e.amini

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 140)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: خانم‌های گیاهخوار و خام خوار #99572
    e.amini
    مشارکت کننده

    البته کمبود ویتامین ب 12 خیلی نادره. فرد باید شش سال به طور کامل از منابع ب 12 محروم باشه تا علائم کمبود بروز کنه.

    در پاسخ به: امگا ۳ و امگا ۶ #99519
    e.amini
    مشارکت کننده

    موارد منع مصرف :
    1-حساسیت بیش از حد به ترکیبات( EPA , DHA) یا روغن ماهی.
    2-اسیدهای چرب امگا -3 اثر ضد لخته دارند و بایستی در بیمارانی که دچار اختلال خونریزی دهنده بوده و یا بیمارانی که داروی های ضد لخته یا سایر دارو های تاثیر گذار بر تشکیل لخته را مصرف می کنند با احتیاط مصرف شوند .
    *عملکرد کبدی در بیماران دچار نارسایی کبدی به خصوص کسانی که دوز های بالا دریافت می کنند بایستی پایش گردد.
    3-تداخلات دارویی:
    داروهای موثر بر فرایند انعقاد: امگا -3 ممکن است اثرات داروهایی نظیر آسپرین و وارفارین را افزایش دهد.
    سیکلوسپورین : مصرف امگا-۳ در حین درمان با سیکلوسپورین ممکن است عوارض جانبی سمی سیکلوسپورین در بیماران پیوندی را کاهش دهد.
    داروهای کاهش دهنده کلسترول : افزودن امگا -۳ به رژیم درمانی بیماران دچار کلسترول بالا که داروهای استاتین (نظیر سیمواستاتین‌ لوستاتین و آتور واستاتین)دریافت می کنند ممکن است سبب کارایی بیشتر این داروها شود .

    در پاسخ به: ویتامین‌های روحیه بخش #99518
    e.amini
    مشارکت کننده

    بله. تیامین یا همان ویتامین B1 در بسیاری از فرآیندهای مربوط به سیستم اعصاب نقش دارد و طبعا کمبود آن باعث ضعف اعاب می شود.

    در پاسخ به: کربوهیدراتها و احساس شادی #99517
    e.amini
    مشارکت کننده

    دقیقا. و برعکسش هم صادقه یعنی در محرومیت از قندها و کلا کربوهیدرات ها افراد احساس ناخوشایندی را تجربه می کنند. این حالت به ویژه در افرادی که عادت به مصرف مواد شیرین دارند به طور بارزتری دیده می شه.

    در پاسخ به: غذا؛ عشق و اضافه وزن #99483
    e.amini
    مشارکت کننده

    اینجور که من از مطلبتون فهمیدم، اپی نفرین در ابتدای شروع یک رابطه بالاست بنابراین اشتها کمی کمتر تحریک می شه. پس چرا باید در دوران نامزدی ریسک افزایش وزن در زنان 63 درصد بالاتر باشه؟ و ما معمولا شاهد هیچ کاهش وزنی در اویل یک ارتباط نیستیم؟

    در پاسخ به: تأثیر نوشیدن قهوه بر وزن نوزاد در هنگام تولد #99456
    e.amini
    مشارکت کننده

    در 62 درصد افراد طول دوره بارداری را افزایش داد.

    در پاسخ به: روشی ترکیبی برای کسانی که شیر دوست ندارند #99455
    e.amini
    مشارکت کننده

    کسانی که طعم شیر خالص را نمی پسندند می توانند با اضافه کردن ادویه جاتی مثل زعفران، وانیل،زنجبیل، دارچین یا مقدار کمی پودر کاکائو یا قهوه شیر را خوش طعم تر کنند.
    حتی می توانند شیر سرد را با میوه هایی مثل توت فرنگی، موز و … مخلوط کنند و اسموتی میوه ای تهیه کنند.

