پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
zghasemiمشارکت کننده
ساده و البته پر انرژی
zghasemiمشارکت کنندهدر آستانه فصل گرما و رونق هندوانه مطلب بسیار جالب و به جایی بود..ممنون از شما
zghasemiمشارکت کنندهچقدر طرز تهیه و آماده سازی آن ساده و سریع است..ممنون
zghasemiمشارکت کنندهخوب دوست عزیز شما اگر می خواهید به صورت موضعی وزن کم کنید و سایزتان هم کم شود حتما باید فعالیت بدنی مربوط آن عضو خاص را روزانه انجام دهید. ضمن اینکه دستگاه های ماساژ لاغری مانند LPG و اندرمولب نیز می تواند برایتان موثر باشد
zghasemiمشارکت کنندهممنون مطلب جالبی بود اما باید دقت داشته باشیم که زیاده روی در مصرف هر چیزی مضر است و کافئین موجود در کاکائو هم زیان آور می باشد
zghasemiمشارکت کنندهزمانی عزیز خیلی ممنون …از توضیحات تکمیلی شما سپاسگزارم
zghasemiمشارکت کنندهخیلی وسوسه کنندس..حتما تهیه می کنم
zghasemiمشارکت کنندهخوشحالم که مفید واقع شد
zghasemiمشارکت کنندهادویه های مختلف اثرات متفاوتی دارند اما اغلب در افزایش سوخت و ساز و متابولیسم موثرند
zghasemiمشارکت کنندهاگر در همین حد باشه ایرادی نداره
zghasemiمشارکت کنندهچای سبز سرشاز از ماده ای به نام catechin polyphenols می باشد که در بدن هم به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند و هم به افزایش متابولیسم بدن کمک می کند. چای سبز حدود 27 درصد از این آنتی اکسیدان را دارد در حالی که چای قرمز تنها 4 درصد از این ماده شیمیایی طبیعی را دارد. Catechin polyphenols یک ماده شیمیایی طبیعی است که چربی سوزی بدن را افزایش می دهد.
پس چای سبز چربی سوز نیست..چربی سوزی بدن و متابولیسم بدن را بالا میبرد
zghasemiمشارکت کنندهدقیقا همینطور است..حذف صبحانه باعث میشه متابولیسم بدن برای آن روز بهم بریزد..خودتون تصور کنید وقتی صبحانه نمیخورید مجبورید تا وعده بعدی ریزه خواری داشته باشید چون احساس گرسنگی دارید و اصولا در این مواقع به مواد غذایی پناه می بریم که ساده و در دسترس هستند اما پر انرژی!!
خوردن صبحانه دیرتر از وقت تعیین شده هم باعث میشه برای وعده ناهار اشتها نداشته باشید و یک ناهار سبک میل کنید یا اصلا ناهار را حذف کنید…اما تا وعده شام ریزه خواری زیادی خواهید داشت.
zghasemiمشارکت کنندهدر کل ادویه ها انرژی قابل توجهی ندارند اما تاثیری که روی اشتها و سوخت و ساز بدن میگذارد برامون بیشتر اهمیت داره
zghasemiمشارکت کنندهمتاسفانه مشاهده میشود افراد بسیاری برای سرخ کردن مواد غذایی بویژه موادی که جذب روغن بالایی دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زیتون استفاده میکنند. این در حالی است که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجهای از دود میرسد که ساختار روغن به هم ریخته، ترکیبات جدیدی که برای سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمی هستند را تشکیل میدهد.
البته روغن زیتون را میتوان برای طبخ غذاهایی که نیاز به حرارت طولانی ندارند، مانند طبخ نیمرو استفاده کرد.
zghasemiمشارکت کنندهبلـــــــــــه….چای سیاه و چای سبز به خاطر اگزالاتی که دارند نباید بعد از غذای نوشیده شوند و باید حداقل20 دقیقه بعد از طرف وعده غذایی نوشیده شوند.
اگزالات موجود در چای از جذب آهن جلوگیری می کند.
در ضمن چای سبز در کاهش اشتها و تسریع کاهش وزن تاثیر مثبتی داره…خواص چربی سوزی اخیرا اضافه شده؟؟؟؟ -
نویسندهنوشتهها