madjd

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: سندروم بی قراری روده #100738
    madjd
    مدیرکل

    منظورتان از سندروم بی قراری روده،سندرم روده تحریک پذیر است؟

    در پاسخ به: کدام بستني سالم‌تر است؟ #100726
    madjd
    مدیرکل

    بستنی امروزی از مواد زیر تشکیل یافته است:
    •10-16 درصد خامه «چربی شیر»
    •9-12 درصد آن شامل پروتئین، کازئین، پروتئین آب پنیر، هیدرات کربن و لاکتوز می باشد.
    •12-16 درصد مواد شیرین کننده که معمولاً شیره ذرت می باشد. این شیره دارای گلوکوز و یا سوکروز می باشد.
    •2/0-5/0درصد تثبیت کننده و امولسیفایر مثل: آگار
    •55-64 درصد آب که یا در خود شیر موجود است و یا در سایر مواد افزوده شده یافت می شود.
    این مواد، بخش جامد بستنی را تشکیل می دهند.اما تنها 50 درصد از حجم نهایی بستنی متعلق به این مواد می باشد. 50 درصد باقیمانده را هوا تشکیل می دهد که طی هم زدن مداوم، با بستنی ترکیب می شود. هر چه بستنی ارزان تر باشد، باید متوجه شویم که با هوای بیشتری ترکیب شده است. از آنجا که بستنی را با توجه به حجم آن می فروشند، برای تولید کنندگان آن بسیار با صرفه است که با ترکیب بستنی با مقدار بیشتری هوا، غلظت آنرا کاهش دهند؛ بدون آنکه حجمش کم شود.
    یکی از تحولات قرن بیستم، کشف روشی برای دو برابر کردن میزان هوا در بستنی بود. این روش، برای تولید کنندگان بستنی از نظر اقتصادی بصرفه است؛ چون در مواد اولیه صرفه جویی می شود و جای این مواد را هوا پر می کند.

    در پاسخ به: پيشگيري از سرطان و درمان آن #100725
    madjd
    مدیرکل

    چند توصیه ساده و کلی برای پیشگیری از سرطان:
    – غذاها را به شکل سالم تهیه، نگهداری و مصرف کنید.
    – غذاهای فاسد شدنی را در یخچال نگهداری کنید.
    – غذاهای نیم سوخته و سوخته (کباب، جوجه کباب سوخته، نان سوخته، ته دیگ سوخته، پیاز داغ سوخته، سیب‌زمینی سرخ کرده سوخته و …) مصرف نکنید.
    – از مصرف غذای پخته شده که مدت زیاد مانده باشد خودداری کنید.
    – برای حفظ خواص ویتامین‌های موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها، آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.
    – انواع گوشت را به طور کامل بپزید.
    – روش‌های صحیح پخت مانند بخارپز، آب پز و پخت ملایم را جایگزین سرخ کردن عمیق، سوزاندن و پخت طولانی مدت کنید.
    – غذاهای کم چرب، کم شیرین و کم نمک میل کنید. از انواع لبنیات کم چرب و کم نمک‌ (شیر، ماست و پنیر کم چرب و دوغ کم نمک) استفاده کنید.
    – مصرف غذاهای چرب به ویژه با منشاء حیوانی را محدود کنید.
    – از روغن‌های گیاهی در حد کم و به مقدار نیاز روزانه استفاده کنید و از سوزاندن روغن‌ها جلوگیری کنید.
    – مصرف غذاهای پر نمک و نمک سفره را محدود کنید.
    – مقدار نمک را در تهیه غذا کاهش دهید و در مقابل از انواع ادویه‌ها و چاشنی‌های گیاهی برای طعم دار کردن غذاها استفاده کنید.
    – مصرف قند و شکر تصفیه شده را کاهش دهید.
    – مصرف غذاهای آماده و کنسرو شده را کاهش دهید.
    – انواع غذاهای گیاهی را در برنامه غذایی روزانه خود جای دهید.
    – در طول روز انواع میوه، آب میوه طبیعی و سبزی مصرف کنید.
    – غلات و دانه‌های کامل (سبوس دار) را مصرف کنید.
    – مصرف گوشت‌های قرمز را کم کنید و از مصرف گوشت‌های فرآوری شده اجتناب کنید.
    – از مغزها و حبوبات که حاوی فیبر بالایی هستند بیشتر استفاده کنید.
    – وزن خود را ثابت نگهدارید و فعالیت بدنی منظم داشته باشید.
    – روزانه حداقل 30 دقیقه فعالیت بدنی متوسط برای همه افراد توصیه می‌شود، 60 دقیقه ورزش برای پیشگیری از افزایش وزن بالغین و 90 دقیقه برای پیشگیری از بازگشت مجدد وزن در افرادی که موفق به کاهش وزن شده‌اند، توصیه می‌شود.
    – یک ساعت پیاده‌روی سبک در روز می‌تواند در پیشگیری از بسیاری از سرطان‌ها موثر باشد.
    – از اضافه وزن و لاغری مفرط پرهیز کنید.

