neda.mousavi

  1. خانه

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 13 نوشته (از کل 13)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: ترشی پر خاصیت #101407
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    با تشکر از مطلب جالب شما

    مصرف آب لیمو به خودی خود خوب است ولی نباید به فرم شربت مصرف شود. از طرف دیگر، مصرف ویتامین C باعث کاهش عود بیماری و سرماخوردگی می شود ولی این تصور که در میان بسیاری از افراد وجود دارد که مصرف ویتامین C از ابتلا به سرماخوردگی پیشگیری می کند، هنوز از لحاظ علمی ثابت نشده است.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    در پاسخ به: علل میل شدید به غذا خوردن #101406
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    مرسی دوست عزیز
    در ضمن جمله پایانی بسیار زیبا بود.
    امیدوارم همیشه موفق باشید.

    در پاسخ به: ۱۰ راه برای افزایش اشتها #101347
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    مصرف این دسته از مواد غذایی به شرط اینکه جلوی وعده ی اصلی غذای مصرفی را نگرد توصیه می شود. ضمن اینکه به خاطر داشته باشیم که مصرف انواع مواد غذایی پرکالری ای که فاقد ارزش تغذیه ای هستند برای افزایش وزن، راهکار درستی نیستند.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه[/quote]

    در پاسخ به: نقطه ی دود انواع روغن ها #101346
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    به طور کلی اگر درجه حرارت مورد استفاده در سرخ کردن کم باشد و شعله خیلی زیاد نباشد می توان برای سر کردن استفاده کرد.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    در پاسخ به: عوامل مؤثر در رنگ موی نوزاد #101325
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    کمبود ویتامین D یکی از کمبودهای رایج در ایران است. تغیر رنگ و میتواند به دلیل کاهش دریافت و یا اختلال در جذب باشد. به هرحال، میزان ویتامین D دریافتی کمتر از حد توصیه شده است.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    در پاسخ به: مادران باردار مراقب مصرف کندر باشید… #101324
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    مصرف کندر در زنان باردار بر اساس طب سنتی و باورهای افراد قدیمی می باشد. من نتوانستم مطالعه ای در این زمینه که به ارزیابی بهره ی هوشی کودکان متولئ شده از مادرانی که کندر مصرف می کردند بپردازد اما مطالعه ای در مشهد به صورت گزارش کوتاه به چاپ رسیده است که 2/29% از مادران باردار، کندر را به منظور افزایش هوش کودکانشان به صورت روزانه مصرف می کردند. تقریبا 40% این مادران، سواد زیردیپلم داشتند و 60% دپلم به بالا. تنها در 5% از زنان مصرف کننده ی کندر، عوارضی مانند تهوع همراه با مصرف آن دیده شد.

    توجه به این نکته ضروری است که این مطالعه، یک مطالعه ی توصیفی و مقطعی بوده است و نیاز به انجام مطالعات ارآزمایی بالینی برای تأیید این نظریه وجود دارد.
    باید به گروهی از مادران در دوران بارداری کندر داده شده و به گروه دیگر ندهند و سپس با شرایط مشابه (آموزش و محیط یکسان) میزان بهره ی هوشی فرزندانشان را مورد ارزیابی قرار دهند.
    انجام چنین مطالعه ای بسیار مشکل است به این دلیل که یکی از عوامل مؤثر در بهره ی هوشی، محیط است. علاوه بر اینکه سایر فاکتورهای تغذیه ای و محیطی هم باید در این افراد mach شود که عملا کار بسیار مشکلی است.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علو تغذیه

    در پاسخ به: نحوه تغذیه تکمیلی در ماه ۷ #101323
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    به دلیل اینکه مقدار اگزالات موجود در آن بالاست و احتمال بروز کم خونی را به دلیل کاهش جذب آهن در کودکان ایجاد می کند، نباید تا پایان یکسالگی به غذای کودک افزوده شود.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    در پاسخ به: نحوه تغذیه تکمیلی در ماه ۸ #101322
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    می توان فرنی تخم مرغی برای کودک در این سن تهیه کرد:
    آرد برنج خانگی 1 قاشق غذاخوری، شیرخشک یک پیمانه، یک فنجان آب، یک عد زرده ی تخم مرغ، کره نصف قاشق چایخوری

    آرد برنج، آب و شیرخشک را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا بجوشد. بعد حرارت را کم می کنیم و زرده ی تخم مرغ (که قبلا از سفیده جدا شده است) را به آن اضافه می کنیم.مرتب به هم میزینیم تا بپزد. در انتها کره به غذا اضافه می کنیم.
    به دلیل داشتن تخم مرغ، بهتر است به اندازه ی یک وعده تهیه شده و در همان وعده مصرف شود.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    معمولا گونه های بیفیدوباکتر و اسیدوفیلوس در غنی سازی لبنیات با پروبیوتیک مورد استفاده قرار می گیرند. این سوش ها تولید کننده ی اسیدلاکتیک در بدن هستند. تعداد میکروارگانیزم های فعال موجود در آنها 1 میلیون است (البته در ایران) و مدت ماندگاری و اثربخشی این سوش ها تا حدود 3 هفته پس ازتولید محصول می باشد.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    در پاسخ به: ماست پروبیوتیک: عامل کاهش دهنده ی چربی خون #101293
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    هر مطالعه ی کارآزمایی بالینی درارای نقاط قوت و ضعف می باشد. این مطالعه با این شرایط انجام شده است. بهتر بود که نوع کم چرب یا پرچرب بودن ماست هم ذکر می شد و یا اینکه عوامل مداخله گر و نحوه ی کنترل آن ذکر می شد. البته باید به اصل مقاله مراجعه کنید. این قسمت خلاصه ای از مقاله است.
    در مورد طول دوره ی مصرف، این مدت بر اساس مطالعات قبل مشابه بنا نهاده می شود. مثلا مطالعات پیشین به این نتیجه رسیده اند که مصرف ماست، به مدت 6 هفته، بر سطح کلسترول خون مؤثر است….

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    در پاسخ به: مصرف مقداری شکلات و آجیل برای افزایش تمرکز #101291
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    یکی از راهکارها این هست که شما مقدار گرمی که بر روی بسته نوشته شده را مطالعه کنید و تقسیم بر تعداد شکلات ها کنید و مقدار کالری هر تکه را بدست بیاورید.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    در پاسخ به: مصرف مقداری شکلات و آجیل برای افزایش تمرکز #101193
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    دوست عزیز، باز هم بر این نکته تأکید می شود که هر 100 گرم شکلات تلخ 600-500 کیلوکالری انرژی دارد و افرادی که اضافه وزن دارند باید مراقب مقدار مصرف آن باشند.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    در پاسخ به: صبحانه و تمرکز #101192
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    البته توجه به این نکته ضروری است که مقدار کالری فراهم شده از وعده ی صبحانه، بسته به وزن و شرایط سلامتی افراد مختلف متفاوت است.
    مسلما افرادی که اضافه وزن دارند نباید از منابع پرکالری مانند مربا، عسل، کره، خامه و … استفاده کنند.
    از طرف دیگر باید بدانیم که هرچه محتوای پروتئین وعدهی صبحانه بیشتر باشد، تمرکز بیشتر شده و فرد دیرتر احساس خستگی می کند. بنابراین توصیه می شود که در دوران مدرسه، از منابع محتوی پروتئین بیشتر مانند شیر و تخم مرغ استفاده شود.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 13 نوشته (از کل 13)