پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
Zohre Azimiمشارکت کننده
از رسپی مفیدتون ممنونم
Zohre Azimiمشارکت کنندهبا تشکر از نکات جالبی که راجع به استیک گفتید.
میشه بگید استیک رو با چی میشه مزه دار کرد ؟ و آیا تا آخر لازم نیست روغن ریخته و سرخ بشه ؟Zohre Azimiمشارکت کنندهورم مفاصل، سرطان و بیماری های قلبی، بیماری هایی خطرناک و جدی هستند که میلیون ها نفر را گرفتار می کنند، اما شما می توانید با خوردن آب از ابتلا به این بیماری ها پیشگیری کنید.
آب یکی از مهمترین عناصر در غضروف و نرمه استخوان و مایع زلالی، مایعی که در اطراف مفاصل وجود دارد که باعث چرب کردن محیط می شود، است. وقتی میزان کافی از آب در این ناحیه وجود داشته باشد، اصطکاک کمتری در اطراف مفاصل به وجود می آید و احتمال ابتلا به ورم مفاصل نیز کمتر می شود.
همچنین وقتی میزان کافی آب در سیستم ما باشد، گرچه باعث می شود مجبور شویم تند تند به دستشویی برویم، اما بدن از سموم پاک می شود. اگر این سموم کمتر در بدن ما باقی بمانند، احتمال ابتلا به سرطان نیز کاهش می یابد.
آب نه تنها کمک می کند تا سموم از بدن دفع شوند بلکه نمک اضافی بدن را نیز دفع می کند. تحقیقات نشان داده است که وجود نمک زیاد در بدن باعث بالا رفتن فشار خون شده که این هم منجر به بروز بیماری های قلبی می شود.
Zohre Azimiمشارکت کنندهبه نظر من بدترین چیزی که مانع میشه تا ما به هدفمون برسیم و به اندازه ای که انتظار میره کاهش وزن داشته باشیم استرس و عجله است.
بهترین کار اینه که فقط دستورات رژیم درمانتون رو مو به مو اجرا کنید و نگران نتیجه نباشید. مدام هم روی ترازو نرید. مطمئن باشبد نتیجه مطلوب حاصل میشه . مبارک باشهZohre Azimiمشارکت کنندهآلبالو برای افراد دیابتی مضر نیست زیرا قند آن از نوع سوربیتول است كه 70 درصد آن در بدن انسان بدون اینكه به گلوگز تبدیل شود، صرف تولید انرژی می شود.
Zohre Azimiمشارکت کنندهفیبر زیادی مصرف کنید
نتایج یک پژوهش آمریکایی که روی نزدیک به 83234 زن انجام گرفته، نشان میدهد آن دسته از زنانی که دورهی پیش از یائسگی را میگذرانند و روزانه 5 واحد میوه و سبزیجات مصرف میکنند 23 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار میگیرند. این خواص میوه و سبزیجات به ویژه به خاطر سرشار بودن آنها از فیبرها، مواد معدنی و نیز به خاطر غنی بودنشان از اسید فولیک ها (ویتامین B9) و لیکوپن ها (رنگدانه های حل شدنی قرمز) میباشد.
محققان بر این باورند اگر همهی زنها 6 ماه بیشتر به کودکانشان شیر بدهند سالانه از 25000 مورد سرطان سینه پیشگیری خواهد شد
مواد غذایی سرشار از فیبر: آلو خشک، خرما، زردآلو، انجیر، عدس، لوبیا سفید، نخود.
مواد غذایی سرشار از اسید فولیک: شاهی، جعفری، ماش، رازیانه، مارچوبه.
مواد غذایی سرشار از لیکوپن: گوجه فرنگی، هندوانه، گریپفروت صورتی.گیاهان چلیپایی بخورید
کلم سبز، شلغم، کلم بروکلی، بروکسل و … . نتایج یک پژوهش سوئدی که روی نزدیک به 5482 زن انجام گرفته است نشان میدهد مصرف گیاهان چلیپایی میتواند بروز سرطان سینه را به میزان 20 تا 49 درصد کاهش دهد. به این دلیل که این گیاهان سرشار از گلوکوزینولات (ترکیبات گوگردی) هستند.
همچنین یک پژوهش آمریکایی که در ژانویهی 2009 انتشار یافت، نشان میدهد سولفورافان (خانوادهی گلوکوزینولات ها) مانع تکثیر سلولی شده و از تشکیل تومورها به ویژه تومورهای سینه جلوگیری میکند.