    در پاسخ به: پيشگيري از سرطان و درمان آن #100724
    madjd
    مدیرکل

    عوامل تغذیه‌ای که سبب پیشگیری از سرطان می‌شوند عبارتند از:
    – آنتی اکسیدان‌ها: این مواد گروهی از ترکیبات در غذاها هستند که رادیکال‌های آزاد را در بدن از بین می‌برند یا مانع از شکل‌گیری آنها می‌شوند. رادیکال‌های آزاد عامل ایجاد سرطان هستند. گروهی از ترکیبات در مواد غذایی هستند که می‌توانند رادیکال‌های آزاد (که عامل ایجاد سرطان و بسیاری از بیماری‌های دیگر است) را در بدن از بین ببرند و یا مانع از شکل‌گیری آنها شوند. مهم‌ترین آنتی اکسیدان‌های بدن ویتامین‌های C,E,A، کاروتنوئیدها، سلنیوم، روی، منیزیم و لیکوپن هستند.
    – برخی منابع غذایی غنی از ویتامین C: مرکبات، فلفل سبز، توت‌فرنگی‌، گوجه فرنگی و کلم بروکلی.
    – منابع غذایی غنی از ویتامین E: ذرت، مغزها، زیتون، سبزی‌های برگدار و سبز، روغن‌های گیاهی و سبوس گندم.
    – منابع غذایی کاروتنوئیدها (که پیش ساز ویتامین A هستند): هویج، میوه‌های نارنجی رنگ، کدو حلوایی، طالبی، سبزی‌های سبز تیره، کلم پیچ، اسفناج، ذرت، تخم‌مرغ، مرکبات، گوجه فرنگی، گریپ فروت و هندوانه.
    – منابع غذایی سلنیوم: مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته و …)، ماهی و سایر غذاهای دریایی، قلوه، جگر و مخمرها.
    – میوه‌ها و سبزی‌ها: احتمال بروز برخی از سرطان‌ها در افرادی که روزانه میوه و سبزی مصرف می‌کنند کمتر است. برای پیشگیری از سرطان و سایر بیماری‌های مزمن روزانه حداقل 5 واحد از میوه‌ها و سبزی‌های متنوع مصرف کنید.
    – فیبرهای غذایی: میوه‌ها و سبزی‌ها حاوی فیبر هستند و افزایش مصرف فیبر با کاهش بروز بسیاری از سرطان‌ها ارتباط دارد.
    – اسید فولیک: ارتباط بین مصرف منابع غذایی حاوی اسید فولیک مانند حبوبات، اسفناج و مرکبات، با کاهش انواع سرطان‌ها ثابت شده است.
    – ویتامین D و کلسیم: ‌افزایش مصرف ویتامین D و کلسیم با کاهش احتمال ابتلا به برخی سرطان‌ها ارتباط دارد.
    عوامل تغذیه‌ای که احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند عبارتند از:
    – چربی‌ها: غذاهای پرچرب و مواد غذایی سرخ شده، ابتلا به انواع سرطان را افزایش می‌دهد، اسید‌های چرب ترانس و اشباع (در کیک، کلوچه، کراکر، غذاهای حیوانی، مارگارین، روغن سرخ شده، چیپس و …) خطرناک‌ترین چربی‌ها هستند. بنابراین سعی کنید چربی مورد نیاز خود را از مواد غذایی مانند بادام زمینی، ماهی، غذاهایی دریایی، روغن کانولا، روغن‌های گیاهی مایع مانند روغن کنجد و … ، مغزها و روغن زیتون تامین کنید.
    – نمک: زیاده‌روی در مصرف نمک با افزایش احتمال بروز برخی سرطان‌ها همراه است.
    – مواد غذایی آلوده به افلاتوکسین: مصرف غلات، حبوبات و مغزهای آلوده به افلاتوکسین (سموم تولید شده از کپک در این مواد غذایی) موجب بروز سرطان می‌شوند.
    – گوشت: زیاده روی در مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فراوری شده با افزایش احتمال بروز سرطان ارتباط دارد.
    – روش‌های نامناسب تهیه و طبخ مواد غذایی: مانند پخت گوشت در حرارت بالا، فرآوری گوشت، دودی کردن، نمک سود کردن، اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده به گوشت (در تولید سوسیس، کالباس و هات داگ) و کنسرو کردن گوشت سبب تولید ترکیبات سرطان زا می‌شود.

