madjd

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: تغذیه اولیه نوزادان نارس #100265
    madjd
    مدیرکل

    تا زمانی که فرزند شما بتواند توانایی و مهارت لازم برای شیر خوردن را پیدا کند، بهتر است از این روش‌های کمک‌کننده استفاده کنید:‌
    1. اتاقی کاملاً آرام و ساکت بدون نورهای درخشان را برای شیر دادن به او انتخاب کنید.
    2. هنگام شیر خوردن، تمرکز کودک را با صحبت کردن یا تکان دادن او از بین نبرید.
    3. همیشه هنگام شیر خوردن با فرزند خود تماس چشمی برقرار کنید؛ هر چند او توان دیدن و تشخیص کامل چهره را ندارد.
    4. با کمک دست و بازوی خود به خوبی از سر و گردن کودک حین شیر خوردن حمایت کنید.
    5. کودک را در وضعیت راحتی بگذارید، نه خیلی او را شل و نه خیلی محکم نگه دارید تا راحت شیر بخورد.
    6. هر زمان قصد شیر دادن به نوزاد را دارید، خودتان را آرام کنید و در حالت عصبانیت، خشم و هیجان خود یا کودک به او شیر ندهید.

    در پاسخ به: تغذیه اولیه نوزادان نارس #100264
    madjd
    مدیرکل

    از آنجا که کودکان نارس از این که گرسنه هستند یا خیر اطلاعی ندارند، مانند بچه‌هایی که دوران جنینی‌شان کامل است، هنگام نیاز به شیر گریه نمی‌کنند. معده این نوزادان کوچک‌تر است و برای همین در دفعات بیشتر اما هر بار به مقدار کم شیر می‌خورند. گاهی آنها هر 3 ساعت یک‌بار به شیر نیاز پیدا می‌کنند و گاهی این مدت حتی کمتر هم می‌شود. از طرفی نیاز این کودکان به مصرف شیر مدت بیشتری طول می‌کشد تا این که قوی‌تر شوند و توانایی مکیدن را به خوبی پیدا کنند. آنها در عین حال ممکن است نتوانند به خوبی بین شیر خوردن و نفس کشیدن همزمان تعادل برقرار کنند. کودکان نارس برای افزایش توان خود در مکیدن شیر نیازمند انرژی بیشتری هستند و از آنجا که دهان کوچک‌تری دارند، ماهیچه‌های ضعیف‌تری هم دارند که باعث خسته شدن آنها حین شیر خوردن می‌شود. بنابراین زمانی که قرار است به آنها شیر بدهید، باید کاملاً بیدار باشند تا تمرکز و انرژی‌شان هدر نرود و همه را صرف شیر خوردن کنند.

