madjd

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: هشت راز افراد باریک اندام #99585
    madjd
    مدیرکل

    چه عادات خوبی دارند!؟!

    در پاسخ به: چه مقدار کالری در هر روز؟ #99584
    madjd
    مدیرکل

    چه فرمول جالبی!از کجا آمده؟

    در پاسخ به: کمک و مشاوره #99583
    madjd
    مدیرکل

    سلام -سال نو شما هم مبارک باشه
    اگر به کار تحقیقات علاقه مند هستید فوق تغذیه را شروع کنید.
    اگر دوست دارید کار تغذیه (دادن مشاوره تغذیه و رژیم درمانی)را شروع کنید با همین لیسانس به راحتی میتوانید کارتان را شروع کنید.
    درمورد ادامه تحصیل در پزشکی باید بیشتر تحقیق کنید چون متاسفانه در آمد پزشکی با در نظر گرفتن زمان تحصیل شاید زیاد ارضا کننده نباشد
    موفق باشید.

    madjd
    مدیرکل

    تخم مرغ حاوی ویتامین های مهم و مورد نیاز بدن است و به لحاظ داشتن ویتامین های مختلف، منبع غذایی مغذی و مناسبی برای تامین نیازهای بدن به شمار می رود. به جز ریبوفلاوین که عمدتاً در سفیده است تمام ویتامین های تخم مرغ در زرده آن وجود دارند که در ادامه به مهم ترین آنها اشاره می شود.

    1. ویتامین B2: تخم مرغ منبع خوبی برای تامین ویتامین B2 در یک عدد تخم مرغ متوسط42/0 میلی گرم است.
    2. ویتامین B12: یکی از عناصر ضروری برای تشکیل گلبول قرمز خون ویتامین B12 در یک تخم مرغ 56/0میکروگرم است در حالی که مقدار نیاز بدن افراد بالغ 3میکروگرم در روز است.
    .3ویتامینD: ویتامین D از ویتامین های محلول در چربی و برای جذب، تعادل و تثبیت کلسیم و فسفر در بدن عنصری ضروری است. شیر، کره ، تخم مرغ و جگر حاوی مقدار کافی ویتامین D است.
    4. ویتامین E: ویتامین E از ویتامین های محلول در چربی است و مقدار آن در تخم مرغ 84/0 میلی گرم است.
    5. کولین: کولین یکی از ویتامین های مهم موجود در تخم مرغ است. به دلیل اهمیت این ماده در ساختمان بدن، مصرف نکردن منابع آن در گروه های خاص به ویژه زنان باردار و شیرده می تواند آثار سوء قابل توجهی داشته باشد.
    طی سال ها به دلیل محدودیت هایی که در مصرف تخم مرغ ناشی از سوء ذهنیت در مورد کلسترول آن پیش آمد، کمبود کولین نیز در جوامع خودنمایی کرد زیرا تخم مرغ غنی از کولین است و کولین هم نقش اساسی در متابولیسم بدن دارد.
    تخم مرغ پس از جگر گاو دومین منبع مهم و غنی از کولین است که به خصوص باید زنان باردار و شیرده بیشتر مصرف کنند. کولین تخم مرغ در داخل زرده آن به صورت ماده ای به نام لسیتین است. 2 عدد تخم مرغ با تامین حداقل 52/0یلی گرم کولین حدود 50درصد نیاز روزانه یک خانم باردار و شیرده را تامین می کند.

    در پاسخ به: ۵ دلیل برای مصرف نان #99492
    madjd
    مدیرکل

    ممنون از مطلبتون
    در ضمن نان‌هايي که با استفاده از خمير مايه تهيه مي ‌گردند، از ارزش تغذيه‌اي بالايي برخوردارند، قابليت هضم خوبي داشته و ضايعات و دورريزي آنها بسيار کمتر از نان‌هاي تهيه شده با جوش شيرين است. عطر و بوي اين نان‌ها به هيچ‌وجه قابل قياس با نان‌هاي جوش شيرين‌دار نيست و ماندگاري بهتري دارند.

