zahra jamshidi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 528)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    خواهش می کنم ، چون همان طور که در متن آماده است روغن آنها کاملا اکسيد شده است.

    در پاسخ به: ساكشن و درمان سلولیت؟! #98819
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بسیاری از پزشکان و متخصصین بر عقیده اند که ورزش به تنهایی قادر به ازبین بردن سلولیت نیست!!!
    جز در شرایطی که ورزش از شدت و مدت کافی برخوردار بود و در کنار رژیم غذایی کم کالری باشد…

    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بسیار بسیار روش جالبی بود
    ممنون:)
    امتحان می کنم ، امیدوارم خوشمزه بشه

    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اولین بار بود اسم مربای شلغمو می شنوم
    باید خوشمزه باشه:P[/php]
    بسیار جالب بود
    ممنون

    در پاسخ به: پيشگيري از ديابت با فلفل تند #98779
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    مطلب جالبی بود
    ولی در کنار مشکلات مربوط معده ، دریافت زیاد اون می تواند منجر به واکنش های آلرژیک بشه.
    من خودم غذاهای تند و فلفلی خیلی خیلی دوست دارم ولی هر بار پس از استفاده دچار التهاب و سرخی پوست و خارش پوستی می شم!

    در پاسخ به: زیاده روی درمصرف میوه باعث چاقی میشود #98775
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    به ویژه با مصرف میوه های با محتوای فروکتوز بالا

    در پاسخ به: کاهش خطر پانکراتيت با مصرف سبزيجات #98774
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مطلب بسیار جالبی بود ، ممنون
    پس باز هم مطالعه ای دیگر به این نتیجه می رسد که در میان میوه ها ،دسته با فروکتوز کمتر ارجحیت داشته و خواص برتری دارند .

    در پاسخ به: پیاده روی و دویدن بهتر از ورزش های دیگر #98773
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مطلب بسیار جالبی بود و ممنون
    تو متن فقط اسم از دویدن آورده شده ، منظور هم دویدنه و هم پیاده روی ؟!
    با پیاده روی هم این همه اثر مفید بر حافظه و غیره شامل حالمون میشه ؟

    در پاسخ به: بایدها و نبایدهای بیماری نقرس #98747
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    در تکمیل مطلب خوب شما باید بگم که به تازگی محققین متوجه شده اند که می توان براي کاهش اسيداوريک بارهنگ مصرف کرد:

    ” افزايش بيش از حد اسيداوريک در بدن مي‏تواند باعث تشکيل کريستال‏هاي اسيداوريک در نقاط مختلف بدن از جمله در مفاصل، بافت کليه‏ها و حتي در لگنچه کليه‏ها شود. يکي از گياهاني که براي درمان اين مشکل از آن استفاده مي‏شود بارهنگ است که معمولا از دانه‏هاي اين گياه براي ناراحتي‏هاي تنفسي، کاهش اسيداوريک خون و تسکين زخم‏ها استفاده مي‏شود..”

    در پاسخ به: تاثیر رنگ بر اشتها #98746
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در تکمیل مطلب شما که رنگ آبی اشتها را کنترل می کند باید گفت دو رنگ زرد و قرمز اثر عکس دارند :
    در واقع قرمز و زرد، رنگ‌هاي اشتها‌آور هستند :

    محققان مي‌گويند رنگ قرمز باعث افزايش فشارخون و ضربان قلب مي‌شود و حس صميميت، انرژي و خوشي را به فرد القا مي‌کند. اين رنگ زيبا همچنين اشتها را برمي‌انگيزد. حتما ديده‌ايد که اکثر رستوران‌هاي سطح کشور و جهان طراحي داخلي قرمز رنگي دارند.

    يکي از رازهاي فروش مک‌دونالد با 31 هزار شعبه‌ در سراسر جهان استفاده از دکوراسيون و بسته‌بندي‌هاي قرمز است. پس اگر ميل به غذا خوردن نداريد، بهتر است در انتخاب ظروف، وسايل آشپزخانه و مواد اوليه آشپزي از کالاها و خوراکي‌هاي قرمزرنگ بهره ببريد. هنگامي که رنگ زرد ديده شود، مغز ترشح هورمون سروتونين را افزايش مي‌دهد. اين هورمون باعث احساس سرزندگي مي‌شود. تحقيقات نشان داده اين رنگ هم تاثير بسزايي در اشتها دارد و افراد مايلند از ميان انواع خوراکي‌هاي رنگي پيش‌رويشان آنهايي که زردرنگ هستند را انتخاب کنند. بنابراين مي‌توانيد براي افزايش اشتهاي خود يا فرزندتان از مواد غذايي يا تجهيزات زردرنگ کمک بگيريد.

    در پاسخ به: چای بخور تا کمر باریک بشی #98745
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بسیار ممنون از پیشنهاد خوبتون
    یعنی از فروشنده بخوایم که چای سبز لاهیجان بهمون بده کافیه ؟ اسمش همینه؟

    در پاسخ به: روغن ماهی را از یاد نبرید #98732
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در يک مطالعه آمريکايي روي بيش از 20 هزار پزشک مرد که از 1982 در جريان است، اين باور قديمي بيش از پيش تاييد شد که مصرف منظم ماهي خطر قلبي- عروقي را کاهش مي‌دهد. در اين مطالعه خطر نارسايي قلب در مرداني که ماهانه کمتر از 30 گرم ماهي مصرف مي‌کردند، 7 در 1000 ولي در افرادي که بيش از اين مقدار ماهي مصرف مي‌کردند، 4 مورد در هر 1000 نفر بود. با اين حال، نتيجه جالب توجه اين مطالعه اين بود که خطر نارسايي قلبي با مصرف مکمل‌هاي امگا- 3 لزوما کاهش نمي‌يافت (نتايج در اين مورد متناقض بودند) بلکه براي کاهش اين خطر، بايد خود ماهي غني از امگا- 3 مصرف مي‌شد.