    در پاسخ به: تغذیه اولیه نوزادان نارس #100263
    madjd
    مدیرکل

    محققان می‌گویند که تغذیه زودهنگام با شیر برای نوزادان نارسی که در معرض خطر قرار دارند، مفید است
    به گزارش ایرنا، قطع زودهنگام لوله‌های تغذیه، برخلاف تصورات پیشین برای نوزاد خطر مشکلات روده‌ای به دنبال ندارد.
    محققان دانشگاه آکسفورد 400 نوزاد را که هر کدام دست کم پنج هفته زودتر از موعد به دنیا آمده بودند و به نسبت سن‌شان جثه کوچکی داشتند ، بررسی کردند.
    سالانه بیش از 60 هزار نوزاد نارس در انگلیس به دنیا می‌آید و از هر 10 کودک، یک کودک به دلیل مشکلات هنگام تولد، تولد زودهنگام و یا شرایطی که جانش را به خطر می‌اندازد به مراقبت‌های ویژه احتیاج دارد.
    نوزادان نارس در معرض مشکلات جدی روده‌ای از جمله انتروکولیت نکروزان هستند. نگرانی درمورد این مشکل روده‌ای موجب شده است که واحدهای مراقبت ویژه در شروع استفاده از شیر برای تغذیه نوزاد جانب احتیاط را در نظر بگیرند.
    اما لوله‌های تغذیه نیز ممکن است خطراتی از جمله عوارضی برای کبد داشته باشند.
    پژوهشگران در این مطالعه، در پی آن بودند که دریابند آیا نوزادان نارس می‌توانند زودتر تغذیه با شیر را آغاز کنند و به این ترتیب سریع‌تر به وزنی مناسب دست یابند یا خیر.
    این پژوهش با همکاری واحد ملی اپیدمولوژی بارداری در دانشگاه آکسفورد و با مشارکت 54 بیمارستان در انگلیس و ایرلند انجام شده است.
    تقریبا نیمی از کودکان مورد آزمایش مشکلات تنفسی داشتند، البته نوزادان بسیار بیمار در این تحقیق بررسی نشدند.
    در این تحقیق به نیمی از نوزادان، یک روز پس از تولدشان شیر داده شد و بقیه در شش روزگی تغذیه با شیر را آغاز کردند. سه چهارم نوزادان به جای شیر خشک کمکی با شیر مادر تغذیه کردند.
    نوزادانی که از روز دوم شیر خوردن را آغاز کرده بودند زودتر به تغذیه کامل – به معنی این که نوزاد 72 ساعت با خوردن شیر تغذیه کند – رسیدند.
    به طور میانگین نوزادانی که در دو روزگی شیر خوردن را آغاز کرده بودند، 18 روز پس از تولد کاملا از طریق شیر تغذیه می‌شدند. در حالی که آنهایی که از روز ششم شیر را شروع کرده بودند در روز بیست و یکم به مرحله تغذیه کامل ‌رسیدند.
    گروه اول 11 روز را در واحد مراقبت ویژه سپری کردند، در حالی که این مدت برای گروه دوم 15 روز بود.
    هیچ تفاوت آماری روشنی در خصوص مشکلات روده‌ای، از جمله انتروکولیت نکروزان، بین دو گروه وجود نداشت.در گروه اول 36 نوزاد (18 درصد کل) و در گروه دوم 30 نوزاد (15 درصد کل) دچار این مشکل شدند.
    محققان تحت سرپرستی دکتر’ آلیسون لیف ‘ و پروفسور ‘پیتر بروکلهورست ‘ دریافتند آغاز تغذیه با شیر در 24 تا 48 ساعت پس از تولد می‌تواند برای نوزاد مفید باشد.
    ‘بروکلهورست ‘ که مدیر موسسه سلامت زنان در دانشگاه لندن است، در این مورد گفت: ظاهرا تغذیه زودهنگام برای این نوزادان تحت خطر، مفید است.
    این گروه تحقیقاتی اعلام کرده است که یافته‌های این تحقیق را از هم اکنون می‌توان در واحدهای مراقبت ویژه اطفال به کار بست.

    در پاسخ به: آشنایی با خواص بادام زمینی؛ یک مولتی ویتامین خوشمزه #100239
    madjd
    مدیرکل

    اولین نشانه‌های آلرژی به بادام زمینی به صورت آبریزش بینی یا خارش پوست در قسمت‌هایی از بدن می‌باشد. نشانه‌های بعدی شامل: تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی شکمی، سوزش زبان، سختی تنفس، گلودرد یا درد در دیگر نواحی بدن، افت ناگهانی فشار خون، سرگیجه و در ‌‌نهایت بیهوشی و مرگ است.

    در پاسخ به: آشنایی با خواص بادام زمینی؛ یک مولتی ویتامین خوشمزه #100238
    madjd
    مدیرکل

    بادام زمینی، از نظر غنای پروتئینی، زیر گروه حبوباتی مثل، نخود، عدس و لوبیا می‌باشد و از این نظر می‌توان گفت جزو آجیل‌ها نیست.
    بادام زمینی، منبع خوب انرژی است. ۱۰۰ گرم بادام زمینی حاوی ۵۰ گرم چربی، ۱۶ گرم کربوهیدرات است.
    بادام زمینی دارای پروتئین با کیفیت عالی می‌باشد. در بین آجیل‌ها، بادام زمینی دارای بیشترین مقدار پروتئین می‌باشد. ۱۰۰ گرم بادام زمینی حاوی ۲۵ گرم پروتئین می‌باشد. پس اگر کودک شما فقط بادام زمینی یا کره بادام زمینی می‌خورد، از کمبود پروتئین در کودک نگران خود نباشید.
    بیشتر چربی‌های موجود در بادام زمینی، از نوع غیر اشباع و خوب می‌باشند.
    در ۲۸ گرم بادام زمینی، حدود ۲ گرم فیبر وجود دارد. این مقدار ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین می‌کند.
    بادام زمینی، دارای مقدار قابل توجهی ویتامین B۳ می‌باشد، ۱۱۲ میلی گرم در ۱۰۰ گرم. ویتامین B۳ باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌شود، فرایند پیری را به تعویق می‌اندازد و همچنین از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.
    برای افزایش این ویتامین توصیه شده که مردان ۱۶ میلی گرم در روز و زنان ۱۴ میلی گرم در روز بادام زمینی مصرف کنند.
    ویتامین E نیز در بادام زمینی وجود دارد. ۲۸ گرم بادام زمینی در حدود ۱۰درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تأمین می‌کند.
    بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان نیز می‌باشد. پس سلول را از خرابی و نابودی محافظت می‌کند، سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.
    جالب است بدانید که آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی به‌‌ همان اندازه میوه‌ها می‌باشد و از سیب، چغندر و هویج، آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
    بادام زمینی دارای فولات نیز می‌باشد. فولات از کم خونی، رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می‌کند.
    بادام زمینی حاوی پتاسیم می‌باشد. پتاسیم موجب تنظیم فشار خون و تنظیم ضربان قلب می‌شود و از گرفتگی عضلانی و ادم جلوگیری می‌کند.
    فسفر در بادام زمینی وجود دارد که جلوی ضعف و خستگی را می‌گیرد.

