پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلبر اساس مطالعه تازه محققان دانشگاه هاروارد مصرف نمک کمتر می تواند خطر بیماری قلب و عروق را به اندازه یک چهارم کاهش دهد. مصرف روزانه نمک به طور ایده آل نباید از شش گرم تجاوز کند و دولت بریتانیا مایل است مصرف نمک تا سال 2010 به این میزان برسد. از مدت ها قبل معلوم بود که کاهش مصرف نمک می تواند فشار خون را کاهش دهد اما شواهد خیلی کمتری در مورد اینکه تاثیر آن بر خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروق چیست وجود داشت.
محققان دانشگاه هاروارد وضع سلامتی بیش از سه هزار نفر را که در مرز ابتلا به فشار خون بالا (pre-hypertension) قرار داشتند دنبال کردند. در کسانی که مصرف روزانه نمک را به طور قابل توجهی کاهش دادند، خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروق طی 10 تا 15 سال به میزان 25 درصد کاهش یافت. به علاوه خطر *** ناشی از این نوع بیماری ها در آنها 20 درصد کاهش یافت.
شرکت کنندگان در این مطالعه مصرف سدیم را 25 تا 35 درصد یعنی از حدود 10 گرم در روز به 7 گرم کاهش دادند. در کشورهای توسعه یافته مانند بریتانیا و آمریکا میانگین مصرف نمک در میان بزرگسالان تقریبا 10 گرم در روز است. بخش اعظم این مقدار نمک در غذاهایی که مردم خریداری می کنند از جمله نان وجود دارد.
بسیاری از کارشناسان می گویند مصرف نمک باید به روزانه سه گرم محدود باشد. به گفته آنها بهترین راه کاهش مصرف نمک دوری گزیدن از غذاهای آماده، دقت در برچسب اطلاعات مواد غذایی و مصرف مقدار زیادی میوه و سبزیجات تازه است.
پروفسور گراهام مک گرگور، مشاور طب قلب و عروق در بیمارستان سن جورج لندن و رئیس “گروه اجماع عمل در مورد نمک” آن را “یک مطاله خیلی مهم” خواند و گفت: “این مطالعه نشان می دهد که اگر مردم مصرف نمک را کم کنند شمار کسانی که از حملات قلبی، سکته مغزی و ایست قلبی رنج می برند کاهش می یابد. ما قبلا چنین شواهدی در اختیار نداشتیم.””به علاوه ما تنها در مورد کاهش خیلی کم مصرف نمک که تاثیر زیادی دارد حرف می زنیم.”madjd
مدیرکلmadjd
مدیرکلهمه ما با مفهوم درد آشنا هستیم. مفهومی ناخوشایند كه آدمی در هر سنی كه باشد از آن گریزان است. شاید همین نكته است كه باعث شده همیشه به دنبال راهی باشیم تا این مفهوم یا بهتر بگویم این احساس را در خود تخفیف دهیم. داروهای ضددرد یكی از این راه هاست كه متاسفانه همیشه بازارش داغ داغ است. مصرف خودسرانه و بی رویه داروهای ضددرد باعث شده كه هر روز شاهد بیمارانی باشیم كه به دلیل عوارض ناخواسته این داروها روانه بیمارستان می شوند و نه تنها دردشان ساكت نمی شود، بلكه هزاران درد دیگر هم رویش سوار می شود.ایبوپروفن را همه می شناسید. یكی از همین ضددردهاست كه این روزها در هر خانه ای می توان آن را پیدا كرد. امروز می خواهیم قدری بیشتر شما را با ایبوپروفن آشنا كنیم. می خواهیم بدانید این دارو به رغم اثرات ضددردش چه پیامدهایی را برای سلامتی شما به همراه دارد. شاید در مصرف خودسرانه این دارو قدری بیشتر تامل كنید!
اصولاً مكانیسم ایجاد درد وابسته به تركیباتی است كه طی تحریك سیستم ایمنی بدن از این سیستم آزاد می شود و با اثر گذاشتن بر پایانه های عصبی مربوط به درد، این حس را در شما ایجاد می كند. ایبوپروفن با مهار مسیرهای تولید این تركیبات اثر ضد درد خود را اعمال می كند.
