پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
ezamaniمشارکت کننده
نان تا یک هفته در یخچال و تا سه ماه در فریزر قابل نگهداری است.
ezamaniمشارکت کنندهمصرف 3-2 لیوان شیر در این شرایط کافی است.
ezamaniمشارکت کننده[align=justify]مصرف سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را 30 درصد افزایش میدهد. به گفته محققان مواد افزودنی که در گوشتهای فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده میشوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید میکنند. محققان در تشریح این اثرگذاری، متذکر شدند که نمکهایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها میتوانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند.[/align]
ezamaniمشارکت کننده[align=justify] مصرف بارهنگ در زمان حاملگی و شیردهی توصیه نمی شود؛ چون روغن دانه که شباهتی به روغن خردل دارد، باعث تحریک رحم شده و با حالت مسهلی که ایجاد می کند، ممکن است مشکل ساز شود. همچنین بارهنگ ممکن است روغن مذکور دانه باعث آلرژی، التهاب و درماتیت در بعضی افراد حساس گردد.[/align]
ezamaniمشارکت کننده[align=justify]اولین نوشابههای رژیمی در سال 1982به بازار جهانی معرفی شدند. به طور معمول در این نوشیدنیها به جای شكر از آسپارتام استفاده میشود.
آسپارتام یك شیرینكننده غیرساكاریدی است كه امروزه با نامهای تجاری مختلف در بیش از 6000محصول مختلف در كشور استفاده میشود.
بی خطر بودن آسپارتام در سال 1974توسط اداره غذا و داروی آمریكا (FDA) تایید شد و از آن زمان مصرف آن در كشورهای مختلف رو به فزونی نهاد.
گرچه از نظر محتوای قندی، نوشابههای رژیمی گزینه مناسبی به شمار میروند اما مصرف آنها به مقدار زیاد توصیه نمیشود. وجود اسیدفسفریك و گازكربنیك در این نوشابهها، همانند نوشابههای معمولی مانع از جذب عناصر حیاتی مانند كلسیم، پتاسیم، روی، منیزیم و آهن میگردد.
ضمن آنكه به دلیل تبدیل آسپارتام در بدن به فنیل آلانین، بیماران مبتلا به فنیل كتونوری (یك بیماری ارثی نادر كه مانع از متابولیسم فنیلآلانین میشود) باید از خوردن محصولات حاوی آسپارتام اجتناب كنند.[/align]ezamaniمشارکت کننده[align=justify]روغن زیتون پیری سلولها به ویژه سلولهای پوستی را به تعویق میاندازد. زیرا این روغن سرشار از پولیفنولها است. علاوه بر این روغن زیتون حاوی امگا 9 ها نیز است که فعالیت سلولها را بالا میبرد و از پیری آنها جلوگیری میکند.
لازم است که به همراه روغن زیتون مواد غذایی دیگری مثل روغن گردو و یا ماهیهای چرب (ماهی آزاد، تن) که سرشار از امگا 3 ها هستند میل کنید. در این صورت خواص ضد پیری آن چند برابر میشود.
همچنین روغن زیتون قدرت درک ذهنی افراد را بالا میبرد. بر اساس نتایج یک پژوهش ایتالیایی، این خاصیت روغن زیتون به دلیل وجود 80 درصد اسیدهای چرب اشباع نشده ی موجود در آن است.[/align]ezamaniمشارکت کننده[align=justify]کاملا درسته خانم قاسمی عزیز، حتی در برخی اوقات به بیماران مبتلا به ام اس توصیه میشه که برخی گروه های غذایی مانند لبنیات را کاملا از رژیم غذایی خود حذف کنند. درحالیکه به علت مصرف کورتون دریافت مقادیر کافی کلسیم ضروری است و این بیماران فقط باید از مصرف لبنیات پرچرب اجتناب کنند. علاوه براین مراکزی مانند انجمن ام اس آمریکا تا به حال موثر بودن حذف برخی گروه های غذایی را در این بیماران تائید نکرده اند. [/align]
ezamaniمشارکت کنندهحتی توصیه می شه مادران نیز در دوران شیردهی از مصرف بادام زمینی خودداری کنند.
ezamaniمشارکت کنندهالبته فکر می کنم این مطلب در کشور ما که در برخی مناطق استفاده از آب ناسالم و استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی نسبتا شایع است، صادق نباشد!
ezamaniمشارکت کنندهبا توجه به تفاوتی که انواع روغن ها در میزان امگا-6 و امگا-3 و نسبت این دو اسیدچرب دارند بهتره برای پخت و پز از انواع روغن های مایع به صورت متناوب استفاده کرد و اصل تنوع در مصرف رعایت بشه.
ezamaniمشارکت کنندهخانم مجد عزیز، ممنون از مطالب مکملتون.
ezamaniمشارکت کنندهدقیقا خانم صمدی. معمولا در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی اختلالات گوارشی مانند نفخ، یبوست و ریفلاکس شایع است.
ezamaniمشارکت کنندهمی توانید 20 گرم گیاه خارمريم و 10 گرم برگ نعناع را مخلوط كرده و دو قاشق چایخورى از اين مخلوط را به مدت ده تا بيست دقيقه دم كرده و از صافى رد كنيد.
همچنین قرص آن با نام تجاری لیورگل livergol تولید می شود.ezamaniمشارکت کنندهبه غیر از تهیه غذاها به صورت چای دارچین هم می شه استفاده کرد.
ezamaniمشارکت کنندهبله. ترشیجات، لیمو ترش، لواشک، تمبر هندی، نوشابههای گاز دار و حتی شربت میوهها که دارای pH پایین هستند جزو مواد غذایی اسیدی به شمار میآیند.
-
نویسندهنوشتهها