پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلهيچ روش عمومي براي پيشگيري از ابتلا به سرطان تخمدان وجود ندارد اما برخي تحقيقات نشان داده است 5 راه وجود دارد كه ميتواند احتمال ابتلا را كاهش دهد.
1.مصرف قرصهاي ضدبارداري تحقيقات نشان داده است در صورتي كه خانمي به مدت 5 سال قرص پيشگيري از بارداري مصرف كند، احتمال ابتلا به سرطان تخمدان در او 40 تا 50 درصد كاهش مييابد. مصرف اين نوع قرصها به ويژه در خانمهايي كه احتمال ابتلا به سرطان تخمدان در آنها بالاست، مهمتر است البته برخي متخصصان ميگويند مصرف قرصهاي ضدبارداري ميتواند احتمال ابتلا به سرطان پستان را در زناني كه دچار جهش ژن BRCA هستند افزايش دهد.
2. باردار يا شيرده بودن گرچه پزشكان توصيه نميكنند براي كاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان باردار شويد اما به هر حال بارداري احتمال ابتلا را كاهش ميدهد. آمارها نشان داده در زناني كه فرزند دارند ميزان ابتلا به اين سرطان 30 تا 60 درصد كمتر از ميزان ابتلا در زنان بدون فرزند است. همچنين احتمال ابتلا به سرطان تخمدان در زناني كه اولين فرزندشان را قبل از 30 سالگي شير دادهاند، كمتر از سايرين است. شير دادن احتمال ابتلا به سرطان پستان را هم كاهش ميدهد.
3. تحرك و داشتن رژيم كمچرب مصرف غذاهاي كمچرب، غني از فيبر و كاهش مصرف الكل و گوشت ميتواند تا حد زيادي در كاهش احتمال به سرطان تخمدان موثر باشد. بررسيهاي پژوهشگران نشان داده داشتن يك رژيم كمچرب و 3 بار در هفته انجام فعاليتهاي ورزشي ميتواند احتمال ابتلا به سرطان تخمدان را پايين بياورد. در صورتي كه فرد بالاي 18 سال، حجم توده بدنياش بالاتر از 25 سال باشد احتمال ابتلا به اين سرطان نيز در او افزايش مييابد.
4. مشاوره با متخصص ژنتيك در صورتي كه در خانواده شما خانمي به سرطان مبتلاست، لازم است شما نيز با يك متخصص ژنتيك مشورت كنيد. انجام تستهاي ژنتيك ميتواند ميزان احتمال ابتلاي شما را مشخص كند.madjd
مدیرکلبسیار مطلب مفید و تامل بر انگیزی بود
madjd
مدیرکلبله،بسیار مفید است.
اين روغن به جهت اثرات دارويي مثبت از جمله كاهش كلسترول و چربي خون، غذاي سلامتي و روغن قلب ناميده ميشود. مصرف روغن سبوس از تجمع پلاكتها در خون در نتيجه امراض قلبي/ عروقي جلوگيري ميكند. روغن سبوس برنج داراي نزديكترين تركيب چربيهاي توصيه شده توسط مجمع قلب آمريكا ميباشد. اين روغن براي سالاد عالي و نيز براي مصارف پخت و پز و سرخ كردن بسيار مناسب است. دماي دودي شدن آن بالاست كه از تجزيه اسيدهاي چرب در دماي بالا جلوگيري ميكند. گرانروي آن بالا بوده و موقع سرخ كردن روغن كمتري جذب مواد غذايي ميشود. مزه غذاهاي پخته شده را بهبود داده و سبب كاهش كلسترول ميشود. روغن سبوس برنج از مواد با درجه آلرژي زايي بسيار كم محسوب شده و در تغذيه كودكان مفيد است. دوام روغن سبوس برنج زياد است و به راحتي فاسد نميشود. مصرف دو قاشق غذاخوري آن در روز ميزان كلسترول را در بزرگسالان كاهش ميدهد. اثر كاهس كلسترول بواسطه مصرف روغن سبوس از روغن زيتون بيشتر است.madjd
مدیرکلیک رژیم غذایی ضد سلولیت با بهبود عملکردهای مرتبط؛ مثل جریان لنف و جریان خون در بدن در کاهش سلولیت مفید است. یک نکته ی مهم برای بهبود سلولیت و نیز برای بهبود روند سلامت کلی شما، تغذیه خوب و سالم و اجتناب از مصرف سموم غذایی و مصرف آب فراوان برای شستشوی سموم بدن تان و پاکسازی بدن تان از سموم است.
قانون اصلی در مورد رژیم غذایی مقابله کننده با سلولیت عبارت است از : محدود کردن مصرف چربی و فست فودها و بر خورداری از فعالیت بدنی مکفی.
در روند اصلاح رژیم غذایی تان می بایست اولا مصرف رژیم غذایی پُر چرب نظیر محصولات لبنی چرب، غذاهای حاضری، غذاهای حاوی نگهدارنده ها، غذاهای روغنی و غذاهای شیرین حاوی شکر و غذاهای تصفیه شده را کاهش دهید. این غذاها کالری اضافه را فراهم کرده و متابولیسم بدن را کند می نمایند که در نتیجه شانس ابتلاء به سلولیت را می افزایند.