• ایبوپروفن و دردهای روماتیسمی
یكی از مهمترین موارد مصرف ایبوپروفن التیام یافتن دردهای روماتیسمی توسط این داراست اما متاسفانه مصرف خودسرانه این دارو مهمترین خطری است كه بیماران روماتیسمی را تهدید می كند. مقدار مصرف این دارو در این بیماران باید به دقت توسط یك پزشك متخصص تعیین شود تا عوارض ناخواسته ایبوپروفن كه در ادامه بیان خواهد شد رخ ندهد.
• ایبوپروفن و سایر دردهای آزاردهنده
این دارو جهت كاهش سردردهای خفیف تا متوسط كه گهگاه به دلیل فشار زیاد روحی و روانی پدید می آیند هم استفاده می شوند. باید توجه داشت كه از مصرف مكرر این دارو در سردردهای مزمن باید پرهیز كرد و به جای مصرف زیاد ایبوپروفن می بایست علت اصلی سردرد را شناخت و آن را درمان كرد.علاوه بر سردردهای جزیی و ساده ای كه گهگاه بروز پیدا می كند این دارو در درمان تب های خفیف تا متوسط هم به كار می رود. اما باز هم ذكر این نكته ضروری است كه مصرف این دارو در این مورد هم باید زیر نظر پزشك متخصص باشد تا علت اصلی تب كاملاً بررسی شود و بیماری جدی ای جان بیمار را تهدید نكند.
• ایبوپروفن و مصرف خودسرانه
مهمترین عارضه ای كه این داروها دارند اثرات زیانباری است كه برای معده به همراه می آورند. ایبوپروفن مخاط معده را كه برای حفظ سلامت معده ضروری است تخریب می كند و احتمال زخم های معده و در موارد شدید خونریزی های معده را بسیار افزایش می دهد. از این رو كسانی كه این دارو را زیاد مصرف می كنند و خصوصاً با شكم خالی آن را میل می كنند در خطر ابتلا به زخم معده قرار می گیرند. ایبوپروفن را با غذا مصرف كنید و در مصرف آن زیاده روی نكنید.در بعضی افراد مصرف ایبوپروفن باعث ایجاد سردرد و سرگیجه های آزاردهنده می شود. این عارضه در بچه های كوچك و در سالمندان بیشتر به چشم می خورد. باید این عارضه را جدی بگیرید و با پزشك خودتان مشورت كنید.بسیاری عوارض ایبوپروفن را با پوكی استخوان می شناسند كه این درست نیست. ایبوپروفن پوكی استخوان نمی دهد بلكه با اثر گذاشتن بر مغز استخوان تولید سلول های خونی را مهار می كند البته این عارضه نادر است اما به هر حال مواردی از آن گزارش شده و جزء عوارض ناخواسته ایبوپروفن در نظر گرفته می شود و باید بدان توجه لازم را داشت.كسانی كه نسبت به آسپیرین حساس هستند در مصرف ایبوپروفن باید احتیاط كنند و حتماً با پزشك شان در این رابطه مشورت لازم را داشته باشند.كسانی كه به دلیل مشكلات عصبی و روانی لیتیم مصرف می كنند در مصرف ایبوپروفن بسیار مواظب باشند چرا كه ایبوپروفن مسمومیت با داروی لیتیم را بسیار افزایش می دهد. پس قبل از مصرف ایبوپروفن با پزشك معالجتان مشورت كنید.همان طور كه گفته شد كسانی كه زخم معده دارند یا از زخم دوازدهه (اثنی عشر) رنج می برند نباید ایبوپروفن بخورند چرا كه خطر خونریزی معده و اثنی عشر را افزایش می دهد، درد این بیماران را زیاد می كند، سوزش سردل را ایجاد می كند، باعث تهوع می شود و خلاصه هزاران درد دیگر را برای بیمار به ارمغان می آورد.كسانی كه فشارخون دارند در مصرف ایبوپروفن باید احتیاط كنند. ایبوپروفن در این افراد می تواند تنظیم فشارخون را به هم بزند و مخصوصاً اگر شخص بیماری كلیوی هم داشته باشد دیگر وضعیت خطرناك تر می شود چرا كه این دارو نهایتاً از راه كلیه دفع می شود و نارسایی كلیوی می تواند دفع این دارو را به تاخیر اندازد و عوارض ناخواسته ایبوپروفن بیشتر نمود پیدا كند. ایبوپروفن در بارداری و دوران شیردهی ضرری را به همراه ندارد و تا به حال موردی گزارش نشده كه این دارو برای جنین و یا نوزاد مشكلی را پدید آورده باشد اما توصیه ما این است كه اكیداً هیچ دارویی را بدون تجویز و نظارت پزشكتان مصرف نكنید. اگر باردار هستید و این مطلب را می خوانید حتماً قبل از مصرف ایبوپروفن از پزشكتان سئوال كنید چرا كه شما زیر نظر آن پزشك بارداری خود را سپری می كنید. او شما و وضعیت جنین شما را خوب می شناسد، پس می تواند در مورد شما تصمیم درستی بگیرد.فراموش نكنید درد یك علامت هشداردهنده مهم است و همیشه برطرف كردن آن بهترین راه نیست. پس هرگز ایبوپروفن را خودسرانه مصرف نكنید.
