madjd

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: خوراکی هایی که نباید از سوپرمارکت بخرید #101421
    madjd
    مدیرکل

    ارتباط چیپس و بیش فعالی
    مصرف چیپس و اسنکها خطرات دیگری هم برای جوانان و نوجوانان دارد که در میان آنها می تواند به بیش فعالی اشاره کرد.
    نتایج یک تحقیق نشان داد که وقتی موشها رژیم غذایی داشتند که از چیپسهای صنعتی فراهم شده بود مغز آنها در مقایسه با مغز موشهای عادی از نظر فعالیت متفاوت بود.
    محققان دانشگاه ارلانگن – نورنبرگ آلمان دریافتند، در این موشها، آن قسمتهایی از مغز که به خواب مربوط است کار نمی کرد، درحالی که قسمتهایی که با حرکت بدن همراه بود فعالیتی بیشتر از همیشه داشت. این تغییرات در مغزها موجب می شود که در رفتار آنها بیش فعالی مشاهده شود.
    تحقیقات نشان می دهد که مصرف چیپس میان کودکان به سطح خطرناکی رسیده است و اکنون زمان عملکرد هوشیارانه در این رابطه است.

    در پاسخ به: خوراکی هایی که نباید از سوپرمارکت بخرید #101420
    madjd
    مدیرکل

    خطر خوردن چیپس برای جنین متولد نشده
    مصرف میزان چشمگیری از چیپس نه تنها در بدن کودکان و بزرگسالان عدم تعادل ایجاد می کند، بلکه به جنین متولد نشده نیز صدمه می زند.
    تحقیقات دانشمندان بریتانیایی نشان می دهد که زنان بارداری که چیپس و اسنک می خورند درست به همان میزانی به جنین خود صدمه می زنند که گویی دخانیات مصرف می کنند. این مسئله به علت وجود یک ماده شیمیایی بی بو و غیرقابل مشاهده ای به نام آکریلامید که می تواند به دی ان ای صدمه بزند.
    آکریلامید یک سم عصبی است که نخستین بار در پلاستیکها و صنایع رنگرزی کشف شد. 10 سال پیش دانشمندان سوئدی به این نتیجه رسیدند که وقتی غذاهای فرآوری شده نشاسته ای چون چیپس به طوری صنعتی با دمای بالا تهیه می شود، این سم در مقادیر زیاد تولید می شود.
    اکنون تحقیقات انجام شده توسط موسسه تحقیقات سلامت بردفورد ارتباطی بین سطح بالای آکریلامید و تولد کودکانی با وزن کم قائل شده است.
    درحال حاضر مطالعه تأثیرات مصرف آکریلامید روی بزرگسالان ادامه دارد.

    در پاسخ به: خوراکی هایی که نباید از سوپرمارکت بخرید #101419
    madjd
    مدیرکل

    تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز شبیه نوشیدن 5 لیتر روغن مایع در سال است، حقیقت امر این است که خوردن چیپس و در کل اسنکها نه تنها موجب چاقی و بیماریهای قلبی می شود، بلکه مشکلات رشدی را برای جنین، بیش فعالی را در کودکان و سرطان را در بزرگسالان به همراه دارد.
    شاید باور تمام این موارد منفی درباره بسته هایی با اشکال معصومانه و خنده دار در رنگهای روشن در فروشگاه ها خودنمایی می کنند دشوار باشد اما حقیقت این است که این محصولات از نظر صنعتی طوری طراحی شده اند که ذائقه ما را تحریک کرده و به نقطه اعتیاد می رساند.
    مایکل ماس نویسنده کتاب” نمک، شکر، چربی: چگونه بزرگان صنعت غذا ما را فریب می دهند” اظهار داشته است که تحقیقاتش نشان می دهد که چگونه شرکتهای بزرگ تولید غذا، چگونه چیپس را از چیپس نسبتا هیجان انگیز دهه هفتاد به بمب هوشمند مغز ما تبدیل کرده اند.وی توضیح می دهد، وقتی که یک چیپس در دهان خود می گذارید، مزه نمک بی درنگ شما را درگیر می کند. این تأثیری است که در صنعت نمک به آن انفجار طعم گفته می شود.
    چیپسهای مدرن نیز سرشار از چربی هایی هستند که این صنعت به آن احساس دهانی می گوید. این موجب می شود که تجربه خوردن چیپسهای امروزی شبیه لذت گاز زدن به یک پنیر چسبناک است. ما این چربی را از طریق عصبی حس می کنیم که به آن عصب سه قلو گفته می شود، هرچه این احساس دهانی بهتر باشد ما از خوردن چیپس لذت بیشتری می بریم.
    راز نهایی چیپس در تردی آن است. محققان دریافته اند که هرچه صدای خوردن چیپس بیشتر باشد، فرد از خوردن آن بیشتر لذت می برد.
    اعتیادآور بودن چیپس
    مسئله اصلی اینجاست که چیپس ها به گونه ای طراحی شده اند که اعتیاد آور باشند. این محصول به قدری دقیق طراحی شده که سازنده نقطه شکستن آن هنگام گاز زدن را نیز به دقت برنامه ریزی کرده است. نکته بعدی نحوه انتخاب برچسب و نوشته های روی بسته برای این نوع محصولات است که گویی به واقع از میزان نکات منفی آن کم می کند.
    سطح بالای نشاسته و هیدروکربنات تصفیه شده در بسته های بزرگ و متوسط چیپسهای امروز می تواند سطح گلوگز و انسولین خون ما را تغییر دهد. این عدم تعادل موجب می شود که احساس سیری کمتری داشته باشیم و حس گرسنگی ما افزایش یافته و میزان غذای مصرفی در طی روز نیز بیشتر شود.

