zghasemi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 571)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: چگونه بعد از چهل سالگی شکم نیاوریم؟ #100815
    zghasemi
    مشارکت کننده

    البته این چربی شکمی خیلی هم مضر نیست ها…گفته می شود هورمون های استروژن در این چربی تجمع پیدا می کنند و در دوران یائسگی آزاد می شوند و به گفته محققین چربی در ناحیه شکمی تا حد کم مفید است

    در پاسخ به: رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به «ام اس» #100814
    zghasemi
    مشارکت کننده

    ممنون از دکتر مجد عزیز
    فکر می کنم اگر مطابق توصیه هرم غذایی رفتار بشه هیچ مشکلی برای این بیماران هم بوجود نیاید

    در پاسخ به: گلابی #100797
    zghasemi
    مشارکت کننده

    ارزش غذایی گلابی
    هر 165 گرم گلابی با پوست

    کالری 96

    پروتئین 0/6گرم

    گلوسید 25/7 گرم

    لیپید 0/2 گرم

    فیبر 5/0 گرم

    هر 133 گرم معادل یک و نیم فنجان کمپوت گلابی

    کالری 76

    پروتئین 0/3 گرم

    گلوسید 20/1 گرم

    لیپید 0/0 گرم

    فیبر 2/1 گرم

    در پاسخ به: ۸ دلیل پایین نیامدن وزن #100796
    zghasemi
    مشارکت کننده

    ای کاش این مطلب رو افرادی که تمایل به کاهش وزن دارند بخوانند تا بتواند در روند کاهش وزن آنها مشکل گشا بوده و پاسخی بسیاری از سوالات آنها باشد

    در پاسخ به: پنج خاصیت طلایی ماست #100795
    zghasemi
    مشارکت کننده

    حال اگر این ماست پروبیوتیک باشد که دیگه چه شود..

    در پاسخ به: رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به «ام اس» #100794
    zghasemi
    مشارکت کننده

    متاسفانه برای بیماران مبتلا به ام اس نظرات ضد و نقیض زیاد است اما مطلب شما گویای همه چیز بود

    در پاسخ به: انبه دوست دارید؟ #100790
    zghasemi
    مشارکت کننده

    طرز خرید انبه
    وقتی می خواهید این میوه را بخرید، اول خوب به انبه ها نگاه کنید. توجه داشته باشید که پوست یکنواختی داشته باشند، البته ممکن است قسمت هایی روی این میوه وجود داشته باشند که به رنگ سبز تیره، زرد و قرمز در آمده است. به علاوه، هنگامی که آن را فشار می دهید، باید پوست این میوه نرم باشد. اگر لکه های سبز تیره روی این میوه باشد، یعنی این میوه به خوبی نرسیده است و می توان آن را در دمای اتاق قرار داد که با گذشت چند روز می رسد و به محض آن که کاملا رسید، می توان آن را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کرد.
    در ضمن، برای تسریع در رسیدن این میوه می توانید آن ها را داخل پاکت کاغذی و در دمای اتاق قرار دهید که سرعت فرآیند رسیدن این میوه ها افزایش پیدا می کند.

    در پاسخ به: “دیماج” صبحونه ستارخان #100789
    zghasemi
    مشارکت کننده

    البته فک می کنم به جای گردو بشه از مغزهای دیگه هم استفاده کرد..خوشمزه تر هم میشه

    در پاسخ به: از قهوه تان لذت ببرید #100788
    zghasemi
    مشارکت کننده

    البته انواع قهوه با توجه به ترکیباتشان اثرات و انرژی های متفاوتی هم دارند

    در پاسخ به: بهترین و بدترین شکلات برای بدن چیست؟ #100787
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی جالب بود
    خدارو شکر که من از دست افراد شکلات تلخ خور هستم

    zghasemi
    مشارکت کننده

    اخیرا داروخانه ها افشانه لیمو و زیره را هم می فروشند که افراد می توانند تهیه کنند و طبق دستور استفاده نمایند

    در پاسخ به: نکاتی در ارتباط با مصرف غذاهای کنسروشده #100785
    zghasemi
    مشارکت کننده

