پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
zahra jamshidiمشارکت کننده
ممنون از مطلب مفیدتون
در ضمن الکل هم به می تونه منتهی به آسیب های شدید کبدی شود. همچنان بیماری به نام سیروز الکی وجود دارد که در این بیماری درصد بالایی از کبد تخریب شده است .
_________________________________
زهرا جمشیدی – کارشناس تغذیهzahra jamshidiمشارکت کنندهبرنج سبوس دار ،
شیر کم چرب ، ماست کم چرب و کلاً انواع کم چرب بسیاری محصولات غذایی
نوشیدنی های سالم مثل عرقیات سنتی مان ، یا چای سبز یا ice tea و…
نگران تبلیغ رسانه ها نباشzahra jamshidiمشارکت کنندهمنون از مطلب مفیدتون
در ضمن اسفناج در افراد دریافت کننده داروی وارفارین ( دارویی برای جلوگیری جلوگیری از ایجاد لخته) بایستی محدود شود .
___________________________–
زهرا جمشیدی – کارشناس تغذیهzahra jamshidiمشارکت کنندهتاثیر گذاری دارو در افراد مختلف متغییر است
بستگی به شرایط فردی ، سبک زندگی ، میزان فعالیت بدنی و بسیاری فاکتورهای دیگر داردzahra jamshidiمشارکت کنندههر چقدر شیر مادر بیشتر خورده باشید مغز بزرگتری دارید
دانشمندان در مطالعات جدید دلیل وجود رابطه بین تغذیه با شیر مادر و افزایش ضریب هوشی را کشف کردند. دانشمندان متوجه شدند رابطه ی مستقیمی بین اندازه ی مغز هر پستاندار از جمله انسان ها و مدت زمانی که آن ها از شیر مادر تغذیه می کنند وجود دارد.
طبق این بررسی ها، هر چه قدر این زمان طولانی تر باشد، به همان اندازه نیز اندازه مغز بزرگ تر می شود.این مطالعات باز هم اثبات می کند که برای نوزادان در چند ماه اول زندگی شیر مادر بهترین منبع غذایی است. دانشمندان هنوز نمی دانند که دلیل اصلی این موضوع به دلیل انرژی نهفته در شیر مادر است یا مواد غذایی موجود در آن هستند که این تمایز را با دیگر غذاها به وجود می آورند.
پروفسور روبرت بورتون از دانشگاه دورهام در این باره گفت: این مطالعات ثابت می کند که بین رشد مغزی و تغذیه با شیر مادر رابطه بسیار قدرتمندی وجود دارد. البته ما هنوز نمی دانیم چه چیزی در شیر مادر وجود دارد که به رشد مغزی انسان کمک می کند.
zahra jamshidiمشارکت کنندهچای سبز و بهبود سلامت استخوان
در گذشته چای سبز در کشورهای شرقی مورد استفاده قرار می گرفت ولی امروز روز یک نوشیدنی بین المللی محسوب می شود و نسل هاست که به عنوان یک دم کرده کامل در سراسرجهان مورد استفاده قرار می گیرد؛ ولیکن آیا واقعاً چای سبز برای سلامتی مفید است؟ براساس تحقیقات متعدد جواب این سوال بله می باشد. مطالعات اپبدمیولوژیکی بسیاری نشان داده اند که افرادیکه از سطوح بالای پلی فنول های چای سبز (GTP) استفاده می کنند تمایل به ریسک کمتر بیماری های مزمن دژنراتیو همچون بیماری قلبی عروقی و یا استئوپروز دارند. درواقع فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز به محتوای بالای ترکیبات پلی فنولی آن برمیگردد.
به تازگی مطالعه ای در دانشگاه تگزاس به بررسی اثر مشترک چای سبز و تایی چی (نوعی ورزش سنتی چینی که فعالیت بدنی هوازی با شدت سنگین به شمار می رود) بر سلامت استخوانی پرداخته است. این مطالعه دوسوکور به عنوان یک آزمون مداخله ای و دارونما- کنترل در زنان یائسه با میانگین سنی 57 سال انجام گرفت که چگالی استخوانی پایینی داشته ولیکن هنوز مبتلا به استئوپروز تکامل یافته نشده بودند. افراد تحت بررسی به 4 گروه تقسیم شدند:
پلاسبو(دارونما): قرص نشاسته(پلاسبو) و بدون تایی چی
GTP: پلی فنول های چای سبز(500 میلی گرم در روز) و بدون تایی چی
پلاسبو+TC: قرص نشاسته و تایی چی (3بار در هفته)
GTP +TC: پلی فنول چای سبز و تایی چی
مطالعه 6 ماه به طول انجامید و در این فاصله زمانی نمونه های خون و ادرار جمع آوری شد و توان ماهیجه ای ارزیابی شد.
نتایج نشان دادند که GTP (معادل با 6-4 فنجان چای سبز در روز) و شرکت در فعالیت بدنی تایی چی به طور مستقل، مارکرهای سلامت استخوانی را به ترتیب 3 تا 6 ماه بعد از اجرای مطالعه افزایش دادند. اثر مشابه ای نیز در توان و قدرت ماهیچه ای بعد از 6 ماه دیده شد. همچنین افراد شرکت کننده در کلاس های تایی چی اثرات معنادار مثبتی در کیفیت زندگی از نقطه نظر بهبود سلامت روحی و ذهنی گزارش کردند. GTP و تایی چی اثرات قابل توجهی بر مارکرهای بیولوژیکی استرس اکسیداتیو بر جا گذاشتند؛ از آنجائیکه استرس اکسیداتیو پیش ساز اصلی التهاب است، یافته های به دست آمده پیشنهاد می کنند که چای سبز و تایی چی نه تنها کمک به کاهش اتیولوژی بیماری استئوپروز بلکه دیگر بیماری های التهابی خواهند کرد.