علاوه بر این، تحقیقات صورت گرفته روی حیوانات نیز فواید ایندول-3- carbinol(گلوکوزنیولات دیگری) را در خودتخریبی تومورهای پستانی به اثبات رسانده است.برخی از چربیها را فراموش کنید
شاید گذشتن از پیتزا، شیرینیها، بیسکویتهای اشتها آور و …سخت باشد اما باید بدانید که خوراکیهای صنعتی سرشار از چربیهای مُضری به نام چربیهای «ترانس» یا «هیدروژنه» هستند که خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش میدهند.
پژوهشی که Inserm و مؤسسهی گوستاو روسی در سال 2008 انجام دادهاند، نشان میدهد که خطر ابتلا به سرطان سینه نزد زنانی که میزان اسیدهای چرب ترانس خونشان بالاست تقریباً به میزان دو برابر بیشتر است.
همچنین توصیه میشود مصرف مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده (چربیهای حیوانی مثل خامه، سرشیر و…) محدودتر شود. چرا که این مواد غذایی نیز خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش میدهند.
توجه داشته باشید اگر در فهرست ترکیبات محصولی، کلماتی چون «روغنهای نباتی هیدروژنه یا نسبتاً هیدروژنه» وجود داشته باشد آن محصول حاوی چربیهای ترانس است.فیتواستروژن بخورید
گیاهانی چون سویا، تخم کتان، دانهی گندم و … که سرشار از فیتواستروژنها هستند، میزان استروژن را زمانی که بسیار بالاست کاهش میدهند و این عمل باعث جلوگیری از تحریک بی رویهی رشد غدد پستانی شده و خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش میدهد.
توصیه میشود مصرف مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده (چربیهای حیوانی مثل خامه، سرشیر و…) محدودتر شود. چرا که این مواد غذایی نیز خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش میدهند
نتایج یک پژوهش آمریکایی که روی 1000 زن انجام گرفت، نشان میدهد زنانی که سویای زیادی مصرف میکنند با توجه به طول مدت مصرفشان، 23 تا 47 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار میگیرند.
توجه داشته باشید که فیتواستروژنها برای زنانی که مبتلا به سرطان سینه بوده یا هستند و برای آنهایی که سابقهی خانوادگی ابتلا به این بیماری را دارند توصیه نمیشود و در این صورت بهتر است با پزشک مشورت شود.از مصرف الکل بپرهیزید
دکتر هروه گوتیه، تومورشناس، میگوید: «با مصرف روزانه بیش از 10 گرم الکل به اندازهی هر لیوان اضافه، احتمال ابتلا به سرطان سینه به میزان 7 درصد افزایش مییابد». چرا؟ به این دلیل که زیادهروی در مصرف الکل، تولید اضافهی استروژن (هورمون زنانه) را تحریک میکند که این امر زمینه را برای تقسیم سلولهای پستانی (مکانیسم اصلی سرطان سینه) فراهم میکند. دوم به خاطر اینکه الکل مصرف شده به استالدئید، مادهای که به سرطان زایی معروف است تبدیل میشود.
کودکانتان را با شیر خود تغذیه کنید
نتایج به دست آمده از یک بررسی گسترده که دربردارندهی نتایج 47 پژوهش است نشان میدهد زنان مبتلا به سرطان سینه، کمتر و به مدت زمان کوتاهتری به کودکانشان شیر داده بودند. دقیقتر اینکه احتمال ابتلا به سرطان سینه برای هر سال شیردهی اضافی، 4.3 درصد کاهش مییابد.
محققان بر این باورند اگر همهی زنها 6 ماه بیشتر به کودکانشان شیر بدهند سالانه از 25000 مورد سرطان سینه پیشگیری خواهد شد. لازم به توضیح است که اولاً شیردهی زمینهی دفع سلولهای سرطانزای حاضر در سلولهای پستانی را فراهم میکند و دوم اینکه پرولاکتین (هورمونی که در زمان شیردهی به طور طبیعی ترشح میشود) روند تفکیک سلولها از غدههای پستانی را تسریع میبخشد. از اینرو هر اندازه که سلولهای بیشتری تفکیک شوند، کمتر به صورت تومور تکثیر میشوندZohre Azimiمشارکت کنندهسعی کنید در اکثر مواقع هنگام غذا خوردن بنشینید و بدن و ذهن خود را در وضعیت ریلکسی قرار دهید. پیش از شروع، دمای بدن خود را پایین آورده و دست هایتان را بشویید.
هنگام خوردن، فقط غذا را به دهان نگذارید و بجوید، برای چند لحظه صبر کنید، به فرایند تهیه غذا فکر کنید، به انرژی که به بدن و به نیروی فکری و احساسی شما میدهند نیز دقیق شوید.
