پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
a.babazadehمشارکت کننده
بسیاری از افراد این عقیده را دارند که به دلیل پوسیدگی لوله ها و شیوه سنتی آب و فاضلاب تهران آب لوله کشی شهری با فاضلاب ترکیب می شود و حتی سفره های آب زیر زمینی نیز آلوده هستند. شاید املاح مشکل زا نباشد اما سایر آلودگی ها چطور؟
۲۱ مرداد، ۱۳۹۱ در ۱۱:۵۷ در پاسخ به: چه عاملی باعث ایجاد میل و ولع زیاد به خوردن شیرینی میشود؟ #98465a.babazadehمشارکت کنندهمطلب فوق به سادگی مکانیزم افزایش قند خون و ترشح انسولین رو توضیح داده. پس نباید فراموش کرد راه جبران افت قند خون خوردن قندهای ساده و یا شیرینی جات نیست بلکه افراد باید سعی کنند از نوسانات شدید قند خون پرهیز کرده ( با رعایت یک برنامه غذایی صحیح) و مصرف کربوهیدرات های پیچیده را در الویت قرار دهند .
a.babazadehمشارکت کنندهاشاره کاملا به جا و صحیحی بود. ممنون
۱۰ خرداد، ۱۳۹۱ در ۰۲:۳۵ در پاسخ به: یه کارشناس تغذیه کمکم کنه میخوام سایت واسه پروژه دانشجوییم طراحی کنم. #98394a.babazadehمشارکت کنندهدرخواست شما بی پاسخ هست.کارشناسی با شما همکاری نمی کند.
a.babazadehمشارکت کنندهموز میوه ای است حاوی مقدار زیادی ویتامین های گروه B . از آنجاکه کمبود ویتامین B احتمال افسردگی را افزایش می دهد به همین دلیل میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامین B مانند موز از جمله مواد پیشگیری کننده از افسردگی هستند.یک عدد موز متوسط یا کوچک یک واحد میوه محسوب می شود.
لازم به ذکر است اگرچه تحقیق فوق قابل استناد است اما هیچ گاه به افراد توصیه نمی شود که در روز تنها از یک نوع میوه استفاده کنند چراکه یکی از اصول تغذیه سالم حفظ تنوع در برنامه غذایی است. و از طرفی نباید فراموش کرد که موز کالری بالایی دارد.a.babazadehمشارکت کنندههر ماده غذایی که سرخ شود مقداری روغن جذب میکند و از آنجاکه جذب چربی در بدن با سرعت کمتر انجام می شود، سرخ کردن یک ماده غذایی موجب می شود تا روند هضم آن ماده کندتر شده و در نتیجه قند خون را دیرتر بالا برود.
و اما در مورد سوال مطرح شده باید اشاره کرد که اگرچه مواد غذایی سرخ شده دیرتر قند خون را بالا می برند اما به هیچ فردی مواد غذایی و سبزیجات سرخ شده توصیه نمی شود. این نکته را هم نباید فراموش کرد که سرخ کردن سبزیجات و یا حتی پختن آنها به مدت طولانی بسیاری از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی را از بین میبرد.a.babazadehمشارکت کنندهسرماخوردگي نيز ميتواند در ايجاد آسم مؤثر باشند، بسياري از حملههاي آسم كودكان با سرماخوردگي و يا آنفولانزا شروع ميشود و هر چند نميتوان به طور جدي از سرماخوردگي پيشگيري كرد ولي ميتوان از تماس نزديك با افراد مبتلا به سرماخوردگي اجتناب نمود. بهتر اگرچه آسم يك بيماري بالقوه خطرناك است، ولي با درمان مناسب اكثر كودكان خوب ميشوند بطوري كه مطالعات نشان ميدهد دو سوم كودكان مبتلا به آسم بهبود مييابند كه گاهي اين امر قبل از بلوغ و يا حوالي آن است ولي در تعداد كمي از بيماران در دوران بزرگسالي بيماري عود پيدا مي كند كه در اين تعداد نيز عمدتاً در اين سن آسم بهبود پيدا مي كند.
