آیا روغن زیتون خوب را می شناسید؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 19)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75419
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    روغن‌زيتون خوب را نمي‌شناسند

    رييس مرکز تحقيقات زيتون کشور گفت: «اکثر مردم روغن‌زيتون اکسيداسيون را براي خريد انتخاب مي‌کنند. اين روغن بوي اکسيد مي‌دهد. درحالي که روغن‌زيتون خوب بايد بوي ميوه يا برگ زيتون بدهد.»

    يکي ديگر از راه‌هاي شناختن روغن‌زيتون را چشيدن آن است.
    روغن‌زيتون در ابتداي زبان شيرين مزه است و در انتهاي زبان کمي احساس سوزش ايجاد مي‏کند به‌قدري که مجبور به سرفه‌کردن مي‏شويم.
    بيش از 99 درصد مردم روغن‌زيتون خوب را نمي‌شناسند.
    رنگ روغن‌زيتون ربطي به کيفيت اين محصول ندارد و با توجه به زمان برداشت زيتون، رنگ آن متفاوت است.

    #99234
    zghasemi
    مشارکت کننده

    جالبه ..روغن زیتون های ما همیشه بوی خود زیتون می دهد

    #99291
    s.farzi
    مشارکت کننده

    جالب بود … ممنون

    #99605
    madjd
    مدیرکل

    زیتون چه بویی میده؟
    رنگ روغن زیتون ربطی به میزان تصفیه آن ندارد؟

    #99612
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    زیتون بوی مطلوبی نزدیک به بوی سبزی یا سیب می دهد.
    فرآیند تصفیه و بی‌بو کردن باعث از دست رفتن خواص و رنگ روغن می‌شود.

    #99623
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    یعنی روغن زیتون تصفیه نشده بهتر از تصفیه شده است ؟
    پس چرا آنرا تصفیه می کنن؟

    #99632
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بله
    چون بسیاری افراد تحمل بوی آن را ندارند و نمی توانند نوع بودار روغن زیتون را استفاده کنند .

    #99635
    هانیه
    مشارکت کننده

    راسته که روغن زیتون رو نباید سرخ کرد؟ سرخ زیادی نباید کرد یا یه مقدار کم میشه مثلا واسه غذاهای که کم سرخشون میکنیم؟؟

    #99643
    zghasemi
    مشارکت کننده

    متاسفانه مشاهده می‌شود افراد بسیاری برای سرخ کردن مواد غذایی بویژه موادی که جذب روغن بالایی دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زیتون استفاده می‌کنند. این در حالی است که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌ای از دود می‌رسد که ساختار روغن به هم ریخته، ترکیبات جدیدی که برای سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمی هستند را تشکیل می‌دهد.

    البته روغن زیتون را می‌توان برای طبخ غذاهایی که نیاز به حرارت طولانی ندارند، مانند طبخ نیمرو استفاده کرد.

    #99644
    هانیه
    مشارکت کننده

    بله غذاهایی که تو رژیمای ما هم هست که بیشتر اب پزه یا اگه نیاز به روغن داره طبخ کوتاه مدتی داره! مثل املت! لااقل از بابت چربیه روغنش عذاب وجدان نگیریم:)

    #99649
    zghasemi
    مشارکت کننده

    اگر در همین حد باشه ایرادی نداره

    #99655
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    البته زیادی دریافت چربی ها حتی نوع خوبشان مانند روغن زیتون نیز می تواند منتهی به افزایش دریافت کالری و درنتیجه افزایش وزن شود .
    پس فراموش نکنیم برای طبخ های ساده و با حرارت کم نیز، حد اعتدال در مصرف روغن زیتون را رعایت کنیم.

    #99657
    هانیه
    مشارکت کننده

    بله ممنون اما ایا اصلا مصرف نکردن روغن(روغن زیتون) هم میتونه بد باشه؟ من میتونم اصلا مصرف نکنم

    #99658
    madjd
    مدیرکل

    تحقیقات نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می‌دهد که این امر، به دلیل وجود چربیهای اشباع نشده در این روغن است. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربیهای اشباع شده از روغن زیتون استفاده شود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد. همچنین روغن گردو و اسید چرب امگا۳ که در گوشت ماهی و سبزیجات وجود دارد همچون روغن زیتون، اسیدهای چرب اشباع نشده دارند و بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی مفیدند.

    #99661
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    روغن زیتون تصفیه نشده هم برای مصرف به بازار عرضه میشه؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 19)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.