zghasemi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 571)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: رژیم غذایی در نقرس #101545
    zghasemi
    مشارکت کننده

    آیا افزایش وزن صرفا برای بیماری نقرس خطر خاصی دارد و یا به جهت اینکه چاقی به تنهایی خوب نیست توصیه به مصرف چربی ها و غیره ندارید؟

    در پاسخ به: حبوبات کلسترول بد را کاهش می دهند #101544
    zghasemi
    مشارکت کننده

    نصف لیوان حبوبات پخته شده برابر با یک واحد گوشت و یک واحد از غلات است

    در پاسخ به: فواید مصرف چربی ها برای بدن! #101543
    zghasemi
    مشارکت کننده

    گاهی دیده میشود که افرادی که به شدت از مصرف چربیها اجتناب می کنند دچار کمبود ویتامینهای محلول در چربی شده اند

    در پاسخ به: مصرف فسف فودها و اختلال در درمان آسم #101542
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی مفید بود

    در پاسخ به: خواص ریواس #101541
    zghasemi
    مشارکت کننده

    زمانی جان خیلی جالب بود مخصوصا تاثیری که در حس چشایی دهان داشت

    در پاسخ به: کمک #101540
    zghasemi
    مشارکت کننده

    لیدا جان یادت باشه آخرهای کاهش وزن دیگه کار کمی سختتر میشه و به خوبی اوایل دوره وزن خوب کم نمیکنی…فقط باید صبر و تحمل داشته باشی و مدت بیشتری برای کاهش وزن حتی تا 1 کیلوگرم وقت بگذاری
    در مورد یبوست هم که بارها در سایت توصیه گذاشته ایم..داخل سایت جستجو کن برات کلی مطلب میاره

    zghasemi
    مشارکت کننده

    یعنی چی چه مقدار کالری به رژیمتون اضافه بشه؟ آیا باردار هستید و میزان انرژی اضافی در دوران بارداری را میخواهید؟

    در پاسخ به: چه مقدار ورزش كافي است؟ #101380
    zghasemi
    مشارکت کننده

    شکم صاف نماد حداکثر تناسب اندام است و در بسياري از آگهي‌هاي محصولات بهداشتي از تصوير آن براي جذابيت بيشتراستفاده مي‌شود. ورزش زير از مهم‌ترين و مؤثرترين ورزش‌هاي شکم محسوب مي‌شوند:

