e.amini

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 140)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: گلابی #100887
    e.amini
    مشارکت کننده

    من هم شنیدم که در دفع سموم نقش داره! اگه اینطور باشه که خیلی خوبه ولی برای خود من آخرین میوه ایه که سراغش میرم! تو جذابیت اولیه از بقیه میوه های تابستونی کم میاره!:)

    در پاسخ به: گلابی #100807
    e.amini
    مشارکت کننده

    گلابی دارای دانه های بسیار ریزی است که خصوصاً نزدیک هسته آن زیاد است. این دانه ها از جنس سلولزاست و در دستگاه گوارش هضم نمی شود. از این رو با عبور از دستگاه گوارش ، معده و روده را پاک می کند و کلیه مواد زائد باقیمانده در شکم را دفع می کند.

    • پوست گلابی که در معرض نور خورشید قرار دارد ، از نظر ویتامین ها غنی تر است. به علاوه قسمت عمده فیبر گلابی در پوست آن است ، لذا نباید هنگام خوردن ، پوست آن را جدا کنید.

    • کسانی که مبتلا به پرفشاری خون هستند ، اگر به طور مرتب گلابی بخورند فشار خونشان کاهش خواهد یافت .

    • گلابی برای غدد داخلی بدن بسیار مفید است . تانن و پتاسیم آن، اسید اوریک را به هر اندازه که باشد حل می کند. به همین جهت افراد مبتلا به نقرس، آرتروز و رماتیسم می توانند از آن بهره زیادی ببرند.

    • گلابی برای معالجه امراض سینه یک میوه عالی است و این خاصیت مربوط به تانن آن است و اگر گلابی کمی گس باشد برای سینه بهتر است.

    • گلابی به علت دارابودن ارسنیک رعشه را درمان می کند.

    • ماده مهم دیگری که در گلابی موجود است عنصر بور( BORON ) است که با افزایش جذب کلسیم ، از بروز پوکی استخوان به خصوص در زنان یائسه جلوگیری می کند.

    • موادی که برای استخوان ها مفیدند، برای مغز نیز نافع اند. گلابی هم از این قاعده مستثنی نیست و از میوه هایی است که برای حافظه و تمرکز حواس مفید است.

    • مواد موجود در گلابی برای تقویت بدن پس از بیماری هایی که نیرو و توان انسان را تحلیل می برد، بسیار مفید است. شاید به همین دلیل است که برای بیماران کمپوت گلابی می بریم. در دوران نقاهت بیماری هایی چون سل، کم خونی و ضعف شدید خوردن مخلوط آب گلابی و به بسیار مفید است.

    • گلابی یکی از میوه های ضدعفونی کننده یا ضد مسمومیت است و این خاصیت به دلیل ادرارآور و ملین بودنش است.

    • گلابی موجب شادابی و طراوت بدن و پوست می شود.

    • گلابی برای بیماران دیابتی میوه بسیار مناسبی است ، چون قسمت اعظم قند آن سلولز، سوربیتول و لوولوز است . شاید به همین دلیل حکیم عالیقدر ایرانی ابوعلی سینا، گلابی یا کمپوت آن را برای اکثر بیماران مجاز دانسته و آن را” شاه میوه” خوانده است.

    • گلابی ترشح بزاق را افزایش می دهد ،در نتیجه هضم غذا را آسان می کند . پس پوره آن برای سالمندان بسیار مفید است.

    • فیبر موجود در گلابی لینین(LININ) است که غیرقابل حل بوده و برای کاهش کلسترول خون بسیار مؤثر است.

    در پاسخ به: رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به «ام اس» #100806
    e.amini
    مشارکت کننده

    بسیاری از بیماران مبتلا به ام اس از یبوست رنج می برند برای رفع این مشکل پیشنهاد می شود از میوه های ملین مثل انجیر، آلو، گلابی و … استفاده کنند. برای کاهش عوارض جانبی داروهای بیماران مبتلا به ام.اس، مصرف منظم و متعادل مایعات در طول روز، سبزیجات سبز رنگ و سالادی، توصیه می شود.

    در پاسخ به: گیاهان مفید برای کاهش وزن #100805
    e.amini
    مشارکت کننده

    مرسی از مطلب تکمیل کنندتون. یک قاشق چایخوری در روز برای فشار خون مشکلی پیش نمیاره؟

    در پاسخ به: مکمل های کلسیم #100792
    e.amini
    مشارکت کننده

    مطلب جالبی بود. نمی دونستم رو کلسیم آب هم می شه حساب کرد!

    در پاسخ به: چگونه بعد از چهل سالگی شکم نیاوریم؟ #100791
    e.amini
    مشارکت کننده

    مطلب به درد بخوری بود. اغلب زنان پس از یائسگی به دلیل تغییرات هورمونی الگوی چاقی مردانه پیدا می کنند و تجمع چربی در قسمت مرکزی بدنشون بیشتر می شه.

    در پاسخ به: ترفندهایی برای کاهش مصرف چربی #100782
    e.amini
    مشارکت کننده

    حذف چربی های قابل مشاهده انواع گوشت به خصوص گوشت قرمز گوسفندی و همینطور استفاده از قسمت های کم چرب تر، اجتناب از مصرف احشای حیوانی مثل جگر و پوست مرغ و … نیز می تواند در کاهش چربی موثر باشد.

