zghasemi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 571)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: امان از صیفی‌های سمی #100941
    zghasemi
    مشارکت کننده

    پوست هندوانه که از اول به این ضخامت و سختی نبوده…سم پاشی در زمان نامناسب موجب نفوذ سم ها به داخل میوه شده و خطرناک باشد

    در پاسخ به: گلابی #100940
    zghasemi
    مشارکت کننده

    بخشی از اینمسئله هم بر میگرده به اینکه دیگه گلابی های جدید طعم گلابی های قدیم را ندارند و انواع ارگانیک کم شده است

    در پاسخ به: روزه‌ داری در مبتلایان به صرع #100939
    zghasemi
    مشارکت کننده

    چنانچه حملات کنترل شده است و فرد می تواند داروهای مصرفی را تنظیم کند امکان روزه گرفتن وجود دارد
    و اما چند نکته در مورد روزه داری در مبتلایان به صرع

    بیماران مصروع در ماه رمضان در غذاهای خود از دانه زیره استفاده کنند و هنگام سحر و افطار نیز حتما خرما مصرف نمایند.

    غذای این گونه افراد باید از پروتئین زیادی برخوردار باشد البته مصرف گوشت گوسفند و خودداری از خوردن گوشت گوساله و ماهی به آنان توصیه می ‌شود.

    این بیماران بهتر است که از خوردن سبزیجاتی مانند خیار و گوجه فرنگی پرهیز کنند البته از نظر علمی رابطه خوردن این مواد با تشدید صرع ثابت نشده است اما گزارش ‌های زیادی از بیماران درباره افزایش حملات صرع پس از مصرف مواد غذایی موسوم به سردی دریافت شده است.

    بیمارانی که باید ظهر دارو مصرف کنند در صورت مشورت با پزشک می ‌توانند زمان خوردن آن ‌ها را تغییر دهند.

    در پاسخ به: آیا کاکائو برای دندان مضر است؟ #100938
    zghasemi
    مشارکت کننده

    پس با حساب گفته های دکتر مجد شکلات تلخ هم اثر مشابهی دارد..خیلی جالب بود

    zghasemi
    مشارکت کننده

    عیوب انکساری با واحدی بنام دیوپتر اندازه‏گیری می‏شود. دیوپتر نشان‏دهنده میزان نمره عینک شماست. هرچه میزان دوربینی یا نزدیک‏ بینی بیشتر باشدT نسخه عینک شما نمره بالاتری دارد.

    شدت نزديک بيني چگونه بر اساس مقدار تقسيم بندي مي شود؟
    نوع ديگر تقسيم بندي نزديک بيني بر اساس پاسخ به درمانهاي جراحي مربوط به اصلاح آن به صورت زير است :الف) نزديک بيني خفيف : تا 3 ديوپتر.ب) نزديک بيني متوسط : از 3 تا 6 ديوپتر.ج) نزديک بيني بالا : از 6 تا 10 ديوپتر.د) نزديک بيني بسيار بالا : از 10 تا 15 ديوپتر.ه) نزديک بيني فوق العاده بالا : از 15 ديوپتر بيشتر.
    [hr]
    صمدی جان بله همینطور بوده است..

    در پاسخ به: خوردن آب سرد بعد از غذا خطرناک است!! #100901
    zghasemi
    مشارکت کننده

    کاملا با نظر شما موافقم…کاملا دو نظر متضاد و شایع را شرح دادین..ممنون

    در پاسخ به: گلابی #100900
    zghasemi
    مشارکت کننده

    امام صادق علیه السلام فرمودند :
    ” گلابی معده را پاک و آن را تقویت می کند”

    و نیز فرموده اند: ” خوردن گلابی در حال سیری سودمندتر از خوردن آن در حال گرسنگی است. کسی که دلش گرفته و اندوهناک است ، باید گلابی را بعد از غذا بخورد.”

    حکیم عالیقدر , ابوعلی سینا، گلابی را” شاه میوه” خوانده است.