    در پاسخ به: خطر پانکراتین با ویکتوزا #98731
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    کاهش خطر پانکراتيت با مصرف سبزيجات



    مصرف طولاني‌مدت سيگار و الکل، دو عامل خطر کاملا شناخته‌شده براي پانکراتيت حاد غير مرتبط با سنگ صفراوي هستند اما نقش محافظتي عوامل محيطي در اين زمينه تاکنون شناسايي نشده است…

    حالا محققان به بررسي اين فرضيه پرداخته‌اند که آيا خطر اين بيماري را با مصرف سبزيجات و ميوه‌جات مي‌توان کاهش داد يا خير؟

    در يک مطالعه همگروهي آينده‌نگر مبتني بر جمعيت، دو همگروه اختصاصي جنس شامل 80019 فرد نماينده جمعيت عمومي سوئد، براي مدت تقريبا 12 سال تحت پيگيري قرار گرفتند. پژوهشگران از يک پرسشنامه رواشده براي جمع‌آوري داده‌هاي مربوط به مصرف ميوه و سبزيجات، الکل، سيگار و ساير عوامل استفاده کردند. موارد پانکراتيت حاد از طريق برقراري ارتباط با يک مرکز ملي ثبت بيماران شناسايي شدند و موارد پانکراتيت ناشي از سنگ صفراوي پس از شناسايي، از اين مجموعه خارج گرديدند (کد تشخيصي ICD-10 براي پانکراتيت صفراوي يا کد جراحي NOMESCO براي کله‌سيستکتومي يا انجام کلانژيوپانکراتوگرافي آندوسکوپيک رتروگراد [ERCP] به فاصله 3 ماه از بروز پانکراتيت حاد در هر بيمار).

    طي دوره پيگيري به ميانگين مدت 1/11 سال، 320 مورد جديد پانکراتيت حاد غير مرتبط با سنگ صفراوي رخ داد که اکثر مبتلايان (68%) مرد بودند. در تحليل‌هاي چندمتغيره، بالاترين پنجک مصرف سبزيجات (بيش از 7/3 وعده در روز) در مقايسه با پايين‌ترين پنجک (کمتر از 3/1 وعده در روز)، با 44% کاهش خطر پانکراتيت حاد غير مرتبط با سنگ صفراوي همراهي داشت (خطر نسبي 56/0، فاصله اطمينان 95%: 82/0-37/0). يک ارتباط دوز- پاسخ مشاهده شد؛ به اين صورت که به ازاي هر وعده اضافي سبزيجات در روز، خطر بيماري 17% کاهش مي‌يافت (p برابر 03/0). در مقابل، مصرف ميوه‌جات با کاهش اين خطر همراه نبود. اثر محافظتي سبزيجات در بيماراني که اضافه‌وزن داشتند اندکي قوي‌تر (49/0، 85/0-29/0) و در مصرف‌کنندگان الکل کاملا قوي‌تر (29/0، 67/0-13/0) بود.(2)

    رهنمود: مکانيسم ايجاد محافظت عليه پانکراتيت حاد غير مرتبط با سنگ صفراوي، توسط سبزيجات- و نه ميوه‌جات- مشخص نيست. محققان اين فرضيه را مطرح کرده‌اند که آنتي‌اکسيدان‌هاي موجود در سبزيجات استرس اکسيداتيو را کاهش مي‌دهند و از فرد در مقابل پانکراتيت محافظت مي‌کنند ولي فروکتوز موجود در ميوه‌ها استرس اکسيداتيو را زياد مي‌کند. ممکن است عوامل خطر بررسي‌نشده براي پانکراتيت حاد (داروها، هيپرتري‌گليسريدمي، هيپرکلسمي يا ژنتيک) باعث مخدوش شدن اين نتايج شده باشند ولي اين امر نامحتمل به نظر مي‌رسد. اين يافته‌ها از توصيه فعلي وزارت بهداشت و خدمات انساني ايالات متحده مبني بر افزايش سهم سبزيجات در رژيم غذايي روزمره حمايت مي‌کنند.

    در پاسخ به: خودسرانه شربت آهن نخورید #98730
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    جالب است که مطالعه ای بسیار جدید بیان داشته اس که مصرف مکمل‌هاي آهن در خانم‌هايي که دچار کم‌خوني نيستند (فريتين کمتر از 50 ميکروگرم در ليتر) به صورت معني‌داري باعث بهبود خستگي مزمن مي‌شود…

    نتايج يک کارآزمايي باليني تصادفي شده شاهددار (RCT) نشان مي‌دهد مصرف 80 ميلي‌گرم آهن المنتال در روز باعث کاهش 7/47% در مقياس درجه‌بندي خستگي (4/25 نمره ميزان پايه، 2/12 نمره کاهش)- در قياس با کاهش 8/28% (0/25 نمره پايه، 7/8 نمره کاهش) در گروه دارونما مي‌شود (02/0= P). با مصرف اين ميزان آهن اثرات معني‌داري روي زندگي روزمره، اضطراب يا افسردگي مشاهده نشد.

    نتايج اين مطالعه، زنان جوان و دختران را تشويق مي‌کند که علي‌رغم نداشتن کم‌خوني، براي شادابي بيشتر و سرزندگي، مصرف روزانه قرص آهن را فراموش نکنند.

    در پاسخ به: آب خوردن قبل از سکته #98687
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    من علاوه بر قبل از خواب و بعد از خواب ، حین خواب هم حدود 1لیوان آب می خورم !:rolleyes: با این حساب فکر نکنم هیچ وقت علت مرگم در آینده سکته بخواد بشه

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 528)