پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلبیشتر حشرات در تابستان باعث اذیت و آزار مان میشن که پرتقال در تابستان از کجا پیدا کنیم؟!
madjd
مدیرکلما که سیر ترشی 7 ساله نداریم و تا حالا هم نخورده ایم.خوش بحالتون
madjd
مدیرکلولی مصرف آن در زمان شیردهی توصیه میشه چون شیر را زیاد میکنه
madjd
مدیرکلعلت آن چیه؟
madjd
مدیرکلسیر ترشی هم بوی دهان را بد میکنه ها!
سیر ترشی مفید است و مقداری از خواص سیر را دارد اما مواد غذایی را تا می توانید به صورت تازه میل کنید.
سیر ترشی : سیر وقتی به صورت ترشی در می آید، دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارت محیط، سرکه، زمان نگه داری و… بستگی دارد، ولی در اکثر موارد دارای خواصی شبیه به سیر است.
از نظر علمی، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و ترکیبات موجود در آن، زمانی که پوست حبه های سیر جدا نشده است، نسبت به وقتی که پوست کنده و خُرد می شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاورت با هوا تغییراتی در آن روی می دهد، چون مواد اصلی و موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند.madjd
مدیرکلتحقیقی که روی ۴۰ هزار زن میانسال در دوران قبل از یائسگی انجام شد، نشان داد مصرف فرآورده های سویا به مدت ۳۰ ماه، احتمال ابتلا به پوکی استخوان را به میزان ۸۰ درصد کاهش می دهد.
همچنین مطالعات اخیر نشان می دهد، احتمال شکستگی استخوان در زنانی که سویا را به عنوان وعده غذایی اصلی بطور مستمر در رژیم غذایی روزانه خود گنجانده اند، در سنین بالا به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند.دانشمندان معتقدند وجود ترکیبی به نام فیتیک اسید در سویا ممکن است، جذب برخی ویتامین ها و مکمل های مفید برای سلامتی بدن مانند منیزیم، کلسیم و آهن را کاهش دهد.madjd
مدیرکلدرمانهای دارویی سکسه های طولانی مدت:استفاده از متوکلوپرامید و کلرپرومازین میتواند مؤثر باشد. اخیراً استفاده از باکلوفن نیز مجاز شناخته شده است. استفاده از گاباپنتین نیز مفید است.
madjd
مدیرکلحشرات از بوی زیره سبز خوششان نمیآید، بنابراین حشرات را دور میکند. اگر حشراتی مثل سوسک، کنه و پشه در اتاقی وجود داشته باشد، کافی است مقداری زیره سبز را در ظرفی بریزید و گوشه اتاق بگذارید، حشرات از آنجا دور خواهند شد.
madjd
مدیرکلمضرات:
مصرف بیش از حد سیر سبب کاهش فشارخون میشود. باید سیر در حد معمول مصرف شود زیرا استفاده زیاد آن معمولاً موجب سردرد، ضعف چشم، ضعف قوت جنسی و بواسیر میشود. سیر برای کسانی که اسهال دارند مضر است.
کسانی که معده ضعیف دارند، نباید درخوردن سیر افراط کنند.
کسانی که یبوست دارند، نباید سیر بخورند و برای رفع مضرات آن سیر را باید با آب و نمک پخته و کمی به آن روغن بادام یا کره اضافه کنید تا مضر نباشد.madjd
مدیرکلسیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است اسانس سیر که دراثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل میشود برای تغییر طعم غذا مصرف میشود.
سیر بادشکن و ضد عفونی کننده است.
خوردن سیر بدن را در مقابل بیماریها مقاوم میکند.
سیر محرک و تقویت کننده بدن است.
برای درد گلو میتوانید یک حبه از سیر رنده کرده و یک قاشق مربا خوری آبلیمو به آن اضافه نمایید سپس میل کنید، اگر این کار را چند بار انجام دهید برای دردگلو داروی مفیدی میباشد.
سیر اثر خوبی در معالجه سل دارد.
سیر خون را رقیق میکند.
سیر اثر خوبی در تنگی نفس دارد.
سیر چون گرم و خشک است بنابراین رطوبت معده را از بین میبرد و دردهای مفاصل را خوب میکند.
سیر درمان کننده دردهای مفاصل، سیاتیک و نقرس میباشد.
