بفرمایید پروتئین!

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78745
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در دنياي رنگارنگ غذاها، استيک، به‌خصوص در کشور ما يکي از غذاهاي نسبتا گران‌قيمت محسوب مي‌شود. ولي شايد بشود اين غذاي پرگوشت را براي يک خانواده 4 نفري ارزان تمام کرد…
    مي‌پرسيد چطور؟ با نازك انتخاب كردن برش‌هاي گوشت و سرو آن با انواع سبزي‌هاي پخته و البته سيب‌زميني (چه به‌صورت پوره، تنوري يا سرخ شده). سفارش اين غذا در رستوران‌ها معمولا بين 35 تا 40 هزار تومان براي هر نفر آب مي‌خورد ولي شما مي‌توانيد آن را با همين قيمت اما براي 4 نفر تهيه کنيد. مي‌پرسيد چطور؟
    مقدار کالري
    مواد لازم براي تهيه استيك و سس آن در مجموع 1700 کيلوکالري انرژي دارد و در صورت تهيه 4 استيک از آنها، هر يک تقريبا بين 300 تا 430 کيلوکالري انرژي خواهند داشت. البته اگر اين غذا با سبزي‌هاي پخته‌اي نظير نخودفرنگي و هويج نيز همراه شود، انرژي حاصل از خوردن آن بين 50 تا 100 کيلوکالري ديگر نيز افزايش پيدا خواهد کرد.
    همراه غذا
    شما مي‌توانيد با اين غذا پوره سيب‌زميني ميل کنيد يا اين غذاي پرپروتئين را همراه انواع سبزي‌هاي تازه اما بخارپز شده مانند هويج، لوبيا سبز و نخود‌فرنگي ميل کنيد. نوشيدني‌تان نيز مي‌تواند يک ليوان آب پرتقال تازه يا شربت آبليمو باشد تا ويتامين C موجود در اين نوشيدني‌ها نيز به جذب هرچه بيشتر آهن موجود در گوشت استيک کمک کند.
    طـرز تـهـيـه
    ابتدا تکه‌اي از راسته گوساله را برداريد و به اندازه کف دست و با ضخامت يک بند انگشت برش بزنيد. شکل برش‌ها بهتر است از يک سمت پهن و از سمت ديگر باريک باشد. تکه‌هاي برش خورده گوشت را روي تخته گوشت بگذاريد و روي آنها کيسه فريزر بکشيد سپس آنها را با گوشتکوب بکوبيد تا پهن شوند. سپس برش‌هاي گوشت را به مدت 20 تا 30 دقيقه در مخلوط روغن‌زيتون، سس خردل، باربيکيو و سس سويا و نمک و فلفل سياه قرار دهيد تا مزه‌دار شوند. بعد اين برش‌ها را در تابه‌اي چدني سرخ و به‌صورت گرم سرو کنيد. براي تهيه سس قارچ ابتدا پياز را در روغن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس قارچ‌ها را به آن بيفزاييد و بگذاريد کمي با هم حرارت ببينند. مخلوط عصاره گوشت گوساله، شير، آرد و فلفل سياه را به آنها بيفزاييد و بگذاريد تا سس روي حرارت کمي غليظ شود و حباب بزند. در اين مرحله مي‌توانيد در صورت تمايل به آن کمي خامه يا کره بزنيد و روي استيک‌هاي آماده شده از اين سس بريزيد و آنها را ميل کنيد.
    مـواد لازم براي تهيه استيک گوشت (براي 4 نفر)
    گوشت راسته گوساله
    400گرم
    روغن زيتون
    2قاشق غذاخوري
    سس خردل
    2 قاشق غذاخوري
    سس باربيکيو
    2 قاشق غذاخوري
    سس سويا
    2 قاشق غذاخوري
    فلفل سياه و نمک
    به ميزان دلخواه
    روغن مخصوص سرخ کردن
    4 قاشق غذاخوري

    مـواد لازم براي تهيه سس قارچ (براي 4 نفر)
    قارچ ورقه شده
    2
    ليوان
    شير
    1 ليوان
    آرد
    1 قاشق غذاخوري
    عصاره گوشت گوساله
    1عدد
    فلفل سياه
    به ميزان دلخواه

    #101205
    madjd
    مدیرکل

    چرا تابه ی چدنی؟

    #101239
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ظروف چدنی هم جنسی است که برای سلامتی بی خطر است و هم برای تهیه غذاهایی مثل استیک چون نچسبه مناسب بوده و ظاهر غذا مناسب خواهد بود .

    #101266
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    از رسپی مفیدتون ممنونم

    #101268
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    خواهش می کنم دوست عزیزم. :heart:

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.