پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjdمدیرکل
اگر برنج شپشک بزنه باز هم قابل استفاده است؟
madjdمدیرکلچطوری میشه عسل خوب را از بد تشخیص داد؟
اگر قیمت عسل بالا باشه نشانه ی مرغوبیت آن است؟madjdمدیرکلمنظورتان از یک ران یا سینه ی کامل چیست؟
madjdمدیرکلچرا تابه ی چدنی؟
madjdمدیرکلگفته اید:اگر گوشتتان ضخيم بود، حرارت پخت را ملايم کنيد تا گوشت با حرارت کم و به تدريج پخته شود.
در این صورت که گوشت به اصطلاح آب می اندازد.این طور نیست؟madjdمدیرکلای کاش ما هم لاغر بودیم!
madjdمدیرکلچه جالب!
این مطالعه چگونه انجام گرفته؟
چرا در افراد زیر 70 سال باعث افزایش طول عمر نشده؟madjdمدیرکلزرده تخم مرغ را چگونه به رژیم غذایی شیرخوار اضافه میکنند؟
madjdمدیرکلو برای آنهایی كه می خواهند وزن اضافه كنند بسیار مفید است چون بسیار چاق کننده است!
madjdمدیرکلاسفناج چه مشکلی را برای نوزاد ایجاد میکنه؟
madjdمدیرکلحتما باید تابه را با روغن چرب کنیم؟
madjdمدیرکلبه موارد بالا باید آب لوله کشی سالم هم اضافه شود.
madjdمدیرکل* دریافت آب و مایعات فراوان برای جبران مایعات و الکترولیتهای از دست رفته بدن.
* اجتناب از خوردن شیر و مواد لبنی مانند بستنی.
* اجتناب از خوردن غذاهای چرب و سرخ شده.
* پرهیز از مواد غذایی شیرین و شیرینیها و انواع کیکها و کمپوتها و آبمیوه و میوههای خام خصوصاً خانواده مرکبات .
* پرهیز از خوردن سبزیجات خام و یا پخته، البته بعضی سبزیجات مانند هویج پخته یا سیب زمینی پخته به بهبود اسهال کمک میکنند که این به علت تفاوت نوع فیبر در این سبزیجات است که به صورت قابض عمل میکنند.
*خوردن موز (تفاوت در نوع فیبر آن نسبت به سایر میوهها)، برنج ساده پخته شده، مرغ پخته شده بدون روغن در بهبود شرایط کمک کننده است.
* پرهیز از غذاهای آماده و کنسروی.
* با بهبود اسهال، یکدفعه به برنامهی غذای معمولی برنگردید، خصوصاً در اسهالهای مزمن، سعی کنید با کم کم اضافه کردن مواد غذایی به برنامه غذاییتان از برگشت ناگهانی اسهال جلوگیری کنید.madjdمدیرکلبهترین راه حل، نگهداری طولانی مدت نان در فریزر است. داخل محیط سرد فریزر، آب داخل نان منجمد می شود و وقتی که شما از نان تان رفع انجماد کنید، این ماده ی غذایی بدون بیات شدن به حالت اولیه اش برمی گردد.
madjdمدیرکلسرعت بیات شدن نان داخل یخچال بیشتر است. نشاسته ی داخل نان برای این که بیات شود، یا باید در محیط گرم باشد یا در محیطی کاملا سرد. فضای خنکی مثل یخچال، به کهنه شدن سریع تر نان کمک می کند.
-
نویسندهنوشتهها