پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
mosaviمشارکت کننده
کمبود منیزیم ، متابولیسم کلسیم و هورمون تنظیم کننده کلسیم را در بدن تغییر می دهد . بنابراین کمبود منیزیم ، عاملی خطر زا در ایجاد استئوپرز ( پوکی استخوان ) می باشد.دریافت کم منیزیم، باعث اختلال در ریتم قلبی و بروز حملات و سکته های قلبی می شود. مطالعات انجام شده در بیمارانی که به سکته ی حاد قلبی مبتلا شدند نشان داد که استفاده فوری از منیزیم پس از سکته ی قلبی سبب کاهش مرگ و میر بیماران می شود.
همچنین وجود منیزیم برای متابولیسم کربوهیدرات یاقند لازم است . ممکن است باعث آزاد سازی و فعال شدن انسولین یاهورمون تنظیم کننده قند خون شود . حال می توان فهمید که چرا کمبود منیزیم در افراد دیابتی نوع 1 و نوع 2 که خوب کنترل نمی شوند ، وجود دارد. اگر چه کمبود شدید منیزیم نادر است ولی علائم بالینی آن با لرزش ، اسپاسم عضله ، تغییرات شخصیتی ، بی اشتهایی ، تهوع و استفراغ مشخص می شود . تتانی ، پرش عضله، حرکات غیر ارادی، تشنج و کـُما نیز در افراد با کمبود شدید منیزیم گزارش شده است. کمبود حاد منیزیم در بیماران کلیوی ، درمان بادیورتیک ها، سوء جذب ، پرکاری تیروئید ، التهاب لوزالمعده ، کواشیورکور، دیابت، اختلالات غده پاراتیروئید ، استرس بعد از جراحی و راشیتیسم مقاوم به ویتامین D ، ایجاد می شود.
دریافت کافی (AI) ویتامین D برای بزرگسالان زن و مرد یکسان بوده و شامل 10میکروگرم در روز می باشد.mosaviمشارکت کنندهارسنيك از زمانهاي قديم به عنوان يك سم اضافي شناخته شده است وجود مقادير كم ارسنيك در آب آشاميدني كه در شبكه لولهكشي شهري يا چاههاي اختصاصي وجود دارد ، باعث يكي از دلنگرانيهاي جوامع شده است.
ارسنيك ممكن است بوسيله تجزيه رسوبات و سنگهاي معدني (كه ارسنيك غيرآلي دارند) وارد درياچهها ، رودخانهها و آبهاي زيرزميني طبيعي گردد. ارسنيك از طرق ديگري نيز ، همچون تخليه مستقيم فاضلابهاي صنعتي، تهنشيني ذرات ارسنيك موجود در گردوغبار هوا و باران يا برف وارد آبها ميشود. اين ذرات ارسنيك شايد بوسيله احتراق سوختهاي فسيلي (بويژه زغال سنگ ) محصولات فلزي (براي مثال طلا و فلزات اصلي معدني را ميتوان را نام برد) ، آرسنیك در اثر مصرف آفت کش هایی مثل حشره كش های حاوی آرسنیك و یا از طریق فاضلاب صنایع دباغی، سرامیك سازی و معادن وارد آب شود.
ارسنيك، بيبو و بيمزه است از اينرو مصرف كننده آب آشاميدني قادر به تشخيص اين عنصر در آب مذبور نيست بنابراين تنها يك آزمايشگاه با تجهيزات ويژه آزمايشگاهي ميتواند مقدار موجود ارسنيك در ذخائر آبي را مشخص كند.۳۰ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۲:۵۵ در پاسخ به: سویا توان پرتودرمانی را در مقابله با سرطان ریه افزایش می دهد #97235mosaviمشارکت کنندهسویا دارای پروتئین زیاد، اسیدهای آمینه ضروری برای بدن، كلسیم، آهن، فسفر، منیزیم، روی، ویتامین های گروه B و فیبر می باشد و فواید زیر را برای سویا نام بردند:
– سلامت قلب و كاهش بیماری های قلبی
– سلامت استخوان ها
– جلوگیری از سرطان
– كاهش عوارض یائسگیهمانطور که گفته شد سویا در جلوگیری از سرطان موثر می باشد. و تحقیقات نشان داده سرطان هایی از قبیل سرطان سینه، تخمدان با كمك سویا بهبود یافته اند.
