پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
e.amini
مشارکت کنندهممنون. مطلب مفیدی بود.
e.amini
مشارکت کنندهاِ؟! من دقیقاً بر عکس این مطلبو شنیدم یعنی رنگای سبز و آبی باعث کاهش اشتها و زرد، نارنجی و قرمز باعث افزایش اشتها می شن!
e.amini
مشارکت کنندهممنونم. در مورد پیاز اطلاع دقیقی ندارم. ظاهراً میزان کلی نیترات در پیاز جوانه زده بیشتره
e.amini
مشارکت کنندهمرسی بابت مطلب مفیدتون.
e.amini
مشارکت کنندهاغلب وقتی کالری روزانه را کاهش می دهند، میل به مصرف شکر و شیرینی بیشتر می شود.
e.amini
مشارکت کنندهفکر نمی کنم انیشتن هم خیلی پرتحرک بوده باشه!
e.amini
مشارکت کنندهبرای دریافت بیشتر امگا-3 توصیه به مصرف ماهی های چرب تر و چاقتر می شه، البته به نظرم کمتر بودن امگا-3 بهتر از زیاد بودن متیل جیوه است!
e.amini
مشارکت کنندهمطلب مفیدی در مورد نگهداری کنسرو بعد از باز شدن گذاشتین. مرسی
e.amini
مشارکت کنندهبه نکته جالبی اشاره کردین، طعم شوزش در روغن زیتون های طبیعی باید وجود داشته باشه
e.amini
مشارکت کنندهبه نظرتون در مورد چای هم این مطلب می تونه صحت داشته باشه؟
e.amini
مشارکت کنندهنوشیدن چای نعناع هم در این زمینه میتونه مفید باشه.
e.amini
مشارکت کنندهمتأسفاته در ایران مصرف مارچوبه زیاد متدوال نیست. اما کرفس که در مطلب دیگه ای بهش اشاره کردید در دسترسه و به راحتی می شه به برنامه غذایی روزانه اضافه کرد.
e.amini
مشارکت کنندهبه خصوص پیاده روی در هوای غیر قایل تنفس تهران می تونه انگیزه خوردن شکلات را تا 100 درصد کاهش بده!
e.amini
مشارکت کنندهجالب بود مطلبتون. این مطلب می تونه انگیزه خیلی خوبی برای کاهش مصرف منابع قندی به ویژه قندهای ساده در افراد ایجاد کنه.
e.amini
مشارکت کنندهانتخاب کفش مناسب برای ورزش واقعا ضروریه. بسیاری افراد رو می بینیم که در باشگاه ها بدون داشتن کفش مناسب ورزش می کنند و این کار می تونه خیلی آسیب زا باشه و تمام فوایدی که ورزش می تونه داشته باشه تحت شعاع قرار بده.
-
نویسندهنوشتهها