    در پاسخ به: ۵راه عجیب برای کاهش وزن #100774
    e.amini
    مشارکت کننده

    البته این مقاله بیشتر بر روی تأثیر این روشها بر کاهش وزن تمرکز دارد و عوامل دیگر مانند کنترل قند خون و بیماری های مزمن در نظر گرفته نشده است. تقریبا تمامی متخصصین پزشکی و پیراپزشکی به این نتیجه رسیده اند که مصرف وعده های کم کالری با تکرر بیشتر وضعیت قند خون را بهبود می بخشد.

    e.amini
    مشارکت کننده

    احتمالا باید با دوز و تکرر مشخصی مصرف بشه، چرن مردم که به طور معمول از این میوه ها می خورند و متاسفانه مبتلا هم می شن!

    در پاسخ به: کمک !!! #100771
    e.amini
    مشارکت کننده

    افرادی که مبتلا به PCOS هستند حتما باید از وزن خود بکاهند حتی اگر وزنشان در محدوده طبیعی باشد. همینطور فعالیت بدنی منظم داشته باشند که حتما از نوع ائروبیک یا نهایتا استقامتی باشد(پیشنهاد می شود به هیچ عنوان سراغ ورزش های قدرتی و وزنه دار نرود). این دو در کنار هم تأثیر بسیار به سزایی در متعادل سازی وضعیت هورمونی و کنترل PCOS دارند. در نهایت باید حساسیت خود را نسبت به ظاهر خود کم کنند و اجازه دهند تظاهرات بیماری سیر طبیعی خود را طی کرده و فروکش نماید. بسیار از اوقات دیده می شود افراد با وسواس زیاد و اعمال درمان های گوناگون پوستی، پوست خود را حساس تر می کنند. به ویژه که بیشتر درمان های آکنه شامل لایه بردارهای قوی است که پوست را مدام در معرض تحریک قرار می دهد. بنابراین در صورتی که از درمان یک متخصص پوست نتیجه دلخواه را نگرفتند سراغ درمان های دیگر نروند

    در پاسخ به: بهترین نان برای صبحانه چه نانی است؟ #100770
    e.amini
    مشارکت کننده

    به طور کل انواع نان های سبوس دار برای مصرف در صبحانه مناسبند. هر چند نان سنگک حاوی مقداری سبوس است اما علت توصیه به نان سنگک بیشتر در دسترس بودن آن است و دلیل بر بی نقص بودن آن نیست. چراکه نان های حجیم سبوس دار دیگر از آن حهت که تماس کمتری با حرارت مستقیم دارند از نظر حفظ مواد مغذی و ویتامین ها نسبت به سنگک در اولویت اند.

    در پاسخ به: قبل از ورزش چه بخوریم؟ #100769
    e.amini
    مشارکت کننده

    در رژیم ورزشکاری به روز شده دیگر به هیچ وجه توصیه نمی شود که بعد از ورزش فرد ناشتا بماند و نوشیدن مقداری کربوهیدرات و پروتئین برای پر کردن ذخیره گلیکوژنی و جلوگیری از” از دست دادن توده عضلانی” توصیه می شود. بهترین ماده غذایی که این دو ویژگی را توأما دارد شیر است که یک واحد آن حاوی 12 گرم کربوهیدرات و 8 گرم پروتئین است. باید توجه شود که بهتر است در فاصله کمتر از یک ساعت پس از ورزش حتما یک واحد میوه یا لبنیات مصرف شود تا از افت قند خون، تخلیه ذخیره عضلانی و … اجتناب شود و توصیه های غذایی مبنی بر ناشتایی 2 ساعت پس از ورزش یا مبنای علمی ندارند و یا منظورشان مصرف نکردن مواد قندی، چرب و پرکالری بوده است.

    در پاسخ به: مبارزه با کم آبی در قصل گرما #100727
    e.amini
    مشارکت کننده

    بله البته تاثیر چندانی نداره، اما چون بدن برای متعادل کردن دمای نوشیدنی های خیلی خنک یا خیلی گرم انرژی صرف می کنه، نوشیدن نوشیدنی هایی با دمای خیلی بالا یا پائین متابولیسم را کمی بالا می برد اما به هیچ عنوان توصیه نمی شود چون به مجرای گوارشی آسیب می رساند.

    در پاسخ به: خوردنی های شکم گنده کن #100720
    e.amini
    مشارکت کننده

    تخلیه غذاهای چرب از معده بسیار کند انجام می گیرد تا جایی که ممکن است برخی غذاهای چرب تا 9 ساعت در معده بماند که این خود می تواند باعث احساس سنگینی و تورم در ناحیه شکم شود.

    در پاسخ به: چربی سوزهای طبیعی #100719
    e.amini
    مشارکت کننده

    مصرف دارچین هم می تواند باعث کمتر شدن چربی احشایی از طریق تاثیر بر متابولیسم انسولین شود. مصرف دارچین به افراد دیابتی نیز توصیه می شود اما از آنجا که می تواند باعث افزایش فشارخون شود افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند باید در مصرف آن احتیاط کنند.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 140)