madjd
مدیرکلامروزه چاقی در کودکان به صورت یک مشکل بسیار بزرگ و همه گیر در آمده است.گزارش شده که از هر سه کودک در آمریکا یک کودک دچار چاقی و یا اضافه وزن است. از دهه 60 تاکنون تعداد جوانان و کودکان مبتلا به چاقی سه برابر شده است.مطالعه جدید نشان داده 20% کودکان 2-5 ساله،30% کودکان 6-11 و31% از جوانان دارای اضافه وزن و یا در معرض چاقی هستند.
از عوامل موثر در ایجاد این مشکل میتوان به فعالیت بدنی کم در جوانان و کودکان اشاره داشت. به طور متوسط کودکان 25-27 ساعت در هفته تلویزیون تماشا میکنند که در مقایسه با 14-15 دقیقه فعالیت بدنی قابل تامل و باز نگری است.
عادات بد غذایی از دیگر عوامل چاقی در کودکان است. از آن جمله:
مصرف زیاد فست فودها
مصرف زیاد نوشابه ها
تنقلات چرب مانند انواع چیپس ها
نخوردن صبحانه
زیادخوردن
مصرف کم میوه و سبزیجات
وعده های غذایی نامرتببیشتر چیزهایی را که کودکان میخوردند همان چیزهایی است که والدینشان خریداری میکنند.درصد کمی از چاقی کودکان مربوط به ژنتیک و مشکلات هورمونی است.
اغلب کودکان چاق سالم هستنند ولی در معرض مشکلات و بیماریهای زیادی از قبیل دیابت تیپ2 ، فشار خون بالا، بیماریهای قلبی ، کلسترول بالا، کمردرد، افسردگی و کاهش اعتماد به نفس هستند.
توصیه هایی که میتوان برای کاهش وزن کودکان داد به طور خلاصه شامل:
خوردن 5 -7 وعده میوه و سبزیجات در روز
محدود کردن استفاده از تلویزیون و کامپیوتر ، کمتر از 2 ساعت در روز
نگذاشتن تلویزیون و کامپیوتر در اتاق خواب
محدود کردن خوردن غذای بیرون از خانه
داشتن صبحانه مرتب
قطع مصرف نوشابه ها و آب میوه های شیرین شده
غذا خوردن با خانواده ،حداقل 5-6 بار در هفته
پرهیز از محدودیت مواد غذایی، کودکان باید تا سیر شدن بخورند
داشتن فعالیت بدنی ملایم حداقل 60 دقیقه در روز
رعایت این نکات در کودکانی که چاق نیستند نقش پیشگیری کننده دارد.نیازی نیست کودکان همه غذای خود را تمام کنند و یا غذا نباید به عنوان پاداش به آنها داده شود.برای اینکه کودک غذایش را تمام کرده نباید به عنوان هدیه به او شکلات و دیگر تنقلات داده شود.از 2 سالگی میتوان شیر کم چرب را جایگزین شیر پر چرب در رژیم غذایی کودک کرد.
