دیابت نوع 2 و نقش رژیم غذایی در درمان آن (2)

دیابت نوع ۲ – رژیم غذایی و درمان دیابت نوع ۲ (۲)    

رژیم غذایی مناسب نقش بسزایی در کنترل دیابت نوع ۲ دارد. مواد غذایی که مصرف می کنید می توانند به درمان یا تشدید مقاومت به انسولین منجر شوند. در مبتلایان به مقاومت به انسولین توانایی بدن برای استفاده از هورمون انسولین کاهش و در نتیجه قند خون افزایش می یابد. چگونه کاهش کربوهیدرات…

افراد موفق

کاهش وزن پس از زایمان

کاهش وزن پس از زایمان

سن: ۳۳ سال وزن اولیه: ۸۱ کیلوگرم کاهش وزن: ۲۸ کیلوگرم مدت کاهش وزن: ۹ ماه من در دومین باری…

محبوب ترین مقالات

مکمل های دوران بارداری و ضرورت مصرف آن ها

مکمل های دوران بارداری و ضرورت مصرف آن ها

مکمل های دوران بارداری حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن مادر در این دوران هستند. دریافت این مکمل ها احتمال بروز مشکلات مختلف را هم برای مادر و هم برای جنین در حال رشد کاهش می دهد. با توجه به اهمیت این موضوع در این مقاله به مشخصات مکمل مناسب برای دوران بارداری خواهیم پرداخت. چرا دریافت مکمل های دوران بارداری ضروری است؟ ۱- اسید فولیک: به اسید فولیک ویتامین B9 یا فولات نیز گفته می شود….

عوارض چاقی در کودکان و نوجوانان

عوارض چاقی در کودکان و نوجوانان

چاقی در دوران کودکی احتمال ابتلا به افسردگی، دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی را افزایش می دهد. آیا می دانید چگونه می توانید ابتلای فرزند خود به اضافه وزن و چاقی را تشخیص دهید؟ آیا با عوارض چاقی در این دوران آشنا هستید؟ شاخص توده بدنی (BMI) چیست؟ امروزه چاقی دوران کودکی به یک چالش در سطح جهان تبدیل شده است. آمارها نشان می دهد که از سال…

کلسترول – مقدار مجاز دریافت کلسترول چقدر است؟

کلسترول – مقدار مجاز دریافت کلسترول چقدر است؟

بدن از کلسترول برای ساخت اسیدهای صفراوی، برخی از هورمون ها و … استفاده می کند. اگرچه وجود کلسترول برای حفظ سلامتی ضروری است، اما افزایش غیرطبیعی آن در خون می تواند از طریق مسدود کردن عروق خونی احتمال ابتلا به بیماری قلبی – عروقی را افزایش دهد. کلسترول چیست؟ کلسترول یک ماده چربی …

نقش تغذیه در سرطان

نقش تغذیه در سرطان

حدود ۲۰ درصد سرطان ها با چاقی، کم تحرکی و تغذیه نامناسب در ارتباط هستند. تاکنون مطالعات بسیاری به بررسی نقش تغذیه در سرطان پرداخته اند که در این مقاله به نتایج آن ها اشاره خواهیم کرد. نقش تغذیه در سرطان: غذاهای سرطان زا: • غذاهای فرآوری شده: در سال ۲۰۱۸ میلادی مطالعه ای بر روی ۱۰۰ هزار نفر انجام شد که نتایج آن نشان داد

شاخص توده بدنی

شاخص توده بدنی یا BMI چیست و چه کاربردی دارد؟

شاخص توده بدنی با تقسیم وزن (بر حسب کیلوگرم) بر مجذور قد (بر حسب متر) به دست می آید. BMI کمتر از ۱۸/۵ نشان می دهد که شما به کمبود وزن مبتلا هستید. BMI بین ۱۸/۵ تا ۲۴/۹ بیانگر مناسب بودن وزن است. اضافه وزن و چاقی به ترتیب با BMI بین ۲۹/۹- ۲۵ و ≥ ۳۰ مشخص می شود. استفاده از شاخص توده بدنی یک روش رایج برای بررسی وزن افراد است. زیرا به آسانی محاسبه شده و برای تعیین آن به تجهیزات خاصی نیاز نیست….

آشپزی رژیمی

سوپ ذرت

سوپ ذرت

طرز تهیه سوپ ذرت: • ابتدا فیله های مرغ را با کمی آب بپزید. مرغ ها را بعد از پخت از آب خارج کنید. سپس بلغور جو را داخل آب…

اخبار تغذیه و پزشکی

مهارت تفکر با ورزش کردن بیشتر می شود

مهارت تفکر با ورزش کردن بیشتر می شود

شواهد علمی نشان می ‌دهد که ورزش کردن و اجتناب از بی ‌تحرکی در بهبود سلامت جسمی و روحی موثر است. اخیراً نیز نتایج یک تحقیق جدید نشان داد ورزش هوازی منظم مانند پیاده‌ روی، دوچرخه‌ سواری و بالا رفتن از پله ‌ها نه تنها در سالمندان بلکه در افراد جوان نیز سبب بهبود مهارت تفکر می ‌شود. با توجه به نتایج این پژوهش تاثیر مثبت ورزش بر توانایی ‌فکر کردن افراد با افزایش سن بیشتر می ‌شود….