    در پاسخ به: رابطه شیوه زندگی و سرطان کبد #100723
    madjd
    مدیرکل

    استفاده طولانی مدت از قرص‌های ضد بارداری یا استروییدهای آنابولیک که برخی ورزشکاران برای حجیم کردن عضلات مصرف می‌کنند نیز از عوامل مساعد کننده زمینه ابتلا به سرطان کبد محسوب می‌شوند.

    در پاسخ به: ته چین لوبیاسبز #100722
    madjd
    مدیرکل

    چقدر لوبیا سبز باید استفاده کرد؟
    خیلی نامعموله!

    در پاسخ به: یک اختراع خیلی باحال! #100681
    madjd
    مدیرکل

    خیلی ایده آله ولی بشرطه اینکه بتوانیم حین راه رفتن چیزی بخوانیم!

    در پاسخ به: رژیم غذایی مناسب برای افزایش قد #100625
    madjd
    مدیرکل

    تا زمانی که صفحات رشد استخوانی باز باشند – یعنی حدود 5 سال پس از بلوغ- می‌توان انتظار داشت که طول قد افزایش پیدا کند و بعد از آن دیگر با هیچ دارو یا غذایی نمی‌شود طول قد را افزایش داد.

    در پاسخ به: کلم و پیشگیری از دیابت #100624
    madjd
    مدیرکل

    در نتیجه پژوهش هایی که انجام گرفت پژوهشگران اعلام کردند، رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ‌دار سبز می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد، اما چه سبزیجاتی؟
    بررسی 6 مطالعه در مورد مصرف سبزیجات و میوه‌ها نشان می‌دهد که تنها مصرف کلم و اسفناج در پیشگیری از دیابت موثر است.
    بر اساس نتایج این مطالعه که در نشریه BMJ منتشر شده، مصرف یک و نیم وعده (معادل 106 گرم) از این سبزیجات در روز خطر بروز دیابت نوع دو را 14 درصد کاهش می‌دهد.
    طی این بررسی مشخص شد مصرف زیاد میوه و سبزی به طور کلی در کاهش خطر بروز دیابت تاثیری ندارد. اما گل کلم و کلم بروکلی در گروه سبزیجات کاهنده خطر گنجانده می‌شوند. علت تاثیر مثبت این گروه سبزیجات به درستی شناخته نشده اما عده‌ای از متخصصان، میزان بالای آنتی اکسیدان و گروهی دیگر منیزیوم این سبزیجات را موثر می‌دانند.
    گفتنی است، متخصصان همچنان مصرف 5 وعده میوه و سبزی در روز را به افراد توصیه می‌کنند.
    پیاز، سیر، کلم بروکلی، جو، مغزها، سبوس غلات، ریواس و مخمر از منابع غنی کروم محسوب می شود و به تنظیم قند خون در محدوده مطلوب کمک می کنند.
    کلم بروکلی، جو، مغزها، قارچ خوراکی، سبوس غلات، ریواس و مخمر از سبزی های مفید هستند که از منابع غنی کروم محسوب می شود و به تنظیم قند خون در محدوده مطلوب کمک می کنند.
    آنتی اکسیدان ها شامل ویتامین های E، C و بتاکاروتن از مواد بسیار مهم برای حفاظت از سلول های تولید کننده انسولین هستند، مصرف منابع حاوی این ویتامین برای دیابتی ها مفید است که از جمله مواد حاوی این منابع می توان به مرکبات و مغزها اشاره کرد.

