ezamani

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 105)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: آلزایمر و روغن ماهی #99380
    ezamani
    مشارکت کننده

    علت بيماري آلزايمر ناشناخته است ولی یک فرضيه موجود برای علت ابتلا به آلزایمر عدم تنظيم بيان ژن پيش ساز پروتئين آميلوئيد مي باشد. فرضيه دوم اين است که آسيب هاي خفيف و طولاني مدت عروق مغزي از جمله فرايندهاي التهابي و استرس اکسيداتيو منجر به بيماري آلزايمر مي شوند. روغن ماهی حاوی اسید چرب امگا-3 است که خاصیت ضد التهابی دارد و بنابراین می تواند در پیشگیری و کنترل آلزایمر موثر باشد.

    در پاسخ به: تاثیر زمان غذاخوردن در کاهش وزن #99217
    ezamani
    مشارکت کننده

    بی نظمی در وعده های غذایی باعث میشه شما به شدت گرسنه بشید و برای برطرف کردن آن مقدار زیادی غذا مصرف کنید.

    در پاسخ به: یبوست و راه های درمان آن #99184
    ezamani
    مشارکت کننده

    یکی از مکانیسم های مطرح شده در این زمینه تحریک ترشح صفرا با مصرف روغن زیتون است. صفرا سبب مرطوب نگه داشتن مدفوع شده و با تحریک مخاط روده به حرکات روده کمک می کند. همچنین روغن زیتون نسبت به سایر روغن ها این مزیت را داراست که به علت دارا بودن چربی های تک غیر اشباعی و آنتی اکسیدان سبب حفظ سلامت دستگاه گوارش می گردد.

    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]تنها ویتامین مورد نیاز نوزادان ویتامین D است. بچه ها از بدو تولد تا شش ماه به غیر از شیر مادر هیچ نیاز دیگری ندارند، اما باید ویتامین D بدن شان تامین شود.

    در کشورهای اروپایی و غربی به تنهایی قطره ویتامین D به شیرخواران داده می شود، اما در کشور ما باید ویتامین D را تحت عنوان قطره A+D یا مولتی ویتامین به بچه ها بدهیم. علت این امر این است که در کشورهای غربی اکثر مواد غذایی با ویتامین و حتی آهن (در شیر پاستوریزه) غنی سازی شده است.

    بنابر توصیه کمیته کشوری تغذیه :

    – دادن قطره مولتی ویتامین یا آ+د از ۱۵ روزگی نوزاد شروع شده و روزانه ۲۰ قطره آ + د ، یا ۲۵ قطره مولتی ویتامین تا پایان دو سالگی به کودک داده می شود.

    – قطره آهن نیز از پایان شش ماهگی یعنی همزمان با شروع تغذیه تکمیلی کودک، روزانه ۱۵ قطره داده می شود و تا پایان دو سالگی باید داده شود.

    همچنین اگر به دلایلی مانند اختلال رشد طبق نظر متخصص اطفال تغذیه تکمیلی زودتر از 6 ماهگی(معمولا 4 ماهگی) شروع شد، قطره آهن نیز باید زودتر و از همان زمان به کودک داده شود.[/align]

    در پاسخ به: بهترین منبع ویتامین Cرامیشناسید #99123
    ezamani
    مشارکت کننده

    خانم صمدی میشه در مورد تداخل مصرف میگو و ویتامین c بیشتر توضیح بدید!؟

    در پاسخ به: عسل به بهبود زخم های عفونی کمک می کند #99099
    ezamani
    مشارکت کننده

    تذکر به جایی بود خانم نگهبان، ممنون. در ضمن باید یادآوری کنم که مصرف عسل در کودکان زیر یکسال نیز به علت احتمال بروز مسمومیت بوتولیسم ممنوع است.

    در پاسخ به: برای بهبود خلق چه بخوریم؟ #99093
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]به نقل از پایگاه خبری تاپ نیوز آمریکا، محققان دانشگاه اوتاگو در نیوزیلند به تازگی بر روی عادات غذایی بزرگسالان جوان تحقیقات جدید را انجام دادند.

    آنها پس از بررسی ۲۱ روزه دفتر غذایی پر شده توسط ۲۸۱ فرد جوان دریافتند که مصرف مقدار مناسبی از میوه و سبزی باعث می شود که فرد احساس سبک تر و آرام تر و پر انرژی تری داشته باشد.

    محققان همچنین دریافتند که هنگامی که این افراد از سبزی و میوه ها بیشتر مصرف کرده بودند، شادتر و فعال تر شده بودند.

    محققان همچنین کشف کردند که خوردن میوه ها و سبزیها خلق مثبت آنها را افزایش داده است.