    گلابی دارای دانه های بسیار ریزی است که خصوصاً نزدیک هسته آن زیاد است.

    این دانه ها از جنس سلولزاست و در دستگاه گوارش هضم نمی شود. از این رو با عبور از دستگاه گوارش ،

    معده و روده را پاک می کند و کلیه مواد زائد باقیمانده در شکم را دفع می کند.

    گلابی به خاطر وجود فیبر در خود، از بروز یبوست پیشگیری کرده و نیز عملکرد روده را تنظیم می‌کند.

    در پاسخ به: ۱۰خوراکی تنظیم کننده ضربان قلب #100899
    zghasemi
    مشارکت کننده

    کدو تنبل حاوی مواد مغذی مانند ویتامین C، E، بتاکاروتن می باشد علاوه بر این مقدار کالری آن نیز بسیار پایین است و به همین علت برای رژیم و لاغر شدن مفید است.

    كدو ضد سرطان است كدو تنبل در جلوگیری از جهش سلولی و در نتیجه سرطان موثر می باشد.

    کدو تنبل حاوی فیبر فراوان است و در کاهش كلسترول بسیار موثر است و به همین دلیل به بیماران قلبی توصیه می شود. همچنین کدو تنبل حاوی فولات است و فولات از بیماریهای قلبی جلوگیری كند.

    مصرف کدو تنبل به زنان باردار نیز توصیه شده است فولات موجود در كدو می‌تواند از بروز بضی از بیماریهای مادرزادی جلوگیری نماید.

    دانه‌های کدو تنبل در درمان عفونت‌های مجرای ادراری و در اکثر قسمتهای اروپا به عنوان درمان اختلالات آمیزشی بکار می‌رود. دلیل آن احتمالاً بخاطر میزان بالای اسید linolenic در دانه‌های آن و حضور امگا 3 و امگا 6 است.

    مصرف کدو تنبل پخته برای تقویت حافظه توصیه می شود.

    در پاسخ به: شبدر قرمز، آبی بر آتش گرگرفتگی #100898
    zghasemi
    مشارکت کننده

    سویا هم اثر مشابهی در بهبود علائم یائسگی دارد

    در پاسخ به: آلوئه‌ورا به درمان ریزش مو کمک می‌کند #100897
    zghasemi
    مشارکت کننده

    چگونه از آلوئه ورا برای رشد موها استفاده کنیم؟
    1- ابتدا به یک پزشک متخصص پوست و مو، مراجعه کنید.
    علل مختلفی باعث ریزش موها می شوند مثل عفونت پوست سر، واکنش به برخی داروها، بیماری ها، کمبود ویتامین و املاح و سایر موارد پزشکی. پزشک متخصص می تواند علت ریزش مو را تشخیص دهد و راه آسانی برای درمان آن پیدا کند.

    2- ژل (ماده لزج) گیاه آلوئه ورا را بر روی قسمت های کم مو یا فاقد مو بمالید.
    آلوئه ورا آنزیم هایی دارد که باعث رشد موهای جدید در بعضی افراد می شود. همچنین می توانید برای جلوگیری از موخوره، آن را به انتهای موهای خود بمالید.

    3- شامپوی آلوئه ورا بخرید و استفاده کنید، بخصوص اگر حاوی روغن جوانه گندم و شیر نارگیل هم باشد، باعث رشد موها خواهد شد.

    4- لوسیون آلوئه ورا را به تنهایی یا همراه با ژل گیاه آلوئه ورا استفاده کنید. اگر از شامپوی آلوئه ورا استفاده نمی کنید، لوسیون آن می تواند باعث تجدید حیات موها و پوست سر شود ، در نتیجه از ریزش موها جلوگیری کرده و رشد موها را افزایش می دهد.

    5- در کنار استفاده از آلوئه ورا و فرآورده های آن، بایستی یک رژیم غذایی کم چرب و کم پروتئین داشته باشید. رژیم غذایی که دارای چربی و پروتئین حیوانی زیاد می باشد، باعث ایجاد یک سری مشکلات پزشکی می شود که منجر به ریزش موهای سر می گردد.

