حدود ۲۰ درصد سرطان ها با چاقی، کم تحرکی و تغذیه نامناسب در ارتباط هستند. تاکنون مطالعات بسیاری به بررسی نقش تغذیه در سرطان پرداخته اند که در این مقاله به نتایج آن ها اشاره خواهیم کرد. نقش تغذیه در سرطان: غذاهای سرطان زا: • غذاهای فرآوری شده: در سال ۲۰۱۸ میلادی مطالعه ای بر روی ۱۰۰ هزار نفر انجام شد که نتایج آن نشان داد
افراد موفق
کاهش وزن پس از زایمان
محبوب ترین مقالات
کاهش وزن با پیاده روی
پیاده روی منظم فواید بی شماری را نصیب بدن می کند. کاهش وزن با پیاده روی یکی از مهم ترین این فواید است. پیاده روی یکی از آسان ترین و کم هزینه ترین فعالیت هایی است که هر فرد می تواند در هر زمان و یا هر مکانی انجام دهد. اغلب افراد می توانند به طور منظم پیاده روی کرده و از فواید فعالیت بدنی بهره ببرند. تاثیر پیاده روی در کاهش وزن: شواهد علمی نشان می دهد که کم تحرکی یکی از علل مهم ابتلا به بیماری های قابل…
شاخص توده بدنی یا BMI چیست و چه کاربردی دارد؟
شاخص توده بدنی با تقسیم وزن (بر حسب کیلوگرم) بر مجذور قد (بر حسب متر) به دست می آید. BMI کمتر از ۱۸/۵ نشان می دهد که شما به کمبود وزن مبتلا هستید. BMI بین ۱۸/۵ تا ۲۴/۹ بیانگر مناسب بودن وزن است. اضافه وزن و چاقی به ترتیب با BMI بین ۲۹/۹- ۲۵ و ≥ ۳۰ مشخص می شود. استفاده از شاخص توده بدنی یک روش رایج برای بررسی وزن افراد است. زیرا به آسانی محاسبه شده و برای تعیین آن به تجهیزات خاصی نیاز نیست….
چربی بدن – مقایسه بافت عضلانی با بافت چربی
نقش بافت عضلانی و بافت چربی در متابولیسم بدن:
مغز، قلب، ریه ها، کبد و کلیه ها حدود ۸۰ درصد انرژی روزانه را مصرف می کنند. اگر انرژی دریافتی از طریق رژیم غذایی زیاد باشد یا میزان فعالیت بدنی کم باشد وزن افزایش می یابد. زیرا بدن انرژی دریافتی اضافی را به شکل چربی ذخیره می کند. بافت چربی حاوی سلول هایی است که چربی در آن ها ذخیره می شود. چربی موجود در این بافت به منظور استفاده در زمان های مورد نیاز و حمایت از اندام های…
کاهش وزن در دوران یائسگی – چاقی دوران یائسگی
چاقی دوران یائسگی مشکلی است که معمولاً اغلب زنان در حوالی دوران یائسگی و بعد از ورود به این دوران تجربه می کنند. اگرچه کاهش وزن در دوران یائسگی ممکن است کمی سخت باشد، اما روش هایی وجود دارد که می تواند به درمان چاقی در این شرایط کمک کند.دلایل چاقی دوران یائسگی:…
درمان لاغری کودکان – غذاهای مقوی برای کودکان
همان طور که اضافه وزن و چاقی در دوران کودکی می تواند زمینه ساز بروز بیماری های مختلف باشد، لاغری و کمبود وزن نیز در این دوران ممکن است نشان دهنده وجود مشکلات تغذیه ای، ابتلا به برخی بیماری ها مانند بیماری های گوارشی یا اختلالات غده تیروئید و وجود مشکلات عاطفی باشد. به منظور درمان لاغری کودکان ابتدا باید علت بروز این مشکل مشخص شده و سپس نسبت به رفع آن اقدام شود…..
