e.amini

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 140)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: تاثیر شاهدونه در بیماران MS #99032
    e.amini
    مشارکت کننده

    یکی از مهمترین ریز مغذی هایی که در تغذیه بیماران مبتلا به MS باید مورد توجه قرار گیرد، ویتامین D است.از منابع غذایی در دسترس این ویتامین می توان به شیر ، لبنیات و برخی ماهی های چرب اشاره نمود.

    در پاسخ به: چرا کودکان چاق دیرتر سیر می شوند؟ #99020
    e.amini
    مشارکت کننده

    افرادی که قدرت تشخیص طعم غذا توسط جوانه های چشایی شان ضعیف تر است نمی توانند از سیگنال های سیری ناشی از حواس* به طور مناسب بهره مند شوند. در این افراد بهتر است سرعت دریافت غذا حتما تا حد مقدور کاهش یابد به این معنی که غذا را آهسته تر و بیشتر بجوند تا کاملا با بزاق آغشته شود و طعم آن بیشتر حس شود.
    *سیری ناشی از حواس مکانیسمی است که طی آن پس از حس کردن کامل طعم یک ماده غذایی تمایل به خوردن آن کم می شود.به دلیل همین مکانیسم است که در دسترس بودن چند نوع غذا در یک وعده باعث افزایش مصرف و پرخوری می شود.

    در پاسخ به: غذاهای مفیدومضربرای پوست #98949
    e.amini
    مشارکت کننده

    منابعی که برای قلب مفیدند برای پوست هم توصیه می شه!؟

    e.amini
    مشارکت کننده

    البته مقدار مصرف ماهی به خاطر دارا بودن مقادیر قابل توجهی فسفر در بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی باید دقیقا مشخص بشه.

    در پاسخ به: مواد غذایی مفید در بیماری کبد چرب #98947
    e.amini
    مشارکت کننده

    مهمترین تغییری که برای بهبودی کبد چرب باید در رژیم غذایی اعمال کنید، محدود نمودن قندهای ساده مثل شکر، کیک، بیسکوئیت و همینطور منابع فروکتوز مثل عسل و مصرف بیش از 3 یا 4 واحد میوه است.
    محدودیت تدریجی انرژی دریافتی و کاهش وزن ملایم پیشنهاد می شود. پس از اعمال این تغییرات اساسی می توانید از راهکارهای مکمل مثل مصرف زردچوبه و … نیز بهرهمند شوید.

    e.amini
    مشارکت کننده

    منظورشون مصرف این سس های آماده است یا رب؟ چون سس های آماده که معمولا به خاطر نمک زیاد و مدت ماندگاری زیاد و از دست دادن آنتی اکسیدان ها زیاد قابل توصیه نیستند.

    در پاسخ به: غذاهايي که ما را مي خوابانند!! #98920
    e.amini
    مشارکت کننده

    s.farzi سال 89 خبری در بخش علمی رادیو سراسری پخش شد، مبنی بر اینکه اثر نشاط بخشی و رفع کسالت خوردن یک سیب در صبح بیش از نوشیدن یک فنجان قهوه است. البته من هم در مورد خاصیت آرام بخش بودن این میوه شنیده ام اما در مورد رایحه اش… یعنی در طب سنتی در اتاق کسانی که خواب راحتی ندارند ظرفی سیب می گذارند تا رایحه آن باعث آرامش شخص و خواب راحت شود.

    در پاسخ به: غذاهايي که ما را مي خوابانند!! #98907
    e.amini
    مشارکت کننده

    مطالعه ای با جامعه آماری وسیعتری سراغ دارید؟

    در پاسخ به: وزن یا دور کمر؟ #98901
    e.amini
    مشارکت کننده

    هر کدام از این تمریناتی که گفتید به نوعی بر روی یکی از عضلات راست یا مورب شکمی کار می کنند. اما هدف من از آپلود این مطلب توصیه به فرم دهی عضلات شکمی یا لاغری موضعی از طریق ورزش نیست، بلکه هدف این است که افراد برای پیگیری موضوع سلامتی فقط به وزن خود بسنده نکنند. برای مثال خانمی با قد 170 ممکن است با وزن 58 کیلوگرم دارای شاخص توده بدنی 20 باشد و طبق تعاریف در گروه سالم و با وزن طبیعی تلقی شود. در حالی که این اعداد نشان دهنده توزیع چربی و نسبت عضله به چربی بدنی نیست و چنانچه این خانم عضلات کمتری داشته باشد و انباشت چربی در ناحیه شکمی داشته باشد مستعد ابتلا به بیماری های مزمن مرتبط با چاقی است(مثل بیماری قلبی عروقی، دیابت، سندرم متابولیک و…)
    از طرفی فردی با قد 170 و وزن 73 کیلوگرم و دارای شاخص توده بدنی بیش از 25 جزو افراد دارای اضافه وزن طبقه بندی می شود اما در صورتی که این فرد ورزشکار باشد و درصد زیادی از وزنش ناشی از عضلات باشد و انباشت شکمی چربی نداشته باشد از نظر متابولیکی سالم تلقی می شود و مستعد بیماری های فوق نیست.

