طب با طالبی

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70802
    matin
    مشارکت کننده

    طالبی چون خربزه از بسیاری از نعمتهای زندگی سرشار است،این میوه مقدار قابل توجهی آب توام با مواد معدنی چون:پتاسیم،منگنز،کلسیم،آهن و فسفر را دارا میباشد.
    هر چند از لحاظ قندی تا حدی خواصش را شبیه به خربزه کرده است اما از لحاظ مواد قندی و گلوسیدی به پای خربزه نمیرسد،و مثل خربزه برای مبتلایان به بیماری قند زیانبخش نمیباشد.
    در ضمن پتاسیم آن به اندازه خربزه نبوده و نمیتواند در دفع سموم بدن و فعالیت کلیه نقشی را ایفا کند.
    طالبی دارای مقدار کمی آلبومین و مواد معدنی و ویتامینهایی شامل:A،B2،P و C میباشد که برای کودکان غذایی سالم و کمک به رفع بی اشتهایی آنها میکند.
    برای کسانیکه میخواهند شاداب و سالم بمانند و وزنشان اضافه نشود توصیه میکنیم که یک وعده غذای خود را طالبی یا گرمک کنند.
    برای سالمندانی که باید آب و مواد قندی سلولهایشان حفظ شود ،بهترین گزینه،طالبی با نان میباشد.
    منبع:کتاب میوه درمانی،نویسنده:محمد حسین شریفی

    #97721
    mosavi
    مشارکت کننده

    ضمن تشکر از مطلب مفیدتون، البته باید توجه شود كسانی كه به بیماری دیابت مبتلا هستند باید در مصرف طالبی احتیاط كنند تا جایی كه شاید به توصیه متخصص مجبور شوند به دلیل قند بالا از مصرف آن خودداری كنند.

    #97722
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    حتی اگه طالبی شیرین نباشه؟ باز هم بری افراد دیابتی مناسب نیست؟

    #97725
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به نظر من افراد دیابتی می توانند طالبی بخورند حال چه طالبی شیرین باشه چه نباشه
    در واقع اخیرا ً محققین تغذیه بیان کرده اند که بار گلیسمی است که حائز اهمیت است و نه نمایه گلایسمی
    یعنی فرد دیابتی در مقدار کم می تونه طالبی بخوره و مقدار دریافت مهم است .

    #97733
    madjd
    مدیرکل

    https://article.tebyan.net/153473/???-??????-??-?????-????-?????-??????-

    #97741
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از لینک مفید و بسیار کامل شما
    پس با توجه به متن ذکر شده در لینک :
    دیابتی ها نباید کاملا از میوه و مواد کربوهیدراتی دست بکشند، بلکه می‌توانند با رعایت جانب احتیاط، اقلام شیرین از جمله میوه های شیرین مثل طالبی ذکر شده را نیز مصرف کنند. ولی باید به دقت مقدار کل کربوهیدرات غذایی خود را تحت کنترل داشته باشند.

    درواقع مقدار کل کربوهیدرات دریافتی، بیش از نوع کربوهیدرات دریافتی بر سطوح قند خون موثر است.
    بنابراین شما نیز با نظر من موافقید.

    #97743
    matin
    مشارکت کننده

    ممنون از لینک خانم دکتر مجد و تکمیل توضیح شما جمشیدی عزیز
    در تکمیل صحبت موسوی عزیز باید بگم که در متن گفته شده که”طالبی مثل خربزه برای بیماران دیابتی زیانبخش نیست”یعنی حتی اگر هم به قول معروف “ان قلتی” در قضیه باشد اما شدت و وخامتش بسی کمتر از خربزه ست.

    #97745
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب پر از پرسش و پاسخ خود شما

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.