آشپزی رژیمی
پای چوپان
اخبار تغذیه و پزشکی
کمبود ویتامین D و نقش منیزیم در درمان آن
رژیم غذایی نامناسب، مواجهه ناکافی با نور خورشید، سوء جذب در افراد مبتلا به بیماری کرون و یا سلیاک و اختلال در مسیر تولید ویتامین D در بدن از جمله مواردی هستند که می توانند سبب کمبود ویتامین D شوند. عوارض کمبود ویتامین D: کمبود ویتامین D عوارض زیادی برای بدن دارد. کمبود این ویتامین در کودکان رشد استخوان ها…
عوارض غذاهای سرخ شده برای قلب
نتایج مطالعات انجام شده در مورد عوارض غذاهای سرخ شده نشان می دهد مصرف مکرر غذاهای سرخ شده می تواند سلامتی بدن را تحت تاثیر قرار دهد. شواهد نشان می دهد که مصرف این دسته از مواد غذایی در بروز بیماری قلبی – عروقی (CVD) و دیابت نوع ۲ موثر هستند. عوارض غذاهای سرخ شده برای سلامتی….
سندرم متابولیک – ویتامین C و اهمیت آن در سندرم متابولیک
سندرم متابولیک اولین بار در سال ۱۹۸۸ میلادی توسط Reaven و همکارانش تعریف شد. Reaven معتقد بود مقاومت به انسولین در افزایش تری گلیسیرید خون، کاهش کلسترول خوب (HDL) و افزایش فشارخون نقش دارد. سپس در سال ۱۹۹۸ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) اولین تعریف بین المللی از این سندرم را ارائه نمود….
درمان چاقی شکم به کمک فعالیت بدنی منظم
چاقی شکم (یا چاقی شکمی) که گاهی به آن چاقی مرکزی، چاقی احشایی و یا چاقی سیب مانند نیز گفته می شود خطرناک ترین نوع چاقی است. یافته های جدید نشان می دهد که فعالیت بدنی به درمان چاقی شکم کمک می کند. اهمیت درمان چاقی شکم برای سلامتی:گفته می شود که خطرات چاقی شکم در مقایسه با چاقی کل بدن بیشتر است….
نسخه سلامت
تفاوت مردان و زنان در ابتلا به بیماری های مختلف
آمارها نشان می دهد که میانگین سن مردان در مقایسه با زنان کمتر واحتمال ابتلای مردان به بیماری های مختلف بیشتر است. حتی ممکن است علائم یک بیماری در بین مردان و زنان متفاوت باشد. تصمیم داریم در این مقاله به تفاوت مردان و زنان در ابتلا به بیماری های مختلف بپردازیم.
خواص خیار
خواص خیار از کمک به کاهش وزن تا پیشگیری از سرطان گسترده است. خیار کم کالری است، اما سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. میزان کالری و مواد مغذی موجود در یک لیوان خیار خرد شده با پوست عبارتست از: • ۸ کیلوکالری انرژی • ۰/۰۶ گرم چربی…
منابع پروتئین گیاهی را بشناسید
احتمالاً هنگامی که کلمه پروتئین را می شنوید تصویر مرغ یا گوشت در ذهن شما شکل می گیرد. گوشت ها یکی از بهترین منابع غذایی حاوی پروتئین هستند. اما تنها منبع آن نمی باشند. شما می توانید بدون مصرف انواع گوشت پروتئین مورد نیاز بدن خود را تامین کنید. در این مقاله به برخی از بهترین منابع پروتئین گیاهی اشاره خواهد شد. پروتئین چیست؟…
تکرر ادرار و دلایل بروز آن
آیا در طول شبانه روز بارها به دستشویی می روید؟ دلایل متعددی می توانند در بروز تکرر ادرار نقش داشته باشند که در این مقاله به برخی از آن ها خواهیم پرداخت. دلایل تکرر ادرار: ۱- مصرف زیاد مایعات: انسان مایعات مورد نیاز خود را از طریق دریافت غذاها، آب و نوشیدنی های مختلف تامین می کند.