zahra jamshidi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 528)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: طب با طالبی #97745
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب پر از پرسش و پاسخ خود شما

    در پاسخ به: چه طور با گذشت زمان با افزایش وزن مبارزه کنیم؟ #97744
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    روغن سبوس برنج محصولي شگفت انگيز است كه از پوسته خارجي و قهوه اي رنگ برنج كه متفاوت از شلتوك است تهيه مي شود. تنها 8% از مقدار برنج آسياب نشده را پوسته يا سبوس تشكيل مي دهد اما همين مقدار حاوي 20-15% روغن است.

    خواص تغذيه اي روغن سبوس برنج
    • ارزش تغذیه ای روغن سبوس برنج به دلیل اینکه حاوي اسيدهاي چرب ضروري است بالا می باشد.تحقيقات نشان داده است كه مصرف اين روغن در رژيم غذايي باعث كاهش چشمگير كلسترول به ويژه كلسترول بد خون(LDL) و افزايش كلسترول خوب(HDL )مي‌‌گردد بنابراين براي كساني كه از رژيم غذايي كم چربي پیروی می کنند، ايده آل است.
    • تندي اكسايشي ( طعم تندي كه به علت اكسيداسيون روغن ايجاد مي شود) معمول ترين نوع فساد روغن است كه واكنش اسيدهاي چرب غير اشباع با اكسيژن موجب بروز آن مي گردد.سبوس برنج از نظر پايداري اكسيداسيوني بسيار عالي است، اين پايداري مربوط به وجود آنتي اكسيدان هاي مختلف طبيعي موجود در آن است.
    • از جمله آنتي اكسيدان هاي موجود در روغن سبوس برنج مي توان به ويتامين E و اوريزانول اشاره كرد .وجود اين آنتي اكسيدان ها براي طولاني مدت پايداري اكسيداسيون را در هر دو دماي بالا و پايين حفظ مي كنند و باعث ماندگاري بالاي غذاهاي پخته شده با روغن سبوس برنج مي شوند. همچنين وجود اين آنتي‌ اكسيدان‌ها به كاهش كلسترول خون كمك بسزايي مي‌كند.
    اما نكته مهم ديگري كه نبايد فراموش شود اين است كه اين روغن به دليل مقدار نسبتا بالاي اسيد لينولنيك (يك نوع اسيد چرب با چند پيوند دوگانه) نبايد براي مدت زمان طولاني تحت حرارت بالا قرار بگيرد و یا در آشپزخانه و فروشگاه در مجاورت نور و حرارت باشد زیرا منجر به پدیده برگشت طعم در روغن شده و بعضي از خواص ارزشمند خود را از دست مي‌دهد.

    در پاسخ به: طب با طالبی #97741
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از لینک مفید و بسیار کامل شما
    پس با توجه به متن ذکر شده در لینک :
    دیابتی ها نباید کاملا از میوه و مواد کربوهیدراتی دست بکشند، بلکه می‌توانند با رعایت جانب احتیاط، اقلام شیرین از جمله میوه های شیرین مثل طالبی ذکر شده را نیز مصرف کنند. ولی باید به دقت مقدار کل کربوهیدرات غذایی خود را تحت کنترل داشته باشند.

    درواقع مقدار کل کربوهیدرات دریافتی، بیش از نوع کربوهیدرات دریافتی بر سطوح قند خون موثر است.
    بنابراین شما نیز با نظر من موافقید.

    در پاسخ به: طب با طالبی #97725
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به نظر من افراد دیابتی می توانند طالبی بخورند حال چه طالبی شیرین باشه چه نباشه
    در واقع اخیرا ً محققین تغذیه بیان کرده اند که بار گلیسمی است که حائز اهمیت است و نه نمایه گلایسمی
    یعنی فرد دیابتی در مقدار کم می تونه طالبی بخوره و مقدار دریافت مهم است .

    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    گین آپ مکمل سبکی است که می توانید برای تنظیم اشتها از آن استفاده کنید ولیکن اثر پرنگی ندارد .

    در پاسخ به: بارداری و نقص تخمدان #97723
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در این زمینه بایستی از پزشک متخصص زنان خود کمک بگیرید.
    فقظ پزشک متخصص زنان است که می تواند در این مورد به شما مشاوره دهد

    در پاسخ به: نوشیدنی تابستانی #97720
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    هر دو لیوان حدود 250 کالری

    در پاسخ به: رفع چاقی موضعی با دستگاه LPG #97714
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    چنانچه در تهران هستید می توانید حضوری مراجعه و خریداری نمایید

    در پاسخ به: با سلام #97709
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    خواهش می کنم

    در پاسخ به: با سلام #97706
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    با سلام
    رژیم درمانی این کلینیک چه در رابطه با چاقی و چه در رابطه با لاغری به صورت دوره ای می باشد . پشت این قضیه نیز علت محکمی وجود دارد :
    و اون اینکه با دوره ای بودن است که می توانید عادات غلط غذایی را اصلاح نمایید و در واقع به زمان حداقل 3 ماه نیاز دارین تا بتوانی تغذیه سالم را در کنار 4رژیم اصولی به شما آموزش دهیم .
    امکان شرکت در رژیم 15روزه وجود ندارد
    با آرزوی موفقیت

    در پاسخ به: فواید پوست پیاز برای مقابله با دیابت و سرطان #97702
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مطلب جدید و جالبی بود . ممنون
    ولی پوست قهوه ای و خشك و لایه های بیرونی پیاز که خوراکی نیست ؟!منظور اینه که قابل خوردن نیست ؟

    در پاسخ به: كالري مورد نياز براي لاغري #97668
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    پاسخ سوالتون واضحه:
    با یک رژیم غذایی علمی و اصولی
    خانم ها دیابتیک زیادی هستند که دچار چاقی نیز می باشند و با رژیم غذایی صحیح وزن کم می کنند

    در پاسخ به: كالري مورد نياز براي لاغري #97660
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    fain عزیز ، مشخص کنید خانم هستید یا آقا ، تا بر اساس فرمول هریس بندیکت کالری مورد نیاز شما را محاسبه کنم

    در پاسخ به: افراد عصبانی کاهو بخورند #97658
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب بسیار مفیدتون
    درسته که میگن 80-90 درصدِ کاهو رو آب تشکیل میده؟؟؟

    در پاسخ به: از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهیز کنید. #97656
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب بسیار مفیدتون
    من هم شنیده بودم که گرچه جگر مرغ یا گوسفند منبع ذخیره بسیاری مواد مغذی و ویتامین هاست ولیکن اندمی است که در آن مواد زاید ناشی از تجزیه و تحلیل داروها و سموم بدن نیز می باشد بنابراین مصرف آن توصیه نمی شود .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 528)