پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلجالب بود ممنون
madjd
مدیرکلو در مورد افراد سیگاری
سیگار را ترک کنید، زیرا تار و نیکوتین موجود در آن، روی سطح دندان و زبان می ماند و سبب کاهش ترشح بزاق و ایجاد بوی بد دهان می شود.madjd
مدیرکلممنون
مطالعه حیوانی است.۱۱ دی، ۱۳۹۱ در ۱۱:۴۰ در پاسخ به: آيا بستن پلاستيک به دور شکم که باعث تعريق زياد حين ورزش ميشود در کاهش وزن تاثيري دار #98974madjd
مدیرکلعلت شیوع آن کاهش سایز غیر طبیعی و غیر علمی است که با این کار حاصل میشود
madjd
مدیرکلیک ساعت قبل و بعد زیاد نیست؟اگر تشنه شدیم چه کنیم؟
۱۱ دی، ۱۳۹۱ در ۰۳:۲۶ در پاسخ به: زیادهروی در خوردن و آشامیدن ساعت بیولوژیک بدن را به هم میزند #98962madjd
مدیرکلچه جالب!
madjd
مدیرکلروغن زیتون خاصیت آنتی اکسیدانی دارد؟
madjd
مدیرکلاطلاعات ناراحت کننده ای بود
ممنونmadjd
مدیرکللازم به ذکر است که اسپرسو نوعی قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شدهاست. اسپرسو به وسیله ماشین قهوه ساز و با عبور دادن آب جوش با فشار از میان قهوهٔ آسیاب شده تهیه میشود.
madjd
مدیرکلدر بین دیگر اعضای خانواده ی لبنیات، پنیر دارای بیش ترین میزان پروتئین می باشد. پروتئین موجود در پنیر از کیفیت خوبی برخوردار بوده و تقریبا دارای تمامی اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن است. کازئین پروتئین اصلی پنیر می باشد، با این حال پروتئین های محلول در آب شیر(مانند لاکتالبومین و لاکتاگلوبولین) نیز بسته به میزان آب پنیری که در داخل آن باقی می ماند، در پنیر وجود دارند. پروتئین موجود در پنیر، آماده ی هضم می باشد، زیرا برخی از پروتئین ها در حین فرآیند رساندن پنیر، به پپتیدها و آمینو اسیدها شکسته می شوند. برخی افراد از واکنش به آمین های موجود در پنیر به ویژه هیستامین و تریامین رنج می برند. برخی پنیرهای رسیده مقدار قابل توجهی از این آمین ها را در بردارند که می تواند سبب بروز واکنش های آلرژیک، سردردها، خارش و افزایش فشار خون در این افراد شود.
madjd
مدیرکلپنیر خامه ای را به چه مدت میتوان در یخچال نگه داشت؟(مخصوصا اگر در آن باز باشد)
۹ دی، ۱۳۹۱ در ۱۲:۲۶ در پاسخ به: مرگ و میر ناشی از چاقی، در کشورهای در حال توسعه سه برابر بیشتر از سوء تغذیه است #98942madjd
مدیرکلدانشمندان معتقدند که چاقی از رده دهم فاکتورهای خطرناک منجر به مرگ و میر در سال 1990 به رده ششم رسیده است و امروزه نزدیک به 3 میلیون نفر در سال در اثر اضافه وزن و چاقی جان خود را از دست می دهند که افزایشی 82 درصدی را نشان می دهد.
madjd
مدیرکلكافئین در بسیاری از مواد و نوشیدنیها شامل شكلات ، نوشابهها، قهوه و چای موجود است. این ماده یك محرك بوده و اثر دیورتیك (افزایش ادرار) دارد كه در صورت مصرف زیاد مشكلاتی همچون عصبانیت، ناراحتی معده، سردرد و مشكل در تمركز و خواب را ایجاد میكند. كودكان به ویژه به این اثرات حساسند.متخصصان تغذیه توصیه میكنند مصرف این مواد در كودكان و نوجوانان محدود شوند.
madjd
مدیرکلدرمان كمفشاري خون، بستگي به علت ايجاد آن دارد، به عنوان مثال، چنانچه دارويي باعث ايجاد آن شده باشد، بايد كاهش دوز يا توقف دارو، البته تحت نظر پزشك صورت بگيرد. اگر علت افت فشار خون مربوط به كمآبي باشد، با استفاده از مايعات و الكتروليتها و در موارد حاد از طريق تزريق وريدي، اين مشكل مرتفع ميشود. همچنين در صورت كاهش خون (بر اثر خونريزي و…) از مايعات وريدي و تزريق خون استفاده ميشود. در شوك عفوني نيز مايعات وريدي و آنتيبيوتيكها به كار برده ميشود و در موارد افزايش ضربان قلب، با استفاده از داروها يا دفيبريلاتورهاي قابل پيوند در بدن، مشكل را رفع ميكنند. همچنين مشكل آمبولي ريوي و ترومبوزوريدي، با استفاده از رقيقكنندههاي خون مانند هپادين و وارفارين برطرف ميشود. كاهش فشار خون در اثر ايستادن زياد را نيز ميتوان با تغيير در رژيم غذايي مانند افزايش مصرف آب و نمك و شيرينيهاي كافئيندار و استفاده از داروهايي مانند ميدودرين درمان كرد، در ضمن استفاده از جورابهاي تنگ نيز براي جلوگيري از كاهش فشار خون موثر است.
madjd
مدیرکلداروهايي مانند مسدودكنندههاي كانال كلسيم، مسدودكنندههاي بتا و ديگوكسين رلانوكسين، ميتوانند ضربان قلب را در انقباضهاي قلبي بخصوص در سالمندان كاهش دهند، همچنين داروهايي كه براي درمان فشار خون بالا استفاده ميشوند ميتوانند باعث كاهش فشار خون شوند و نيز داروهاي مدر مانند لاسكيس (به دليل ادرار زياد)، حجم خون را كاهش ميدهند.
داروهايي كه براي بيماريهاي افسردگي و پاركينسون استفاده ميشوند نيز ميتوانند فشار خون را پايين بياورند. در اين ميان، بيماري ديابت هم عامل موثر ديگري در اين رابطه است. -
نویسندهنوشتهها