    دقت داشته باشیم که باکتری موجود در کنسروها که با نام کلستریدیوم بوتولینوم معروف است جزو خطرناکترین سم های شناخته شده است و تنها به میزان یک شیشه نوشابه از این سم قادر از تمام مردم جهان را از پای در آورد…در مصرف کنسروها خیلی خیلی باشید دقت داشته باشید.
    [hr]
    بوتولیسم یک بیماری فلج کننده جدی و نادر است که به وسیله سم حاصل از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می‌شود. سه نوع عمده بوتولیسم عبارتند از: بوتولیسم غذایی که با خوردن غذاهای حاوی سم ایجاد می‌شود. بوتولیسم زخم که حاصل عفونی شدن زخم با باکتری کلستریدیوم بوتولینم است. بوتولیسم نوزادان که با مصرف ذرات حاوی باکتری ایجاد می‌شود.

    این ذرات در روده رشد و سم آزاد می‌کنند. تمام اشکال بوتولیسم کشنده‌است و به عنوان اورژانس‌های پزشکی در نظر گرفته می‌شود. کلستریدیوم بوتولینوم ارگانیسم میله‌ای شکلی است که در وضعیت کم اکسیژن (بی هوازی ) بهتر رشد می‌کند. باکتری در حالت غیرفعال زنده می‌ماند تا این که در شرایط مناسب برای رشد قرار بگیرد. ۷ نوع زهرابه بوتولیسم شناخته شده‌اند که با حروف Aتا Gنشانی داده می‌شوند. تنها انواع A، B، E، Fدر انسان سبب بیماری می‌شوند.

    در پاسخ به: دارچین و متابولیسم بدن #100784
    zghasemi
    مشارکت کننده

    دارچین به بهبود دیابت و کنترل قند خون نیز کمک می کند…در این خصوص مطلبی در خصوص دیابت و دارچین در تالار گفتگو داریم

    در پاسخ به: ۲۲ عادتی که دندان‌ها را خراب می‌کند #100783
    zghasemi
    مشارکت کننده

    جویدن آدامس های قند دار هم عاملی برای خرابی دندان هاست..توصیه می شود چنانچه افراد تمایل به جویدن آدامس دارند از انواع بدون قند یا Sugar free استفاده کنند.

    در پاسخ به: سندروم بی قراری روده #100741
    zghasemi
    مشارکت کننده

    بله دقیقا همینطور است
    [hr]
    سندرم روده تحریک پذیر یکی از بیماریهای شایع گوارشی است که بخش قابل توجهی از جامعه را درگیر می کند . این بیماری که با درد مزمن شکمی و تغییرات در اجابت مزاج همراه است در زنان شایع تر از مردان بوده و ماهیتی مزمن دارد .
    در این بیماری گرچه از نظر ارگانیک یافته خاصی وجود ندارد اما دردهای مزمن شکمی ، اسهال ، یبوست یا نفخ موجود در این بیماری ، کیفیت زندگی در این بیماران را تحت تأثیر قرار می دهد به گونه ای که غیبت از کار و کاهش کیفیت اجتماعی از عوارض مهم آن هستند .
    در 90-80 % این بیماران ، مشکل روحی – روانی زمینه ای از قبیل اضطراب ، افسردگی ، وسواس و … وجود دارد . جالب توجه اینکه بسیاری از بیماران مبتلا ، مراجعه پزشکی ندارند .
    برخی علائم غیر روده ای از قبیل سردرد ، کمر درد ، اختلال قاعدگی ، سرگیجه ، تهوع ، خستگی پذیری ، اختلال عملکرد جنسی و سوزش سر دل نیز در این بیماری وجود دارند که می توانند به موازات علائم روده ای ، وجود داشته باشند .
    علت این بیماری نا مشخص است ولی عواملی همچون استرس ، حوادث دوران کودکی ، عفونت قبلی روده ای و تغییرات نوروترانسمیتری مغز در این بیماران مطرح شده است .
    تشخیص سندرم روده تحریک پذیر بایستی با احتیاط داده شود و قبل از آن ، بررسی های اولیه در مورد وجود بیماری های ارگانیک دستگاه گوارش انجام شود.
    درمان سندرم روده تحریک پذیر مشکل است و درمانهای غیر دارویی و دارویی متعددی برای آن پیشنهاد شده است اما درمان بر پایه شکایت غالب ونیز پاسخ به درمان بیمار،می تواند متفاوت باشد .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 571)