Zohre Azimi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 89)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    از دقت و توجه شما ممنونم .
    همان طور که شما فرمودید شکر در اینجا فقط نقش طعم دهندگی داره.
    اتفاقا همه ویتامین های گروه B به حرارت مقاومت پایینی ندارند !

    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    از دقت و توجه شما ممنونم .
    همان طور که شما فرمودید شکر در اینجا فقط نقش طعم دهندگی داره.
    اتفاقا همه ویتامین های گروه B به حرارت مقاومت پایینی ندارند !

    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    ممنون از توجه شما .
    به طور کلی روند تهیه مکمل های W3 بسیار حساس است . اگر اینجوری فکر کنیم که کارخانه ها می تونن جیوه زدایی کنن باز هم ریسک مصرف این مکمل ها بالا است و من نظر من اینه که در دوره بارداری از منابع غذایی(به خصوص منابع گیاهی ) این اسید چرب استفاده بشه .
    حمل و نقل و نگهداری از این کپسول ها هم باید در شرایط مناسبی انجام بگیره ، چون اگر این اسید های چرب برای طولانی مدت در معرض هوا قرار بگیرند یا در هوای گرم حمل و نقل انجام بشه احتمال داره خودشون اکسید بشن .

    در پاسخ به: رژیم غذایی طلایی برای زیبایی پوست و مو #97772
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    با تشکر از مقاله خوب شما چند ماده غذایی دیگر رو هم اضافه می کنم .
    آواكادو: حاوي مواد مغذي است كه به حفظ ساختار پوست و بهبود زخم‌ها كمك مي‌كند. همچنين براي درمان جوش غرور جواني، آفتاب سوختگي و تب خال موثر است. مهم‌ترين مواد مغذي آن ويتامين E و روغن حاوي اسيدهاي چرب با يك باند دوگانه مي‌باشد.

    گوشت قرمز: حاوي مواد مغذي است كه به كاهش التهاب كمك مي‌كند و باعث بهبود زخم‌ها مي‌شود.
    همچنين براي سوختگي و رنگ پريدگي پوست (ناشي از كم خوني) مفيد مي‌باشد. مهم‌ترين مواد مغذي موجود در گوشت قرمز، پروتئين و آهن است.

    تخم آفتاب‌گردان: به بهبود پوست‌هايي كه خشن، خشك و پوسته پوسته مي‌شوند، كمك مي‌كند و براي اگزما، پوست كم آب و زخم‌هاي خشك مفيد است. مهم‌ترين مواد مغذي آن، اسيدهاي چرب امگا 6 و ويتامين E و روي مي‌باشد.
    مركبات ترش: در ترميم بريدگي‌ها، خراشيدگي‌ها و حفظ ساختار كلاژن (پروتئين مسئول نرمي، صاف و هموار بودن پوست) مفيد است و باعث بهبود پوست آسيب ديده، پوست فرو نشسته، چين و چروك شده و پير مي‌شود. مهم‌ترين ماده مغذي مركبات ويتامين C است

    سيب‌زميني شيرين: به بهبود زخم‌ها و از بين رفتن جاي زخم كمك مي‌كند و پوست را در برابر آفتاب سوختگي حفظ مي‌كند و براي درمان جوش غرور جواني و بريدگي مفيد است. مواد مغذي سيب‌زميني شيرين بتاكاروتن، ويتامين C و E مي‌باشد.

    گوشت بوقلمون: حاوي اسيدهاي آمينه‌اي است كه رشد ويروس‌ها را كاهش مي‌دهد. ميزان حساسيت‌زايي خيلي پايين آن براي افرادي كه رژيم‌هاي غذايي انحصاري دارند، مفيد است. اين گوشت همچنين براي بهبود زخم‌ها، سوختگي، تب خال و اگزما مفيد است. مهم‌ترين ماده مغذي آن انواع اسيد آمينه ازجمله اسيد آمينه ليزين است.

    انواع ماهي: محتوي اسيدهاي چربي هستند كه التهاب را كاهش مي‌دهند و خاصيت ضد آبي پوست را بهبود مي‌بخشند. مصرف ماهي براي بعضي از انواع خشكي پوست، پسوريازيس و التهاب‌ها مفيد است. مهم‌ترين مواد مغذي آن اسيدهاي چرب امگا 3 مي‌باشد.

    زغال اخته: غني از آنتي اكسيدن‌هايي است كه به تقويت مويرگ‌هاي خوني و فيبرهاي كلاژن كمك مي‌كند. اين ماده براي پوست آفتاب سوخته و فرآيند پيري مفيد است. مهم‌ترين ماده مغذي زغال اخته آنتوسيانيدرين است.

    دانه كتان (بزرك): به حفظ رطوبت، هموار و نرم بودن پوست، و كاهش التهاب كمك مي‌كند و براي بيماري پسوريازيس و خشكي پوست نيز مفيد است. مهم‌ترين مواد مغذي آن اسيدهاي چرب امگا 3 و 6 و ويتامين E است.