از خداوند و از کسی که غذا را برای شما آماده کرده تشکر کنید. شکرگزاری پیش از شروع صرف غذا کانال هایی را در ذهن باز می کنند که شما به وسیله آنها بهتر میتوانید انرژی ذهنی و احساسی را دریافت کنید. همیشه غذا را به دقت بجوید.جویدن اولین مرحله عمل گوارش محسوب می شود. این امر به جذب مواد مغذی توسط بدن کمک می کند. تمرکز بر روی جویدن، احساس رضایت از غذا خوردن را افزایش داده و غلبه بر عادات بد غذایی را آسانتر می کند. هنگامیکه در حال جویدن غذا هستید به انرژی که غذا به روحتان می دهد فکر کنید و تجسم کنید که چطور انرژی آن در جسم و روحتان منتشر می شود.
بیشتر افراد به محض بلعیدن، فراموش می کنند چه چیزی خورده اند. این در حالی است که بدن از آن لحظه به بعد شروع می کند به تجزیه مواد غذایی، سپس مواد مغذی آنرا گرفته و به طور مقتضی آنرا در میان قسمت های مختلف بدن تقسیم میکند.
در طی فرایند “هضم” و “جذب” انرژی داخل غذا آزاد شده و بر روی حالات روحی، وضعیت ذهنی، افکار و احساسات، گفتار و حرکات شما تاثیر می گذارد.زمانیکه خوردن غذا به اتمام می رسد، تازه این کارها شروع می شوند. زمانیکه غذا به اتمام رسید، برای اینکه فرصتی به انجام این امور داده باشید، می توانید اندکی بر سرجای خود باقی بمانید و خداوند را به خاطر اینکه از شما مراقبت می کند و تمام نیازهایتان را براورده می سازد، تشکر کنید.
Zohre Azimiمشارکت کنندهاین ره های درمان سکسکه است:
1 – نفس خود را نگاه دارید و تا 10 بشمارید.
2 – داخل یك كیسه كاغذی تنفس كنید (كیسه پلاستیكی به دلیل احتمال چسبندگی آن به بینی، خصوصاً در اطفال به هیچ عنوان توصیه نمی شود).
3 – انگشت شست خود را بین دندان ها و لب بالا قرار دهید، سپس لب بالا را با انگشت سبابه خود، درست در زیر سوراخ بینی سمت راست، فشار دهید.
4 – یك لیوان آب را به سرعت بنوشید، باوری قدیمی وجود دارد مبنی بر اینكه نوشیدن هفت جرعه( قلپ) آب سكسكه را متوقف می كند.
5 – نان خشك یا یخ خرد شده، قورت دهید.
6 – زبان خود را به ملایمت بكشید.
7 – یك قاشق چای خوری شكر خشك بخورید.
8 – بازی پول من را تو برداشتی؟ را به منظور پرت كردن حواس فرد انجام دهید.
9 – ترساندن ناگهانی فرد مبتلا می تواند مؤثر باشد (به این شرط كه فرد دچار مشكلات بعدی نشود!)
10 – در برخی مطالب، به گذاشتن یخ و لیمو روی زبان برای متوقف كردن سكسكه، اشاره شده است.
11 – گذاشتن ژله انگور در زیر زبان
12 – بو كردن موادی كه بوی نافذی دارند.
13- در صورتی كه آئروفاژی (AEROPHAGIA)علت ایجاد سكسكه است، فرد باید از صحبت کردن در حین صرف غذا خودداری كند، غذا را به خوبی جویده و با استرس و اضطراب آن را صرف نكند. (آئروفاژی عبارتست از به درون کشیدن غیر عادی و بیش از اندازه ی هوا به داخل ریه ها).
14- مصرف حجم كم غذا و پرهیز از خوابیدن پس از غذا خوردن ، برای درمان سكسكه با علت رفلاكس معده(REFLEX) ، موثر است. غذای پر چرب، نوشابه های گازدار، پیاز خام، مركبات و حتی سیگار كشیدن، سبب تشدید رفلاكس معده می شود.
15- داروهایی هم برای درمان سكسكه معرفی شده اند كه سردسته داروهای مؤثر در درمان سكسكه “كلروپرومازین” است كه هم به شكل قرص و هم به صورت آمپول وجود دارد؛ البته این دارو از انواع داروهای اعصاب است و ظاهراً به این دلیل تجویز می شود كه سكسكه یك رفلكس عصبی است. اماباید به خاطر داشته باشید كه درمان های دارویی را هرگز بدون تجویز پزشك استفاده نكنید، زیرا عوارض جانبی دارد.
به طور كلی سكسكه معمولاً حالت خوش خیم داشته و با درمان های خانگی برطرف می شود، در مواردی هم كه به طول بیانجامد یا به درمان های معمولی جواب ندهد، معمولاً با دخالت پزشك برطرف خواهد شد..