    در پاسخ به: پاییز فصل مبارزه با سرطان #99491
    madjd
    مدیرکل

    چشم انتظار پاییز می مانیم

    در پاسخ به: غذا؛ عشق و اضافه وزن #99490
    madjd
    مدیرکل

    این نشون میده خیلی از افرادی که نامزد میکنند عاشق واقعی نیستند!
    اگر عاشق باشند وزن کم میکنند !؟!

    در پاسخ به: کاهش وزن، افزایش روحیه #99489
    madjd
    مدیرکل

    دانشمندان با بررسی روحیه افرادی که در برنامه‌های کاهش وزن شرکت کرده بودند متوجه شدند تغییراتی که در شیوه زندگی این افراد صورت می‌گیرد بعد از مدتی به بهبود روحیه آن‌ها منجر می‌شود.
    این در حالی است که میزان کاهش وزن هر فرد مهم نیست و این تلاش خود فرد برای کم کردن وزن است که بیش‌ترین تاثیر را در بهبود روحیه او بازی می‌کند.
    چاقی یکی از فاکتورهای مهم در ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله افسردگی است. تحقیقات قبلی هم نشان داده بود حتی کم کردن درصد ناچیزی از وزن بدن می‌تواند کمک زیادی به بهبود وضعیت سلامت فیزیکی و ذهنی یک فرد داشته باشد.
    دانشمندان برای بررسی اثر کاهش وزن روی روحیه افراد، مطالعاتی را روی 8 هزار نفر انجام داده و آن‌ها را به 3 دسته تقسیم کردند. افرادی که فقط با رژیم غذایی وزن کم می‌کردند، گروهی که فقط با ورزش کردن وزن خود را کاهش دادند و گروهی که با انجام مشاوره‌های روانشناسی سعی کردند لاغر شوند.
    در این بین، محققان این افراد را از لحاظ داشتن علائم افسردگی قبل، در هنگام اجرای برنامه کاهش وزن و بعد از آن بررسی کردند.
    این تحقیقات نشان داد که بدون توجه به نوع برنامه‌ای که هر فرد برای کاهش وزن خود انتخاب کرده و میزان موفقیت او در این کار، روحیه افرادی که در این برنامه‌ها شرکت داشتند ارتقا پیدا کرده و علائم افسردگی در آن‌ها کاهش یافته است.
    در این بین محققان متوجه شدند برنامه‌های تغییر شیوه زندگی که بر اساس انجام مشاوره برای رژیم غذایی و ورزش کردن استوار بودند بیش‌ترین تاثیر را به همراه دارند.
    دانشمندان معتقدند زیباتر شدن شکل بدن و کاهش چربی‌های اضافی تاثیر زیادی در بهبود روحیه او دارد. از سوی دیگر بسیاری از این برنامه‌های کاهش وزن به شکل گروهی انجام می‌شود. در این برنامه‌ها معمولا افراد شرکت کننده از دیگران حمایت‌های عاطفی دریافت می‌کنند و همین ارتباط با آن‌ها می‌تواند به بهتر شدن وضعیت روحی کمک کند.

    در پاسخ به: ویتامین‌های روحیه بخش #99488
    madjd
    مدیرکل

    با تجویز ویتامین C می‌توان روحیه و وضعیت احساسی بیمارانی را که مدت زیادی در بیمارستان بستری بوده‌اند بهبود بخشید.
    به گروهی از بیماران به مدت هفت تا ۱۰ روز مکمل‌های ویتامین C یا ویتامین D داده شد.
    پس از این مدت معلوم شد: بیمارانی که ویتامین C مصرف کرده‌ بودند، خلق و خو و روحیه‌شان به سرعت و به میزان قابل توجهی به لحاظ آمار بالینی بهبود پیدا کرد.
    متخصصان تاکید کردند که در صورت مصرف مکمل ویتامین D تاثیر محسوسی مشاهده نمی‌شود.
    داکتر جان هوفر متخصص انستیتو تحقیقات پزشکی لیدی دیویس در این باره خاطرنشان کرد: مطالعات اولیه هم در بیمارستان ها و هم در سایر مراکز درمانی نشان داده‌اند که مقدار ویتامین‌های D و C در خون بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند معمولا پایین‌تر از حد طبیعی است.

