پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjdمدیرکل
چه جالب!
madjdمدیرکلچه خوب!حیف کدو حلوایی ها که در جشن هالوین حیف و میل میشه!
madjdمدیرکلضررهویج را متوجه نشدم.میشه بیشتر توضیح بدید؟
madjdمدیرکلمواد مغذی موجود در 100 گرم قارچ خام:
انرژی 13 کالری
پروتئین 2 گرم
پتاسیم 320 میلی گرم
مس 1 میلی گرم
اسیدپنتوتنیک 2میلی گرم
بیوتین 12 میکروگرم
اسیدفولیک 44 میکروگرم
آهن 1 میلی گرم
نیاسین 3 میلی گرم
فیبر 1 گرمmadjdمدیرکلبیچاره شیر که بویی نداره!
madjdمدیرکلآنتوسیانین موجود در انگور قرمز خواص ضد التهابی دارد.
madjdمدیرکلیکی دیگر از خواص روغن نارگیل ، خاصیت بهبود علائم آلزایمر آن است.تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به آلزایمر، نشان میدهد افرادی که در برنامه غذایی خود دوبار در روز روغن نارگیل استفاده می کنند پس از۲ هفته شروع به بهبودی می کنند.
در حال حاضر ۵۲۰۰۰۰ نفر در سراسر ایالات متحده مبتلا به آلزایمر هستند و این هفتمین علت مرگ و میر است .
تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به آلزایمر، نشان میدهد افرادی که در برنامه غذایی خود روغن نارگیل دوبار در روز استفاده می کنند پس از۲ هفته شروع به بهبودی می کنند.
این افراد پس از ۳۷ روز وضوح بیشتری از کارهای انجام گرفته خود داشته اند و آنهاهر روز صبح شاد، هوشیار و با انرژی از گذشته بوده و می توانستند باتمرکز کردن کارهای خود را انجام دهند.
با گذشت یکسال این زوال عقلی را تاجایی عقب راندند که می توانستندمطالب را در حافظه کوتاه مدت خود دخیره کنند و قدرت درک مطلب آنها به طرزچشمگیری بهبود یافته بود. و آنها اغلب حتی مطالعات روزمره خود را با جزئیات دقیق آن می توانستنذ به خاطر بیاورند.madjdمدیرکلروغن نارگیل به خاطر خواص ضد قارچی، ضد ویروسی، و ضد باکتریایی خود درمقابل بسیاری از عفونت ها نیز موثر است. طبق تحقیقات انجام گرفته، روغن نارگیل ویروس هایی که موجب آنفولانزا، سرخک، هپاتیت، تبخال، سارس و از این قبیل می شود را از بین می برد.
همچنین باکتری که موجب ایجاد زخم معده، عفونت های گلو، عفونت های مجرای ادرار، ذات الریه، و سوزاک می شود را نیز از بین می برد. روغن نارگیل بر قارچ ها و مخمرهایی که کاندیدیاز، عفونت قارچی، مرض قارچی انگشتان، برفک، و از این قبیل را ایجاد می کند نیز موثر استmadjdمدیرکلروغن نارگیل برای سیستم ایمنی بدن نیز مفید است. این روغن با لیپیدها، اسید لوریک، اسید کاپریک و اسید کاپریلیک موجود در خود که خواص ضدقارچ، ضد ویروسی و ضدباکتریایی دارند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. بدن انسان اسید لوریک را به مونولورین تبدیل می کند که گفته می شود به مقابله با ویروس ها و باکتریهای ایجاد کننده بیماری هایی مثل تبخال، آنفولانزا، ویروس سیتومگال و حتی HIV کمک میکند. همچنین به مقابله با باکتری های مضری مثل لیستریا مینوسیتوژن و هلیکوباکتر پیلوری و تک یاختگانی مثل جاردیالاملیا نیز کمک می کند.