    دکتر تامیلین گفت: ما اثبات کردیم که افراد جوان تر به مصرف ۷ یا ۸ واحد میوه و سبزی در هر روز نیاز دارند تا به یک تغییر مثبت معنی دار برسند.[/align]

    در پاسخ به: خواص قارچ #99092
    ezamani
    مشارکت کننده

    قارچ را مي‌توان هم به صورت خام و هم به صورت پخته مصرف كرد، ولي مصرف پخته آن بهتر است، چون قارچ‌ها آلوده به موادي هستند كه فقط در اثر پختن از بين مي‌روند.

    در پاسخ به: آنتی بیوتیکی به نام بادمجان #99076
    ezamani
    مشارکت کننده

    با توجه به خواص فوق العاده بادمجان و توصیه دوستان به مصرف ماست و بادمجان و بادمجان شکم پر از امروز طرفدارهای این سبزی حتما افزایش پیدا می کنه!!!!!

    در پاسخ به: تاثیر نوشابه بر متابولیسم بدن #99075
    ezamani
    مشارکت کننده
    در پاسخ به: همیشه كلم بروكلی بخرید #99074
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]بروکلی را گیاه «سخاوتمند» می‌نامیم که بی کم و کاست در خدمت سلامت شماست.

    بروکلی و قدرت ضد سرطانی‌اش

    بروکلی متعلق به خانواده‌ کلم‌ها است و قدرت ضد سرطانی‌اش نیز به همین دلیل است. باید بدانید که همه‌ خانواده‌ brassicace ها همین خاصیت را دارا می‌باشند.

    بروکلی از 90 درصد آب تشکیل شده و حاوی مواد مغذی فوق‌العاده‌ای است. یک عدد بروکلی کوچک به اندازه‌ی یک فنجان جو، فیبر و به اندازه‌ی دو عدد پرتقال، ویتامین C دارد. حتی می‌توان از برگ‌های بروکلی نیز استفاده کرد چون خوردنی‌اند.

    بروکلی و قدرت درمانی‌اش

    در بین گیاهان خوردنی، بروکلی مقام اول مبارزه با سرطان را به نام خود ثبت کرده است. باید بگوییم که بروکلی خاصیت ضد سرطانی‌اش را مدیون ترکیبات گوگردی مثل سولفورفان است و بوی آن نیز ناشی از همین ماده است. سولفورافان ژن‌های ما را از خطر افزایش آنزیم‌هایی که به بروز سرطان منجر می‌شود، آگاه می‌سازد.

    شما با افزایش مصرف بروکلی خطر ابتلا به سرطان سینه، ریه، معده و کولون را به نصف می‌رسانید.

    همچنین پژوهش‌های متعدد نشان داده است که سولفورافان می‌تواند با باکتری‌هایی که باعث زخم معده می‌شوند مقابله کند.

    نکته جالب توجه این است که بروکلی منبع غیر لبنی کلسیم و پتاسیم بوده و برای استخوان‌ها و فشار خون بسیار مفید است.

    ویتامین C و بتاکاروتن موجود در بروکلی از بروز آب مروارید در چشم‌ها پیشگیری به عمل می‌آورد. این آنتی اکسیدان‌ها همچنین از سلول‌های مغزی در برابر حمله‌ی رادیکال‌های آزادی که به حافظه آسیب می‌زند، حافظت می‌کند.

    بروکلی و مواد مغذی آن

    در هنگام مصرف، گل و ساقه‌ بروکلی را به مدت سه الی پنج دقیقه بخار پز کنید.

    برای پخت بروکلی از آب زیادی استفاده نکنید زیرا مواد مغذی آن در آب زیاد از بین می‌رود.

    گل‌های بروکلی دارای بیشترین میزان بتاکاروتن هستند، اگر شما ساقه‌ این گیاه را هم دوست دارید می‌توانید با خیال راحت از آن میل کنید زیرا ساقه‌ بروکلی نیز حاوی مواد مغذی فراوانی است.

    ارزش غذایی نصف فنجان بروکلی پخته برابر با یک وعده سبزیجات است.

    موقع خرید، بروکلی‌های سبز تیره، بنفش یا آبی کم‌رنگ را انتخاب کنید که بیشترین میزان بتاکاروتن و ویتامین C را دارد. از مصرف ساقه‌های خیلی نرم و یا گل‌های زرد صرف‌نظر کنید زیرا این گونه بروکلی‌ها خراب هستند.[/align]

    در پاسخ به: ۹ باور غلط درباره سیگار #99057
    ezamani
    مشارکت کننده

    ممنون خانم امینی، به نکته بسیار جالبی اشاره کردید.

    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]آمارها نشانگر این مسئله هستند که مواجه با آلاینده هایی موجود در هوا همچون سرب و آرسنیک و دیگر فلزات سنگین و نیز قرار گرفتن در معرض اشعه و پارازیت تا 30 برابر خطر تولد نوزاد معلول و عقب مانده ذهنی را افزایش می دهد و این زنگ خطری است برای شهروندان پایتخت که هر روزه در معرض این آلودگی های محیطی قرار دارند.