سیر زخمهای ریه و درد معده را از بین میبرد.
سیر سنگهای کلیه را شکسته و خارج میسازد.
سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است.
مالیدن سیر پخته به دندان، درد دندان را تسکین میدهد.
سیر را بسوزانید و با عسل مخلوط کنید و پمادی ازآن درست کنید این پماد برای رفع خون مردگی زیر پلک چشم مفید است.
سیر به علت مدر بودن برای رفع آب آوردن انساج مفید است.
برای از بین بردن میخچه کف پا از پماد سیر استفاده کنید.
جهت رفع دردهای رماتیسمی و عصبی پماد سیر بسیار موثر است.
جهت ضد عفونی کردن دستگاه تنفسی در هنگام بیماریهای مربوطه از شربت سیر استفاده کنید.
سیر ضد انعقاد خون و لخته شدن خون است.
خوردن سیر سلولهای سرطانی را از بین میبرد.
مصرف سیر مقدار کلسترول خون را پایین میآورد. مقدار LDH را کاهش میدهد. برای این منظور مقدار توصیه شدهی آن 30 گرم در روز است. جالب است که با مصرف سیر در چند ماه اول مقدار کلسترول ممکن است بالا رود و علتش این است که کلسترول از نسوج خارج شده و داخل خون میشود که از آنجا دفع گردد بعد از اینکه کلسترول به حالت عادی رسید باید برای نگهداری آن روزی نصف سیر خام مصرف کرد.
خوردن سیر از سرطان جهاز هاضمه جلوگیری میکند.
چینیها قرن هاست که برای پایین آوردن فشار خون از سیر استفاده میکنند.
مصرف سیر گردش خون را در بدن تنظیم میکند.madjd
مدیرکلحضرت محمد (ص) برای سیر 70 خاصیت مختلف قائل شده اند و میفرمایند:
از سبزی سیر تا میتوانید استفاده کنید زیرا سیر دوای هفتاد درد است اما آن کس که سیر و پیاز خورده، به مسجد نیاید و به مردم نزدیک نشود. (به علت بوی بد دهان)
امام رضا (ع): از خوردن سیر، پیاز و ترشی در ماه آزار باید پرهیز کرد.
امام رضا (ع): در فصل بهار پیاز و سیر نیز نباید خورد زیرا از جمله خواص این دو میوه گیاهی آن است که فشار خون را پایین میآورد و معلومست که با هیجان خون به هیچ وجه صلاحیت ندارد. از خواص دیگر سیر و پیاز آن است که هر دو خواب را زیاد میکنند و اقتضای فصل بهار و هوای آن نیز همین است بنابراین مصرف این دو میوه خواب را بیشتر از حد لزوم زیاد کرده و موجب بی نظمی و اختلال میگردد. از خواص دیگر این دو، تحریک قوه باه وشهوت است. این خاصیت در خود فصل و جنبش خون نیز هست و با خوردن سیر و پیاز زیادتر از حد صلاح غریزه جنسی به جنبش میآید دیگر آنکه سیر و پیاز بلغم را کم میکند و خود فصل نیز مقتضی کم شدن بلغم است. بنابراین خوردن آن اخلاط اربعه را بیش از حد کاهش داده و بدن را آماده بیماریها میگرداند.۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۸ در پاسخ به: پیشنهادی برای روز مادر؛ آشنایی با روش تهیه دسر توتفرنگی با خامه و نعنا #100063madjd
مدیرکلخیلی خوشمزه بود.ممنون
madjd
مدیرکلوجود اسیدهای چرب امگا ۳ در خاویار مانع از افزایش کلسترول خون و به دنبال آن باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می شود. بعلاوه مصرف خاویار در پیشگیری از ابتلا به بیماری های آرتریت رومائید (التهاب مفاصل)، بیماری های دستگاه گوارش و بعضی از انواع سرطان بسیار موثر است. خاویار از نظر عنصر آهن نیز غنی است و به همین دلیل مصرف آن در افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن نیز توصیه می شود
madjd
مدیرکلولی نمیشه این تفریح بیشتر خانواده های ایرانی را از آنها گرفت.میشه؟
ولی حتما باید محدود بشهmadjd
مدیرکلخوبیش اینه که چربیش کمه
-
نویسندهنوشتهها