پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
e.aminiمشارکت کننده
این کارا که اگه لازم باشن آدم به طور روتین انجام می ده و به جز دوچرخه سواری بقیه در واقع جزو کارهای روزمره افراد حساب می شه! مثل اینکه بگیم برای سوزاندن 350 کالری بیشتر در طول روز تنفس عمیق داشته باشید(رقم ذکر شده معتبر می باشد!)
e.aminiمشارکت کنندهمصرف سویا و مشتقاتش در افرادی که به سرطان سینه مبتلا یا از این نظر مستعد هستند بسته به اینکه این افراد استروژن + باشند یا استروژن – تاثیرات کاملا متفاوتی دارد. بنابراین نمی توان به همه توصیه کرد که مصرف سویا را افزایش دهند.
e.aminiمشارکت کنندهدر مورد رژیم های پروتئینی حتما باید جانب احتیاط را رعایت کرد چراکه علاوه براینکه معمولا تا اندازه ای چربی حاصل از این نوع رژیم ها بالاتر است، پروتئین زیاد آنها نیز باری اضافی به کلیه تحمیل می کند که به خصوص در افرادی که به اختلالات کلیوی مبتلا هستند حائز اهمیت است. حتی افراد سالم نیز باید در بازه های زمانی کوتاه از رژیم های پر پروتئین استفاده کنند.
e.aminiمشارکت کنندهغذاهای چرب مدتد زمان بسیار زیادی در معده می مانند و تخلیه معده را به تاخیر می اندازند بنابراین خونرسانی معده افزایش می یابد و متقابلا خونرسانی مغز کاهش می یابد و فرد احساس خستگی و خواب آلودگی می کند.
e.aminiمشارکت کنندهشکستگی لگن ناشی از زمین خوردن در سالمندان و به طور کلی زمین خوردن های ناشی از عدم تعادل و تعامل عضلات با هم از علل شایع مرگ و میر در سالمندان است. به همین دلیل پیاده روی با جلوگیری از ضعیف شدن عضلات و بهبود تعادل باعث افزایش کیفیت زندگی و افزایش طول عمر می شود.
e.aminiمشارکت کنندهفکر نمی کنم منظور التهاب ناشی از زخمها باشه! احتمالا التهاب های مزمنی مثل بیماری های مزمن مفصلی و … مد نظره
e.aminiمشارکت کنندهبعضی از افرادی که از سوزش سر دل رنج می برند به طور تجربی به این نتیجه رسیده اند که در مواقعی که سوزش زیادی حس می کنند، خورن پاستیل بسیار باعث تسکین آنها می شود!
e.aminiمشارکت کنندهاحتمالا این موضوع برای کسانی صادقه که عادت به مصرف چای تلخ دارند. در مملکت ما که نوشیدن چای بیشتر بهانه ای است برای خوردن شیرینی و تنقلات کنارش.
e.aminiمشارکت کنندهیکی از عمده ترین دلایلی که باعث چاقی در افراد مستعد می شود این است که در این افراد تعداد و یا حساسیت جوانه های چشایی زبان برای درک طعم غذا به خصوص طعم چرب و شیرین کمتر است بنابراین پیام های ناشی از سیری حواس بسیار دیرتر به مغز صادر می شود و این افراد برای اینکه از طعم یک ماده غذایی خاص سیر شوند باید نسبت به دیگران مقدار بیشتری غذا بخورند. یکی از راه کارهای مقابله با این ویژگی ژنتیکی، جویدن بیشتر غذاست. در اینصورت غذا مدت زمان بیشتری با بزاق مخلوط می شود و طعم آن به طور واضح تر و شدیدتری حس می شود.
e.aminiمشارکت کنندهاستفاده از ادویه جاتی مانن فلفل و خردل هم می تواند تا حد قابل توجهی(گاهی تا 30%) متابولیسم را افزایش دهد.
e.aminiمشارکت کنندهمیشه به جای پیاده روی با سرعت 3 که درآن هم راندمان ورزش پائین است و هم تمرکز بر کاری که انجام می شه، 30 دقیق را به دویدن با سرعت 7 اختصاص داد و پس از آن با خیال آسوده و تمرکز بالا به انجام کارهای دیگر پرداخت.
e.aminiمشارکت کنندهگاهی افرادی که رژیم می گیرند با تعجب اظهار می کنند که با اینکه رژیم آنها سرشار از میوه ها و سبزیجات است دچار یبوست می شوند، اغلب این به این دلیل است که افراد نمی دانند مصرف فیبر زیاد بدون دریافت مایعات کافی منجر به حالتی موسوم به فیتوبزوار می شود یعنی مواد فیبری به صورت توده ای در مجرای گوارشی انباشته می شود و منجر به یبوست می گردد. از اینرو همگام با افزایش دریافت سبزیجات و مواد فیبری افزایش نوشیدن آب ضروری است.
e.aminiمشارکت کنندهواقعا هر یک عدد معادل یه قرص آهنه؟ اونوقت که باید طعم آهن بده!!
e.aminiمشارکت کنندهعجب نتایج ضد ونقیضی! متخصصین زنان به شدت توصیه می کنند زنان برای پیشگیری از ابتلا به کیست و یا توده های سرطانی در اندام های زنانه شامل سینه، تخمدان و رحم، منابع کافئین را تا جای ممکن کاهش دهند به طوری که به ندرت قهوه مصرف کنند و چای را نیز به طور گه گاه و رقیق بنوشند.
e.aminiمشارکت کنندهموثرترین زمان تاثیر فلور در استحکام و پیشگیری از پوسیدگی دندان ها در دوران جنینی و همچنین در زمان تشکیل دندان هاست. در واقع پس از تشکیل دندان ها و در بزرگسالان تاثیر آن به مراتب کمتر است یعنی در صورتی که شخص در زمان تشکیل بافت دندان منابع کافی فلور دریافت نکند برای همیشه دندان هایی آسیب پذیر خواهد داشت و با شرب آب فلوردار نیز نمی تواند به طور کامل از پوسیدگی دندانی در امان باشد.
-
نویسندهنوشتهها