    در پاسخ به: لبنه، پنير خامه‌اي نيست #99454
    e.amini
    مشارکت کننده

    کلا پنیر (حتی پنیرهای اولترا فیلتره معمولی) دارای چربی حیوانی بالا هستند. پنیر لبنه ممکن است حاوی درصد کمتری چربی نسبت به پنیر خامه ای باشد اما نتیجه این مقایسه نباید به نفع مصرف روزانه آن تمام شود. حتی در افراد مستعد بیماری های قلبی عروقی بهتر است خوردن پنیر های U.F نیز در تمام روزهای هفته تکرار نشود.

    در پاسخ به: تقویت سیستم ایمنی #99239
    e.amini
    مشارکت کننده

    احتمالا ترکیبات سولفوردار در برابر حرارت مقاومند اما در مورد آنتی اکسیدان ها مثل آلیسین یا پلی فنل ها امکان تخریب در اثر حرارت زیاده. به هر حال مصرف این مواد حتی در حالت کاملا پخته هم مزایایی داره.

    در پاسخ به: یبوست و راه های درمان آن #99164
    e.amini
    مشارکت کننده

    به نکته جالبی اشاره کردید. منم شنیدم که 98 درصد جذب چربی ها در دوازدهه انجام می شه. مکانیسم اثر روغن زیتون روی روده بزرگ چطوریه؟

    در پاسخ به: موارد احتیاط در مصرف شکلات تلخ #99055
    e.amini
    مشارکت کننده

    تقریبا تمامی منابع کافئین دار مثل چای، قهوه و انواع شکلات حاوی اگزالات می باشند.

    در پاسخ به: بامبو فقط برای تزئین نیست #99054
    e.amini
    مشارکت کننده

    چه جالب!روش مصرفش چطوریه؟به صورت خام یا دم کرده؟

    در پاسخ به: ۹ باور غلط درباره سیگار #99053
    e.amini
    مشارکت کننده

    شاید در حاشیه مطلبتون بد نباشه این مطلب هم اضافه بشه که از نظر تقسیم بندی سازمان جهانی بهداشت افرادی که در تمام طول عمرشون تنها بیش از 10 نخ سیگار کشیده باشن جز سیگاری ها محسوب می شن و مشمول تمام عوارض ناشی از سیگار هستن.

    در پاسخ به: تاثیر شاهدونه در بیماران MS #99043
    e.amini
    مشارکت کننده

    محققان در انگلستان و کانادا با مطالعه بر روی برخی خانواده هایی که چند عضو آنها دچار بیماری ام­اس بوده اند دریافتند که بین (جهش) ژنی که میزان ویتامین D را در بدن کنترل می کند و گسترش بیماری ام اس ارتباط مستقیمی وجود دارد. تغییر در این ژن باعث اختلال عملکرد آن شده و منجر به کمبود ویتامین D می گردد.این تحقیق نشان داده است که افرادی که این ژن تغییر یافته را دارند، (و سطح ویتامین D در خونشان پایین تر است) در آینده به بیماری ام اس مبتلا گشته اند. نهایتاً می توان گفت براساس این مطالعه که همراهی زن تغییر یافته (جهش یافته) و یک عامل محیطی (کمبود ویتامین D، در کنار یکدیگر، سبب بروز بیماری ام اس می شوند. نتایج این تحقیق، نظریه چند علتی بودن بیماری ام اس را تقویت می کند هر چند که هنوز تا قطعی شدن آن فاصله داریم.

    در پاسخ به: کاپهای رژیمی #99042
    e.amini
    مشارکت کننده

    این دستورالعملی که دادید به خصوص برای کسانی که مدت زیادی است که در رژیم به سر می برند و تمایل زیادی برای ساندویچ پنیردار دار دارند مناسبه به شرطی که به یک ساندویچ قناعت کنند. از آنجایی که درصد چربی گودا یا موزارلا بالاست فکر می کنم پنیر صبحانه انتخاب سالن تری باشه.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 140)