mosaviمشارکت کنندهمطلب جالبی بود، فکر می کنم قبل از انجام هر فعالیت سنگینی بهتره از این مواد استفاده نشود.
mosaviمشارکت کنندهضمن تشکر از مطلبتون، من شنیدم عصاره مالت جو در افزایش میزان شیر در زنان شیرده بسیار موثر می باشد، فکر می کنم این امر بدلیل ویتامین های گروه B موجود در عصاره مالت جو باشه؟
mosaviمشارکت کنندهبا توجه به این که ال تئانین و کافئین در چای سیاه نیز وجود دارد، این خاصیت مربوط به چای سیاه نیز می باشد.
mosaviمشارکت کنندهطبق این مطلب، نوشیدن آب سبزیجات از این جهت در کنترل وزن مفید است که تمایل افراد را به خوردن سبزیجات افزایش می دهد. البته هریک از سبزیجات خواص خود را دارا می باشند، اما این که کدام یک بیشتر تمایل افراد را به خوردن سبزیجات افزایش می دهد، در این مطلب چیزی گفته نشده بود.
mosaviمشارکت کنندهبوتوليسم در اثر اسپورهاي باکتري بوتولينم بوجود مي آيد. اسپورهاي اين باکتري به مقدار زيادي در خاک ، گرد و غبار و عسل وجود دارد. اگر اين اسپورها توسط افراد بزرگسال بلعيده شوند، تأثير بدي بر آنها ندارند. ولي اگر وارد بدن نوزاد شوند، در مجراي گوارشي او تکثير مي يابند و باعث توليد سم بوتولينم مي شوند.
mosaviمشارکت کنندهچقدر جالب بود، یعنی در سیر شدن مابیشتر به حجم ظرفمون توجه داریم تا حجم معده مون!
mosaviمشارکت کنندهبنابراین اگر بخشی از پیاز اضافه ماند، یا باید دور بریزیم یا اینکه سرخ کنیم و در یخچال نگه داریم، مورد دوم اشکالی ندارد؟
mosaviمشارکت کنندهدانه هاي گندم دوروم حاوي مقدار زيادي گلوتن با قدرت كششي كم و نشاسته اندك مي باشند.چون اين گلوتن بسيار ضعيف است آرد آن براي نانوايي مناسب نيست .مغز گندم سنگين و براق است و براي پخت نوعي آرد گرانوله اي (حبه اي) براي توليد ماكاروني، اسپاگتي و رشته فرنگي مورد استفاده قرار مي گيرد.
mosaviمشارکت کنندهفکر می کنم باید آب خیارشور باشه چون اگر هر آب شوری می شد در مقاله آب نمک را نام می بردند! شاید بدلیل وجود برخی املاح در آب خیار شور، باید آب خیار شور باشه نه هر آب شوری.
۲۵ دی، ۱۳۸۹ در ۰۶:۵۹ در پاسخ به: آیا می دانید در زمان مصرف آنتی بیوتیکها چه برنامه غذایی باید داشت ؟ #96650mosaviمشارکت کنندهبله دقیقا، اما باید به یاد داشته باشیم که میوه ها و سبزی ها را بصورت تازه مصرف شوند نه آبمیوه های صنعتی و…
mosaviمشارکت کنندهگندم دوروم گندمي است سخت، درازتر از حد معمول، زردرنگ و كمي براق (شيشه اي) و ضمناً مقدار پروتئين و گلوتن و همچنين كربوهيدراتهاي ساده آن نيز بيشتر از ساير واريته هاي گندم ميباشد. مهمترين محصول گندم دوروم سمولينا است كه معمولاًبراي ساختن ماكاروني مصرف ميشود.گندم دوروم با داشتن درصد بالايي پروتئين (12تا 14%)درمقايسه با برنج(7%) وگندم نان (10 تا12%) ازجمله مهمترين مواد غذايي است.
mosaviمشارکت کنندهمطلب جالب و کاربردی بود. ممنون
-
نویسندهنوشتهها