تخم ‌ماهی بخورید!

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76563
    s.farzi
    مشارکت کننده

    آیا می دانید منظور از تخم ماهی چیست؟تخم ماهی دارای چه فوایدی می باشد؟

    به گفته محققان اسپانیایی، تخم‌ماهی منبع غنی امگا3 است

    محققان پس از بررسی چربی تخم 15 نوع ماهی به این نتیجه رسیدند گرچه همگی دارای امگا 3 هستند اما میزان امگا 3 در 7 ماهی قابل توجه‌تر است که از آن جمله می‌توان به ماهی مرکب و ماهی ماکرو اشاره کرد.

    برعکس بسیاری از ماهی‌ها بیش از آنکه حاوی امگا 3 باشند حاوی اسیدهای چرب اشباع‌اند که سبب افزایش کلسترول خون می‌شوند. مصرف حداقل 500 میلی‌گرم امگا 3 در روز برای پیشگیری از ابتلا به ناراحتی‌های قلبی‌عروقی و رشد مغز توصیه می‌شود که این مقدار مساوی است با مصرف 15 گرم تخم ماهی!

    #99842
    s.samadi
    مشارکت کننده

    یعنی همون اشپل ماهی؟باید چاق کننده باشه درسته؟

    #99869
    v.fazel
    مشارکت کننده

    اینطور که من شنیدم بسیار چربه و معمولاً باید با روغن زیادی هم سرخ بشه!!! البته به صورت کبابی هم استفاده میشه ولی فکر نمی کنم طرفدار داشته باشه

    #99877
    s.samadi
    مشارکت کننده

    دقیقا همین طوره

    #100058
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بله همون اشپل هست و بسیار چرب و مقویست….

    #100061
    madjd
    مدیرکل

    وجود اسیدهای چرب امگا ۳ در خاویار مانع از افزایش کلسترول خون و به دنبال آن باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می شود. بعلاوه مصرف خاویار در پیشگیری از ابتلا به بیماری های آرتریت رومائید (التهاب مفاصل)، بیماری های دستگاه گوارش و بعضی از انواع سرطان بسیار موثر است. خاویار از نظر عنصر آهن نیز غنی است و به همین دلیل مصرف آن در افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن نیز توصیه می شود

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.