    1. کرانچ و دراز و نشست
    حرکت معمول «کرانچ» يکي از ساده‌ترين حرکات براي تقويت عضلات شکم است اما در هر حال حرکتي موثر است و بايد شيوه درست انجام آن را بدانيد.
    حرکت «کرانچ» با «دراز و نشست» متفاوت است. اين تفاوت مربوط به جايي از بدن است که حين انجام حرکت خم مي‌شود.
    براي انجام دراز و نشست شما از حالت به پشت خوابيده به حالت نشسته روي زمين در مي‌آييد و خم شدن در کمر تاحدي ادامه پيدا مي‌کند که آرنج‌ها به زانوهايتان برسد ولي در انجام کرانچ، با منقبض کردن عضلات شکم، قفسه سينه‌تان را به سمت لگن خم مي‌کنيد، گويي سعي مي‌کنيد به حالت نشسته درآييد اما به علت وجود يک بند خيالي که شکم و لگن شما را به پايين مي‌کشد، نمي‌توانيد اين کار را انجام دهيد.
    • براي انجام حرکت کرانچ اينگونه عمل کنيد:
    به پشت صاف روي زمين دراز بکشيد، در حالي که زانوهايتان خم شده است و کف پاهايتان روي زمين قرار دارد. دست‌هايتان را به صورتي شل پشت سرتان قرار دهيد و آرنج‌هايتان را باز کنيد تا تيغه‌هاي شانه‌هايتان به هم نزديک شوند. در حالي که اين وضعيت را حفظ کرده‌ايد، عضلات شکمي‌تان را منقبض و بدون قوس دادن به پشت‌، بخش بالايي تنه‌تان را بلند کنيد. بخش پاييني پشت (يا کمرتان) بايد صاف روي زمين بماند. مفاصل لگن و زانوها نبايد حرکت کنند. در نقطه‌اي که ديگر نمي‌توانيد ادامه دهيد، حرکت را متوقف کنيد، مدتي در همين وضعيت بمانيد، بعد آهسته خودتان را شل کنيد و به وضعيت شروع‌ بازگرديد.
    حرکت را درست انجام دهيد:
    حرکت را آهسته انجام دهيد و بر انجام درست آن متمرکز باشيد. انجام حرکات کرانچ با سرعت بيش از حد باعث مي‌شود نتوانيد آنها را درست انجام دهيد و عضلات پشتتان متحمل فشاري بيش از حد مي‌شوند.
    مجموعه 15 تا 25 کرانچ يا دراز و نشست کافي است و لازم نيست هر بار بيش‌ازحد اين حرکات را انجام دهيد.
    2. کرانچ معکوس
    شما مي‌توانيد کرانچ را در وضعيت معکوس انجام دهيد، يعني بخش بالايي بدنتان را روي زمين ثابت نگه‌داريد و ران‌ها و بخش پاييني پشت (کمر) را از روي زمين بلند کنيد.
    • براي انجام کرانچ معکوس به اين ترتيب عمل کنيد:
    به پشت و صاف روي زمين دراز بکشيد، در حالي که زانوها خم شده و کف پاهايتان روي زمين باشد. بازوها را باز کنيد و در کنار تنه قرار دهيد، به طوري که کف دست‌‌ها روي زمين قرار گيرد. در حالي که در اين وضعيت قرار گرفته‌ايد، زانوها را به عقب بياوريد و کف پاهايتان را از زمين بلند کنيد به طوري که زانوهاي خم‌شده‌تان زاويه 90 درجه ايجاد کند.
    پاها را در همين زاويه نگه‌داريد و در همين حال لگنتان را بلند کنيد و به سمت قفسه سينه به عقب ببريد. بخش بالايي تنه و سرتان بايد صاف روي زمين بماند و و بازوهاي کشيده شده که در کنار بدن قرار دارد، وزن پاهاي بلندشده‌‌تان را تحمل کند. اين حرکت را تا حدي که دست‌ها يا بخش بالايي تنه‌تان تکان نخورد، ادامه دهيد. براي مدتي در اين وضعيت بمانيد، بعد آهسته پاها را روي زمين بازگردانيد.
    • حرکت را درست انجام دهيد:
    هنگام انجام حرکت مراقب باشيد زانوهايتان از امتداد لگن‌ خارج نشوند. هنگامي که پاها به سمت بدن آورده مي‌شوند، بيشترين فشار بايد روي عضلات شکم بيايد، نه ساير عضلات.
    [hr]
    1. مانور پادوچرخه‌اي
    يک بررسي که تاثيربخشي حرکات شکمي گوناگون را با حرکت معمول کرانچ مقايسه کرده است، نشان مي‌دهد مانور پادوچرخه‌اي در ميان
    13 حرکت گوناگون از لحاظ فعال کردن عضلات شکمي در رده اول قرار دارد. اين پژوهشگران از الکترودهاي متصل به عضلات براي اندازه‌گيري فعاليت‌ آنها هنگام ورزش افراد استفاده کردند. مانور پازدن دوچرخه نسبت به کرانچ معمولي 5/2 برابر بيشتر عضلات راست شکمي و حدود 3 برابر بيشتر عضلات مايل شکمي را فعال مي‌کرد.
