پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: خوراکی محبوب انیشتین #101451
    madjd
    مدیرکل

    چه جالب!

    در پاسخ به: “کدو تنبل” شادتان می کند #101448
    madjd
    مدیرکل

    چه خوب!حیف کدو حلوایی ها که در جشن هالوین حیف و میل میشه!

    در پاسخ به: می خواهید جوان بمانید؟ #101447
    madjd
    مدیرکل

    ضررهویج را متوجه نشدم.میشه بیشتر توضیح بدید؟

    در پاسخ به: قارچ های خوردنی #101446
    madjd
    مدیرکل

    مواد مغذی موجود در 100 گرم قارچ خام:
    انرژی 13 کالری
    پروتئین 2 گرم
    پتاسیم 320 میلی گرم
    مس 1 میلی گرم
    اسیدپنتوتنیک 2میلی گرم
    بیوتین 12 میکروگرم
    اسیدفولیک 44 میکروگرم
    آهن 1 میلی گرم
    نیاسین 3 میلی گرم
    فیبر 1 گرم

    در پاسخ به: برای کسانی که طعم و بوی شیر را دوست ندارند #101445
    madjd
    مدیرکل

    بیچاره شیر که بویی نداره!

    در پاسخ به: تفاوت میان انگور قرمز و انگور سبز #101440
    madjd
    مدیرکل

    آنتوسیانین موجود در انگور قرمز خواص ضد التهابی دارد.

    در پاسخ به: یک آنتی ‌بیوتیک طبیعی #101439
    madjd
    مدیرکل

    یکی دیگر از خواص روغن نارگیل ، خاصیت بهبود علائم آلزایمر آن است.تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به آلزایمر، نشان میدهد افرادی که در برنامه غذایی خود دوبار در روز روغن نارگیل استفاده می کنند پس از۲ هفته شروع به بهبودی می کنند.
    در حال حاضر ۵۲۰۰۰۰ نفر در سراسر ایالات متحده مبتلا به آلزایمر هستند و این هفتمین علت مرگ و میر است .
    تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به آلزایمر، نشان میدهد افرادی که در برنامه غذایی خود روغن نارگیل دوبار در روز استفاده می کنند پس از۲ هفته شروع به بهبودی می کنند.
    این افراد پس از ۳۷ روز وضوح بیشتری از کارهای انجام گرفته خود داشته اند و آنهاهر روز صبح شاد، هوشیار و با انرژی از گذشته بوده و می توانستند باتمرکز کردن کارهای خود را انجام دهند.
    با گذشت یکسال این زوال عقلی را تاجایی عقب راندند که می توانستندمطالب را در حافظه کوتاه مدت خود دخیره کنند و قدرت درک مطلب آنها به طرزچشمگیری بهبود یافته بود. و آنها اغلب حتی مطالعات روزمره خود را با جزئیات دقیق آن می توانستنذ به خاطر بیاورند.

    در پاسخ به: یک آنتی ‌بیوتیک طبیعی #101438
    madjd
    مدیرکل

    روغن نارگیل به خاطر خواص ضد قارچی، ضد ویروسی، و ضد باکتریایی خود درمقابل بسیاری از عفونت ها نیز موثر است. طبق تحقیقات انجام گرفته، روغن نارگیل ویروس هایی که موجب آنفولانزا، سرخک، هپاتیت، تبخال، سارس و از این قبیل می شود را از بین می برد.
    همچنین باکتری که موجب ایجاد زخم معده، عفونت های گلو، عفونت های مجرای ادرار، ذات الریه، و سوزاک می شود را نیز از بین می برد. روغن نارگیل بر قارچ ها و مخمرهایی که کاندیدیاز، عفونت قارچی، مرض قارچی انگشتان، برفک، و از این قبیل را ایجاد می کند نیز موثر است

    در پاسخ به: یک آنتی ‌بیوتیک طبیعی #101437
    madjd
    مدیرکل

    روغن نارگیل برای سیستم ایمنی بدن نیز مفید است. این روغن با لیپیدها، اسید لوریک، اسید کاپریک و اسید کاپریلیک موجود در خود که خواص ضدقارچ، ضد ویروسی و ضدباکتریایی دارند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. بدن انسان اسید لوریک را به مونولورین تبدیل می کند که گفته می شود به مقابله با ویروس ها و باکتریهای ایجاد کننده بیماری هایی مثل تبخال، آنفولانزا، ویروس سیتومگال و حتی HIV کمک میکند. همچنین به مقابله با باکتری های مضری مثل لیستریا مینوسیتوژن و هلیکوباکتر پیلوری و تک یاختگانی مثل جاردیالاملیا نیز کمک می کند.

