روغن‌های سالم در یك نگاه

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77413
    s.farzi
    مشارکت کننده

    روغن زیتون و كانولا از بهترین انواع روغن‌ها هستند. آنها سالم‌تر از انواع دیگر مثل روغن ذرت، سویا و روغن‌های گیاهی می‌باشند.

    روغن بادام: حاوی MUFA بیشتر است و باعث كاهش كلسترول می‌شود. این روغن برای انواع سالادها مناسب می‌باشد.

    روغن كانولا: حاوی MUFA و امگا – 3 است و باعث كاهش خطر دیابت و سكته می‌شود. این روغن به دلیل طعم خوبی كه دارد برای تمام منظورها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    روغن بذركتان: حاوی اسید چرب امگا – 3 و برای سالاد مناسب است. روغن بذر كتان را نباید حرارت بدهید.

    روغن زیتون: حاوی MUFA بیشتر است، خاصیت ضد التهابی دارد و خطر بیماری قلبی، دیابت و دردهای آرتروزی را كاهش می‌دهد. با توجه به نوع آن هم برای سرخ كردن و هم برای سالاد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    روغن كنجد: حاوی MUFA است و باعث كاهش كلسترول می‌شود و برای سالاد مناسب است. برای سرخ كردن غذا نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    روغن آفتابگردان:‌ حاوی MUFA است و به خاطر طعم خنثی‌ای كه دارد، برای هر منظوری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    روغن گردو: حاوی امگا – 3 است و برای انواع سالادها مناسب است.

    #100780
    ezamani
    مشارکت کننده

    با توجه به تفاوتی که انواع روغن ها در میزان امگا-6 و امگا-3 و نسبت این دو اسیدچرب دارند بهتره برای پخت و پز از انواع روغن های مایع به صورت متناوب استفاده کرد و اصل تنوع در مصرف رعایت بشه.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.