    • اين حرکت را اين‌طور انجام دهيد:
    روي پشتتان صاف دراز بکشيد و دست‌ها را بدون فشار در دو طرف سرتان قرار دهيد. ساق‌ پاها را بلند و زانوها را با زاويه 45 درجه خم کنيد. کمرتان را صاف روي زمين نگه‌داريد. بعد زانوها را طوري حرکت دهيد که گويي روي دوچرخه ركاب مي‌زنيد. هنگامي كه داريد «ركاب مي‌زنيد»، آرنج‌تان را به زانوي بالا آمده مخالف تماس دهيد؛ آرنج راست به زانوي چپ و آرنچ چپ به زانوي راست.
    • حرکت را درست انجام دهيد:
    حين انجام اين حرکت نفستان را حبس نکنيد. در تمام طول آن يکسان نفس بکشيد.
    کرانچ روي توپ تعادلي: حرکت کرانچ در صورتي که روي تو‌پ‌هاي بزرگ بادشدني يا توپ‌هاي تعادلي انجام شود، تاثير بيشتري خواهد داشت.
    بررسي‌هايي كه درباره مقايسه حرکات ورزشي براي شکم انجام شده، نشان مي‌دهد که حرکت کرانچ در صورتي که با کمک توپ تعادلي انجام مي‌شود، نسبت به حرکت کرانچ معمولي که روي تشک ورزشي انجام مي‌شود، 39 درصد فعاليت بيشتري در عضله راست شکمي و 47 درصد فعاليت بيشتري در عضلات مايل شکمي ايجاد مي‌کند.
    • اين حرکت را اين‌طور انجام دهيد:
    روي توپ تعادلي بنشينيد، پاهايتان را صاف روي زمين بگذاريد و روي توپ دراز بکشيد به طوري که بخشي مياني پشتتان در راس توپ قرار گيرد. ران‌هايتان بايد به موازات کف زمين قرار گيرد و زانوها زاويه 90 درجه داشته باشد. دست‌ها را پشت سرتان قرار دهيد، به‌طوري که آرنج‌ها به سمت بيرون متوجه باشد. حالا تيغه‌هاي شانه‌ها را به هم نزديک و عضلات شکمي‌تان را منقبض کنيد. قفسه سينه‌تان را به سمت لگن‌ خم کنيد. کمر را روي توپ و کف پاها را محکم روي زمين نگه‌داريد. هنگامي که تا جايي که مي‌توانستيد حرکت کرانچ انجام داديد، چند لحظه در اين حالت بمانيد و بعد آهسته خودتان را شل کنيد و به وضعيت شروع بازگرديد.
    • حرکت را درست انجام دهيد:
    از توپي استفاده کنيد که اندازه‌اش با قدتان متناسب باشد.
    توپي که کاملا باد و خيلي سفت‌شده باشد، انجام حرکت را مشکل‌تر مي‌کند. ميزان بادشدن توپ بايد در حدي باشد که در نتيجه فشار وزنتان اندکي فرو رود.
    [hr]
    . پلانک
    شکل‌هاي گوناگوني از اين تمرين وجود دارد. حرکت پايه پلانک شبيه شنا رفتن روي زمين است.
    • اين تمرين را اين طور انجام دهيد:
    روي شکم دراز بکشيد و بازوانتان را خم‌شده در کنارتان قرار دهيد به‌طوري که ساعدهايتان صاف روي زمين قرار بگيرد و کف دستتان رو به پايين باشد. آرنج‌هايتان بايد به موازات شانه‌هايتان قرار گيرد و به پهلوي‌هايتان نزديک باشد. پاها را به جلو خم کنيد تا پنجه‌هاي پاهايتان روي زمين تکيه کند. پشت و پاهايتان را سفت کنيد. آهسته بدنتان را از زمين بلند کنيد، ‌طوري که پاها و پشتتان در يک خط مستقيم قرار گيرد، بدون اينکه هيچ بخشي از بدنتان آويزان باشد يا قوس بردارد. مدتي در اين وضعيت بمانيد و بعد خودتان را پايين بياوريد و به وضعيت شروع بازگرديد.
    • حرکت را درست انجام دهيد:
    اگر حين انجام اين تمرين کمرتان درد گرفت، فورا انجام آن را متوقف کنيد.
    پيلاتس
    پيلاتس يک حرکت منفرد نيست، يک سيستم تناسب بدني است که شامل حرکت‌هاي متفاوت است که مي‌توان روي تشک ورزشي يا دستگاه‌هاي خاص آن را انجام داد. براي انجام حرکت‌هاي پيلاتس مي‌توانيد به سالن‌هاي ورزشي که مربي پيلاتس دارند مراجعه کنيد يا از کتاب‌ها و ويدئوهاي آموزشي استفاده کنيد.
    پيلاتس حاوي يکي از بهترين مجموعه‌هاي حرکت‌هاي تقويت‌‌کننده تنه است.

