madjd

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: تشخیص میوه های ارگانیک #100053
    madjd
    مدیرکل

    واقعا خوش بحالتون، ما که کمرمون زیر بار قیمت های میوه شکست!

    در پاسخ به: رفع گرمازدگی با نوشیدنی‌های شیرین ممنوع! #100047
    madjd
    مدیرکل

    نمک با آب لیمو؟ مطمئنید نمک؟!

    در پاسخ به: ارتباط رژیم غذایی با افسردگی #100046
    madjd
    مدیرکل

    جالبه
    این مسئه عمومیت داره؟

    در پاسخ به: کنگر اومد، لنگرا رو بندازید #100045
    madjd
    مدیرکل

    بهتر است زنان باردار، کودکان، بیماران مبتلا به بیماری شدید کبدی یا کلیوی از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند. – از آنجایی که برگ های کنگر محرک انقباض کیسه ی صفراست، افرادی که سنگ کیسه ی صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند، چرا که افزایش انقباض کیسه ی صفرا منجر به انسداد مجاری و حتی پارگی کیسه صفرا می شود. – هم چنین اشخاصی که نسبت به کنگر و یا خواص سینارین حساسیت دارند، باید از مصرف این گیاه پرهیز کنند.

    در پاسخ به: چه نوع چای برای چه حال و هوایی خوب است؟ #100044
    madjd
    مدیرکل

    چای سفید چیست؟

    در پاسخ به: نحوه زایمان بر باکتری های شیر مادر اثرگذار است #100043
    madjd
    مدیرکل

    این چه باکتری های هست؟فایده ی این باکتری ها چیست؟

    در پاسخ به: شکلات تلخ برای قلبتان مفید است #100042
    madjd
    مدیرکل

    وابسته به جنس؟

    در پاسخ به: مکمل کلسیم Dو کاهش وزن بدن #100041
    madjd
    مدیرکل

    چقدر جالب
    این مطالعه کجا انجام شده؟

    در پاسخ به: خواص تغذیه ای چای سبز #100040
    madjd
    مدیرکل

    در هر دو موثر است ولی معجزه نمیکند.

    در پاسخ به: کم کردن اشتها با رنگ آبی #99978
    madjd
    مدیرکل

    رنگ آبی جزء رنگهای سرد می باشد . این رنگ اولین و مهمترین رنگ آرامش دهنده است. رنگی که آرامش فکری و جسمی ، اطمینان خاطر درونی و اعتماد به نفس را گسترش می دهد. رنگ درمانی ، آبی را برای انگیزش سلامتی، تسکین درد و کاهش فشار خون به کار می برد.

    در پاسخ به: مصرف زرشک براي کبد مفيد است #99966
    madjd
    مدیرکل

    مطالعه جالبی بوده
    کجا چاپ شده؟
    مطالعه انسانی هم انجام شده؟

    در پاسخ به: خواص لوبیاسبز #99965
    madjd
    مدیرکل

    لوبيا سبز طبع خنكي دارد. بنابراين از گرمازدگي جلوگيري مي‌كند و به جهت مدر بودن به دفع سموم بدن كمك مي‌نمايد. اين سبزي ارزشمند به دليل دارا بودن مقدار زياد اسيدفوليك و آهن قادر است تا حدودي در رفع كم‌خوني و پيشگيري از بروز حملات قلبي موثر باشد. همچنين لوبيا سبز به جهت مواد فيبري از افزايش قند و كلسترول بد خون جلوگيري مي‌كند.
    يبوست و بواسير را درمان مي‌كند. فشار خون را كاهش مي‌دهد و به دليل غني بودن از ويتامين‌هاي گروه B تقويت‌كننده فوق‌العاده سيستم اعصاب به شمار مي‌آيد. به طور كلي لوبيا از باقالي بهتر و نفخ آن كمتر بوده ولي از نخود نفاخ‌تر است. لوبيا سبز را همه سنين مي‌توانند بخورند، اما كساني كه معده‌هاي ضعيف دارند يا بچه‌هاي كوچك به علت نفاخ بودن بايد آن را كمتر مصرف كنند.
    خوب است بدانيد لوبيا سبز در مقايسه با لوبيا خشك بسيار كالري دارد به طوري كه در 100 گرم آن تنها 30 كالري انرژي نهفته است، در حالي كه در 100 گرم لوبيا قرمز و سفيد خشك 340 كالري و لوبيا چشم‌بلبلي 130 كالري انرژي نهفته است. البته ناگفته نماند هنگام طبخ از مقدار كالري انواع لوبيا اندكي كاسته مي‌شود.

    madjd
    مدیرکل

    منوسدیم گلوتامیک یا طعم افزای چینی:این ماده شیمیایی نیز نوعی آمینو اسید است که به عنوان طعم دهنده به سوپ،سالاد،چیپس و غذاهای رستوران اضافه می شود.این ماده افزودنی به خصوص در بین غذاهای آسیایی جایگاه دارد.در بعضی افراد ایجاد سردرد و تهوع می کند.

    madjd
    مدیرکل

    نیترات سدیم: این ماده شیمیایی به فرآورده های گوشتی اضافه می شود تا رنگ و طعم آن را حفظ کند و از فساد آن جلوگیری شود.این ماده به طور رایج در هات داگ،ژامبون و گوشت های ساندویج مثل کالباس و سوسیس ،ماهی دودی و گوش گاو نمک زده موجود است و مانع از رشد باکتری ها می شود،اما به عنوان عاملی موثر در بروز سرطان شناخته شده است.

    در پاسخ به: پرنده‌ای با پروتئین اضافی! #99957
    madjd
    مدیرکل

    دقیقا سوال من هم بود!؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)