غذاهای فرآوری شده طول عمر را کاهش می ‌دهند

غذاهای فرآوری شده طول عمر را کاهش می ‌دهند.

منظور از غذاهای فرآوری شده محصولات غذایی است که در تهیه آن‌ ها از روش‌ های صنعتی استفاده شده است. این دسته از مواد غذایی حاوی مقادیر زیادی کالری، چربی، قند یا نمک هستند. همچنین معمولاً فاقد فیبر هستند. بنابراین، مصرف زیاد آن ‌ها خطر ابتلا به بیماری ‌های مختلف را افزایش می‌ دهد. چرا مصرف غذاهای فرآوری شده طول عمر را کاهش می دهد…

عوارض چاقی و نداشتن فعالیت بدنی در دوران سالمندی

عوارض چاقی و نداشتن فعالیت بدنی در دوران سالمندی

بسیاری از افراد بالای ۶۵ سال در تحرک و راه رفتن با مشکلاتی روبرو هستند. این مشکلات احتمال زمین خوردن را افزایش و میزان استقلال آن ‌ها در زندگی روزمره را کاهش می‌ دهد. نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که بروز این مشکلات در دوران سالمندی می تواند از عوارض چاقی و نداشتن فعالیت بدنی باشد….

عوارض تماشای زیاد تلویزیون برای کودکان چیست

عوارض تماشای زیاد تلویزیون برای کودکان چیست؟

اختلال در رشد جسمی و اجتماعی از عوارض تماشای زیاد تلویزیون برای کودکان است. محققان می گویند کودکان ۴ ساله ای که بیش از حد تلویزیون تماشا می کنند بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی و پرخاشگری قرار دارند. اخیراً، نتایج یک مطالعه که در مجله Obesity Research & Clinical Practice…

نسخه سلامت

زردچوبه در پیشگیری و درمان دیابت نوع 2 موثر است

زردچوبه در پیشگیری و درمان دیابت نوع ۲ موثر است؟

زردچوبه مدت ها است که جزء اصلی غذاهای آسیایی به شمار می رود. در سال های اخیر این ادویه به علت خواص درمانی که دارد از شهرت جهانی برخوردار شده است. برخی شواهد که در مجله Foods منتشر شده نشان می دهد که مصرف زردچوبه می تواند برای سلامتی مفید باشد. نتایج این مطالعه نشان داد که چگونه این ادویه…

سرطان پانکراس یا سرطان لوزالمعده

سرطان پانکراس (سرطان لوزالمعده): علل، علائم و درمان

پانکراس (لوزالمعده) یک اندام اسفنجی شکل و لوله مانند است که در پشت معده قرار دارد. پانکراس ۲ وظیفه مهم دارد: ۱) تولید شیره گوارشی (آنزیم ها) که به روده در هضم مواد غذایی کمک می کند و ۲) تولید هورمون ها مانند انسولین برای تنظیم قد خون. سرطان پانکراس یا سرطان لوزالمعده زمانی رخ می دهد که سلول های سرطانی و بدخیم در داخل این عضو رشد کرده، تقسیم شده و گسترش می یابند. علائم سرطان پانکراس…

کمبود ویتامین B6 با چه علائمی همراه است؟

کمبود ویتامین B6 با چه علائمی همراه است؟

ویتامین B6 بر روی خلق و خو، اشتها، خواب و قدرت فکر کردن تاثیر می گذارد. شما برای مقابله با عفونت ها، تبدیل غذا به انرژی و کمک به حمل اکسیژن خون به سراسر بدن به این ویتامین نیاز دارید. علائم کمبود ویتامین B6: کمبود ویتامین B6 و  احساس کمبود انرژی…

مسمومیت با ویتامین C

مسمومیت با ویتامین C

ویتامین C یک ویتامین ضروری برای بدن است. این ویتامین خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و به کاهش فشارخون، کاهش التهاب بدن، ساخت کلاژن و … کمک می کند. با این حال دریافت بیش از حد و مسمومیت با ویتامین C می تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد که در این مقاله به آن ها خواهیم پرداخت. علائم مسمومیت با ویتامین C…

پرکاری تیروئید: بایدها و نبایدهای تغذیه ای

  پرکاری تیروئید: بایدها و نبایدهای تغذیه ای

رژیم غذایی مناسب نقش بسزایی در کنترل دیابت نوع ۲ دارد. مواد غذایی که مصرف می کنید می توانند به درمان یا تشدید مقاومت به انسولین منجر شوند. در مبتلایان به مقاومت به انسولین توانایی بدن برای استفاده از هورمون انسولین کاهش و در نتیجه قند خون افزایش می یابد…