madjdمدیرکلخیلی جالب بود.احتمالا در بزرگسلان چاق هم به همین صورت است؟
madjdمدیرکلدانه سیب، هسته آلبالو و دانه یا هسته بسیاری از دیگر میوهها مانند هلو، گلابی، آلو و شلیل حاوی مادهای به نام سیانوژنیک گلیکوساید است که مادهای سمی است. البته خیلی جای نگرانی نیست. اگر به طور اتفاقی دانههای سیب را همراه میوه آن بخورید یا ناگهان یک هسته آلبالو را ببلعید هیچ اتفاقی برایتان نمیافتد. در این صورت تنها مقدار کمی از ماده سمی موجود در هسته آلبالو یا دانه سیب جذب بدن خواهد شد. اما اگر دانههای گلابی یا سیب را قبل از بلعیدن بجوید این نگرانی به مراتب بیشتر است. به گفته متخصصان احتمال ابتلا به مسمومیت ناشی از آن در کودکان در مقایسه با بزرگسالان به مراتب بیشتر است. سردرد، سرگیجه، بیقراری و تهوع از جمله علائم این مسمومیت است، اما اگر شدت مسمومیت بیشتر شود علائم دیگری نظیر تنگی نفس، افزایش فشار خون و شدت ضربان قلب و همچنین اختلال در عملکرد کلیهها در کمین فردی است که دچار مسمومیت شده باشد. پس بهتر است تا حد امکان از خوردن دانه یا هسته میوهها خودداری کنید.
madjdمدیرکلمطلبی در این زمینه پیدا نکردم ولی فکر نمی کنم حتما باید با غذای حاوی کلسیم مصرف بشه
madjdمدیرکلسرکه با پوکی استخوان مقابله میکند
در سال 1999 محققان ژاپنی نشان دادند که افزودن سرکه به مواد غذایی ( به مدت 32 روز) قدرت حلالی و جذب کلسیم را بالا میبرد. اسید استیک سرکه همچنین تغییرات سلولهای استخوانی که با رسیدن یائسگی و تغییرات هورمونی خاص این دوره رخ میدهد را کاهش میدهد و از پوکی استخوان پیشگیری میکند.
میزان مصرف: یک قاشق چایخوری سرکهی سیب را در یک لیوان آب حل کرده و روزانه یک مرتبه میل کنید. این کار را 4 تا 6 ماه تکرار کنید.madjdمدیرکلسرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود.
سرکه سیب مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می کند، در نتیجه به حفظ تعادل اسیدی- بازی خون کمک می کند.madjdمدیرکلمصرف نمك به منظور خوشمزه شدن چیپس و پفك به مقادیر زیاد، سبب آسیب به كلیه ها، تغییر ذائقه افراد به شورخواری، تجمع آب در بدن و در نتیجه تورم بافتها و افزایش فشار خون و سكتههای قلبی و مغزی میشود.
در مراحل تهيه پفک پودر ذرت پرس می شود و در حرارت بسيار بالا قرار می گيرد تا پر حجم شود و در چنين شرايطی روغن موجود در پفک ميسوزد و پر اکسيد توليد ميکند که در مقابل حرارت و نور ميزان آن زياد می شود و درنتيجه خوردن آن سلامت افراد را تهديد می نمايد .
استفاده از روغن با ترانس بالا در تهیه چیپس و پفك منجر به افزایش وزن، چربی خون و در نهایت بیماری های قلبی عروقی می شود. همچنین استفاده از روغن هایی كه چندین بار برای سرخ كردن استفاده می شوند و غالبا بوی روغن سوخته و رنگ كدر و مات به محصول میدهند، از جمله خطرناكترین مواردی است كه می تواند منجر به مسمومیت و سرطانزا شدن چیپس شود.نمک زیاد موجورد در پفک و چیپس باعث آسیب دیدن کلیهها و تجمع آب در بدن و درنتیجه تورم بافتها و افزایش فشار خون و سکتههای قلبی و مغزی میشود .
گرما دیدن شدید محصول طی فرآیند سرخ شدن منجر به ایجاد رادیكالهای آزاد پراكسید میشود. این مواد زیانی شبیه به مواد شیمیایی موجود در دود سیگار دارند و سبب ابتلای افراد به سرطان ریه، سینه و مثانه می شود.
تحقيقات نشان ميدهد كه پفك تا 9 برابر وزن خود آب جذب ميكند، بنابراين معده كودكان را پر كرده و منجر به بياشتهايي آنها به وعدههاي غذايي اصلي ميشود. همچنين چيپس نيز به دليل كالري بالاي روغن آن منجر به سيري كاذب ميشود و ميل افراد را به مصرف غذاهاي مغذي كاهش ميدهد؛ در نتيجه اين امر مصرفكننده به بيماريهايي نظير كمخوني، كوتاهي قد، پوكي استخوان و ريزش و تضعيف مو پس از مصرف مداوم اين فرآورده دچار ميشود. -
نویسندهنوشتهها