ezamani

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 105)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: توصیه هاي بهداشتی براي نگهداري نان در بلند مدت #101002
    ezamani
    مشارکت کننده

    نان تا یک هفته در یخچال و تا سه ماه در فریزر قابل نگهداری است.

    در پاسخ به: تاثیر مصرف لبنیات بر کاهش اثرات آلودگی هوا #101001
    ezamani
    مشارکت کننده

    مصرف 3-2 لیوان شیر در این شرایط کافی است.

    در پاسخ به: این گوشت ها قاتل سلامتی اند #100959
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]مصرف سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را 30 درصد افزایش می‌دهد. به گفته محققان مواد افزودنی که در گوشت‌های فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده می‌شوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید می‌کنند. محققان در تشریح این اثرگذاری، متذکر شدند که نمک‌هایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها می‌توانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند.[/align]

    در پاسخ به: آشنایی با خواص گیاه بارهنگ #100958
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify] مصرف بارهنگ در زمان حاملگی و شیردهی توصیه نمی ‏شود؛ چون روغن دانه که شباهتی به روغن خردل دارد، باعث تحریک رحم شده و با حالت مسهلی که ایجاد می‏ کند، ممکن است مشکل ساز شود. همچنین بارهنگ ممکن است روغن مذکور دانه باعث آلرژی، التهاب و درماتیت در بعضی افراد حساس گردد.[/align]

    در پاسخ به: نوشابه رژیمی بخوریم یا غیر رژیمی؟ #100957
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]اولین نوشابه‌های رژیمی در سال 1982به بازار جهانی معرفی شدند. به طور معمول در این نوشیدنی‌ها به جای شكر از آسپارتام استفاده می‌شود.
    آسپارتام یك شیرین‌كننده غیرساكاریدی است كه امروزه با نام‌های تجاری مختلف در بیش از 6000محصول مختلف در كشور استفاده می‌شود.
    بی ‌خطر بودن آسپارتام در سال 1974توسط اداره غذا و داروی آمریكا (FDA) تایید شد و از آن زمان مصرف آن در كشورهای مختلف رو به فزونی نهاد.
    گرچه از نظر محتوای قندی، نوشابه‌های رژیمی گزینه مناسبی به شمار می‌روند اما مصرف آنها به مقدار زیاد توصیه نمی‌شود. وجود اسیدفسفریك و گازكربنیك در این نوشابه‌ها، همانند نوشابه‌های معمولی مانع از جذب عناصر حیاتی مانند كلسیم، پتاسیم، روی، منیزیم و آهن می‌گردد.
    ضمن آنكه به دلیل تبدیل آسپارتام در بدن به فنیل آلانین، بیماران مبتلا به فنیل كتونوری (یك بیماری ارثی نادر كه مانع از متابولیسم فنیل‌آلانین می‌شود) باید از خوردن محصولات حاوی آسپارتام اجتناب كنند.[/align]

    در پاسخ به: روغن زیتون را نابود نکنید #100956
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]روغن زیتون پیری سلول‌ها به ویژه سلول‌های پوستی را به تعویق می‌اندازد. زیرا این روغن سرشار از پولیفنول‌ها است. علاوه بر این روغن زیتون حاوی امگا 9 ها نیز است که فعالیت سلول‌ها را بالا می‌برد و از پیری آن‌ها جلوگیری می‌کند.
    لازم است که به همراه روغن زیتون مواد غذایی دیگری مثل روغن گردو و یا ماهی‌های چرب (ماهی آزاد، تن) که سرشار از امگا 3 ها هستند میل کنید. در این صورت خواص ضد پیری آن چند برابر می‌شود.
    همچنین روغن زیتون قدرت درک ذهنی افراد را بالا می‌برد. بر اساس نتایج یک پژوهش ایتالیایی، این خاصیت روغن زیتون به دلیل وجود 80 درصد اسیدهای چرب اشباع نشده ی موجود در آن است.[/align]

    در پاسخ به: رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به «ام اس» #100809
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]کاملا درسته خانم قاسمی عزیز، حتی در برخی اوقات به بیماران مبتلا به ام اس توصیه میشه که برخی گروه های غذایی مانند لبنیات را کاملا از رژیم غذایی خود حذف کنند. درحالیکه به علت مصرف کورتون دریافت مقادیر کافی کلسیم ضروری است و این بیماران فقط باید از مصرف لبنیات پرچرب اجتناب کنند. علاوه براین مراکزی مانند انجمن ام اس آمریکا تا به حال موثر بودن حذف برخی گروه های غذایی را در این بیماران تائید نکرده اند. [/align]

    در پاسخ به: ممنوعیت های غذایی برای کودکان زیر یکسال #100808
    ezamani
    مشارکت کننده

    حتی توصیه می شه مادران نیز در دوران شیردهی از مصرف بادام زمینی خودداری کنند.

    در پاسخ به: لطفا این میوه ها را نشسته بخورید #100781
    ezamani
    مشارکت کننده

    البته فکر می کنم این مطلب در کشور ما که در برخی مناطق استفاده از آب ناسالم و استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی نسبتا شایع است، صادق نباشد!

    در پاسخ به: روغن‌های سالم در یك نگاه #100780
    ezamani
    مشارکت کننده

    با توجه به تفاوتی که انواع روغن ها در میزان امگا-6 و امگا-3 و نسبت این دو اسیدچرب دارند بهتره برای پخت و پز از انواع روغن های مایع به صورت متناوب استفاده کرد و اصل تنوع در مصرف رعایت بشه.

    در پاسخ به: کمخونی در کودکان #100779
    ezamani
    مشارکت کننده

    خانم مجد عزیز، ممنون از مطالب مکملتون.

    در پاسخ به: مواد غذایی نامناسب برای دوران بارداری #100778
    ezamani
    مشارکت کننده

    دقیقا خانم صمدی. معمولا در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی اختلالات گوارشی مانند نفخ، یبوست و ریفلاکس شایع است.

    در پاسخ به: خواص گیاه خارمریم #100777
    ezamani
    مشارکت کننده

    می توانید 20 گرم گیاه خارمريم و 10 گرم برگ نعناع را مخلوط كرده و دو قاشق چایخورى از اين مخلوط را به مدت ده تا بيست دقيقه دم كرده و از صافى رد كنيد.
    همچنین قرص آن با نام تجاری لیورگل livergol تولید می شود.

    در پاسخ به: دارچین و متابولیسم بدن #100776
    ezamani
    مشارکت کننده

    به غیر از تهیه غذاها به صورت چای دارچین هم می شه استفاده کرد.

    در پاسخ به: ۲۲ عادتی که دندان‌ها را خراب می‌کند #100775
    ezamani
    مشارکت کننده

    بله. ترشیجات، لیمو ترش، لواشک، تمبر هندی، نوشابه‌های گاز دار و حتی شربت میوه‌ها که دارای pH پایین هستند جزو مواد غذایی اسیدی به شمار می‌آیند.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 105)