نقطه ی دود انواع روغن ها

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79411
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    نقطه دود انواع روغن های مایع :

    نوع روغن مایع نقطه دود (درجه سانتی گراد)

    روغن گلرنگ 265

    روغن آفتابگردان 264

    روغن سویا 241

    روغن کانولا 238

    روغن ذرت 236

    روغن بادام زمینی 231

    روغن کنجد 215

    روغن زیتون 190

    نقطه دود یک روغن، درجه حرارتی است که در آن، روغن شروع به تجزیه شدن می کند و دود آشکاری از آن بلند می شود.

    اگر روغن خیلی داغ شود (یعنی درجه حرارت آن بیش از نقطه دود شود)، ماده ای به نام آکرولئین تولید می کند که ماده ای سرطان زا است و بوی تند نامطلوبی دارد.
    اگر شما نقطه دود انواع روغن ها را بدانید، هنگام خرید در پول تان صرفه جویی می شود، زیرا هر چقدر نقطه دود روغن بالاتر باشد ، دفعات بیشتری می توان از آن استفاده کرد.

    اگر نقطه دود روغن انتخابی شما بیش از 190 درجه سانتی گراد باشد (190 درجه، دمای مطلوب سرخ کردن است) مناسب است، ولی اگر کمتر از 190 درجه باشد، بعد از یک بار سرخ کردن، غیرقابل مصرف می شود.

    در کل هر چقدر نقطه دود یک روغن بالاتر باشد، می توان چند بار آن را حرارت داد، بدون آنکه اثرات بدی داشته باشد.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    #101327
    رها
    مشارکت کننده

    یعنی میشه از روغن کنجد برا سرخ کردن استفاده کرد؟

    #101346
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    به طور کلی اگر درجه حرارت مورد استفاده در سرخ کردن کم باشد و شعله خیلی زیاد نباشد می توان برای سر کردن استفاده کرد.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.