    در پاسخ به: باز هم معجزه ماست #99487
    madjd
    مدیرکل

    چه مطالعه ی طولانی و پر جمعیتی!

    در پاسخ به: کلسیم، خطر فشار خون بارداری را کاهش می دهد #99430
    madjd
    مدیرکل

    ميزان نياز به کلسيم در دوران بارداري افزايش مي‌يابد و روزانه به حدود 1200 ميلي‌گرم مي‌رسد. وجود کلسيم کافي در رژيم غذايي، مي‌تواند مانع بروز فشارخون بالا شود. به علاوه بدن شما در اواخر دوران بارداري، کلسيم ذخيره مي‌کند تا در صورت شيردهي، از آن ذخيره استفاده کنيد. خانم‌هاي باردار بايد به ميزان کلسيم موجود در مواد غذايي که در طول روز مصرف مي‌کنند توجه نمايند و ميزان آن را به صورت تقريبي اندازه‌گيري کنند تا حدود 1200 ميلي‌گرم روزانه را دريافت کنند. به همين خاطر به برچسب روي مواد غذايي دقت نماييد و غذاهايي مانند لبنيات که ميزان قابل توجهي کلسيم دارد را در رژيم غذايي روزانه خود بيشتر استفاده کنيد.

    در پاسخ به: تغذيه نقشي در تعيين جنسيت جنين ندارد #99429
    madjd
    مدیرکل

    من هم با شما موافقم و معتقدم هیچ کدام از این رژیم ها تضمینی نیست.

    در پاسخ به: افزایش ضربان قلب در حال استراحت خطرناک است. #99428
    madjd
    مدیرکل

    تند شدن‌ غيرطبيعي‌ ضربان‌ قلب‌ عبارت‌ است‌ از تندي‌ ضربان‌ قلب‌ به‌ نحوي‌ كه‌ قلب‌ بسيار سريع‌تر از حالت‌ طبيعي‌ مي‌زند بدون‌ اين‌ كه‌ فرد فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري زيادي‌ داشته‌ باشد. اين‌ تندي‌ ضربان‌ قلب‌ بين‌ 150 تا 300 ضربان‌ در دقيقه‌ است‌. فردي‌ كه‌ بيماري‌ قلبي‌ ندارد ممكن‌ است‌ با ورزش‌ ضربان‌ قلب‌ را به‌ 160 بار دقيقه‌ يا بيشتر برساند كه‌ البته‌ اين‌ طبيعي‌ است‌ و مشكلي‌ محسوب‌ نمي‌شود. انواع‌ تند شدن‌ غيرظبيعي‌ ضربان‌ قلب‌ عبارتند از فيبريلاسيون‌ دهليزي‌، تند ضرباني‌ سينوسي‌، تند ضرباني‌ فوق‌ بطني‌، و تند ضرباني‌ بطني‌.

    در پاسخ به: عوامل افزایش دهنده جذب آهن #99427
    madjd
    مدیرکل

    آهن اسفناج و حبوبات، با آب پرتقال بهتر جذب می‌شود.

    در پاسخ به: کاهش ابتلا به دیابت با کاهش مدت نشستن #99426
    madjd
    مدیرکل

    به گفته متخصصان، خطر مرگ در افرادی که بیش از 6 ساعت در روز می‌نشینند تا 40 درصد افزایش می‌یابد.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)