پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
zghasemiمشارکت کننده
به نظر شما این بهره هوشی بالا به خاطر دریافت ویتامین های گروه B فروانی است که در میوه و سبزیجات وجود داره؟ چرا که همانطور که می دانیم ویتامین های گروه B در افزایش حافظه تاثیر زیادی دارند
zghasemiمشارکت کنندهبله واقعا عجیب است اما بعید هم نیست..اخیرا داره تحقیقا زیادی انجام میگیره مبنی بر حمایت از رژیم گیاه خواری
zghasemiمشارکت کنندهاین مطلب برای خود من هم جالب بود…در کنار خواب آور بودن، نوشیدن قهوه در کسی که عادت به مصرف ان ندارد به جای اینکه به او حالت آرامش دهد بدتر استرس و دلشوره رو در فرد زیاد می کنه
zghasemiمشارکت کنندهخوب این احتمال هم وجود داره اما تو این بررسی به مستقل بودن متغییرها اشاره ای نشده است
zghasemiمشارکت کنندههمانطور که می دانید به چاقی اسم ام الامراض یا مادر بیماری ها رو داده اند و کسی که اضافه وزن و چاقی داشته باشد احتمال ابتلا به سایر بیماری های رو خیلی بیشتر از افراد با وزن نرمال دارد
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۳۱ در پاسخ به: مصرف چاي بعد از ۵۰ سالگي خطر آرتروز در زنان را افزايش ميدهد #99928zghasemiمشارکت کنندهفکر می کنم مصرف چای سبز به شدت چای سیاه تاثیر گذار نباشد اما باز هم باید جانب احتیاط رو رعایت کرد و در مصرف چای سبز هم افراط نداشت
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۳۰ در پاسخ به: افزودنی های موجود در غذاهای آماده ، ناراحتی معده را به دنبال دارند #99927zghasemiمشارکت کنندهبله همینطور است…من خیلی افراد رو میشناسم که به خاطرمصرف زیاد غذاهای آماده دچار ناراحتی های گوارشی و معده شده اند
zghasemiمشارکت کنندهخوبه که این نکته رو هم اضافه کنم که نوشیدنی های کافئین دار تنها در کسانی که عادت به مصرف آنها دارند علائمی مثل بی خوابی رو به همراه داره و برای فردی که خیلی کم از آنها استفاده می کند علائم برعکسه..
با توجه به اینکه فصل امتحانات نزدیکه…اینو گفتم برای کسانی که فقط شب امتحان قهوه می خورند به امید اینکه خوابشون نبره، غافل از اینکه چون آنها عادت به مصرف کافئین و قهوه ندارند علائم برای آنها برعکس است و خوابشون میگیرهzghasemiمشارکت کنندهممنون از تایید شما صمدی عزیز
zghasemiمشارکت کنندهمعايب اجاق هاي ميکروويو
1- اين دستگاه غذا را در مدت کوتاهي گرم مي کند و يا مي پزد. ولي غذاي طبخ شده در آن چندان خوشمزه نيست. در ضمن در مورد استفاده از آن، چند نکته ي اساسي نيز وجود دارد. منبع ارتعاش در دستگاه ميکروويو ثابت است و اگر غذايي در مجاورت آن باشد تنها بخشي که نزديک منبع ارتعاش قرار دارد گرم مي شود. ميزان نفوذ امواج در ماده ي غذايي حدود 3- 5/2 سانتي متر مي باشد.
در داخل دستگاه هاي قديمي، چرخاننده اي وجود داشت که با حرکت دادن غذا در جلوي دستگاه هاي لرزاننده به تمام غذا، اجازه ي دريافت انرژي کافي براي گرم شدن را مي داد. اغلب دستگاه هاي ميکروويو علاوه بر سيستم چرخاننده، داراي پروانه ي (عموما فلزي) جداگانه اي نيز هستند که با جابه جا کردن هوا، به همه ي مواد غذايي گرما مي رساند.
2- براساس برخي مطالعات، ارتعاشات شديد ميکروويو موجب پاره شدن ديواره ي سلول هاي غذاها و به هم ريختن ساختمان ظريف برخي مواد غذايي از جمله ويتامين ها شده و آن ها را به سرعت از بين مي برد.
در ضمن در اثر به جا ماندن راديکال هاي آزاد باقيمانده ي حاصل از ضايعات ويتامين ها و ديگر ملکول هاي تخريب شده، ممکن است درون غذا ترکيبات جديد خطرناکي ايجاد شود. برخي مطالعات، تغييراتي را در خون افراد استفاده کننده از غذاهاي ميکروويو شده گزارش نموده اند و همچنين احتمال سرطان زا بودن اين دستگاه را مطرح کرده اند.
3- نمي توان از هر نوع ظرفي در اجاق هاي ميکروويو استفاده کرد. زيرا برخورد امواج با سطح فلزات، ممکن است موجب ايجاد شعله و آتش سوزي و حتي انفجار دستگاه شود. اکنون ظروف فلزي مخصوصي جهت استفاده در ميکروويوها ساخته شده است. امروزه ظروف فراواني با برچسب “قابل استفاده در ميکروويو” در معرض فروش هستند، ولي اينکه براي کنترل کيفيت و سلامت آن ها از کدام استاندارد استفاده شده و يا بايد استفاده شود به طور دقيق مشخص نيست. برخي ظروف پلاستيکي غير استاندارد، هنگام تماس با مواد داغ، پليمرهاي شيميايي منتشر مي کنند که براي بدن انسان ايجاد مسموميت کرده و مصرف غذاهاي گرم شده در اين ظروف را خطرناک مي سازد. به همين دليل توصيه نمي شود غذا يا نوشيدني هاي داغ را در ظروف پلاستيکي نگهداري و يا سرو نمايند.