    در پاسخ به: غذای سنگین خوابآور است یا بی خواب کننده؟ #98900
    e.amini
    مشارکت کننده

    خانم نگهبان پاسختون در مورد طول دوره خواب و کیفیت آن منطقی و مجاب کننده است اما در مورد مشکل “به خواب رفتن” جوابگو نیست. یعنی افراد معمولا پس از خوردن غذایی حجیم در میان روز به راحتی به خواب می روند اما در شب به سختی وارد مرحله خواب می شوند و به اصطلاح”خواب به چشمشان نمی آید”

    در پاسخ به: چای سبز هم ضرر دارد #98899
    e.amini
    مشارکت کننده

    اینکه انواع چای می تواند باعث اختلال جذب عناصر دوظرفیتی مثل آهن و روی یا برخی ویتامین ها مثل اسید فولیک شود موضوعی اثبات شده است و طبیعتا راهکار هایی هم ارائه شده است به طوریکه افراد بهتر است پس از صرف وعده های غذایی اصلی بلافاصله چای از هر نوعی ننوشند. اما اثر تخریبی پلی فنل ها(که قریب به اتفاق آنها جزو قویترین آنتی اکسیدان های طبیعی محسوب می شوند) بر کبد بحثی است که نمی توان به راحتی راجع به آن تصمیم گرفت. در این صورت تصویری که در ذهنم نقش می بنند جماعتی کثیر از مردم چین است که با کبدهایی رو به نابودی، نوشیدنی محبوب پنج هزار ساله شان را در خاکروبه سر ریز می کنند!
    همانطور که می دانیم مردم چین از نظر بسیاری از معیار های سلامتی سردمدار جهانیان هستند و بعید به نظر می رسد چنین ویژگی مخربی طی 5 هزار سال ناشناخته باقی بماند.

    در پاسخ به: غذاهايي که ما را مي خوابانند!! #98896
    e.amini
    مشارکت کننده

    این درسته که خوردن سیب باعث بی خوابی می شه؟

    در پاسخ به: نمک‌هاي پتاسيمي ضرر ندارند؟ #98863
    e.amini
    مشارکت کننده

    بیشتر افراد جامعه راجع به پتاسیم موجود در محصولات کم نمک مثل پنیر و … اطلاعات کافی ندارند. در صورتی که پتاسیم در مقادیر زیاد می تواند بار کلیه و قلب را افزایش دهد.به خصوص افرادی که مبتلا یا مستعد نارسایی کلیوی هستند باید از مصرف نمک های پتاسیمی یا محصولاتش اجتناب کنند.

    در پاسخ به: چرا نبايد پفک خورد؟ #98798
    e.amini
    مشارکت کننده

    رنگ جذاب پفک حاصل از رنگی خوراکی به نام sunset yellow است.این رنگ یکی از متهمین ردیف اول بروز علائم بیش فعالی-کم توجهی (ADHD) در کودکان مستعد است.

    در پاسخ به: تاثیر رنگ بر اشتها #98748
    e.amini
    مشارکت کننده

    z.jamshidi دقیقا همینطوره.رنگ زرد،قرمز و تلفیقشون که نارنجی باشه یرانگیزنده حواس و از جمله حس گرسنگی است…داستان بعضی از رستوران ها را شنیده ام که بدون توجه به دکوراسیون آبی رنگشون مجبور به پائین کشیدن کرکره شده اند!
    همین توجیه کننده اینه که چرا در سطح جهان، ما روغنی که بسته بندی بنفش یا آبی و … داشته باشه نمی بینیم و هیچ کارخانه ای حتی برای ابتکار هم سراغ رنگی به جز زرد برای روغن و رنگی به جز قرمر برای کچاپ نمیره.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 140)