رژیم غذایی در نقرس

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82378
    z.yari
    مشارکت کننده

    علايم نقرس شامل افزايش اسيداوريك خون، التهاب مفصلي دردناك و رسوب كريستال‌هاي اورات سديم و سنگ‌هاي كليوي اسيداوريكي است. افراد مبتلا به اين بيماري اغلب چاق هستند بنابراين لازم است دستورات غذايي را به نحوي رعايت كنند تا هم از افزایش وزن آنها جلوگيري شود و هم مقدار پورين كمتري به بدن آنها برسد. به اين منظور دستورات غذايي زير برای این افراد پیشنهاد می شود:
    از مصرف برخي مواد غذايي كه داراي پورين زيادي هستند بايد اجتناب شود مانند :جگر، دل، قلوه، جگرسفيد، گوشت قرمز و فراورده هاي گوشتي مانند سوسيس، كالباس و عصاره گوشت و نیز كبك، ماهي كولي، ماهي خال مخالي و ماهي ساردين

    موادي مانند روغن ها، قند ها، انواع شيريني ها و… داراي پورين كمي هستند ولي به خاطر انرژي زيادي كه دارند لازم است كمتر مصرف شوند تا از افزایش وزن جلوگيري شود.
    مصرف غذاهاي چرب و روغن ها بايد محدود شود براي اينكار بهتر است غذاها به روش آبپز يا بخار پز آماده شود و از سرخ كردن در روغن فراوان خودداري شود .
    ______________________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس تغذیه

    #101545
    zghasemi
    مشارکت کننده

    آیا افزایش وزن صرفا برای بیماری نقرس خطر خاصی دارد و یا به جهت اینکه چاقی به تنهایی خوب نیست توصیه به مصرف چربی ها و غیره ندارید؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.