بحث ضررهاي ناشي از استفاده از اين دستگاه در طبخ و گرم کردن غذا، از مدت ها پيش مطرح بوده است. طبق نظر مخالفان با استفاده از اين دستگاه، امواج اين دستگاه علاوه بر ضايعات مواد غذايي، ممکن است به افراد نيز برخورد کرده و موجب ضايعاتي در بدن آن ها شود. طبق مطالعات علمي، حتي استفاده ي طولاني مدت از دستگاه(ميکروويو)، به دليل وجود امواج با طول کوتاه موجب ايجاد ضايعات و سرطاني کردن بافت هاي بدن فرد استفاده کننده مي شود. موادي از نشت امواج حاصل از اجاق هاي ميکروويو گزارش شده که در دراز مدت موجب نابودي برخي افراد استفاده کننده شده و حتي به مرگ برخي آن ها نيز انجاميده است. فرهاي ميکروويو امروزي نسبت به اولين نسل اين دستگاه ها (که بيش از سي سال پيش به بازار آمدند) ايمني بيشتري دارند.
امکان خروج امواج از آن ها بسيار کمتر است و معمولاً در کارخانه توسط دستگاه هاي حساس، آزمايش و کنترل مي شوند. در ضمن اين اجاق ها (چه انواع قديمي و چه انواع پيشرفته ي امروزي)، هيچ نوع تشعشع راديو اکتيويته اي توليد نمي نمايند. علاوه بر نکات ياد شده، سوختگي ناشي از استفاده از اين دستگاه نيز مطرح است، ولي نسبت به ساير روشهاي پخت ،احتمال سوختگي کمتر است.
پختن تخم مرغ در اين دستگاه، گاه به انفجار آن در محوطه ي اجاق ميکروويو منجر مي شود. گرم کردن شير در ظروف شيشه اي، سبب مي شود حرارت شير بسيار بيشتر از حرارت ظرف آن باشد.
نوشيدن چنين شيري موجب سوختگي شديد هم گرديده است.
در ضمن مواردي از کاهش سطح هموگلوبين خون در اثر مصرف شير گرم شده با مايکروويو نيز گزارش شده است. همچنين هنگام گرم کردن شير مادر ( منظور شير مادر نگهداري شده در فريزر مي باشد) در ميکروويو، ايمنوگلبولين هاي موجود در شير مادر به سرعت تخريب مي شوند. به همين دليل استفاده از اين دستگاه در گرم کردن غذاي کودکان توصيه نمي شود. مثال ديگر از تفاوت گرمايي مواد مختلف هنگام گرم کردن آن ها در اجاق ميکروويو، گرم کردن غذاها در ظروف سفالي است. ظروف سفالي معمولا از مواد داخل آن گرم تر مي شوند. دست زدن به اين ظرف موجب سوختگي مي شود. به عنوان نمونه اي ديگر، هنگام استفاده از اجاق ميکروويو جهت گرم کردن نان شيريني مربايي، مرباي درون شيريني به شدت گرم مي شود در حالي که بقيه ي مواد هنوز خيلي گرم نشده اند.هواي داخل دستگاه ميکروويو، بسيار خنک ترازغذ اي در حال پخت و يا گرم شدن است. زيرا ارتعاشات توليدي اجاق ميکروويو، موجب لرزش ملکول هاي غذايي و همچنين ملکول هاي هوا مي شود؛ ولي اين ارتعاشات به گرم شدن هوا نمي انجامد.
zghasemiمشارکت کنندهمن امتحان کردم خیلی خوشمزه شد
zghasemiمشارکت کنندهالبته باید اضافه کنم که خیار یک کاهنده اشتهای طبیعی است و بعد از مصرف آن اشتهای شما خیلی کم می شود..برای ایجاد آرامش اعصاب و رفع خستگی بویژه در هنگام درس خواندن و مطالعه و کار هم خیلی خیلی مفید است
zghasemiمشارکت کنندهدوران شیردهی رژیم غذایی خاصی داره و تمام خانم هایی که در دوران شیردهی خود تصمیم به رژیم گرفتن و کاهش وزن دارند به خوبی وزن اضافه شده را کم می کنند.
در صورتی که تمایل به کاهش وزن دارید می توانید در دوره رژیم درمانی کلینیک نوین شرکت کنید.
احتمال می دهم که این 23 کیلوگرم وزن اضافه شده را در 2-3 دوره رژیم درمانی یعنی حدود 6-9 ماه کم کنید.zghasemiمشارکت کنندهخانم ها چیزی فراتر از فرشته هستند
zghasemiمشارکت کنندهدر آستانه ورود گوجه سبز به بازار میوه و تره بار مطلب بسیار به جایی بود
ممنون -
نویسندهنوشتهها