    در پاسخ به: خواص ماهی تن #100237
    madjd
    مدیرکل

    انجمن قلب آمریکا برای بیماران مبتلا به تری گلیسرید بالا و فشار خون بالا ، مصرف دو بار در هفته، ماهی های حاوی امگا 3 را توصیه می کند.

    در پاسخ به: خواص گردو #100236
    madjd
    مدیرکل

    اگر چه گردو خواص زیادی دارد و برای سلامتی ما بسیار مفید است اما نباید در مصرف آن دچار افراط شوید. مصرف روزانه 30 گرم از این ماده‌ی غذایی کافی است. با وجود این که چربی‌های موجود در گردو جزو چربی‌های مفید محسوب می‌شوند اما در هر حال این ماده‌ی غذایی چرب است و نباید در مصرف آن دچار افراط شوید.

    در پاسخ به: رابطه مصرف فلفل و پارکینسون #100235
    madjd
    مدیرکل

    تنها عاملی که بطور قابل توجهی با کاهش خطر ابتلا بیماری پارکینسون همراه است کشیدن سیگار می باشد. با این حال خطرات سیگار به حدی زیاد است که به هیچ عنوان کشیدن سیگار جهت کاهش ریسک پارکینسون توصیه نمی شود.
    مصرف کافئین در حد کم یا متوسط نیز ریسک ابتلا به پارکینسون را کم می کند.

    در پاسخ به: رابطه مصرف فلفل و پارکینسون #100234
    madjd
    مدیرکل

    سیگار کشیدن علائم پارکینسون را که بر اثر استفاده از داروهای ضد سایکوز بوجود می‌آید را کاهش می‌دهد .

    در پاسخ به: ۵ فايده مواد غذايي تلخ #100232
    madjd
    مدیرکل

    اتفاقا خیلی هم سبزیجات می خوریم ولی خوشبختانه به دهانمان شیرین می آیند

    در پاسخ به: منابع آهن در رژیم روزانه #100231
    madjd
    مدیرکل

    راستی اسفناج چه خواصی داره؟

    در پاسخ به: رژیم ثابت باعث کاهش وزن می شود #100230
    madjd
    مدیرکل

    یعنی نداشتن تنوع غذایی اشتهای افراد را کم میکند.
    برعکس آن دقیقا توصیه ای که به افراد لاغر میکنیم :سعی کنید تنوع غذایی خود را بیشتر کنید

    در پاسخ به: زنان باردار چه زمانی نباید چای بخورند؟ #100229
    madjd
    مدیرکل

    ممنون از توضیحتون

    در پاسخ به: تمر هندی، آنتی اکسیدانی قوی #100228
    madjd
    مدیرکل

    در مکزیک، از تمر هندی برای تهیهٔ خوراکی‌های متنوعی به صورت نمک‌زده، خشک‌شده، فلفل‌زده، آب‌نبات و غیره استفاده می‌شود.
    مصریان نیز از این میوه برای تهیهٔ نوشیدنی خنک و ترشی استفاده می‌کنند که در تابستان بسیار مصرف می‌شود.

    در پاسخ به: غذاهایی برای زیباتر شدن #100227
    madjd
    مدیرکل

    پس کسانی که نمی خواهند رنگ پوستشان برونزه بشه (عموما کسانی که رنگ پوست تیره دارند)نباید خوراکی‌های سرشار از کارُتنوئید مصرف کنند؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)