پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
zghasemiمشارکت کننده
شکلات تلخ، به شکلاتی گفته میشود که میزان کاکائوی اضافه شده به آن بسته به میزان ماده خشک تا 75درصد رسیده و میزان شکر آن بسیار کم است؛ به این معنی که اصل عمده مخلوط اولیه شکلات، کاکائوست. شکلات تلخ یا سیاه از نوع 20 درصدی آغاز میشود. این نوع شکلات خیلی تلخ و رنگ آن هم خیلی تیره نیست. این حد تیرگی پایه شکلات است و در نمونههای مرغوب شکلات، نیمدرصد به نیم درصد حد تیرگی شکلات افزایش مییابد تا به 97 درصد میرسد.
30 درصدی:
میزان کاکائوی در این شکلات از حد پایه بالاتر است. خیلی تلخ نیست و مصرف آن باعث بروز مشکل خاصی در افراد نمیشود. در کنار آن نوع 35درصدی هم وجود دارد.45 درصدی:
کمکم به حد تقریبا بالای کاکائو نزدیک میشویم. این درصد خیلی بالا محسوب نمیشود؛ اما برای افرادی که مشکل ریفلاکس معده دارند مصرف آن مناسب نیست.50 درصدی:
این شکلات طعم تلخی دارد. مصرف آن برای افراد مبتلا به بیخوابی، ریفلاکس و ترشی معده و افرادی که دچار مشکل سنگ کلیه هستند، مناسب نیست.65 و 70 درصدی:
کاملا طعم تلخی دارد. گاهی برای پوشاندن این طعم تلخ آن را با میوههایی مانند پرتقال طعمدار میکنند. خوردن آن برای افرادی که از هر نظر مشکلی ندارند، ایرادی ندارد.80 و 97 درصدی:
این نوع شکلات هرچند ویژگیهای بیشماری دارد؛ اما بهتر است در صورتی که معده خالیست و یا احتمال بروز مشکلات بیخوابی وجود دارد، از خوردن آن صرف نظر کرد. البته نوع 80 درصدی از نظر طعم قابل تحملتر است!zghasemiمشارکت کنندهجالب بود ممنون
zghasemiمشارکت کنندهزغال اخته در بند آمدن خون مؤثر است. لذا خوردن میوه ی خام و سایر فرآورده های آن برای بیماران توصیه می شود. در این رابطه ابوعلی سینا دانشمند و پزشک مشهور اسلام، آب زغال اخته را برای شستشوی زخم های جلدی و گرد ریشه ی آن را برای التیام زخم ها بکار می برد.
zghasemiمشارکت کنندهارزش غذایی در هر 100 گرم نارنگی
ویتامین آ 420 آی. یو
کربوهیدرات 34/13 گرم
فیبر رژیمی 8/1 گرم
پروتئین 81/0 گرم
تیامین (ویتامین B1) شش صدم میلیگرم
نیاسین (ویتامین B3) سی و هفت صدم میلیگرم
ویتامین B6 هشت صدم میلیگرم
ویتامین C بیست و هفت میلیگرم
کلسیم 37 میلیگرم
آهن 15/0 میلیگرم
منیزیم 12 میلیگرم
فسفر 20 میلیگرم
پتاسیم 166 میلیگرم
سدیم 2 میلیگرم
روی 07/0 میلیگرم
چربی 3/0 گرم
کالری 44 کیلوکالریzghasemiمشارکت کنندهآناناس تازه بهتر از آناناس كنسروي است زيرا حرارت باعث كاهش برخي از مواد تازه آناناس از جمله اسيد فوليك شده و تأثير منفي ميگذارد. اسيد فوليك در آناناس تازه 5ميليگرم و در آناناس كنسروي يك ميليگرم است.
zghasemiمشارکت کننده100گرم از آناناس تازه 41 كيلو كالري انرژي دارد و 5/86 گرم آب دارد. 18 ميليگرم كلسيم دارد و به خاطر مواد مغذي ديگري مانند اسيد فوليك كه دارد. در تكثير سلولها بسيار مؤثر است. آناناس همچنين در تشكيل بافت پيوندي بدن مفيد است.
مواد موجود در 100 گرم آناناس
منگنز 2.56 میلی گرم
ویتامین c 23.87میلی گرم
ویتامین B1 0.14 میلی گرم
مس 0.17میلی گرم
فیبر 1.86 گرم
ویتامینB6 0.13میلی گرمzghasemiمشارکت کنندهگاهی شنیده ام که برخی گیاهان ضد استرس و خواب آور هستند اما دقیقا مطلبی که در همین رابطه باشد نخوانده ام..سایر همکاران اگر اطلاعات دقیقی دارند خوشحال میشم به اشتراک بگذارید
zghasemiمشارکت کنندهاغلب مادران در دوران شیردهی و خصوصا اوایل آن باید خیلی صبور باشند و به طور مکرر شیردهی داشته باشند چرا که این مسئله موجب افزایش شیر آنها نیز می شود
خانم نگهبان عزیز ممنون از مطلب شماzghasemiمشارکت کنندهخیلی ممنون از مطلب تکمیلی و مفید شما
zghasemiمشارکت کنندهخیلی جالب بود…من هم در مورد مضرات آن خیلی نمیدانستم…
پس همانطور که خانم امینی عزیز فرمودند باید در دریافتش احتیاط شودzghasemiمشارکت کنندهدیگه چاره ای نیست..
zghasemiمشارکت کنندهمطلب بسیار عالی و کاملی بود ممنون
zghasemiمشارکت کنندهدقیقا همینطور است
zghasemiمشارکت کنندهبر اساس مطلب اخیر خانم موسوی..عرق بهار نارنج نیز بسیار مفید است
zghasemiمشارکت کنندهبه دلیل افزایش گردش خون بعد از ورزش معمولا وزن افراد هم کمی بالاتر از حد نرمال است که البته این بیماری نیست و جای نگرانی ندارد و کاملا طبیعی است
-
نویسندهنوشتهها