    در پاسخ به: نمک و حافظه #101418
    madjd
    مدیرکل

    مطالعه مشابهی روی کودکان صورت نگرفته؟

    در پاسخ به: خربزه+عسل=مرگ؟ #101417
    madjd
    مدیرکل

    هیچ وقت نمی توانیم منکر آنچه طب سنتی میگه بشیم مگه مطالعات کافی بر ضد آنها داشته باشیم.

    در پاسخ به: برای کدام آزمایش‌ها باید ناشتا باشیم؟ #101416
    madjd
    مدیرکل

    نباید نوشیدن آب قبل آزمایش اثری بارز در جواب آزمایش داشته باشد.مگر دکتر محدودیتی را در نظر گرفته باشد .شما مدرکی دارید؟

    در پاسخ به: روغن کانولا و پیشگیری از بیماریها #101415
    madjd
    مدیرکل

    1- روغن خوراکی کانولا سرشار از ویتامین E است و می‌توان گفت این روغن مخلوطی متعادل و ایده‌آل از اسیدهای چرب است.
    2- اسید اولئیک 60 درصد اسیدهای روغن کانولا را تشکیل می‌دهد و در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی تقریبا به اندازه اسید لینولئیک موثر است.
    3- اسید لینولئیک نیز به عنوان اسید چرب ضروری شناخته شده است و 20 درصد اسیدهای چرب روغن کانولا را تشکیل می‌دهد.
    4- روغن کانولا منبع بسیار خوبی برای ویتامین‌های محلول در چربی بویژه ویتامینE است.
    5- این روغن در درمان دردهای آرتروز مفید است و کلسترول ندارد.
    6- نقطه جوش آن 220 درجه سانتی‌گراد است که تا 200 درجه سانتیگراد حرارت، هیچ گونه پراکسیدی تولید و سوخته نمی‌شود.
    7- کانولا حاوی امگا 3 یعنی چربی معجزه‌آسایی است که در ماهی نیز وجود دارد.
    8- یک لیتر از این روغن 5 برابر روغن معمولی مصرف می‌شود یعنی 5 بار مصرف مجدد، مشکلی برای بدن ایجاد نمی‌کند و تغییر رنگ و بو نخواهد داشت.
    9- مقاومت کانولا در برابر نور بسیار زیاد است و تغییر پراکسیدی آن در مقایسه با روغن‌های دیگر تقریبا صفر است.
    10- روغن کانولا با دارا بودن 11 درصد آلفالینولنیک اسید دارای بیشترین میزان این اسید چرب مفید در میان سایر روغن‌هاست. این روغن به علت داشتن لینولئیک بالا باعث رشد غشای مغز کودکان زیر 2 سال می‌شود و رشد مطلوب را ایجاد می‌کند.

    در پاسخ به: صبحانه پروتئینه بخورید تا قندی نشوید #101405
    madjd
    مدیرکل

    میشه مثالهایی از صبحانه پر پروتئین را برایمان بیاورید؟

    در پاسخ به: برای کدام آزمایش‌ها باید ناشتا باشیم؟ #101404
    madjd
    مدیرکل

    خیلی اطلاعات مفیدی بود.ممنون

    در پاسخ به: چرا باید بادمجان بخوریم؟ #101403
    madjd
    مدیرکل

    برخی از مضرات بادمجان :
    – بادمجان به دلیل داشتن ماده‌ای سمی به نام سولانین، برای افرادی که سابقه حساسیت دارند، مفید نمی‌باشد.
    – افرادی که چشم درد و بواسیر دارند، از بادمجان نباید استفاده کنند. زیرا بیماری آن‌ها را تشدید می‌کند. برای این گونه افراد بهتر است بادمجان با گوشت و روغن یا سرکه پخته شود.