با رعایت این نکات امید میرود مشکل چاقی فرزند شما نیز حل شود .madjd
مدیرکلاز طرف دیگر سعی کنید در کنار مصرف مواد غذایی حاوی آهن از مرکبات استفاده کنید تا جذب آهن را افزایش دهید
madjd
مدیرکلپس آفرین بر رژیم پر پروتئین
۱۲ اسفند، ۱۳۸۹ در ۰۴:۲۹ در پاسخ به: خنده در بیماران دیابتی باعث کاهش کلسترول و بیماری های قلبی عروقی می شود #96923madjd
مدیرکلخنده به همراه درمانهاي رايج تاثير قابل توجهي در وضعيت بهبودبيماران ديابتي ايجاد مي کند.
دانشمندان امريکايي پس از يک سال تحقيق در خصوص تاثير شوخي و خنده بر بيماران به اين نتيجه جالب رسيده اند.
گروهي از محققان دانشگاه لاما لينداي کاليفرنيا به سرپرستي لي برک متخصص پيشگيري از بيماريها و استنلي تين متخصص سرطان طي سخناني در کنفرانس جامعه فيزيولوژيستهاي امريکا در نيواورلئان نتيجه بررسيهاي خود را اعلام کردند.
بر اساس اين گزارش تاثير خنده بر سلامتي انسان از بيست سال پيش مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. در سالهاي هفتاد نورمان کازينس نويسنده و خبرنگار با انجام ازمايش روي خود توجه مردم را به اين مسئله جلب کرد و از تاثير برنامه هاي طنز تلويزيون بر درمان بيماري اش خبر داد.
لي برک و همکارانش در سال هزار و نهصد و هشتاد اعلام کردند خنده تاثير مثبت بسيار زيادي بر جسم انسان دارد و موجب افزايش هفتاد و دو درصدي هورمونهاي بتا اندروفين مي شود که با بهبود روحيه در ارتباط هستند و بر اثر ان هورمون مسئول بهبود سيستم ايمني انسان هم هشتاد و هفت درصد بيشتر مي شود.
علاوه بر اين انها متوجه شدند که خنده ميزان هورمونهاي مرتبط با اضطراب و هورمونهاي کورتيزول و ادرنالين را که روي سيستم ايمني تاثير دارند کاهش مي دهد.
برک و تين در تازه ترين تحقيقات تاثير خنده را بر بيماران ديابتي که در معرض خطر نابينايي، اسيب قلبي و عروقي و ساير بيماريهاي مربوط به سيستم عصبي و ايمني قرار دارند مورد بررسي قرارداده و متوجه شده اند که خنده موجب افزايش ميزان کلسترل مفيد مي شود که بر خلاف کلسترل مضر خطر بيماريهاي قلبي عروقي را در حد قابل توجهي کاهش مي دهد.
دانشمندان طي اين ازمايش بيست فرد مبتلا به ديابت و فشار خون را به دو گروه تقسيم کردند که هر دو تحت درمان معمولي ديابت و فشار خون قرار داشتند اما گروه دوم روزي سي دقيقه برنامه فکاهي تماشا مي کردند.
در پايان ازمايش يعني پس از دوازده ماه محققان مقدار هورمونهاي استرس و کلسترل مضررا در بدن داوطلبان اندازه گرفتند و متوجه شدند ميزان انها در اعضاي گروه دوم کمتر است و در حالي که کلسترل مثبت در بدن انها بيست و شش درصد افزايش يافته اين افزايش در گروه دوم تنها سه درصد است.