    در پاسخ به: یالاغری یا مرگ!!! #101356
    zghasemi
    مشارکت کننده

    من کاهش وزن ماهی 10 کیلوگرم را اصلا توصیه نمی کنم…توصیه من ماهی 2-4 کیلوگرم کاهش وزن است تا مشکلات و موارد مربوط رژیمهای سخت را در چی نداشته و برگشت هم نداشته باشد
    [hr]
    سلام.
    من مثل شما اینقد چاق نیستم..اما خیلی دیدم کسانی مثل شما را طی مدتی تونستند این میزان وزن را به راحتی و گاهی هم فقط یک کمی با تلاش کم کنند
    خواستن توانستن است و هر کار بزرگی تلاش مضاعف و بیشتر می طلبد

    در پاسخ به: تخمدان پلی‌كیستیك وچاقی #101353
    zghasemi
    مشارکت کننده

    نکات مهم تغذیه‌ای در سندرم پلی‌کیستیک تخمدان‌ها
    * کاهش وزن 5 تا 10 درصدی در صورت اضافه وزن یا چاقی در طی 3 ماه.
    * کاهش کالری دریافتی در صورت نیاز به کاهش وزن.
    * دقت در خوردن غلات کامل.
    * افزایش تعداد وعده‌ها در روز و کم کردن مقدار در هر وعده.
    * کم مصرف کردن نمک.
    *مصرف ادویه‌جات به شرط عدم داشتن حساسیت و طعم دهنده‌های طبیعی مانند آب‌لیمو، آب‌غوره بدون نمک، سرکه.
    * مصرف کمتر قندهای ساده :
    اثر قندهای ساده در این بیماران کاملاً شناخته شده است. قندها نه تنها باعث افزایش سطح انسولین می‌شوند بلکه با فشار خون بالا، افزایش کلسترول، افزایش استرس اکسیداتیو و التهاب، رابطه مستقیمی دارد.

    به طور معمول در فرهنگ غذایی ما شکر سفید، قند، انواع شیرینی‌های خشک و تازه، انواع آب‌نبات‌های سنتی و سنتتیک، عسل و کلیه مواد غذایی که در تهیه آن‌ها مواد شیرین کننده به‌کار رفته مانند انواع دسرها و بستنی‌ها، نوشابه‌ها و آب‌میوه‌های صنعتی، کمپوت‌های خانگی و صنعتی، مرباها و یک‌سری غذاهای سنتی مانند شیر برنج و شله‌زرد و حلوا از منابع عمده‌ی قندهای در دسترس ما هستند. خانم‌های دچار این سندرم باید در برابر خوردن این مواد محتاطانه عمل کنند.