میوه ها و سبزیجات را به میزان فراوان مصرف کنید چرا که آن ها غنی از آنتی اکسیدان ها و پاک کننده های طبیعی بدن هستند و به کاهش سموم تجمع یافته و تصفیه بدن تان کمک می نمایند. در واقع مواردی مثل ژله، شکلات ها، همبرگر، چربی گوشت قرمز و… می توانند کالری بالایی در بر داشته باشند و نه تنها شما را در معرض سلولیت قرار می دهند بلکه همچنین شانس ابتلاء به برخی عوارض مهم دیگر مثل افزایش سطوح کلسترول خون و افزایش سطوح هورمون های خون که می توانند منجر به بیماری های قلبی گردند را افزایش دهد.
از طرف دیگر می بایست از مصرف هر نوع الکل و دخانیات و هر ماده ای که بتواند متابولیسم بدن را کاهش دهد یا سطوح آنزیم ها و هورمون های بدن را تغییر دهد و در نهایت منجر به تشدید سلولیت گردد، اجتناب نمود.
میوه ها و سبزیجات تازه حاوی مقادیر فراوانی از ترکیبات فیبر، فیتو کمیکال ها و مواد معدنی ضروری هستند که به بدن در رفع سموم کمک کرده و تمام سیستم های بدن را بهبود می دهد و نهایتا منجر به کاهش چربی هایی که در مناطق مختلف بدن تجمع می یابند می گردد.
ضمنا برخی از غذاهای خاص به کاهش سلولیت در بدن کمک می کنند از جمله توت ها، پرتقال، رازیانه، گوجه فرنگی، اسفناج، بروکلی، گشنیز، هویج، توت سیاه یا آبی، فلفل سیاه.
همه موارد مذکور بسیار کم کالری ولی حاوی مواد مغذی هستند و به حفظ وزن و همچنین بازسازی سطوح آنزیم ها و هورمون ها در بدن کمک می نمایند.۱۸ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۲:۱۲ در پاسخ به: مصرف خودسرانه پودر پروتئین در باشگاه های ورزشی عوارض خطرناکی به همراه دارد #97735madjd
مدیرکلآمينوها در موارد ذيل مورد استفاده قرار مي گيرد:
1. جبران كمبود پروتئين بدن و درمان سوء تغذيه
2. افزايش حجم عضلات ورزشكاران
3. در موارد خاصي كه فرد بنا به دلايلي پروتئين بدن خود را از دست مي دهد مانند اعمال جراحي- سوختگي ها و برخي بيماريهاي مزمن.
نكته قابل توجه اينست كه: اگر دقت نموده باشيد در مورد شماره 2 يكي از موارد مصرف آمينو افزايش حجم عضلات در ورزشكاران ذكر شده و بديهي است اين ماده در افزايش حجم عضلات افرادي كه هنگام مصرف به ورزشهاي مناسب نمي پردازند، هيچ تأثيري ندارد و لازمه تأثير اين ماده، پرداختن به ورزشهاي مناسب جهت افزايش حجم مي باشد.
بهتر است اين مكمل پس از هر وعده غذايي و بلافاصله پس از تمرين مصرف شود.madjd
مدیرکلhttps://article.tebyan.net/153473/???-??????-??-?????-????-?????-??????-
madjd
مدیرکلبا این مطلب میتوان مردان را به ازدواج ترغیب کرد.
۱۸ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۱:۱۹ در پاسخ به: در وعده سحر،همراه با غذای سحر از مواد غذایی خام چون کاهو یا میوه استفاده نکنید. #97731madjd
مدیرکلپس برای جلوگیری از احساس تشنگی در طی روز به مصرف میوه های آبدار در بعد از افطار اکتفا کنیم؟
madjd
مدیرکل۱- مهمترین عامل ابتلا به آلزایمر، سن است. مطالعات نشان داده ، میزان ابتلا به این بیماری برای کلیه سنین ۱ درصد، ولی برای افراد ۶۵ سال و بیشتر ۵ درصد است. این میزان پس از ۶۵ سالگی به ازای هر ۵ سال افزایش عمر، دو برابر می شود.
۲- عامل دیگر ارث است . ۴۰ درصد از مبتلایان به آلزایمر از دخالت عوامل ارثی ، به این بیماری مبتلا گشته اند.
۳- عواملی از قبیل ضربه ها یا آسیب هایی که به جمجمه وارد می شود ، دیابت، عدم تحرک ، داشتن وزن اضافی، افزایش فشار خون و کلسترول در بروز و پیشرفت این بیماری نقش دارند.
۴- رژیم غذایی سرشار از کالری و چربی نیز ، احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را در افرادی که از لحاظ ژنتیکی مستعد هستند
افزایش می دهدmadjd
مدیرکلو در عوض یک خبر خوش برای مبتلایان به آلزایمر:
تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به آلزایمر نشان میدهد، افرادی که در برنامه غذایی خود دوبار در روز روغن نارگیل استفاده میکنند آثار بهبودی در آنان پس از 2 هفته ظاهر میشود.طبق نتایج حاصله از این تحقیق، افرادی که در برنامه غذایی خود، از این ماده غذایی به مدت دو بار در روز استفاده کرده آثار بهبودی در آنان، پس از 2 هفته کم کم شروع میشود.