به اين ترتيب دانشمندان معتقدند افزودن خنده به روشهاي استاندارد درمان استرس و ديابت موفقيت انها را در حد قابل توجهي افزايش مي دهد.۱۲ اسفند، ۱۳۸۹ در ۰۴:۲۶ در پاسخ به: افراد در زمان تاهل نسبت به دوران تجرد يا پس از طلاق از تناسب بدني کمتري برخوردار هستن #96922madjd
مدیرکلممنون
madjd
مدیرکلممنون
عسل برای شیرین کردنشه؟madjd
مدیرکلمنم خوشحالم که جایی که میرم باید خودم صبحانه رو تهیه کنم
madjd
مدیرکلآیا آب کرفس علاوه بر تاثیرات مفیدی که بر اندامهای داخلی بدن دارد به زیبایی و جوان و شاداب نگه داشتن پوست و مو نیز کمک خواهد کرد؟!…
همه ی ما خوب میدانیم که کرفس دارای خواص بسیار زیادی بوده و چون سرشار از انواع ویتامینها از جمله ویتامین آ، ب و ث میباشد و در آن املاح فسفر، پتاسیم، کلسیم نیز به مقدار زیاد نهفته است میتواند مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو نیز باشد چرا که اگر شما نتوانید هر روز یک لیوان آب پرتقال که آن هم سرشار از ویتامین ث هست را بنو شید می توانید با نوشیدن یک لیوان آب کرفس فقط دو یا سه روز در هفته نه تنها ویتامین ث مورد نیاز بدنتان را تامین کنید بلکه در پایین آوردن چربی خون و متعادل ساختن میزان کلسترول و البته سلامتی قلب، معده و روده ها نیز کمک کنید و اگر این کار برای شما مثل یک عادت شود جدای از اینکه به سلامتی اندامهای مهم درونی خود کمک کرده اید، در شادابی و جوان نگه داشتن پوست و موی خود نیز تاثیر گزار بوده و اثر مفید آن را در همان روزهای اول خواهید دید.
ویتامین ث و انواع ویتامینهای ب موجود در آب کرفس برای از بین بردن جوشها و لکه ها و کلسیم موجود در آن سبب رشد و ترمیم مو و ناخنها خواهد شد و علاوه بر آن آب کرفس میلتان را به خوراکیهای شیرین و انواع شیرینیها که عامل مهمی در جوش زدن و ایجاد لکه ها خواهند بود کم کرده و شما را در داشتن پوستی بدون جوش و سالم و زیبا و البته اندامی متناسب یاری خواهد کرد.madjd
مدیرکلچی شد؟
madjd
مدیرکلجالب بود و مفید
madjd
مدیرکلمطالعات اخیر حاکی از آن است که تا 2 ساعت پس از مصرف قهوه خطر بروز سکته مغزی تا حدود زیادی افزایش می یابد ولی این اثر بعد از گذشت 2 ساعت خود به خود کاهش می یابد.
محققان دانشگاه Bari ایتالیا در مطالعات خود به این نتیجه رسیدند که خطر بروز سکته مغزی با مصرف قهوه افزایش می یابد و این خطر در میان افرادی که گهگاه قهوه می نوشند و یا روزی یک فنجان یا کم تر مصرف می کنند بیشتر است.
محققان حدود 390 نفر با سابقه سکته ایسکمی را مورد بررسی قرار دادند. این نوع سکته شایع ترین نوع سکته مغزی است که بر اثر انسداد جریان خون ورودی به مغز ایجاد می شود. در این تحقیق محققان عادات مصرف قهوه آنان را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند که 78 درصد از آن ها طی سال های قبل قهوه مصرف می کردند.
نتایج به دست آمده نشان داد که شانس ابتلا به سکته مغزی در یک ساعت اول پس از صرف قهوه در افرادی که در طول روز یک فنجان یا کم تر قهوه می خورند 2 برابر سایرین است. ولی افرادی که مقدار قهوه بیشتری در طول روز مصرف می کنند در مقابل اثرات بلند مدت کافئین مقاومت پیدا کرده اند و کم تر با مشکل مواجه می شوند.
مصرف قهوه اثرات مخرب فیزیولوژیک داشته و باعث بالا رفتن فشار خون می گردد. در مقایسه با قهوه های بدون کافئین، قهوه هایی که سرشار از کافئین هستند به طور چشمگیری باعث سخت شدن دیواره عروق می شود.
۹ اسفند، ۱۳۸۹ در ۰۳:۴۸ در پاسخ به: رژیم حاوی کربوهیدرات کمتر ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می دهد #96903madjd
مدیرکلمطالعه جالبی بود
میشه بیشتر توضیح بدهید؟ -
نویسندهنوشتهها