    * برنامه غذایی مملو از منابع گیاهی :
    از آن‌جایی که در افراد دچار این سندرم، خطر میزان ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق، افزایش ‌تری‌گلیسیرید، فشارخون، کلسترول LDL و کاهش HDL بیشتر است؛ لذا بهتر است برنامه غذایی‌اشان سرشار از سبزی‌ها و میوه‌ها، غلات کامل، حبوبات و کمی آجیل و دانه‌ها باشد. این نوع برنامه غذایی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است که همین فیبر غذایی خود کاهش دهنده چربی، فشار خون و انسولین است. مصرف روزانه 25 تا 35 گرم فیبر در این افراد بسیار توصیه می‌شود.
    * مصرف فراوان سبزیجاتی مانند بروکلی، کاهو، خیار، جعفری، تربچه، اسفناج، شلغم.
    اثر قندهای ساده در این بیماران کاملاً شناخته شده است. قندها نه تنها
    باعث افزایش سطح انسولین می‌شوند بلکه با فشار خون بالا، افزایش
    کلسترول، افزایش استرس اکسیداتیو و التهاب، رابطه مستقیمی دارد
    * محدودیت منابع حیوانی و چربی‌ها:
    تا میزان کمتری چربی اشباع و کلسترول در دسترس بدن قرار گیرد. این مواد کالری بیشتر داشته و از طرفی قدرت سیرکنندگی کمتری نیز دارند. سعی شود از منابع گوشت سفید بیشتر از گوشت قرمز استفاده شود. سایر منابع تأمین کننده پروتئین غیر از انواع گوشت‌ها، تخم مرغ، حبوبات، آجیل و ماهی است.
    * مصرف منابع سرشار از اسیدهای چرب امگا 3:
    این اسید چرب کاهش دهنده کلسترول و تری‌گلیسیرید است. منابع آن به طور عمده بادام، گردو، دانه بذر کتان، زرده تخم مرغ (تا 3 عدد در هفته)، روغن کانولا یا کلزا و ماهی هستند. با دریافت این اسید چرب و اثرات آن در این افراد، از بروز بسیاری از پیامدهای سندرم تخمدان پلی‌کیستیک جلوگیری می‌شود.
    * خوردن منابع سرشار از فیتوسترول‌ها به‌جای غذاهای سرشار از چربی‌های اشباع :
    فیتوسترول‌ها ترکیبات گیاهی هستند که در خانم‌های دچار این سندرم، پایین آورنده‌ی کلسترول می‌باشند. منابع آن نان، محصولات لبنی کم چرب و مولتی ویتامین‌ها هستند.
    * انجام فعالیت‌های ورزشی روزانه :
    تمرینات ورزشی روزانه و مرتب، بهبود سطح کلسترول، فشارخون، انسولین و حتی روحیه و تصور بدنی را به دنبال دارد. در صورت احتمال یا بروز دیابت، با تمرینات ورزشی منظم، به عدم بروز یا کنترل آن بسیار کمک می‌کنیم.
    * مصرف سویا و سایر حبوبات :
    قرار دادن سویا در برنامه غذایی خالی از لطف نیست. به نظر می‌رسد سویا در برنامه غذایی باعث بهبود میزان کلسترول و کاهش خطر بیماری‌های قلب و عروق می‌شود. علاوه بر سویا، سایر حبوبات مانند انواع لوبیا، عدس، نخود باید مصرف شود. با مصرف حبوبات، هم میزان فیبر لازم تأمین می‌شود وهم پروتئین مورد نیاز بدن در ترکیب با سایر مواد غذایی در اختیار بدن قرار می‌گیرد.
    * مصرف مکمل ویتامین‌های محلول در آب و آنتی اکسیدان‌ها پیشنهاد می‌شود.
    بهتر است در این مورد با پزشک و کارشناس تغذیه حتماً مشورت کنید. مصرف کافی منابع ویتامین د و یا مکمل آن در این افراد مهم است.
    کلسیم در روند طبیعی هورمونی نقش دارد و مصرف آن در افرادی که از عوارض سندرم پلی‌کیستیک رنج می‌برند، پیشنهاد می‌شود.

    در پاسخ به: قرص‌های ضدبارداری وچاقی #101352
    zghasemi
    مشارکت کننده

    اما تجربه چیز دیگری نشان داده است..شاید هم به دلیل مصرف طولانی مدت این قرصهاست که تصور نمیشود این افزایش وزن فقط به جهت تجمع مایع در بدن باشد

    در پاسخ به: کوشینگ وچاقی #101351
    zghasemi
    مشارکت کننده

    اخیراً، آگاهی مردم از فواید رژیم غذایی متعادل و ارتباط آن با سلامتی افزایش یافته است. این ارتباط به خصوص در هنگام بیماری‏ مهم تر می ‏باشد. در هنگام بیماری مانند سایر موارد استرس، بدن شما برای بهبود، به مواد مغذی بیشتر از حد معمول احتیاج دارد.