    آلودگی هوا در مادران باردار منجر به سرطان و در جنین منجر به نقص های مادرزادی و اختلالات ژنتیکی می شود و از این رو بحث پیشگیری بسیار حائز اهمیت است.[/align]

    در پاسخ به: افزایش گلبولهای سفید با ورزش #99015
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]افرادی که پیاده روی می کنند اغلب نسبت به افراد بدون تحرک و دوندگان کمتر بیمار می شوند. مطالعه ای نشان داده که این افراد نسبت به کسانی که پیاده روی نمی کنند ۵۰ درصد کمتر به سرماخوردگی مبتلا می شوند و در ضمن تعداد گلبول های سفید خونشان که به ویروس ها حمله ور می شوند افزایش می یابد.[/align]

    در پاسخ به: اهمیت صبحانه در ۲ سال اول زندگی #99005
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]اگر هر روز سر میز صبحانه می نشینید تا صبحانه لذیذی صرف کنید، بدون شک فرزند شما نیز چنین خواهد کرد.پس اگر فرزند شما صبحانه نمی خورد،اشکال را خود شما باید رفع کنید.
    اما اگر با وجود نشان دادن یک الگوی خوب ، هنوز کودک شما از خوردن صبحانه امتناع می کند، می توانید از راه حل های زیر استفاده کنید:
    – صبحانه را برای کودک جذاب کنید. سعی کنید زمان کافی را برای یک صبحانه مفرح در نظر بگیرید.
    کودکان از این که با تزیین قسمتی از نان با مقداری پنیر و درست کردن یک شکل خنده دار در آراستن سفره شرکت کنند، سرگرم می شوند.
    – به کودکتان اجازه دهید تا در برنامه ریزی صبحانه کمکتان کند: اگر به کودک خود اجازه دهید که در تنظیم برنامه هفتگی صبحانه کمک کند و یا این که هنگام خریدن لوازم صبحانه شما را همراهی کند، با علاقه بیشتری سر میز صبحانه حاضر خواهد شد.
    – صبحانه را مختصر کنیم: اگر کودک شما ناهار را به صبحانه ترجیح می دهد، به او یک صبحانه مختصر و یک ناهار مفصل بدهید.
    این برنامه در حالتی که صبحانه انرژی کافی را برای تمام مدت صبح فراهم کرده است و تا هنگام صرف ناهار، کودک از نظر انرژی کمبود ندارد، مشکلی ایجاد نمی کند.
    – اگر کودک شما غذاهای معمول را نمی خورد، غذای دیگری را امتحان کنید.
    – تنوع در نوع غذاهای کودک: غذاهای جدیدی را هرچند وقت یکبار به برنامه صبحانه اضافه کنید تا از یکنواختی جلوگیری شود.
    اگر کودک ناگهان از خوردن غذایی که قبلا دوست داشت ، امتناع می کند، به زور آن را به او ندهید.
    برای مدتی آن را کنار بگذارید و سپس بتدریج و با ظرافت دوباره آن را به برنامه غذایی او اضافه کنید. برای صبحانه روی غذاهای مشخصی تعصب نداشته باشید.
    – هنگام صرف صبحانه با کودک بیشتر دوست باشید: کودکان خردسال نباید هنگام صبحانه تنها رها شوند.
    حتی کودکان بزرگتر نیز دوست دارند همراهی داشته باشند. اگر نمی توانید هنگامی که کودک صبحانه می خورد با او سر سفره بنشینید، در اتاق بمانید و به او یک «همراه صبحانه خوردن» بدهید تا سر سفره با او بنشیند.معمولا یک عروسک یا حیوان پارچه ای برای این کار مناسب است.
    – برای این که به کودکانی که کند غذا می خورند انگیزه بدهید، ساعت را روی زمانی که کودک باید صبحانه اش را تمام کند، تنظیم کنید و او را برانگیزید که پیش از به صدا درآمدن زنگ ، صبحانه اش را تمام کند.
    سپس بتدریج زمان را کوتاهتر کنید و برای این منظور هر روز یک تا ۲دقیقه زمان را کوتاهتر کنید تا این که به یک زمان پذیرفتنی برای تمام کردن صبحانه دست پیدا کنید.
    – در صورتی که با وجود انجام تمامی این کارها، باز هم کودک شما صبح از خواب برخاست و میلی به خوردن صبحانه نشان نداد، به او فشار نیاورید. یک لیوان شیر یا آب پرتقال به او بنوشانید و تا ساعت ناهار در صورت تمایل، به او میوه بدهید. مطمئن باشید او فردا صبح بهتر از امروز، صبحانه می خورد.[/align]

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 105)