    در پاسخ به: تاثیر مصرف ماهی بر شخصیت #100583
    madjd
    مدیرکل

    پس هرکی را دیدیم بداخلاقه معلومه ماهی نمی خوره!

    در پاسخ به: سالاد میوه #100582
    madjd
    مدیرکل

    شرمنده فکر کردم نکنه نمایندگی محصولات الیت را دارید!

    در پاسخ به: میوهای سرخ رنگ #100572
    madjd
    مدیرکل

    مواد غذایی حاوی لیکوپن، عوارض درازمدت دیابت را کاهش می دهد. در طرح ” اثر مکمل یاری لیکوپن بر روی استرس اکسیداتیو و ایمنی در مبتلایان به دیابت نوع 2 ” که دکتر نیستانی، متخصص تغذیه، مجری آن بود و به مدت هشت هفته به طول انجامید، مشاهده شد که با مصرف روزانه 10 میلی گرم لیکوپن، وضعیت کلی آنتی اکسیدانی بیماران دیابتی بهبود می یابد. از آن جا که بسیاری از عوارض درازمدت دیابت از جمله بیماری های قلبی عروقی و سکته های قلبی را به استرس اکسیداتیو مربوط می دانند، با مصرف لیکوپن، این عوارض کاهش یافته و درعین حال ظاهرا دستگاه ایمنی بدن بیماران دیابتی تغییراتی در جهت کاهش احتمال بروز عوارض درازمدت به ویژه بیماری های قلبی نشان می دهد.

    در پاسخ به: میوهای سرخ رنگ #100571
    madjd
    مدیرکل

    تحقیقات آزمایشگاهی نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی لیکوپن از دیگر کاروتنوئیدها مثلا بتا- کاروتن بیشتر می باشد.
    لیکوپن مخصوصاً برای دفع رادیکال های آزاد که اکسیژن تک خوانده می شوند مؤثر است. رادیكال های آزاد، مولكول هایی هستند كه آخرین لایه ی الكترونی آن ها تكمیل نبوده و به همین دلیل به لحاظ شیمیایی فعال تر از دیگر مولكول ها می باشند. این ها واکنش پذیری بالایی دارند و در طول فرآیندهای نرمال متابولیکی به وجود می آیند. رادیکال های آزاد با اسیدهای چرب چند غیراشباع که یکی از اجزای مهم تشکیل دهنده ی دیواره ی سلولی هستند، واکنش می دهند. از آن جایی که به طور معمول، لیکوپن در دیواره های سلولی واقع شده است، نقش مهمی را در پیشگیری از آسیب اکسیداتیو در غشای سلولی ایفا می کند.

    در پاسخ به: میوهای سرخ رنگ #100570
    madjd
    مدیرکل

    گوجه فرنگی، گریپ فروت صورتی رنگ، هندوانه و پرتقال قرمز منابع خوب لیکوپن هستند.
    از مواد غذایی دیگری که حاوی لیکوپن کمتری هستند می توان به خرمالو و زردآلو اشاره کرد.
    معمولا هر 100 گرم گوجه فرنگی، بسته به میزان رسیدگی آن، حاوی حدود 3 تا 9 میلی گرم لیکوپن است. علی رغم برخی تصورات که پختن غذا باعث از بین رفتن برخی از مواد مغذی می شود، حرارت، میزان درصد جذب لیکوپن را در بدن افزایش می دهد. لیکوپن در گوجه فرنگی خام توسط پیوندهایی به دیگر بخش های ساختمانی گیاه متصل است که با طبخ این پیوندها گسسته می شود.
    این مشکل در خصوص هندوانه وجود ندارد و جذب لیکوپن موجود در آن در شکل خام آن نیز توسط سیستم گوارش بدن انجام می ‌گیرد.

    در پاسخ به: سالاد میوه #100569
    madjd
    مدیرکل

    چرا همه رسپی هایتان عصاره پیاز الیت داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)