    سندرم کوشینگ، نیاز و نحوه استفاده بدن را به چربی، سدیم، کلسیم و قند تغییر می‏ دهد.

    * بیشتر افراد مبتلا به سندرم کوشینگ دچار اضافه وزن می ‏شوند. مقدار اضافه وزن از فردی به فرد دیگر متفاوت می ‏باشد، اما افزایش تجمع چربی در قسمت مرکزی بدن در اکثر بیماران دیده می ‏شود در حالی که ابعاد و مقدار چربی پاها و بازوها تغییری نمی ‏کند. اگر چه در بیماران مبتلا به سندرم کوشینگ، از اضافه وزن نسبی می‏ توان پیشگیری کرد ولی با اصلاح رژیم غذایی و کنترل کالری دریافتی بر اساس وزن قابل قبول آن ها، می‏ توان اضافه وزن را به حداقل رساند. هنگامی که علت بیماری شناخته و کنترل شود می‏ توان زیر نظر رژیم شناس اقدام به کاهش وزن کرد.

    * چربی خون بالا حدوداً در 70 درصد از بیماران مبتلا به سندرم کوشینگ دیده می ‏شود اگر چه طبیعت بیماری حفظ چربی‏ های خون در محدوده طبیعی را مشکل می ‏سازد ولی رعایت توصیه‏ های عمومی به صورت دریافت کلسترول کمتر از 300 میلی‏ گرم در روز و اسیدهای چرب اشباع کمتر از 10 درصد کالری رژیم می ‏تواند مفید باشد.

    * از عوارض سندرم کوشینگ، فشار خون بالا و ادم می ‏باشد که بدین منظور باید از دریافت بیش از حد سدیم اجتناب گردد. همچنین هنگام مصرف استروئیدها، سدیم دریافتی محدود شود.

    * گاهی اوقات افراد مبتلا به سندرم کوشینگ دچار هیپرگلیسمی می ‏شوند و نیاز به دریافت انسولین و یا داروهای کاهنده قند خون پیدا می‏ کنند. در این موارد پیروی از توصیه‏ های تغذیه ای افراد دیابتی می‏ تواند مفید باشد.

    * هیپوکالمی (کاهش پتاسیم خون) و استئوپروز (پوکی استخوان) از عوارض سندرم کوشینگ می ‏باشد که برای پیشگیری از این موارد دریافت کافی کلسیم و پتاسیم توسط بیماران توصیه می ‏شود. مصرف داروهای گلوکوکورتیکوئید باعث استئوپروز و افزایش دفع کلسیم می ‏شوند.

    * همچنین نیاز به مقادیر بالای ویتامین D نیز می ‏باشد که البته به منظور پیشگیری از ایجاد مسمومیت به دلیل مصرف بالای ویتامین D نباید به مدت طولانی استفاده شود.

    * چنانچه در این بیماری دفع پروتئین از بدن زیاد شود، باید دریافت مقادیر کافی پروتئین (یک گرم به ازای کیلوگرم وزن بدن یا بیشتر) را نیز برای بیماران مبتلا به کوشینگ در نظر گرفت.

    در پاسخ به: ۱۰ راه برای افزایش اشتها #101350
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی ممنون از پاسخ شما بسیار مفید شما
    البته غذاهای پرکالری سالم هم داریم هااا..;)

    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی جالب بود

    در پاسخ به: سطح فعالیت جسمی‌تان را افزایش دهید #101348
    zghasemi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب مفید شما خانم امینی عزیز
    ورزش ها همچنین در کاهش سایز و لاغری موضعی هم بسیار موثرند

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 571)