نکته عملی: نتایج نشان دادند که مصرف متوسط چای سبز در زنان، پیش از ابتلا به استئوپروز اثر مطلوبی بر ساخت دوباره سلول های استخوانی و بهبود چگالی استخوانی داشته است. بدین منظور شما هم می توانید همچون بسیاری از مردم مشرق زمین، صبح را با چای سبزشروع کنید و در بعد از ظهر از نوشیدن چای سبز لذت ببرید و در پایان روز با نوشیدن آن آرامش بگیرید.
منبع : هفته نامه پزشک شما – کلینیک رژیم درمانی نوین
زهرا جمشیدی – کارشناس تغذیهzahra jamshidiمشارکت کنندهحق با شماست ، این دو ارسال کمی با هم تناقض دارن !؟
zahra jamshidiمشارکت کنندهاین هم بکی دیگر از معایب سزارین
من شنیدم در کشورهای اروپایی وقتی پزشکان به خانمی اطلاع می دهند که زایمان شما باید از طیق سزارین باشه ، فرد به شدت ناراحت می شه چون از معایب آن باخبره ولی برعکس در کشور ما اکثر خانم ها به دلیل ترس به دنبال سزارین هستند حتی از طریق دادن رشوه به پزشک معالج !zahra jamshidiمشارکت کنندهچون طرفدار Christian Baleهستم برنامه ورزشی و غذایی اش را هم می پسندم انصافاً هم درست عمل می کنه
و به نظرم برنامه سخت و نادرسته
متن جالبی بود و فرد را وادار به تغییر مثبت می کنه !
ممنون
______________
زهرا جمشیدی-کارشناس تغذیهzahra jamshidiمشارکت کنندهولی این طور که من برداشت کردم در غذاهای چرب هم می توان از ادویه استفاده کرد اتفاقاً بهتره استفاده کنیم تا جذب چربی کاهش یابد.
گرچه بهتره که اصلاً غذای چرب نخوریم که حالا بخوایم با ادوبه جذب چربی رو کم کنیم .
زهرا جمشیدی- کارشناس تغذیه – رژیم درمانی نوینzahra jamshidiمشارکت کنندهسلام
بله موثر است
در واقع مصرف گیاه قره قاط سیاه میزان قند خون و عوارض قلبی را در مبتلایان به دیابت کاهش می دهد.دو تن از پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد، تاثیر مصرف خوراکی گیاه قرهقاط سیاه را بر موش های دیابتی بررسی کردند.
بر پایه این بررسی که مشروح آن در فصلنامه کومش منتشر شد، مصرف خوراکی گیاه قرهقاط سیاه به مدت 6 هفته ، میزان قند خون را به میزان درخور توجهی کاهش می دهد.
این بررسی همچنین نشان می دهد، تجویز خوراکی و دراز مدت قره قاط سیاه با تغییر تولید و آزادسازی عوامل موثر بر رگ ها و با اثر مستقیم بر عضله صاف جدار رگ های خونی و کاهش پاسخ انقباضی، عوارض قلبی عروقی دیابت را کاهش می دهد.
دیابت از عوامل خطر مهم بیماری های قلبی عروقی است و یكی از عوارض مهم دیابت اختلالات رگ های خونی در قسمت های مختلف بدن است.
به این گیاه قراقات هم گفته اند عده ای از گیاه شناسان قدیمی ایران از جمله بغدادی این گیاه را نوعی زغال آخته و عده ا ی دیگر نوعی زرشک می دانند ولی جدیداً این گیاه را در خانواده ی زغال آخته قرار داده اند تمام خواص زرشک و زغال آخته در این گیاه جمع شده است
خواص دارویی این گیاه :
چربی خون را پایین می آورد – فشار خون را کم می کند و برای معالجه مرض قند نیز توصیه شده استzahra jamshidiمشارکت کنندهخواهش می کنیم و خوشحالیم که مورد توجه تون واقع شده .
zahra jamshidiمشارکت کنندهtuba عزیز شما همین که توانسته اید وزن خود را ثابت نگه دارید نیز به نتیجه مثبتی دست یافته اید چراکه در ماه رمضان به دلیل مقاوم شدن بدن و کاهش متابولیسم بدن عملاً روند کاهش وزن بسیار کند می شود .
علت کاهش متابولیسم بدن نیز این است که به بدن به مدت 15تا16 ساعت ( در فصل تابستان) ، غذا نمی رسد بنابراین بدن هوشمندانه رفتار کرده و خود را با حالت قرار گیری در قحطی سازگار می کند بعنی سوخت و ساز را به شدت پایین می آورد تا با مقدار کم دریافت حین روز دوام بیاورد . همان طور که می دانید در زمان کاهش سوخت وساز کاهش وزن خوبی دیده نمی شود .
پس جای نگرانی نیست و کافی است از مواد غذایی ناسالم و پرکاری این ماه همچون زولبیا و بامیه اجتناب کرده ، تغذیه سالم را دنبال نمایید و فعالیت بدنی سبکی را نیز در برنامه خود بعد از افطار یا در هنگام صبح بگنجانید .zahra jamshidiمشارکت کنندهمن خودم مدیتیشن را به مدت 1 ماه در کلاس های یوگا تجربه کردم و واقعاً می توان گفت به طور محسوس هم بر سلامت جسمی و هم سلامت روحی ام تاثیر مثبت داشت .
zahra jamshidiمشارکت کنندهدقیقاً یکی از اهدافم برای گذاشتن این مطلب درتالار همین بود
دیروز در هفته نامه سلامت خواندم که آمار دختران مجرد روبه کاهش و مردان مجرد روبه افزایش است ! -
نویسندهنوشتهها