پرسش و پاسخ آشپزي

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79263
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    چرا كوفته‌ها هنگام پخت باز مي‌شوند؟
    هنگام تهيه‌ي هر نوع كوفته بايد از گوشت بدون چربي استفاده كنيد. در صورتي‌كه گوشت چرخكرده در منزل داشتيد حتماً در غذاساز يا هر دستگاه ديگر گوشت را قدري نرم‌تر كنيد.

    چگونه مي‌توان باقلا سبز را فريز كرد؟
    بهتر است پس از تميز كردن باقلا در بسته‌بندي مناسب كه كاملاً هواي داخلش را گرفته‌ايد قرار دهيد. تا هيچ برفكي در هنگام انجماد درون كيسه بوجود نيايد.

    چرا به خورش ماست يا آش دوغ تخم‌مرغ اضافه مي‌كنيم؟
    بخاطر اينكه ماست يا دوغ در هنگام پخت مي‌بُرد لذا تخم‌مرغ موجود در آن مانع از بريدن آن مي‌شود.

    چه كنيم تا كره هنگام سرخ كردن غذا دود نكند؟
    هنگام سرخ كردن قدري روغن مايع به آن بيفزائيد تا اين اتفاق پيش نيايد.

    چگونه مي‌توان زعفران حلكرده را در يخچال بيشتر نگه داشت؟
    زعفران را بدون قند يا هر افزودني ديگري بسائيد و با آب كاملاً جوشيده به ميزان بسيار كم حل كنيد. حال زعفران را قدري روي سماور يا كتري دم كنيد. به اين ترتيب مدت طولاني‌تري مي‌توان آن را در يخچال نگه داشت.

    براي پخت اسفناج چگونه عمل كنيم كه آب نيندازد؟
    بهتر است از اسفناج‌هاي ساقه كوتاه كه داراي برگ‌هاي ضخيم هستند استفاده كنيد.

    براي اينكه پيازداغي خوشرنگ و ترد داشته باشيم بهتر است از چه نوع پيازي استفاده كنيم؟
    از پيازهاي سفيد كه در اين فصل هم فراوان است براي سرخ كردن استفاده كنيد و هيچ‌گاه از پياز قرمز براي تهيه‌ي پيازداغ استفاده نكنيد.

    براي اينكه خورش باميه لعابدار نشود و خورش خوبي داشته باشيم بايد چگونه عمل كرد؟
    قسمت كمي از كلاهك باميه را بگيريد و 5 دقيقه آن را تفت دهيد و در هنگام همزدن خورش دقت كنيد باميه‌ها له نشوند.

    براي اينكه ريواس در هنگام پخت له نشود چگونه عمل كنيم؟
    بهتر است خورش را آماده كنيد و در اواخر پخت ريواس را 1 دقيقه در قدري روغن تفت دهيد. سپس در خورش بريزيد و پس از 5 دقيقه جوشيدن خورش را در ظرف پذيرائي بكشيد.

    چگونه كنگر را فريز كنيم؟
    بهتر است قدري آن را تفت دهيد. سپس در بسته‌بندي مناسبي آن را قرار دهيد بطوريكه هوا در آن نفوذ نكند و سپس فريز كنيد.

    #101318
    مریم
    مشارکت کننده

    یکی دیگه از روشهای که باعث می شه آش دوغ یا آش ماست موقع پخت نبره اینه که وقتی ماست یا دوغ رو به برنج تو قابلمه اضافه می کنیم همینطور با یه ملاقه همش بزنیم تا جوش بیاد ، وقتی مرتب همش بزنیم تا جوش بیاد دیگه نمی بره .

    #101319
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از تجربه ای که در اختیار همه گذاشتید :)

    #101320
    مریم
    مشارکت کننده

    خواهش می کنم !

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.