    در پاسخ به: چرا باید بادمجان بخوریم؟ #101402
    madjd
    مدیرکل

    گیاه بادمجان سرشار از ویتامین‌های A، B۱، B۶، C و مواد معدنی از قبیل کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم، آهن و فیبرهای خوراکی است. بادمجان سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و برای حفاظت از سلول‌های مغزی و کنترل سطح چربی‌ها در بدن تأثیر بسزایی دارد.
    برخی از خواص دیگر آن عبارتند از:
    – آنتی اکسیدان‌های قوی موجود در بادمجان خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
    – بادمجان به دلیل ذخیره فیبر زیادی که دارد در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار مؤثر است. این خوردنی هنگام عبور از روده‌ها مواد سمی و شیمیایی را جذب می‌کند و باعث پاکسازی روده از این مواد سرطان‌ زا می‌شود.
    – بادمجان به دلیل ذخیره فیبر بالایی که دارد، برای کاهش وزن بسیار مفید است.
    – بادمجان حاوی مقدار زیادی آب می‌باشد و می‌تواند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تأمین کند، به همین دلیل به سلامت پوست و مو کمک کرده، از چین و چروک‌های پوستی جلوگیری می‌کند.
    – آهن موجود در بادمجان در درمان کم خونی مؤثر است.
    – – فیبر موجود در بادمجان، کلسترول خون را که عاملی برای ابتلا به حمله قلبی و سکته ست را کاهش می‌دهد.
    – بادمجان از گرفتگی رگ‌‌ها و بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.
    – جوشانده ریشه بادمجان در درمان آسم مؤثر است.
    – بادمجان کالری کمی داشته، مصرف آن باعث باز شدن عروق خونی شده و مقوی معده می‌باشد.
    – فیبر بالای موجود در بادمجان، برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید می‌باشد.
    – پتاسیم بالا و سدیم پایین موجود در بادمجان، برای کاهش فشار خون مفید است.
    – بادمجان بازکننده عروق خونی و تقویت کننده معده و ادرارآور است.
    – بهترین روش برای پختن بادمجان، آب پز کردن و پختن در فر است، زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معده‌های ضعیف مناسب نیست.

    در پاسخ به: مصرف شیر و فرآورده‌های لبنی محلی ممنوع! #101401
    madjd
    مدیرکل

    آیا نظارتی بر کار کسانی که لبنیات محلی را تهیه و توزیع میکنند نیست؟

    در پاسخ به: شیر طعم‌دار به کودکمان بدهیم یا نه؟ #101400
    madjd
    مدیرکل

    تحقیقات دانشمندان نشان داده که شیرهای طعم دار، نوشیدنی سالمی برای بچه ها و بزرگسالان هستند. برای انتخاب یک نوشیدنی سالم، یک تحقیق بر روی 4000 کودک و بزرگسال بین سنین 5 تا 17 سال انجام شد. نتایج این تحقیق به شرح زیر بود:
    1- کودکانی که شیرهای طعم دار مصرف کرده بودند، نسبت به آنهایی که نخورده بودند، مواد مغذی بیشتری دریافت کرده بودند.
    2- کودکانی که شیر کاکائو یا شیر طعم دار نوشیده بودند، نسبت به آنهایی که شیر طعم دار نخورده بودند، کلسیم بیشتری دریافت کرده بودند.
    3- کودکانی که شیر کاکائو یا شیر طعم دار نوشیده بودند، در کل، شیر بیشتری مصرف کرده بودند.
    4- مطالعات قبلی نشان می دهد کودکان و بزرگسالانی که بیشتر نوشیدنی های مصنوعی (مثل آب میوه های مصنوعی و نوشابه های گازدار) می نوشند، ویتامین های B2، فولات، A، C و کلسیم و فسفر کمتری دریافت می کنند.

    در پاسخ به: شیر طعم‌دار به کودکمان بدهیم یا نه؟ #101399
    madjd
    مدیرکل

    آیا شیرهای طعم دار باعث پوسیدگی دندان می شوند؟
    مواد موجود در شیر کاکائو خیلی کمتر از نوشابه های گازدار و خوراکی های شیرین و چسبناک باعث پوسیدگی دندان می شوند.

    در پاسخ به: شیر طعم‌دار به کودکمان بدهیم یا نه؟ #101398
    madjd
    مدیرکل

    آیا شیرهای طعم دار، چربی و کالری زیادی دارند؟ شیرهای طعم دار نیز انواع مختلفی دارند مثل شیر کم چرب و بدون چربی. به عنوان مثال یک لیوان شیر طعم دار کم چرب فقط 5/2 گرم چربی دارد که برابر همان مقدار چربی شیر معمولی است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)