پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلواقعا خوش بحالتون، ما که کمرمون زیر بار قیمت های میوه شکست!
madjd
مدیرکلنمک با آب لیمو؟ مطمئنید نمک؟!
madjd
مدیرکلجالبه
این مسئه عمومیت داره؟madjd
مدیرکلبهتر است زنان باردار، کودکان، بیماران مبتلا به بیماری شدید کبدی یا کلیوی از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند. – از آنجایی که برگ های کنگر محرک انقباض کیسه ی صفراست، افرادی که سنگ کیسه ی صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند، چرا که افزایش انقباض کیسه ی صفرا منجر به انسداد مجاری و حتی پارگی کیسه صفرا می شود. – هم چنین اشخاصی که نسبت به کنگر و یا خواص سینارین حساسیت دارند، باید از مصرف این گیاه پرهیز کنند.
madjd
مدیرکلچای سفید چیست؟
madjd
مدیرکلاین چه باکتری های هست؟فایده ی این باکتری ها چیست؟
madjd
مدیرکلوابسته به جنس؟
madjd
مدیرکلچقدر جالب
این مطالعه کجا انجام شده؟madjd
مدیرکلدر هر دو موثر است ولی معجزه نمیکند.
madjd
مدیرکلرنگ آبی جزء رنگهای سرد می باشد . این رنگ اولین و مهمترین رنگ آرامش دهنده است. رنگی که آرامش فکری و جسمی ، اطمینان خاطر درونی و اعتماد به نفس را گسترش می دهد. رنگ درمانی ، آبی را برای انگیزش سلامتی، تسکین درد و کاهش فشار خون به کار می برد.
madjd
مدیرکلمطالعه جالبی بوده
کجا چاپ شده؟
مطالعه انسانی هم انجام شده؟madjd
مدیرکللوبيا سبز طبع خنكي دارد. بنابراين از گرمازدگي جلوگيري ميكند و به جهت مدر بودن به دفع سموم بدن كمك مينمايد. اين سبزي ارزشمند به دليل دارا بودن مقدار زياد اسيدفوليك و آهن قادر است تا حدودي در رفع كمخوني و پيشگيري از بروز حملات قلبي موثر باشد. همچنين لوبيا سبز به جهت مواد فيبري از افزايش قند و كلسترول بد خون جلوگيري ميكند.
يبوست و بواسير را درمان ميكند. فشار خون را كاهش ميدهد و به دليل غني بودن از ويتامينهاي گروه B تقويتكننده فوقالعاده سيستم اعصاب به شمار ميآيد. به طور كلي لوبيا از باقالي بهتر و نفخ آن كمتر بوده ولي از نخود نفاختر است. لوبيا سبز را همه سنين ميتوانند بخورند، اما كساني كه معدههاي ضعيف دارند يا بچههاي كوچك به علت نفاخ بودن بايد آن را كمتر مصرف كنند.
خوب است بدانيد لوبيا سبز در مقايسه با لوبيا خشك بسيار كالري دارد به طوري كه در 100 گرم آن تنها 30 كالري انرژي نهفته است، در حالي كه در 100 گرم لوبيا قرمز و سفيد خشك 340 كالري و لوبيا چشمبلبلي 130 كالري انرژي نهفته است. البته ناگفته نماند هنگام طبخ از مقدار كالري انواع لوبيا اندكي كاسته ميشود.۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۱ در پاسخ به: افزودنی های موجود در غذاهای آماده ، ناراحتی معده را به دنبال دارند #99962madjd
مدیرکلمنوسدیم گلوتامیک یا طعم افزای چینی:این ماده شیمیایی نیز نوعی آمینو اسید است که به عنوان طعم دهنده به سوپ،سالاد،چیپس و غذاهای رستوران اضافه می شود.این ماده افزودنی به خصوص در بین غذاهای آسیایی جایگاه دارد.در بعضی افراد ایجاد سردرد و تهوع می کند.
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۹ در پاسخ به: افزودنی های موجود در غذاهای آماده ، ناراحتی معده را به دنبال دارند #99961madjd
مدیرکلنیترات سدیم: این ماده شیمیایی به فرآورده های گوشتی اضافه می شود تا رنگ و طعم آن را حفظ کند و از فساد آن جلوگیری شود.این ماده به طور رایج در هات داگ،ژامبون و گوشت های ساندویج مثل کالباس و سوسیس ،ماهی دودی و گوش گاو نمک زده موجود است و مانع از رشد باکتری ها می شود،اما به عنوان عاملی موثر در بروز سرطان شناخته شده است.
madjd
مدیرکلدقیقا سوال من هم بود!؟
-
نویسندهنوشتهها