zghasemi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 571)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: مصرف مقداری شکلات و آجیل برای افزایش تمرکز #101189
    zghasemi
    مشارکت کننده

    شکلات تلخ، به شکلاتی گفته می‌شود که میزان کاکائوی اضافه‌ شده به آن بسته به میزان ماده خشک تا 75درصد رسیده و میزان شکر آن بسیار کم است؛ به این معنی که اصل عمده مخلوط اولیه شکلات، کاکائوست. شکلات تلخ یا سیاه از نوع 20 درصدی آغاز می‌شود. این نوع شکلات خیلی تلخ و رنگ آن هم خیلی تیره نیست. این حد تیرگی پایه شکلات است و در نمونه‌های مرغوب شکلات، نیم‌درصد به نیم درصد حد تیرگی شکلات افزایش می‌یابد تا به 97 درصد می‌رسد.

    30 درصدی:
    میزان کاکائوی در این شکلات از حد پایه بالاتر است. خیلی تلخ نیست و مصرف آن باعث بروز مشکل خاصی در افراد نمی‌شود. در کنار آن نوع 35درصدی هم وجود دارد.

    45 درصدی:
    کم‌کم به حد تقریبا بالای کاکائو نزدیک می‌شویم. این درصد خیلی بالا محسوب نمی‌شود؛ اما برای افرادی که مشکل ریفلاکس معده دارند مصرف آن مناسب نیست.

    50 درصدی:
    این شکلات طعم تلخی دارد. مصرف آن برای افراد مبتلا به بی‌خوابی، ریفلاکس و ترشی معده و افرادی که دچار مشکل سنگ کلیه هستند، مناسب نیست.

    65 و 70 درصدی:
    کاملا طعم تلخی دارد. گاهی برای پوشاندن این طعم تلخ آن را با میوه‌هایی مانند پرتقال طعم‌دار می‌کنند. خوردن آن برای افرادی که از هر نظر مشکلی ندارند، ایرادی ندارد.

    80 و 97 درصدی:
    این نوع شکلات هرچند ویژگی‌های بی‌شماری دارد؛ اما بهتر است در صورتی که معده خالیست و یا احتمال بروز مشکلات بی‌خوابی وجود دارد، از خوردن آن صرف‌ نظر کرد. البته نوع 80 درصدی از نظر طعم قابل تحمل‌تر است!

    در پاسخ به: جوشانده اي كه موفقيت شغلي مي آورد #101185
    zghasemi
    مشارکت کننده

    جالب بود ممنون

    در پاسخ به: زغال اخته، میوه ی تابستانی ترش ترش #101184
    zghasemi
    مشارکت کننده

    زغال اخته در بند آمدن خون مؤثر است. لذا خوردن میوه ی خام و سایر فرآورده های آن برای بیماران توصیه می شود. در این رابطه ابوعلی سینا دانشمند و پزشک مشهور اسلام، آب زغال اخته را برای شستشوی زخم های جلدی و گرد ریشه ی آن را برای التیام زخم ها بکار می برد.

    در پاسخ به: نارنگی یا گریپ فروت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ #101183
    zghasemi
    مشارکت کننده

    ارزش غذایی در هر 100 گرم نارنگی
    ویتامین آ 420 آی. یو
    کربوهیدرات 34/13 گرم
    فیبر رژیمی 8/1 گرم
    پروتئین 81/0 گرم
    تیامین (ویتامین B1) شش صدم میلی‌گرم
    نیاسین (ویتامین B3) سی و هفت صدم میلی‌گرم
    ویتامین B6 هشت صدم میلی‌گرم
    ویتامین C بیست و هفت میلی‌گرم
    کلسیم 37 میلی‌گرم
    آهن 15/0 میلی‌گرم
    منیزیم 12 میلی‌گرم
    فسفر 20 میلی‌گرم
    پتاسیم 166 میلی‌گرم
    سدیم 2 میلی‌گرم
    روی 07/0 میلی‌گرم
    چربی 3/0 گرم
    کالری 44 کیلوکالری

    در پاسخ به: شادابی پوست با آناناس #101182
    zghasemi
    مشارکت کننده

    آناناس تازه بهتر از آناناس كنسروي است زيرا حرارت باعث كاهش برخي از مواد تازه آناناس از جمله اسيد فوليك شده و تأثير منفي مي‌گذارد. اسيد فوليك در آناناس تازه 5‌ميلي‌گرم و در آناناس كنسروي يك ميلي‌گرم است.

    در پاسخ به: آناناس: میوه ی گرمسیری #101181
    zghasemi
    مشارکت کننده

    100گرم از آناناس تازه 41 كيلو كالري انرژي دارد و 5/86 گرم آب دارد. 18 ميلي‌گرم كلسيم دارد و به خاطر مواد مغذي ديگري مانند اسيد فوليك كه دارد. در تكثير سلول‌ها بسيار مؤثر است. آناناس همچنين در تشكيل بافت پيوندي بدن مفيد است.

    مواد موجود در 100 گرم آناناس

    منگنز 2.56 میلی گرم
    ویتامین c 23.87میلی گرم
    ویتامین B1 0.14 میلی گرم
    مس 0.17میلی گرم
    فیبر 1.86 گرم
    ویتامینB6 0.13میلی گرم

    در پاسخ به: بابونه #101172
    zghasemi
    مشارکت کننده

    گاهی شنیده ام که برخی گیاهان ضد استرس و خواب آور هستند اما دقیقا مطلبی که در همین رابطه باشد نخوانده ام..سایر همکاران اگر اطلاعات دقیقی دارند خوشحال میشم به اشتراک بگذارید

    در پاسخ به: چگونه مي توانيم تشخيص دهيم شير مادر كافي است؟ #101171
    zghasemi
    مشارکت کننده

    اغلب مادران در دوران شیردهی و خصوصا اوایل آن باید خیلی صبور باشند و به طور مکرر شیردهی داشته باشند چرا که این مسئله موجب افزایش شیر آنها نیز می شود
    خانم نگهبان عزیز ممنون از مطلب شما

    در پاسخ به: آیا ناخن‌هایتان نرم هستند؟ #101170
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی ممنون از مطلب تکمیلی و مفید شما

    در پاسخ به: گیاه رازک #101169
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی جالب بود…من هم در مورد مضرات آن خیلی نمیدانستم…
    پس همانطور که خانم امینی عزیز فرمودند باید در دریافتش احتیاط شود

    در پاسخ به: عاشق شیرینی هستید؟؟؟؟؟؟؟ #101160
    zghasemi
    مشارکت کننده

    دیگه چاره ای نیست..

    در پاسخ به: فواید سبوس برنج #101157
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مطلب بسیار عالی و کاملی بود ممنون

    در پاسخ به: چگونه می‌توان از دهیدراته شدن بدن پیشگیری کرد؟ #101155
    zghasemi
    مشارکت کننده

    دقیقا همینطور است

    در پاسخ به: خوراکی های مناسب جهت خواب عمیق #101151
    zghasemi
    مشارکت کننده

    بر اساس مطلب اخیر خانم موسوی..عرق بهار نارنج نیز بسیار مفید است

    در پاسخ به: بالا رفتن فشار خون در اثر ورزش #101150
    zghasemi
    مشارکت کننده

    به دلیل افزایش گردش خون بعد از ورزش معمولا وزن افراد هم کمی بالاتر از حد نرمال است که البته این بیماری نیست و جای نگرانی ندارد و کاملا طبیعی است

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 571)