پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
zghasemi
مشارکت کنندهفیبر آناناس از طالبی، انگور، هندوانه و آلو بیشتر است و تقریبا فیبری هم رده فیبر موجود در گیلاس، هلو، زرد آلو دارد.
باید بدانیم که فروکتوز میوه هایی مثل انواع گیلاس و آلبالو، انواع سیب، گلابی،انبه ، گلابی هندی بالاست و در میوه هایی مثل خرما، موز، انگور، طالبی، پرتقال و آناناس نمایه گلایسمی انها بالاست
zghasemi
مشارکت کنندهدر سایت ehow مطلبی خوندم در همین رابطه که نوشته بود روزانه به اندازه 2 عدد انار میل شود..یکی همراه صبحانه و یکی در میان وعده عصر تا بتوانند اثر مثبتی در کاهش وزن داشته باشند. البته توصیه به مصرف خود انار است تا آب انار
zghasemi
مشارکت کنندهولی فکر می کنم فیبر آناناس متوسط باشه..یعنی فروکتوز بالای اون اثر مثبت فیبر زیاد آن رو در دوره رژیم کاهش وزن محدود می کنه؟
zghasemi
مشارکت کنندهخیلی جالب بود
من شنیده ام که در هنگام گرمازدگی نباید آب رو به تنهایی نوشید چون تنظیم الکترولیت های بدن به هم نریزد به همین دلیل است که فکر می کنم توی مطلب فوق از نمک و عسل اسم برده شده بود.zghasemi
مشارکت کنندهمیوه و سبزیجات منابع سرشار ویتامین C و B هستند که هر دو در طراوت و شادابی پوست و در کل مواردی که باعث زیبایی ظاهری می شوند مثل رفع پوست پوست شدن پوست صورت و .. که گاهی از عوارض کمبود این ویتامین ها هستند، موثرند.
یاد دارم در مقاله ای مصرف میوه و سبزیجات کافی در روز حتی باعث بهبود خلق و خوی هم می شودzghasemi
مشارکت کنندهاگر راه حل قطعی این باشه خیلی عالیه میشه
zghasemi
مشارکت کنندهبرخی دیگر از داروهایی که باعث افزایش شیر می شوند: تخم شاهتره، گلپر، بالنگو، زنیان، تخم ریحان و …، می توانید این داروها رابه دلخواه انتخاب کرده با نبات، مخلوط و آسیاب کرده میل کنید.
دانه های گلپر بسیار نازک بوده و دارای طعم تند و معطر است.
پودر دانه های این گیاه بیشترین کاربرد را برای مواد غذایی دارد، به عنوان مثال پودر گلپر را می توان روی باقلای پخته، عدس و دیگر حبوبات، سیب زمینی پخته و انواع سوپ ها و خورش ها و همچنین روی انار دانه شده پاشید.
* با وجود تمام خواص مثبت گلپر نباید از گرد گلپر به مقادیر زیاد استفاده کرد چون ایجاد تپش قلب می کند.
مقدار مجاز مصرف پودر دانه گلپر، 4 گرم در روز است.
zghasemi
مشارکت کنندهبله همینطور است اما تمام ویتامین ها و مواد معدنی بسته به سن و جنس و شرایط ویژه ای که فرد در آن قرار دارد دوز دریافتی خاصی دارند و کمتر یا بیشتر از محدوده امن مصرفی ممکن است خطرناک باشند
zghasemi
مشارکت کنندهفکر می کنم در خط آخر جواب سوال شما بود..این ماده موجب انقباض عضلانی میشود همچنین موجب رقیق شدن خون و اثرات این شکلی می شود که همه در سقط جنین موثرند.. مصرف زیادی زعفران حتی برای افراد عادی هم مشکل آفرین است
zghasemi
مشارکت کنندهشما می تونید پوست پرتقال رو خشک کرده و به صورت خشک شده آن را استفاده کنید
zghasemi
مشارکت کنندهفکر نمی کنم…ما که سیر ترشی 7 ساله داریم و من استفاده می کنم مشکلی هم نداشتم…فکر می کنم باید مدت زمان طولانی ازش گذشته باشه چون انواع 3-4 ساله اینطور نیستند و بوی خفیفی ایجاد می کنند
zghasemi
مشارکت کنندهجالب بود..دیدم افرادی رو که مبتلا به پرفشاری خون هستند و از سیر برای تنظیم فشار خونشون استفاده می کنند.
به نظرتون سیر ترشی هم همین اثرات رو داره؟ خصوصا که دیگه با مصرف سیر ترشی نباید نگران بوی بد دهان باشیمzghasemi
مشارکت کنندهیادمه یه مطلبی خونده بودم که همین کار رو پوست پرتقال هم انجام میده
۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۴ در پاسخ به: پیشنهادی برای روز مادر؛ آشنایی با روش تهیه دسر توتفرنگی با خامه و نعنا #100066zghasemi
مشارکت کنندهخیلی خوشحالم که شما تهیه کردید و خوشتون اومد
zghasemi
مشارکت کنندهبهترین راه حل چیزی هست که خانم جمشیدی گفتند..تهیه خانگی آنها و مصرف کنترل شده با اندازه متعادل آنهاست
و البته جایگزین کردن تفریحات دیگر با این موردمثلا برای تفریح همه اعضای خانواده و خصوصا کودکان با همکاری والدین غذا بپزند..فکر می کنم برای بچه ها خیلی لذت بخش باشه
-
نویسندهنوشتهها