madjd

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: وقتي برنج شپشک مي زند… #101208
    madjd
    مدیرکل

    اگر برنج شپشک بزنه باز هم قابل استفاده است؟

    در پاسخ به: بعضي عسل ها فقط اسمشان عسل است #101207
    madjd
    مدیرکل

    چطوری میشه عسل خوب را از بد تشخیص داد؟
    اگر قیمت عسل بالا باشه نشانه ی مرغوبیت آن است؟

    در پاسخ به: روزانه چقدر گوشت بخوريم؟ #101206
    madjd
    مدیرکل

    منظورتان از یک ران یا سینه ی کامل چیست؟

    در پاسخ به: بفرمایید پروتئین! #101205
    madjd
    مدیرکل

    چرا تابه ی چدنی؟

    در پاسخ به: ۱۲ راز استيک #101204
    madjd
    مدیرکل

    گفته اید:اگر گوشتتان ضخيم بود، حرارت پخت را ملايم کنيد تا گوشت با حرارت کم و به تدريج پخته شود.
    در این صورت که گوشت به اصطلاح آب می اندازد.این طور نیست؟

    در پاسخ به: استیک در شرایط مختلف سلامتی #101203
    madjd
    مدیرکل

    ای کاش ما هم لاغر بودیم!

    در پاسخ به: افزایش طول عمر سالمندان با این ویتامین #101200
    madjd
    مدیرکل

    چه جالب!
    این مطالعه چگونه انجام گرفته؟
    چرا در افراد زیر 70 سال باعث افزایش طول عمر نشده؟

    در پاسخ به: نحوه تغذیه تکمیلی در ماه ۸ #101199
    madjd
    مدیرکل

    زرده تخم مرغ را چگونه به رژیم غذایی شیرخوار اضافه میکنند؟

    در پاسخ به: خواص تغذیه ای انجیر #101198
    madjd
    مدیرکل

    و برای آنهایی كه می خواهند وزن اضافه كنند بسیار مفید است چون بسیار چاق کننده است!

    در پاسخ به: نحوه تغذیه تکمیلی در ماه ۷ #101197
    madjd
    مدیرکل

    اسفناج چه مشکلی را برای نوزاد ایجاد میکنه؟

    در پاسخ به: غذاي چيني به ۹شرط #101020
    madjd
    مدیرکل

    حتما باید تابه را با روغن چرب کنیم؟

    در پاسخ به: توصیه های پیشگیری از اسهال #101019
    madjd
    مدیرکل

    به موارد بالا باید آب لوله کشی سالم هم اضافه شود.

    در پاسخ به: توصیه های غذایی در مبتلایان به اسهال #101018
    madjd
    مدیرکل

    * دریافت آب و مایعات فراوان برای جبران مایعات و الکترولیت‌های از دست رفته بدن.
    * اجتناب از خوردن شیر و مواد لبنی مانند بستنی.
    * اجتناب از خوردن غذاهای چرب و سرخ شده.
    * پرهیز از مواد غذایی شیرین و شیرینی‌ها و انواع کیک‌ها و کمپوت‌ها و آب‌میوه و میوه‌های خام خصوصاً خانواده مرکبات .
    * پرهیز از خوردن سبزیجات خام و یا پخته، البته بعضی سبزیجات مانند هویج پخته یا سیب زمینی پخته به بهبود اسهال کمک می‌کنند که این به علت تفاوت نوع فیبر در این سبزیجات است که به صورت قابض عمل می‌کنند.
    *خوردن موز (تفاوت در نوع فیبر آن نسبت به سایر میوه‌ها)، برنج ساده پخته شده، مرغ پخته شده بدون روغن در بهبود شرایط کمک کننده است.
    * پرهیز از غذاهای آماده و کنسروی.
    * با بهبود اسهال، یک‌دفعه به برنامه‌ی غذای معمولی برنگردید، خصوصاً در اسهال‌های مزمن، سعی کنید با کم کم اضافه کردن مواد غذایی به برنامه غذایی‌تان از برگشت ناگهانی اسهال جلوگیری کنید.

    در پاسخ به: توصیه هاي بهداشتی براي نگهداري نان در بلند مدت #101017
    madjd
    مدیرکل

    بهترین راه‌ حل، نگهداری طولانی‌ مدت‌ نان در فریزر است. داخل محیط سرد فریزر، آب داخل نان منجمد می ‌شود و وقتی که شما از نان تان رفع انجماد کنید، این ماده ی غذایی بدون بیات شدن به حالت اولیه ‌‌اش برمی‌ گردد.

    در پاسخ به: توصیه هاي بهداشتی براي نگهداري نان در بلند مدت #101016
    madjd
    مدیرکل

    سرعت بیات شدن نان داخل یخچال بیشتر است. نشاسته ی داخل نان برای این که بیات شود، یا باید در محیط گرم باشد یا در محیطی کاملا سرد. فضای خنکی مثل یخچال، به کهنه شدن سریع‌ تر نان کمک می ‌کند.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)