    * هشدارها:

    1- اگر در اثر استفاده از ژل آلوئه ورا یا فرآورده های آن دچار خارش یا ناراحتی پوستی شدید، دیگر از آن استفاده نکنید.
    2- مصرف موضعی ژل آلوئه ورا (یعنی روی پوست) کمتر ایجاد مشکل می کند. ولی خوردن این گیاه باعث اسهال می شود، چون خاصیت ملین دارد. همچنین قند خون را پایین می آورد. لذا بدون نظر پزشک هیچ وقت آن را نخورید.

    در پاسخ به: آیا کاکائو برای دندان مضر است؟ #100896
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی جالب بود…پس با این حساب در صورت زیاده روی در مصرف کاکائو عوارضی مشابه اوور دوز فلوراید ایجاد می شود؟

    در پاسخ به: چند توصیه مهم برای روزه داری #100865
    zghasemi
    مشارکت کننده

    کربوهيدرات‌ها به طور عمده بر اساس وزن مولکولي به انواع ساده و پيچيده طبقه‌بندي شده‌اند:
    کربوهيدرات‌هاي ساده شامل مونوساکاريدها، دي‌ساکاريدها مثل گلوکز، فروکتوز، ساکاروز و گالاکتوز است که در قند و شکر، کيک، شيريني‌ها، شکلات و آب‌نبات يافت مي‌شوند. کربوهيدرات ساده همچنين به صورت طبيعي در ميوه‌ها و سبزي‌ها توليد مي‌شود.

    کربوهيدرات‌هاي پيچيده نيز عبارتند از پلي‌ساکاريدهايي که شامل نشاسته‌هاي قابل هضم(در انواع ماکاروني، نان، غلات، حبوبات و سبزيجات نشاسته‌اي مثل سيب زميني) و فيبرهاي غيرقابل هضم هستند که از انواع اين فيبرها مي‌توان به فيبرهاي محلول مثل همي‌سلولز(در بلغور و برنج قهوه‌اي)، پکتين(در سيب، مرکبات، توت‌فرنگي)، صمغ‌ها(درجوي ‌دوسر، لوبياي خشک) و يا گروه فيبرهاي غير محلول مانند سلولز(در آرد و نان سبوس دار، لوبيا، نخود و سبزي‌هاي ريشه‌اي و خانواده کلم) وليگنين(سبزي‌هاي رسيده، گندم) اشاره کرد.

    در پاسخ به: روزه داری و تغذیه #100864
    zghasemi
    مشارکت کننده

    اصلا نگران نباشید این نکاتی که براتون نوشتم خلاصه و چکیده همان جزوه مربوط به ماه مبارک است
    خیلی هم خوشحالم که مفید واقع شدیم

    در پاسخ به: اثر شگفت انگیز این لبنیات در لاغری!! #100861
    zghasemi
    مشارکت کننده

    همینوطر هست.. یون های 2 ظرفیتی مانند آهن، کلسیم، روی و … از جایگاه های مشترکی جذب می شوند و چنانچه هم زمان مصرف شوند در جذب با یکدیگر وارد رقابت می شوند.
    می توانید با فاصله کوتاهی از همدیگر استفاده نمایید و در وعده هایی که منابع غذایی غنی از آهن دارید از ماست و دوغ استفاده نکنید.

    در پاسخ به: رژیم لاغری #100860
    zghasemi
    مشارکت کننده

    من به شما توصیه می کنم زیر نظر متخصص تغذیه رژیم درمانی را به طور جدی شروع کنید و صرف استفاده از یک رژیم حتی اگر مخصوص شما تنظیم شده باشد و متخصص برایتان تنظیم کرده باشند چاره کار نیست. با توجه به وزن شما دست کم به چند دوره رژیم درمانی نیاز دارید و رژیم غذایی شما باید تغییر کند.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 571)