پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلغذاها نباید برای مدت نامحدود داخل فریزر نگهداری شوند؛ به ویژه انواع سوپ، غذاهای آب پز، گوشت پخته، غذاهای استیكی و سرانجام برشته شده ها.
این زمان نامحدود چه مدت است؟madjd
مدیرکلاین مطالعه کجا چاپ شده؟
madjd
مدیرکلاگر میوه را برای مهمان پوست نکنیم آنها هم پوست نمی کنند و میوه ای هم اسراف نمی شود و همه برای خودمان می ماند!
madjd
مدیرکلالبته اگر میوه ای باقی بماند که نیاز به نگهداری آن بشیم!
madjd
مدیرکلاینکه ذخیره آهن شما بیش از اندازه است میتواند به علت مصرف بی رویه و بدون دستور پزشک شما باشد.اگر از مکمل آهن استفاده میکنید حتما آن را کنار بگذارید.
madjd
مدیرکلبا وجود سونامی سرطان در کشور مطلب بسیار مفیدی بود .ممنون
madjd
مدیرکلبا نوشیدن 2 لیوان (نیم لیتر) شیر در روز صددرصد کلسیم و فسفر و 50 درصد پروتئین مورد نیاز بدن تامین می شود و افرادی که به این میزان شیر می نوشند، احتیاجی به مصرف قرص های کلسیم ندارند.
قرص های کلسیم ممکن است با ترکیبات غذایی موجود در روده ترکیب و به صورت غیرقابل جذب از روده دفع می شود. بهترین شکل تامین کلسیم، مصرف روزانه حداقل نیم لیتر شیر است، زیرا ترکیب شیر حاوی بهترین شکل کلسیم توام با ویتامین D است.madjd
مدیرکلممنون.خیالمون راحت شد!
madjd
مدیرکلهر 30 گرم بادام هندی حدود 160 کالری انرژی دارد!
madjd
مدیرکلدر 100 گرم ذرت 300 كالري انرژي نهفته است. حال اگر با كره و پنير پيتزا تركيب شود براساس حجم مصرف ميتواند بيش از 700 كالري انرژي توليد كرده و تبديل به يك وعده غذاي اصلي شود بنابراين مصرف ذرت مكزيكي بهعنوان يك ميان وعده موجب افزايش دريافت كالري روزانه ميشود .
madjd
مدیرکلدوغ تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانهٔ بدن به کلسیم و حاوی ویتامینهای ب۲ و ب۶ و ب۱۲ است واز این رو قویکننده استخوانها میباشد.
وجود باکتریهای مفیدی چون استرپتوکوکوس، ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگارس در دوغ اثرات بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش دارد و مانع رشد ارگانیسمهای مضر میشوند.madjd
مدیرکلتحقیقات ۹ ساله دانشمندان ژاپنی نشان میدهد مصرف منظم قهوه به دلیل دارا بودن اسید کلروژونیک، خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۴۹ درصد و مصرف نامنظم قهوه میتواند خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۲۹ درصد کاهش دهد.
madjd
مدیرکلالبته نباید در مصرف آن زیاده روی کرد و باید در پخت آن از روغن و نمک کمی استفاده نمود.
madjd
مدیرکلایا میشه لینک مقاله را بگذارید؟
madjd
مدیرکلتحقیقات نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد که این امر، به دلیل وجود چربیهای اشباع نشده در این روغن است. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربیهای اشباع شده از روغن زیتون استفاده شود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد. همچنین روغن گردو و اسید چرب امگا۳ که در گوشت ماهی و سبزیجات وجود دارد همچون روغن زیتون، اسیدهای چرب اشباع نشده دارند و بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی مفیدند.
-
نویسندهنوشتهها