    در پاسخ به: ضعف چشایی کودکان چاق #101436
    madjd
    مدیرکل

    خیلی جالب بود.احتمالا در بزرگسلان چاق هم به همین صورت است؟

    در پاسخ به: هسته‌های سیب حاوی سیانور هستند #101435
    madjd
    مدیرکل

    دانه سیب، هسته آلبالو و دانه یا هسته بسیاری از دیگر میوه‌ها مانند هلو، گلابی، آلو و شلیل حاوی ماده‌ای به نام سیانوژنیک گلیکوساید است که ماده‌ای سمی است. البته خیلی جای نگرانی نیست. اگر به طور اتفاقی دانه‌های سیب را همراه میوه آن بخورید یا ناگهان یک هسته آلبالو را ببلعید هیچ اتفاقی برایتان نمی‌افتد. در این صورت تنها مقدار کمی از ماده سمی موجود در هسته آلبالو یا دانه سیب جذب بدن خواهد شد. اما اگر دانه‌های گلابی یا سیب را قبل از بلعیدن بجوید این نگرانی به مراتب بیشتر است. به گفته متخصصان احتمال ابتلا به مسمومیت ناشی از آن در کودکان در مقایسه با بزرگسالان به مراتب بیشتر است. سردرد، سرگیجه، بی‌قراری و تهوع از جمله علائم این مسمومیت است، اما اگر شدت مسمومیت بیشتر شود علائم دیگری نظیر تنگی نفس، افزایش فشار خون و شدت ضربان قلب و همچنین اختلال در عملکرد کلیه‌ها در کمین فردی است که دچار مسمومیت شده باشد. پس بهتر است تا حد امکان از خوردن دانه یا هسته میوه‌ها خودداری کنید.

    در پاسخ به: یافته‌های علمي ‌در مورد فواید سرکه سیب #101434
    madjd
    مدیرکل

    مطلبی در این زمینه پیدا نکردم ولی فکر نمی کنم حتما باید با غذای حاوی کلسیم مصرف بشه

    در پاسخ به: یافته‌های علمي ‌در مورد فواید سرکه سیب #101431
    madjd
    مدیرکل

    سرکه با پوکی استخوان مقابله می‌کند
    در سال 1999 محققان ژاپنی نشان دادند که افزودن سرکه به مواد غذایی ( به مدت 32 روز) قدرت حلالی و جذب کلسیم را بالا می‌برد. اسید استیک سرکه همچنین تغییرات سلول‌های استخوانی که با رسیدن یائسگی و تغییرات هورمونی خاص این دوره رخ می‌دهد را کاهش می‌دهد و از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند.
    میزان مصرف: یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ی سیب را در یک لیوان آب حل کرده و روزانه یک مرتبه میل کنید. این کار را 4 تا 6 ماه تکرار کنید.

    در پاسخ به: یافته‌های علمي ‌در مورد فواید سرکه سیب #101430
    madjd
    مدیرکل

    سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود.
    سرکه سیب مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می کند، در نتیجه به حفظ تعادل اسیدی- بازی خون کمک می کند.

    در پاسخ به: خوراکی هایی که نباید از سوپرمارکت بخرید #101422
    madjd
    مدیرکل

    مصرف نمك به منظور خوشمزه شدن چیپس و پفك به مقادیر زیاد، سبب آسیب به كلیه ها، تغییر ذائقه افراد به شور‌خواری، تجمع آب در بدن و در نتیجه تورم بافت‌ها و افزایش فشار خون و سكته‌های قلبی و مغزی می‌شود.
    در مراحل تهيه پفک پودر ذرت پرس می شود و در حرارت بسيار بالا قرار می گيرد تا پر حجم شود و در چنين شرايطی روغن موجود در پفک ميسوزد و پر اکسيد توليد ميکند که در مقابل حرارت و نور ميزان آن زياد می شود و درنتيجه خوردن آن سلامت افراد را تهديد می نمايد .
    استفاده از روغن با ترانس بالا در تهیه چیپس و پفك منجر به افزایش وزن، چربی خون و در نهایت بیماری های قلبی عروقی می شود. همچنین استفاده از روغن هایی كه چندین بار برای سرخ كردن استفاده می شوند و غالبا بوی روغن سوخته و رنگ كدر و مات به محصول می‌دهند، از جمله خطرناك‌ترین مواردی است كه می تواند منجر به مسمومیت و سرطان‌زا شدن چیپس شود.نمک زیاد موجورد در پفک و چیپس باعث آسیب دیدن کلیه‌ها و تجمع آب در بدن و درنتیجه تورم بافت‌ها و افزایش فشار خون و سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود .
    گرما دیدن شدید محصول طی فرآیند سرخ شدن منجر به ایجاد رادیكال‌های آزاد پراكسید می‌شود. این مواد زیانی شبیه به مواد شیمیایی موجود در دود سیگار دارند و سبب ابتلای افراد به سرطان ریه، سینه و مثانه می شود.
    تحقيقات نشان مي‌دهد كه پفك تا 9 برابر وزن خود آب جذب مي‌كند، بنابراين معده كودكان را پر كرده و منجر به بي‌اشتهايي آنها به وعده‌هاي غذايي اصلي مي‌شود. همچنين چيپس نيز به دليل كالري بالاي روغن آن منجر به سيري كاذب مي‌شود و ميل افراد را به مصرف غذاهاي مغذي كاهش مي‌دهد؛ در نتيجه اين امر مصرف‌كننده به بيماري‌هايي نظير كم‌خوني، كوتاهي قد، پوكي استخوان و ريزش و تضعيف مو پس از مصرف مداوم اين فرآورده‌ دچار مي‌شود.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
فهرست