Zohre Azimiمشارکت کنندهکلم بروکلی دارای انواع مواد غذایی شامل: ویتامین C، ویتامین A (اغلب به عنوان بتاکاروتن)، اسید فولیک، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.
کلسیم، کاری فراتر از تقویت استخوانها انجام میدهد و آن کنترل فشار خون است . این ماده معدنی حتی میتواند از بروز سرطان کولون نیز پیشگیری کند.
بتاکاروتن و ویتامین C از جمله آنتیاکسیدانهای مهمی هستند که در کاهش احتمال ابتلا به بسیاری از بیماریها مانند آب مروارید، بیماریهای قلبی و سرطانهای متعدد نقش بسزایی را ایفا میکنند.
فیبر موجود در بروکلی نیاز بدن به هر دو نوع فیبر محلول و غیرمحلول را تامین میکند.
بروکلی در مورد افرادی که به خوردن مواد لبنی چون شیر حساس هستند، منبع خوبی برای تامین کلسیم است.
بروکلی با داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین C ، به جذب آهن در بدن کمک شایانی میکند و از سرماخوردگی پیشگیری میکند.
Zohre Azimiمشارکت کنندهبا تشکر از شما .
می دونید چطور نشاسته می تونه از ابتلا به سرطان پیشگیری کنه ؟Zohre Azimiمشارکت کنندهخیلی جالبه . ممنون از مطلب مفیدتون
Zohre Azimiمشارکت کنندهدر ورزش های حرفه ای رقابت جای لذت ورزش رو می گیره . شاید به دلیل اضطراب بوجود آمده از این رقابت ها ورزش برای این افراد تاثیر مثبتی نداشته .
Zohre Azimiمشارکت کنندهچقدر جالب . واقعا کسی که بتونه به خود آگاهی برسه و شناخت درستی از خودش و دنیای خودش داشته باشه از همه نظر سالم تر خواهد بود .
Zohre Azimiمشارکت کنندهپژوهش های جدید پزشکی حاکی است افراط در خوردن مولتی ویتامین با این تفکر که نیاز بدن به ویتامین ها و مواد معدنی لازم را تامین میکند، اقدامی بی فایده است.
در این رابطه، تیم محققان دانشگاه نانسی فرانسه پژوهش هایی را بر روی ۸ هزار داوطلب انجام دادند.
این محققان افراد داوطلب را به دو گروه تقسیم کردند و به گروه اول مولتی ویتامین و گروه دوم یک داروی ساختگی داده شده و وضعیت آنها به مدت بیش از 6 سال تحت نظر قرار گرفت.
این پیگیری نشان داد: بسیاری شاید پول خود را برای خرید مقادیر زیادی مولتی ویتامین هزینه میکنند زیرا براین باورند که این مولتی ویتامینها از ابتلای آنها به بیماریها پیشگیری میکند اما این امر بی فایده است به گونه ای که احتمال دارد که آنها نیز نظیر کسانی که مولتی ویتامین نمیخوردند، به بیماریهای قلبی و سرطانی و نظایر آن مبتلا شوند.
پژوهشگران گفتند: افرادی که به خوردن مولتی ویتامین به ویژه ویتامین E عادات کرده اند، خطر ابتلا به سرطان پوست به عنوان یکی از خطرناکترین سرطانها در آنها افزایش مییابد و علاوه بر آن، زنانی نیز که به طور منظم مولتی ویتامین مصرف میکنند با افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه به میزان 20 درصد رو به رو هستند.
مولتی ویتامین در ترکیبات مختلف (ساده، تراپیوتیک، مینرال و…) عرضه میشود و گاه فرمولاسیون شرکتهای مختلف متفاوت است.
معمولاً ترکیبی از ویتامینهای A ، C ، E، k، D ، B و برخی از مواد معدنی مانند کلسیم، روی، آهن، منیزیم، کروم، منگنز، مولیبدن، بتاکاروتن، پتاسیم، سلنیم، کروم و … میباشند.
پزشکان توصیه اکید می کنند که مردم به جای استفاده از مولتی ویتامین، مصرف روزانه 2 تا 4 واحد میوه و 3 تا 5 واحد سبزیجات را برای تأمین ویتامین ها و مواد ضروری بدن خود در برنامه غذایی قرار دهند۱۸ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۷:۵۶ در پاسخ به: استرس ها و فشار های روانی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد #99254Zohre Azimiمشارکت کنندهمتاسفانه هر روز عوامل استرس زا در حال افزایش است و احتمالا نمی شه فردی رو پیدا کرد که خودش رو بدون استرس بدونه .
به این ترتیب نتیجه کار و تلاش و قبول استرس های مختلف بیماری و سرطان و … خواهد بود . -
نویسندهنوشتهها