایداز بین بد و بدتر،بد را برگزید.اما زیاد دیدم که افراد در میهمانیها غذاهای مفصل میخورند و سیر میشن ، ولی با این ایده شرکتهای تبلیغاتی که در ذهن مردم خاصیت هضم غذا را با خوردن ژله تصویر سازی کرده اند.با زور بدون اینکه میل داشته باشند از هر رنگ ژله ،چند قاشقی را میخورند تا بلکه حس هضم زودتر به انها دست دهد.
من با اشاره به این مطلب خواستم بگم که اگر در میهمانیها غذا خوردید وسیر شدید یا اصلا دل درد گرفتید ،خوردن ژله کمکی به شما نخواهد کرد.بلکه هضم را بدتر میکند.۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۸:۲۳ در پاسخ به: خطرات “آبهای معدنی کارخانه ای” که آن را در زمره بدترین آبهای نوشیدنی قرار داده #97116matinمشارکت کنندهمن از خطر میگم ،چون دلم برای هم وطنان میسوزه،
آب بخورید ولی عادت کنید آب را بجوشانید و در یخچال بگذارید ، و هر وقت تشته شدید ،
آن را تا 3 روز میتوانید مصرف کنید.از یخچال در بیاورید و بخورید.آب سالم نوشیدن ،کلیه ها را تمیز میکند.امکان ندارد آب جوشیده بخورید و تا آخر عمر مشکل کلیه پیدا کنید.و شفای بسیاری از دردهایتان خواهد بود.آبمیوه طبیعی و خانگی بخورید که بهترین آبها در آن هست.
تازه شما ابوطالبی عزیز در مقاله “ماهیها”اشاره کردید که در منزل آب قنات دارید.پس خوش به حالتان…اولین بارش آب باران را نخورید،فردای بارش را بخورید،آب کاملا مقطر هست،حتی در هوای آلوده تهران!
matinمشارکت کنندهو من فرد مبتلا به التهاب شدید و خونریزی لثه را میشناسم که باید بسرعت جراحی لثه میکرد اما با مخلوط عسل و نمک ، روی لثه ،جراح خود را با کمال ناباوری ،از نتایج این عمل شگفت زده کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!! و جراحی عمیق او به یک جرم گیری سطحی لثه تبدبل شد!!!!!!!!!!!!!
۲۲ فروردین، ۱۳۹۰ در ۲۲:۳۴ در پاسخ به: خطرات “آبهای معدنی کارخانه ای” که آن را در زمره بدترین آبهای نوشیدنی قرار داده #97103matinمشارکت کنندهآب را حتی پس از جوشاندن،بیش از سه روز نباید در ظرف نگه داشت.قبل از 3 روز باید مصرف کرد،راهکار های آن متعاقبا در مقالات بعدی در خدمتتان قرار خواهد گرفت ، مجال آن اینجا نیست،علی الحساب باید بگویم آب را از جایی بدست بیاورید که تصفیه نشده و به اصطلاح بهتر، شیمیایی نشده!،قطعا این آب الودگی میکروبی دارد اما آلودگی شیمیایی ندارد، اما با چند بار جوشاندن و افزودن کمی سرکه آلودگی میکروبی آن از بین میرود ، و این آلودگی شیمیایی ست که با هیچ عملکردی از بین نمیرود.
matinمشارکت کنندهآغشته کردن به یخ بدون اینکه یخ در داخل مایع خاکشیر قرار بگیرد،این کار برای خنک کردن خاکشیر هست ولی بدون تماس مستقیم با یخ.
۲۲ فروردین، ۱۳۹۰ در ۱۱:۰۴ در پاسخ به: اختلال در هضم غذا با خوردن ژله ، پاستیل و کلیه مواد ژلاتینی بر خلاف باور عموم #97091matinمشارکت کنندهشما تا به حال کسی را دیده اید که با خوردن ژله دردهای شدید استخوانیش کاهش یابد ؟؟؟؟!!!!یا به قول شما،چقدر باید ژله که حاوی شکر و مواد قندی است را بخورد تا از پوکی استخوان رهایی یابد؟؟؟؟؟!!!!!!به چه قیمتی؟
اینها همه به کنار،با پریونها(ترکیبات اصلی ژله) که همان پروتئین بیماریزا هستند و سبب تخریب مغز و نخاع بمرور زمان میشود چه کنیم؟ چقدر ضرر کنیم که درد استخوانمان خوب شود؟ تازه اگر خوب شود.!!!!!matinمشارکت کنندههر 30 گرم نان، 80کیلو کالری انرژی دارد،
در حالیکه
هر 60گرم برنج،80کیلو کالری انرژی دارد.۲۱ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۷:۳۹ در پاسخ به: خطرات “آبهای معدنی کارخانه ای” که آن را در زمره بدترین آبهای نوشیدنی قرار داده #97069matinمشارکت کنندهبا تشکر از حسن توجه شما
در مورد بهترین آبهای نوشیدنی متعاقبا در مقالات توضیح خواهم داد ولی فعلا توصیه میشود که اگر گرفتار زندگی شهر نشینی هستید برای نوشیدن و یا طبخ غذا،همین آبهای شیر را در ظروف مسی یا برنجی بجوشانید و بعد مصرف کنید.تا املاح اضافی آنها کم شود .البته کلر با جوشاندن از بین نمیرود ! بهتربن آبها،اب باران بخصوص باران در اردیبهشت ماه است.matinمشارکت کنندهبا تشکر از حسن توجه شما،کاملا جدی بوده. منابع علمی هست که نشان میده که فلزات حتماً باید به صورت یون مصرف شوند نه به صورت مولکول. استفاده از فلزات به صورت مولکولی خطرناک و کشنده است. مانند قرص های آهن که باعث تخریب دندان می شوند، چون مولکولی هستند.
و همچنین منابع کاملا تاریخی در دسترس هست مبنی بر اینکه در دهه 50،نمکیها فقط و فقط و فقط ظروف مسی قدیمی را از افراد میگرفتند و نه ظروف نو را ! چون در مرز کشورما وترکیه آنها که پشت قضیه بودند فقط کهنه ها را از نمکیها میخریدند و نه نوها را .چون ظروف قدیمی اصل بود و جدیدیها تقلبی و سرطان زا هستند . ما هم غافل از این میگفتیم چه نمکیهای خوب و منصفی !!!!!!!!matinمشارکت کنندهبا تشکر از حسن توجه شما،چون لیموترش خاصیت اسیدی داره ، برای همین گفتیم با نمک مخلوط بشه که خاصیت بازی داره،اینجوری در یک ph مناسب و خنثی روی دندان عمل میکنه.
در ضمن پرتقال بجز خاصیت اسیدی بدلیل داشتن شکر،خود محیط دهان را را برای رشد میکروارگانیزمها آماده میکنه. که این خود باعث جرم و در نهایت تیره شدن دندان میشه. -
نویسندهنوشتهها