zahra jamshidi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 528)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون ، مطلب مفیدی بود
    یکی از دلایلی که افسردگی در افراد مبتلا به چاقی بیداد می کند همین نکته ای است که در مطلب شما به آن اشاره شده است .

    در پاسخ به: آشنایی با خواص چای سبز #101459
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    حرارت می بینه ولی حرارت غیر مستقیم؛ بدین شکل که مقداری چای سبز در آبی که به دمای جوش (90تا100 درجه) رسیده است می ریزیم و اجازه می دهیم حداقل 5 تا 7 دقیقه در ظرفی دربسته با شرایط قید شده بماند و بعد میل می کنید .
    بدین شکل چای سبز دم می شود.

    در پاسخ به: آشنایی با خواص چای سبز #101457
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    این یعنی شما به ترکیبات موجود در چای سبز واکنش های حساسیت زا نشان می دهید و نباید از آن استفاده کنید. آیا با چای کیسه ای دچار کهیر می شوید یا نه با دم کردن چای سبز طبیعی نیز دچار کهیر می شوید؟

    در پاسخ به: کمکم کنید نمی دونم چیکار کنم #101429
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در صورت امکان طریقه دریافت رژیم های قبلی تان را قید بفرمایید.

    در پاسخ به: کمکم کنید نمی دونم چیکار کنم #101427
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    سلام
    به نظر من کسی که تونسته تو این مدت 5 ماهه 30 کیلو وزن کن کنه یعنی اراده بالایی داره پس دیگه حفظ وزن نباید کار سختی براتون باشه ، قسمت سخت مسیر رو طی کرده اید و بهتون هم تبریک می گم …
    مگر اینکه به طور غیراصولی رژیم گرفته باشید و رژیم تون علمی و اصولی نبوده باشه!
    برای حفظ وزن کافیه تمامی عادات تغذیه ای صحیح و اصول تغذیه ای که در این 5 ماه آموخته اید را همچنان به طور مادام العمر پیروی کنید تا وزن کم شده برنگرده ، THAT,S IT
    این عادات تغذیه ای صحیح پایه رژیم های علمی کاهش وزن می باشند .
    موفق باشید .

    در پاسخ به: پرسش و پاسخ آشپزي #101319
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از تجربه ای که در اختیار همه گذاشتید :)

    در پاسخ به: ۱۲ راز استيک #101270
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    برش‌هاي گوشت را به مدت 20 تا 30 دقيقه در مخلوط روغن‌زيتون، سس خردل، باربيکيو و سس سويا و نمک و فلفل سياه قرار دهيد تا مزه‌دار شوند. در ابتدای کار می توانید فقط یک قاشق روغن بریزید و همان یک قاشق تا انتهای پخت کفایت می کند .

    در پاسخ به: آلزايمر مي‌تواند با افزايش مس در تغذيه مرتبط باشد #101269
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مس در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد و در عین حال پخت غذا در ظروف مس نیز باعث ورود مس به محتویات غذای فرد می شود .مس در بيشتر مواد غذايي وجود دارد ؛ از جمله منابع حيواني . مواد غذايي حاوي مس بالا شامل : صدف ، جگر ، گوشت ماهيچه ، مغزها ، حبوبات ، غلات ، شکلات و ميوه هاي خشک مي باشد . ميوه ها و سبزي ها نیز مقدار کمي مس دارند .

    در پاسخ به: بفرمایید پروتئین! #101268
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    خواهش می کنم دوست عزیزم. :heart:

    در پاسخ به: ۱۲ راز استيک #101240
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    دقیقاً همین طور است . روند طبیعی پخت استیک به همین شکله.
    من خودم وقتی استیک درست می کنم سایز گوشتی در ماهی تابه می اندازم بعد از پخت کامل نصف میشه چون به قول شما آبش کشیده شده است .

    در پاسخ به: بفرمایید پروتئین! #101239
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ظروف چدنی هم جنسی است که برای سلامتی بی خطر است و هم برای تهیه غذاهایی مثل استیک چون نچسبه مناسب بوده و ظاهر غذا مناسب خواهد بود .

    در پاسخ به: روزانه چقدر گوشت بخوريم؟ #101237
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    یک ران مرغ شامل هم ساق ران هم ته ران که دو سروینگ گوشت محسوب می شود .یک سینه کامل مرغ که 4 سروینگ محسوب می شود .

    در پاسخ به: وقتي برنج شپشک مي زند… #101236
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بله . با راه حل ذکر شده در متن می تواند شپشک های آن را جدا کرد .

    در پاسخ به: مـيـم مـثـل مـتـابـولـيـسـم #101235
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به جز بافت عضلانی به موارد دیگری از جمله به سن ( درسنین بالاتر متابولیسم پایین تر است) ، نژاد ، ژنتیک ، جنسیت (متابولیسم در مردان بیشتر است) ، تغذیه فرد و …. وابسته است .

    در پاسخ به: نوشيدن چاي و قهوه صبحگاهي براي پيشگيري از كبد چرب #101234
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    سرچ کردم ولی جایی ندیدم .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 528)