پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
matinمشارکت کننده
من خیلی راهکار عملی شما را متوجه نشدم.
matinمشارکت کنندهخیلی خیلی جالب و آموزنده بود.بهتره از لحاظ روانی بپذیریم که یک ظرف سالاد پر از نخود سبز و لوبیا سبز و هویچ و قارچ و…با کمی تکه های مرغ میتونه یک وعده کامل غذا باشه و اگه ما را سیر کنه.در حالیکه اغلب افراد چنین ترکیبی را بعنوان “کنار غذا”
میپندارند.matinمشارکت کنندهشاید بد نباشه که اشاره کنم این ظروف مسی که برای پختن سبزی بکار میبرید باید اصل باشه.یعنی موقع خرید دقت کنید.چون مسهای تقلبی که با آلومینیوم ترکیب شده در بازار زیاد شده.
matinمشارکت کنندهمطلبتون فوق العاده بود .
matinمشارکت کنندهاین خواص در مورد توت تازست. کلا میوه ها ،را بصورت تازه مصرف کردن بهتر است تا بصورت خشک مصرف کردن.
matinمشارکت کنندهجالب بود،ملاکی برای تشخیص زیتون سیاه اصل و غیر اصل وجود داره؟
matinمشارکت کنندهخیلی جالب و کافی بود.ممنون.
matinمشارکت کنندهمنم میگم کم بخورید و کمرنگ.
matinمشارکت کنندههدف : درآمد حاصل از تجارت ماده ای بود که مردم به آن اعتیاد پیدا کرده بودند.بزرگترین و سود آورترین تجارتها ،تجارت و فروش موادیست که جامعه به آن اعتیاد پیدا کرده است.و ترک آن میسر نیست.حالا هر چقدر هم که این ماده اعتیاد آور،گران باشد.یعنی براشون صرف داشت که مدرسه و بیمارستان بسازند که این وسیله ای برای تبلیغ چای شود.در برابر سود ناشی از تجارت چای ،هزینه ساخت مدرسه و بیمارستان قابل توجه نبود.
matinمشارکت کنندهبله/چون عسل خودش قوام داره.برای همین میزانی که عسل میبره کمتر از میزانیست که بخواهید درش شکر بریزید.پس رژیمی ست.
matinمشارکت کنندهالبته من طبیب نیستم .اما یک چایخور حرفه ای بودم.تقریبا هر یک ساعت یک لیوان چای غلیظ و پررنگ مصرف میکردم.الان در حال ترک هستم.و گاهی در شبانه روز فقط در محل کارکه دسترسی به سایر نوشیدنیهایی که در زیر به آن اشاره میکنم ندارم،یک استکان چای کمرنگ کمرنگ مصرف میکنم. البته این کافی نیست.چون بدن ما برای رفع خستگی و سرحال شدن به یک نوشیدنی داغ احتیاج دارد.جایگزین آن را انواع “دم نوشهای “میوه ای و گیاهی بسیار خوشمزه که در همه عطاریها موجود است میکنم.و یا دم کرده گل گاو زبان/با کمی لیمو ترش.
میتوانید گاهی هم یک تکه چوب دارچین را در قوری گذاشته و بگذارید نیم الی 1ساعت دم بکشد.بعد از آن شاهد یک مایعی خوش رنگ به رنگ چای پر رنگ و بسیار معطر خواهید بود.اگر از طعم دارچین خوشتان نمی اید.میتوانید از چای آلبالو در فصل تابستان استفاده کنید.
یک کار راحت هم اینه که هر وقت هوس چای کردید یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بنوشید و طعم دلپذیر آن را با طعم چای مقایسه کنید.
1001 نوع چای دیگر که مفید و خوشمزه هستند هم در گذشته مصرف میشده است.که اگر یکبار طعم آنها را بچشید حسرت میخورید که ای کاش زودتر با این پدیده ها آشنا میشدید.matinمشارکت کنندهمن در شهر ری با یک همبرگر فروشی برخورد کردم که همبرگر شتر میفروخت،بدون افزودنی.خیلی خیلی خوشمزه بود.و لذیذ.در شهر ری زیاد از این نوع اغذیه فروشیها پیدا میشه.در ضمن پیشنهاد میکنم که گوشت شتر را بصورت چرخ کرده به میزان مساوی با گوشت چرخ کرده گوسفند مخلوط کرده،و سپس آن را بصورت کتلت طبخ کرده و نوش جان کنید.محشره.
matinمشارکت کنندهژاپنیها چای میخورند اما از نوع چای سبز و سفید،چای میخورند اما به آن معتاد نیستند. چای بدون افزودنیها(چای غیرعطری و…) در واقع آنها چای سبز تازه دم فرآوری شده را مصرف میکنند.در فنجانهایی کوچک .
۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۸:۲۳ در پاسخ به: به تجویز “خداوند” خوردن کدام یک ازوعده های غذایی از همه مهمتر است؟ #97493matinمشارکت کنندهدر این احادیث نه تنها حرفی از حذف ناهار گفته نشده،(بجز یک مورد که نسخه شخص بیماری بوده است ،که مشکل گوارشی داشته است).بلکه برای افراد عادی و سالم تاکید بر “مصرف صبحانه زود هنگام و عدم حذف شام”داشته است،شام را بخورید اما سبک ،و با خوابتان فاصله داشته باشد. میشه نتیجه گیری کرد که اگر به هر دلیلی مایلید که یک وعده را سبک بخورید،ناهار انتخاب خوبی هست. حتی بسیاری از متخصصان تغذیه تاکید بر صبحانه و شام دارند ولو اینکه ناهار را به میان وعده ای سبک اختصاص بدهند.
matinمشارکت کنندهمطالعاتی که از آن صحبت میکنید در مورد چای سبز است و نه چای سیاه.چون مشکل بر سر ماده ای به نام “تانن” است،که در چای سبز خوشبختانه کمتر است.
-
نویسندهنوشتهها