    هويج: باعث حفاظت در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشيد مي‌شود و به محو شدن جاي زخم كمك مي‌كند و براي درمان جوش غرور جواني، بريدگي، خراشيدگي و آسيب‌هاي ناشي از خورشيد مفيد است. مهم‌ترين ماده مغذي آن بتاكاروتن است.

    غذاهايي كه مصرف آنها بايد محدود شود
    قهوه: كافئين موجود در قهوه مدر (ادرارآور) است. نوشيدن مقادير زياد قهوه به صورت منظم، باعث كم‌آبي مي‌شود كه تظاهرات آن روي پوست، به صورت خشكي و عدم انعطاف پذيري آن است

    در پاسخ به: میوه مناسب برای کنترل فشار خون . #97675
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    در مقالاتی که من خوندم به این نکته اشاره ای نشده بود. ولی قاعدتا باید همین طور باشه .

    در پاسخ به: آواکادو چیست؟ #97665
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    در ادامه مطلب دوستمان باید اضافه کنم که آواکادو حاوی 14 ماده معدنی مهم برای تحریک رشد بدن است. برای مثال حاوی آهن و مس است که بای خونسازی مفید می باشد.و حاوی سدیم و پتاسیم بوده که در حفظ تعادل شیمیایی بدن نقش مهمی ایفا می کند.

    در پاسخ به: از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهیز کنید. #97664
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    نه عزیزم ، مقاومت در برابر آنتی بیوتیک ها بالا می رود. و احتمال ابتلا به بیماری ها (به خصوص بیماری های مشترک انسان و دام) افزایش می یابد.

    در پاسخ به: مکمل منیزم ،تاثیرات متابولیسمی آن در افراد چاق #97511
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    شاید ولی بهتره در نتیجه گیری های کلینیکی خیلی عجله نکنیم . ولی خوب مسلما در کاهش قند خون ناشتا تاثیر داشته .

    در پاسخ به: با ماستی که آب انداخته چه می کنید ؟ #97510
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    م م م م م ، نظر جالبیه . ولی تا اونجا که من میدونم لبنیات یبوست رو تشدید می کنن . فقط شیر گرم بد نیست .

    در پاسخ به: مکمل منیزم ،تاثیرات متابولیسمی آن در افراد چاق #97418
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    ممنون که مطلب فوق را مطالعه کردید.
    همون طور که در آخر اشاره کردم ، به طور کلی مکمل منیزیم تاثیرات متابولیسمی مطلوبی دارد . این مطلب بیشتر به جزئیات علمی پرداخته . به هر حال در بیشتر مولتی ویتامین – مینرال ها منیزیم هم وجود داره . بعضی از مکمل های کلسیم هم حاوی منیزیم هستند . پس تحقیق و مقاله ارائه شده بالا می تونه توجه ما رو به این نکته جلب کنه که وقتی مکمل انتخاب می کنیم ، ترجیحا حاوی منیزیم هم باشد .

    ممنون از توجهتون .

    در پاسخ به: دوباره برنج و خطر بروز ديابت ! #97258
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    مصرف برنج سفید د رایران به شکل یک سنت در اومده و به این راحتی ها جایگزین نمی شه . شاید بهترین توصیه در چنین شرایطی مصرف برنج سفید مخلوط با حبوبات باشه ، مثل عدس پلو ، لوبیا پلو ، نخود پلو و ، باقالی پلو ، ماش پلو و … که سرعت جذب و بالا بردن قند خون رو کاهش می دهند .

    در پاسخ به: تاثیر مواد مغذی و مداخلات غذایی بر سفتی شریان ها #97257
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    مثل ماست که حاوی باکتریهای مفیدی هستند که هر کجا باشند عمل تخمیر رو انجام می دهند ، داخل ماده غذایی و هم داخل روده .
    ممنون از توجهتون

    در پاسخ به: کدام روغن ها از نظر علمی برای پخت و پز مناسب اند ؟ #97256
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    روغن زیتون برای سرخ کردن بسیار مناسب است ؟ چون حاوی اسید اولئیک است که فقط یک باند دوگانه در ساختارش داره ، این یعنی با حرارت ساختارش به راحتی نمی شکنه و اکسید و پراکسیداسیون شروع نمی شه و خطر سرطان زایی نداره .
    روغن کنجد و انگور هم جزء گزینه های بسیار خوب هستند ، البته درصد لینولئیک و لینولنیک اسید در این روغن ها بیشتر از روغن زیتونه ولی برای پخت و پز و سرخ کردن های غیر عمیق مناسبند .
    ممنون از توجهتون

    در پاسخ به: تغذیه مناسب برای زنگ تفریح #97144
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    مشکل ما ایرانیا فقط اینه که به خودمون اهمیت نمی دیم . و فکر نمی کنیم که سلامتی بخشی از همون آینده ایه که داریم برای بهتر شدنش سعی و تلاش می کنیم .

    در پاسخ به: ● اختلالات تغذیه ای در دختران نوجوان #96824
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    در حقیقت خیلی وقت ها ما هستیم که بچه ها رو با استرس یا مسائل احساسی مواجه می کنیم . و اینجوری سلامت روحی و جسمی اونها رو به خظر می اندازیم .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 89)