پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلچه مطالعه پیچیده ای!
نحوه ی شیر خوردن در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته ولی خود نوع شیر مهم نبوده؟madjd
مدیرکلبله درسته آمار بالاست
وای به حال کسانی که زیاد سوسیس و کالباس مصرف میکنند.۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۴:۱۸ در پاسخ به: استفاده از عصاره شیر خشت در بهبود نوزادان مبتلا به زردی #99629madjd
مدیرکلاین قطره مجوز وزارت بهداشت را داره؟
این مطالعه کجا انجام شده؟madjd
مدیرکلجالب بود
حالا چطوری برنج دم نکرده و ماکارونی نپخته را بخوریم؟!madjd
مدیرکلدر کل مصرف مداوم و زیاد میوه های شیرین به هیچ وجه برای افراد دیابتی خوب نیست، زیرا در کنترل اشتها و کنترل قند خون افراد دیابتی تاثیر نامطلوبی دارند، در حالی که میوه های پر فیبر و با نمایه گلایسمی کمتر، برای کنترل اشتها و نوسانات قند خون افراد دیابتی بهتر هستند.
لذا راهکار مفید برای کنترل دیابت آن است که افراد دیابتی از مصرف انواع کربوهیدراتهای سریعالجذب مثل برخی میوه های بسیار شیرین (مثل هندوانه، زردآلو، انبه و…) تا حد امکان پرهیز نمایند.madjd
مدیرکلممنون از توضیح کاملتون
madjd
مدیرکلزیاد از خواص سیر صحبت نشد!
madjd
مدیرکلمیزان کالری یک لیوان آب هویج چقدر است؟
madjd
مدیرکلبین بد و بدتر یکی را انتخاب کرده اند
madjd
مدیرکلسکتهای قلبی و مغزی در افرادی که مبتلا به صرع یا بیماریهای مغزی یا قلبی میباشند از عوارض جانبی نوشابههای انرژی زا است. فرانسه پس از مرگ راس کانی قهرمان ۱۸ ساله والیبال که بر اثر استفاده ۴ قوطی از red bull را ممنوع اعلام کردهاست. کمیته علمی فرانسه اعلام کرد که Red bull میزان بیش از حد نرمالی کافیین دارا میباشد. دانمارک نیز این نوع خاص را ممنوع اعلام کرد. همچنین انگلستان بازرسیهایی در این رابطه انجام داد و پس از ان در مورد استفاده از این نوع نوشابه برای زنان باردار هشدارهای جدی اعلام نمود. بهطور کلی عوارض جانبی را میتوان اینگونه دستهبندی کرد:
1.اعتیاد
2.ترکیب با الکل موجب تپش قلب، افزایش فشار خون و تپش غیر طبیعی قلب و حتی حمله قلبی میشود.
3.زیاد نوشی موجب تهوع، اسهال، درد معده، تجمع گاز در شکم، بیخوابی
4.چاقیmadjd
مدیرکلخواهش میکنم
متاسفانه ما ایرانیان کمترفلفل دلمه را خام مصرف میکنیم و با فرایند سرخ کردن و یا پختن آن میزان ویتامین C آن را قبل از مصرف آن از دست میدهیم.madjd
مدیرکلمنابع خوب ویتامین B۱ عبارتند از برنج قهوهای، تخمه آفتاب گردان، نخود، جو، لوبیا، نانهای سبوس دار، مغزها، لبنیات و گوشت قرمز.
ویتامین B۱ طی فرایند پختن، دما و گرمای زیاد، اضافه کردن نگه دارندهها و خشک کردن از بین میرود.
سیر” و “پیاز” حاوی مادهای به نام “آلانین” میباشند که موجب جذب این ویتامین در بدن میگردد. برخلاف آنها سوسیس و کالباس دارای سولفور دی اکسید میباشند که از جذب ویتامین B۱ در بدن جلوگیری میکند.madjd
مدیرکلزیتون چه بویی میده؟
رنگ روغن زیتون ربطی به میزان تصفیه آن ندارد؟madjd
مدیرکلبیسکویت شیر ندارد؟
madjd
مدیرکلاین روغن فاقد سدیم و کلسترول بوده و میزان اسیدهای چرب غیر اشباع آن تا ۹۰ درصد میرسد. خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره انگور ۵۰ برابر بیشتر از ویتامین E و ۲۰ برابر بیشتر از ویتامین C است .
-
نویسندهنوشتهها