لیست یکسری از مواد غذایی که قند خون را کمتر بالا می برند

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73065
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    [align=right]نان بربری – نان تافتون – نان سنگک – نان لواش بومی- نان لواش متری قند خون را دیرتر بالا می برند.

    نان جو – نان باگت و نان سفید قند خون را به سرعت بالا می برند و توصیه می شود که استفاده نشود

    حبوبات و سبزیجات و میوه جات قند خون را دیرتر بالا می برند و برای بیماران دیابتی مفید می باشد .

    مصرف سیب زمینی سرخ شده بهتر از سیب زمینی پخته و له شده می باشد (‌در مورد بیماران با چربی خون بالا مناسب نیست )

    هویچ پخته و پوره شده نیز قند خون را خیلی بالا می برد ولی هویچ سرخ شده کمتر قند خون را بالا
    می برد .

    مصرف ماکارونی بهتر است که به صورت آبکش باشد تا دم شده

    برنج تایلندی و طارم بهتر است که به صورت کته و بدون روغن مصرف شود .

    برنج اوروگوئه و برنج بی نام درجه 2 بهتر است از برنج صدری درجه 1 چون دو برنج نام برده شده در اول کمتر قند خون را بالا می برند .

    در بین میوه جات خشک ( خشکبار ) به ترتیب بهتر است که اول توت خشک – کشمش قرمز یا کشمش پلویی – ‌خرمای خشک ‌- انجیر خشک – کشمش سبز – برگه های زردآلو مصرف شود .

    خرمای مضافتی بم قند خون را سریع بالا می برد .

    مصرف باقلای بدون پوست نیز قند خون را خیلی بالا می برد .

    مصرف مواد غذایی که حاوی ویتامین E است برای بیماران دیابتی خوب می باشد مثل : گردو – بادام – تخم آفتابگردان

    کاهش وزن نیز در پائین آوردن قند خون موثر است البته باید تحت نظر متخصص تغذیه باشد . [/align]

    #98366
    zeinab_zolfaghari
    مشارکت کننده

    دوست گلم با اینکه فشار من همیشه نرماله ولی گاهی اوقات از فرط خستگی ضعف میکنم که اطرافیان میگن قند خونت افتاده می خوام بدونم این اصطلاح برای من درست بکار میره.ممنون

    #98377
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    اگر احساس سردی در بدنت به وجود آمد همراه با غرق سرد حتما از یک چیز قندی برای نرمال شدن حالت استفاده کن

    #98381
    amini
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب جالبتون-ولی سوال من اینه که پس چرا همه متخصصین تغذیه مصرف سیب زمینی و هویج و بقیه موادغذایی را به صورت بخارپز و یا خام توصیه میکنند؟

    #98390
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    هر ماده غذایی که سرخ شود مقداری روغن جذب میکند و از آنجاکه جذب چربی در بدن با سرعت کمتر انجام می شود، سرخ کردن یک ماده غذایی موجب می شود تا روند هضم آن ماده کندتر شده و در نتیجه قند خون را دیرتر بالا برود.
    و اما در مورد سوال مطرح شده باید اشاره کرد که اگرچه مواد غذایی سرخ شده دیرتر قند خون را بالا می برند اما به هیچ فردی مواد غذایی و سبزیجات سرخ شده توصیه نمی شود. این نکته را هم نباید فراموش کرد که سرخ کردن سبزیجات و یا حتی پختن آنها به مدت طولانی بسیاری از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی را از بین میبرد.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.