البته مطالعات زیادی مطرح می کنند که مصرف ویتامین D احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آسم را کاهش میدهد.a.babazadehمشارکت کنندهمصرف ميوه و سبزى تازه و غلات و نان هاى سبوس دار در پيشگيرى از ابتلا به انواع سرطان هاى روده بزرگ بسيار موثر است. مواد غذايى پرفيبر با دفع مواد سرطان زا از راه مدفوع و نيز كاهش فرصت تماس مواد سرطان زا با ديواره روده در كاهش بروز سرطان كولون موثر است.علاوه بر آن هر گرم فيبر مى تواند تا ۱۵ گرم آب را درون خود نگه دارد و با اين عمل هم حجم مدفوع افزايش مى يابد و هم ميزان آب مدفوع متعادل شده و عمل دفع به آسانى صورت مى گيرد و از حالت يبوست جلوگيرى مى شود. همچنين مواد غذايى پرفيبر از ابتلا به هموروئيد (بواسير) نيز جلوگيرى به عمل مى آورد.
تو صيه هاي تغذيه اي مناسب در درمان يبوست
1- رژيم غذايي متکي بر کربوهيدرات به همراه سبزيجات و ميوه جات مطمئن ترين درمان براي يبوست است.
2- تقريباً اکثر مردم، اثرات مثبت آلو را در مورد يبوست مي شناسند. آلو مي تواند به فرد مبتلا به يبوست کمک کند. بدين طريق که تغييراتي در افزايش فعاليت قسمتهاي پاييني روده داده و به يبوست پايان مي دهد.
3- مصرف حبوبات(حبوبات حاوي انواع فيبرها بخصوص فيبرهاي بسيارجاذب آب، يعني سلولزوهمي سلولزمي باشند) مي تواند به اجابت مزاج تا حد زيادي کمک نمايد.
4 – نوشيدن روزانه بين 8 تا 12 ليوان آب
a.babazadehمشارکت کنندهمطالبی که پیرامون کلیت شیرین کننده های مصنوعی گفته شد صحیح است اما نباید فراموش کرد که به افراد (خصوصا افرادیکه دچار اضافه وزن هستند و افراد دیابتی ها ) توصیه نمی شود. بهترین راه ، کاهش مصرف قند و شکر است . چراکه از این طریق میل به خوردن شیرینی جات در افراد تعدیل می شود در صورتیکه اگر قندهای رژیمی یا مصنوعی را جایگزین قندو شکر کنیم ذائقه و یا به عبارتی شیوه زندگی فرد تغییر نمی کند.
a.babazadehمشارکت کنندهشما به برنامه غذایی و فعالیت بدنی تعیین شده از جانب متخصص تغذیه نیاز دارید.
a.babazadehمشارکت کنندهمسئله ای که مهم است میزان فعالیت بدنی شماست. قبل و بعد از غذا تفاوتی ندارد. تنها به این نکته توجه داشته باشید که فعالیت بدنی قبل از غذا اشتهای شما را بیشتر می کند اگر اشتهای خود را کنترل کرده و حجم بیشتر یا مواد غذایی با کالری بیشتری پس از ورزش استفاده نمی کنید می توانید قبل از غذا ورزش کنید.به عبارتی اگر شما صیبحانه خود را چه از نظر حجم و چه از نظر نوع مواد غذایی و کالری تغییر نمی دهید تفاوتی ندارد که قبل از صبحانه ورزش کنید یا پس از آن.
a.babazadehمشارکت کنندهدر مورد جذب موادی که بدن طی ورزش از دست داده مانند آب و سدیم و … از طریق تعریق این جمله صحیح است.اما در مورد سایر موارد تاکیدی وجود ندارد. البته این مطلب نیز می تواند مرتبط به این موضوع باشد که محققان به این نتیجه رسیده اند در صورتیکه فرد ورزشکار تا 1 ساعت پس از ورزش کربوهیدرات دریافت نکند بازسازی ذخایر گلیکوژن او کاهش می یابد و این مسئله برای ورزشکاران حرفه ای از اهمیت زیادی برخوردار است چراکه هرچه ذخیره گلیکوژن فردی کمتر باشد انرژی از راه بی هوازی تامین می شود که خود منجر به تولید اسید لاکتیک و در نتیجه بروز خستگی می شود.پس شاید منظور از جذب بیشتر اثر بیشتر در بازساری بیشتر گلیکوژن باشد.
-
نویسندهنوشتهها