این افراد پس از 37 روز وضوح بیشتری از کارهای انجام گرفته خود داشته و هرصبح شاد، هوشیار و با انرژیتر از روز گذشته بوده و میتوانستند با تمرکز بهتری کارهای خود را انجام دهند.آنها با گذشت یکسال این زوال عقلی را تا جایی از خود دور کردند که میتوانستند مطالب را در حافظه کوتاه مدت خود دخیره کرده و قدرت درک مطلب آنها به طرزچشمگیری بهبود یافته بود.
آنها اغلب حتی میتوانستند مطالعات روزمره خود را همراه با جزئیات دقیق آنها به خاطر آورند.madjd
مدیرکلبا تشکر از مطلب مفیدتون
با توجه به اشاره تون به مدیتیشن مطالعه ای دیگر نشان داده مديتيشن در بيماران بزرگسال مبتلا به بيمارى كرونر قلب (CHD) نه تنها فشار خون آنها را بطور چشمگيرى كاهش مى دهد، بلكه اختلالات ضربان قلب و مقاومت سلولها به انسولين را نيز بهبود مى بخشد.madjd
مدیرکلاستراتژی هایی برای تغییر شیوه زندگی :
فعالیت بدنی روزانه:
به افرادی که تمایل به کاهش وزن و تناسب اندام دارند، پیشنهاد میشود که حداقل 60 تا 90 دقیقه در هفته فعالیت بدنی مناسب، متعادل یا شدید داشته باشند. اگر چه حتی 30 دقیقه هم موثر است، اما با این مقدار کم نمیتوان بعد از کاهش وزن، آنرا ثابت نگه داشت. از میان همه ورزش ها، پیاده روی معمول تر میباشد.تمرکز روی فیبر:
سبزیجات و میوه جات پرفیبر را به سبد غذایی خود اضافه نمایید. افراد چاق یا نسبتا چاق مکانیسم های سیری ناقص یا معیوبی دارند، بنابراین خیلی دیر احساس سیری میکنند. از این رو باید سبزی و میوه بیشتر بخورند تا زودتر سیر شوند و کالری کمتر ذخیره نمایند.دقت در انتخاب چربی:
روغن خوراکی هایی از قبیل آوکادو، مغزها برای بدن مفید هستند، پس در مصرف آنها تعلل نکنید. کسانی که چربی و روغن های غیر مفید مصرف میکنند، نسبت به دیگران چاق تر هستند.یادداشت روزانه غذا و فعالیت بدنی
غذا و فعالیت بدنی روزانه خود را یادداشت کنید. این کار کمک میکند که از برنامه خود عدول نکنید. اگر بیش از حد مشغله پیدا کنید، ورزش و فعالیت بدنی را از یاد میبرید و الگوهای تغذیه ای نامناسب را دنبال میکنید. پس حتما یادداشت روزانه ای در این زمینه داشته باشید.به طور منظم وزن کردن:
اختلاف نظرهای فراوانی در این زمینه وجود دارد. چرا که خیلی از مردم معتقد هستند، با این کار نوعی وسواس ایجاد، و در نهایت منجر به اختلال در خورد و خوراک و فعالیت بدنی میشود. البته در صحت موارد بالا شکی نیست، با این وجود، به نظر میرسد که فرد با چک کردن وزن خود به طور مرتب، بهتر میتواند برنامه ریزی کند. درست مثل یادداشت روزانه تغذیه، به وسیله این کار شما میتوانید از نوسانات بی حساب و کتاب جلوگیری به عمل آورید.
البته اختلاف وزن در دو روز متوالی، اهمیت ندارد. بلکه باید وزن را در طی روزها و هفته ها مقایسه نمایید.madjd
مدیرکلبا تشکر از مطلب شما
تحقیقات نشان داده، نوجوانانی که به مقدار زیاد از نوشابه های انرژی زا استفاده می کنند بیشتر در معرض انجام کارهای خشن و با ریسک بالا هستند. میزان کافئین این نوع نوشیدنی ها بین 100تا 430 میلی گرم در 12 انس است در صورتی که کافئین موجود در نوشابه های معمولی در حدود 35 گرم در 12 انس است. عامل انرژی زا بودن آنها نیز این است که مقادیر زیادی کافئین در آنها موجود است.
بدین ترتیب سیستم عصبی بدن در حالت آماده باش یا به اصطلاح تحریک قرار می گیرد و فرد تصور می کند انرژی بیشتری دارد.madjd
مدیرکلمیشه داستان موفقیت خود را برای ما بفرستید؟
۱۱ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۲:۵۸ در پاسخ به: روزه داران برای کاهش تشنگی در وعده سحر «لیمو و عسل» مصرف كنند #97713madjd
مدیرکلدوغ باعث تشنگی نمی شود؟
-
نویسندهنوشتهها