نوشيدن چاي و قهوه صبحگاهي براي پيشگيري از كبد چرب

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78739
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    پژوهشگران پس از آزمايش‌هاي متعدد دريافتند نوشيدن يك فنجان چاي يا قهوه در ابتداي صبح، خطر ابتلا به بيماري كبدچرب را كاهش مي‌دهد.
    اين پژوهشگران با آزمايش روي موش‌هايي كه رژيم غذايي پرچرب داشتند، كشف كردند كافئين باعث تحريك متابوليسم ليپيدهايي مي‌شود كه در سلول‌هاي كبد ذخيره شده‌اند و اين مساله باعث كاهش احتمال ابتلا به كبدچرب خواهد شد.
    براساس يافته‌هاي اين تحقيق، مصرف مقدار كافئين روزانه برابر با 4 فنجان قهوه يا چاي، مي‌تواند خطر ابتلا به كبدچرب در انسان‌ها را هم كاهش دهد.
    به‌گفته پژوهشگران، قهوه و چاي كه مردم زياد از آنها استفاده مي‌كنند، مي‌توانند فوايد درماني داشته باشند.

    #101210
    madjd
    مدیرکل

    چه جالب
    مطالعه انسانی در این زمینه انجام نگرفته؟

    #101234
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    سرچ کردم ولی جایی ندیدم .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.